2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Günaaaydınnn güzel anneler ve tatlı mı tatlı bebeişleriiii :) Yine bir iş günü sabahında iş yerimize geldik. Ben haftayadan sonra çalışabilir raporu alıp 5 hafta daha çalışmak istiyorum sağlığım elverirse. Sizleri kocaman öpüyorummm. Bizim herşeyimiz hazır ütülerimiz bile tamam. Sadece şu lavanta tozlu sabun deterjanlar özellikle çarşafları kaskatı yapıyor. Ben öyle bir hata yaptım o sabunla yıkayarak bebeğimin cicilerini. İsterseniz sıvı deterjan alın ,yani nacizhane benim önerim.

Günaydın
Mta cım cok gecmiş oldun Talha'ya Sevindim ama bişiyi yokmuş
Üşütmeside geçer inşallah Allah beterinden saklasın.

Bveis ne guzel göbüşün var yaa maşallah o içerde yaramaz bi pipili var heee
Sağlıkla doğsun rüzgar bey
Ev işi konusunu hiç açmıyorum bile evin süpürülmesi gerekiyor belki bugun yaparım
Offf...

Zynbc dikkatli git gel Eminönü'ne. Kalabalık oluyor orası malum.
Heryerden dinlen.
Aldıklarını bekliyoruzzzzz.

Agresif melek inşallah dayanırsın 3 hafta daha cnm. Böylelikle kızınla daha cok vakit geçirirsin.
Allah yardımcınız olsun.
Çalışırken hamilelik zor.

Gizemmmm kuşum cokkk haklısın cnm ben tırlatırdım herhalde
Bigun gitmesin şöyle guzel bi vakit geçirin o moral sna baya yeter cnm
Yarım gün bile olsa yeter.

günaydın denizcim inşallah canım sağol sen de uğurladın evdekileri yalnız kaldın sanırım yine yat dinlen bari

arkadaşlar dikkat edin yaa melekcim eşine çok geçmiş olsun bian önce iyileşsin çünkü onlar bizim sağ kollarımız temizliğe gelince onlar hallolacak şeyler doğuma yakın kadın alırsın miss gibi oturursun bebişinle ben onun hayalini kuruyorum benim ev tadilatta şuan halıları yıkattım kaldırdım ev iğrenç görünüyor gözüme. boyadan sonra temizlik olup serilecek biliyorsun canım önce sağlıııık

ayy ne güzel ya aferin onlara benimki de süpürüyo .. bayram tatilinde tülleri yıkadık çıkardı makineye koydu . ben deterjan vs. ayarladım bitince yine yerlerine astı mis mis :):) iyi ki varlar valla .. yaşasın Aralık annelerinin kocişleri :)

sorma canım ya bir de hamilelikten midir gerçekten öyle midir bilmiyorum ama işyerinde biri birşey dese alınganlık yapacak şekilde yorumluyorum ve moralim bozuk geziyorum bütün gün

Aysunnn cnm maşallah kızınıa..
Ama bende sanmıyorum iri dogacagını
3.400 fln olur herhalde en fazla e onuda doğurursun inş.
Bende sonumu akibetimi cok mrk ediyorum.
Allah hayırlısını versin cnm hepimize.

Senin kilo durumun nasıl??

günaydın güzel annişler .. Akşam pazara gittim . 2 kg. kadar balık aldım ( hamsi ) yarısını yedik kalanını da temizleyip buzluğa koydum ama geberdim resmen çok yoruldum .. Sonra canım lahana sarması istedi .. Evde malzeme de vardı . onu yapayım deidm bu gece için ama ne zor bir yemekmiş o yahu .. hayatımdaki en zor yapılan yemek olarak lahana sarmasını seçtim .. bir daha asla yapmayı düşnmüyorum :):)

