hatırlıyorum canıım senin kanama olmuştu aceleden işte sankı geç kalsam ne olacak ?
ben de yapmıyorum temizlik falan bir parmak toz olmuş ev bayram tatilinden dönünce silip süpüremedim eşim de rahatsızlanınca kaldı işler sağolsun o süpürüyorduu. ben sadece işe geliyorum işim de yorucu değil allahtan masa başı. tüm gün oturuyorum. ama eve biri gelse rezillik.halıları falan kaldırdım halısız daha da pis görünüyor ortalık ütülenecek eşyalar dolu ona da üşeniyorum oturduğum yerden başlasam çok iyi olacak bugun yarın kendime bir plan çıkarmam gerekiyor ben de 3 hafta daha çalışıcam çalışabilirsem
ferin o kocana helal olsun valla..
benim kocam da bi tane ama
evi süpüriim diye kalkıştım dur ben yaparım sen silersin bitince dedi
tamam dedim
süpürdü.silmeye başladım baktım yapamıyorum
dur ben yaparım sen toz alırsın dedii=))
onu da yaptı ev oldu misss=)
yarın tozu da kendi alır.
önemli olan niyet.ben niyet ettim eşim yaptıı hehehehe=))
şaşılacak gibi bugun iyiysek yarın durum tam tersine dönebiliyor şu iki üç gündür suratım şiştii benım de.koca bir surat . birde gribi atlatmaya çalışıyorum yüzüm gözüm kızarık.kötü görünüyoruum
bebeğimizle daha çok vakıt geçirelim diye katlanıyoruz ne yapalım az kaldı canımmm
günaydın güzel annişler .. Akşam pazara gittim . 2 kg. kadar balık aldım ( hamsi ) yarısını yedik kalanını da temizleyip buzluğa koydum ama geberdim resmen çok yoruldum .. Sonra canım lahana sarması istedi .. Evde malzeme de vardı . onu yapayım deidm bu gece için ama ne zor bir yemekmiş o yahu .. hayatımdaki en zor yapılan yemek olarak lahana sarmasını seçtim .. bir daha asla yapmayı düşnmüyorum :):)
Kızlar hastaneden geliyorum
Ama arkadasım için gittim
4.270 nur topu gibi bi oğlan cok tatlıydı.
Cok tatlıydı
arkadaşlar dikkat edin yaa melekcim eşine çok geçmiş olsun bian önce iyileşsin çünkü onlar bizim sağ kollarımız temizliğe gelince onlar hallolacak şeyler doğuma yakın kadın alırsın miss gibi oturursun bebişinle ben onun hayalini kuruyorumbenim ev tadilatta şuan halıları yıkattım kaldırdım ev iğrenç görünüyor gözüme. boyadan sonra temizlik olup serilecek biliyorsun canım önce sağlıııık
allah razı olsun eşlerimizdenayy ne güzel ya aferin onlara benimki de süpürüyo .. bayram tatilinde tülleri yıkadık çıkardı makineye koydu . ben deterjan vs. ayarladım bitince yine yerlerine astı mis mis :):) iyi ki varlar valla .. yaşasın Aralık annelerinin kocişleri :)
sorma canım ya bir de hamilelikten midir gerçekten öyle midir bilmiyorum ama işyerinde biri birşey dese alınganlık yapacak şekilde yorumluyorum ve moralim bozuk geziyorum bütün gün
günaydın güzel annişler .. Akşam pazara gittim . 2 kg. kadar balık aldım ( hamsi ) yarısını yedik kalanını da temizleyip buzluğa koydum ama geberdim resmen çok yoruldum .. Sonra canım lahana sarması istedi .. Evde malzeme de vardı . onu yapayım deidm bu gece için ama ne zor bir yemekmiş o yahu .. hayatımdaki en zor yapılan yemek olarak lahana sarmasını seçtim .. bir daha asla yapmayı düşnmüyorum :):)
adını ne koymuşlar acaba Deniz 'cim bizde hala isim yok doğurucam artık çocuğum isimsiz
En son Tunç ismini beğendik ama çok kararsızımben Can ismini de çok beğeniyorum ama kısa diyor benim kociş :) Kendisi de Uzay istiyor
evlendiğimden beri beyaz lahana hiç sarmadım hep kayınvalidem sarıyor orda yiyoruz birazda eve gönderiyor,cidden o sarılacak yapraklarını kesip ayarlamak işkence bende sarmasını hiç sevmem ama tadına bayılırım
Bende evlendiğimden beri yapmadım k v yapıyor vizede veriyor cok guzel oluyo
Cok seviyorum hele eşim bi tencere yer yani.
Ama o yapıo die girişmedim hiç. Yoksa yaparım hatta cnm istedi şimdi :/
Bende evlendiğimden beri yapmadım k v yapıyor vizede veriyor cok guzel oluyo
Cok seviyorum hele eşim bi tencere yer yani.
Ama o yapıo die girişmedim hiç. Yoksa yaparım hatta cnm istedi şimdi :/
hiç beceremem muska şekli veremıyorum elim yakışmıyor zaten sevmiyoruz da heheh bahanee iştee
Adını Ata koydular cnm arkadaşımın hayaliydi.
Bence uzay koy cok guzel bi isim bende düşündüm onu ama eşim olmaz dedi
Bnm bebeğimde isimsizzzzz(
Sadece Abi'sinin koyduğu Ali var.
Yanına isim arıyorum kısa olacak böyle cunku
Abi'sinin adı Aral Deniz bizim küçük prens büyüyünce sorun etmesin adım kısa
Abi'minki niye oyle diye .. O yüzden yanına uyumlu bi isim arıyorum
Kerem buldum ama eşim istemiyor kuzeninin oğlunun adıymış
Mert olabilir diyorum o da cok var
Ay cok zor bu isim mevzusu.
keşke yakın olsaydık canım hemen gönderirdim sana :) ya da akşam yemeğe gelirdiniz ne güzel olurdu ya neden uzağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?