Kızlar sanırım bu doymama son aya özel birşey ben de aynen sizin gibiyim .. özellikle tatlı konusunda hiç doymuyorum :) ki normalde tatlı hiç sevmem ama bu hamilelik beni çok değiştirdi .. Doktorum her seferinde yavaş git çok hızlı kilo alıyorsun deyip duruyor .. Cuma günkü kontrolde şok olacak :)

evlendiğimden beri beyaz lahana hiç sarmadım hep kayınvalidem sarıyor orda yiyoruz birazda eve gönderiyor,cidden o sarılacak yapraklarını kesip ayarlamak işkence bende sarmasını hiç sevmem ama tadına bayılırım

Kızlar hastaneden geliyorum
Ama arkadasım için gittim
4.270 nur topu gibi bi oğlan cok tatlıydı.
Cok tatlıydı

adını ne koymuşlar acaba Deniz 'cim bizde hala isim yok doğurucam artık çocuğum isimsiz
En son Tunç ismini beğendik ama çok kararsızım ben Can ismini de çok beğeniyorum ama kısa diyor benim kociş :) Kendisi de Uzay istiyor

haklısın canıım çok sağol eşlerimiz olmasa ne yaparmışız hakkını ödeyemem en az annem kadar fedakarlık gösterdi bu süreçte

allah razı olsun eşlerimizden

sorma canım ya bir de hamilelikten midir gerçekten öyle midir bilmiyorum ama işyerinde biri birşey dese alınganlık yapacak şekilde yorumluyorum ve moralim bozuk geziyorum bütün gün

az kaldı azzz sabırr sonra güzel günler bizi bekleeerr inşallahh ama millet de diyorkı bebek karnındayken kıymetını bil sonrası çok zor

ohh maşallah helal olsun canım yaa iki günüdr dışarıdan söylüyorum

Adını Ata koydular cnm arkadaşımın hayaliydi.
Bence uzay koy cok guzel bi isim bende düşündüm onu ama eşim olmaz dedi
Bnm bebeğimde isimsizzzzz (
Sadece Abi'sinin koyduğu Ali var.
Yanına isim arıyorum kısa olacak böyle cunku
Abi'sinin adı Aral Deniz bizim küçük prens büyüyünce sorun etmesin adım kısa
Abi'minki niye oyle diye .. O yüzden yanına uyumlu bi isim arıyorum
Kerem buldum ama eşim istemiyor kuzeninin oğlunun adıymış
Mert olabilir diyorum o da cok var
Ay cok zor bu isim mevzusu.

Bende evlendiğimden beri yapmadım k v yapıyor vizede veriyor cok guzel oluyo
Cok seviyorum hele eşim bi tencere yer yani.
Ama o yapıo die girişmedim hiç. Yoksa yaparım hatta cnm istedi şimdi :/

hiç beceremem muska şekli veremıyorum elim yakışmıyor zaten sevmiyoruz da heheh bahanee iştee

keşke yakın olsaydık canım hemen gönderirdim sana :) ya da akşam yemeğe gelirdiniz ne güzel olurdu ya neden uzağız

kızlar yaa ben bebişime hala deterjan almadım acaba bizim deterjanla yıkayıp iki durulasam nasıl olur bide emwey ürünleri bitkiselmiş onlardanmı alsam duyan kullanan varmıııı

hiç beceremem muska şekli veremıyorum elim yakışmıyor zaten sevmiyoruz da heheh bahanee iştee

ben çok seviyorum valla ama kocişime dedim bir daha yaparsam tencerenin en altına birkaç kat lahana koyup üzerine pirinc,ini döküp en üstünü de lahana kaplayacağım kesip kaşık kaşık yeriz dedim :) fenalık geldi valla :):)

aynen canım kıza isim çok erkeğe bulamıyoruz ablaları erdem istiyor ben berat diyordum bi ara görkem dedik babannesi ege olsun diyor :44: sizce Erdem nasııl

keşke yakın olsaydık canım hemen gönderirdim sana :) ya da akşam yemeğe gelirdiniz ne güzel olurdu ya neden uzağız

Ahhhhh ahhhh
Ztn ben ist da olaydım sürekli buluşma organize ederdim
Ama Bursa'dan bu kdr oldu bi tanecik işte :/ olsun
Yakın olsak birbirimize cok hayrımız dokunurdu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…