2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

dün o şekildeydim bende bizim oda güneş görüyor bir de piştim resmen bugün daha iyi gibi hava akşam ayaklarım filan yanıyor eşim de şok durumda bu sıralar sen ve ısınmak diyor

off of ben nefret ederım kalın giyinmekten özellikle evde çorap morap giymem terlik giyme alışkanlığım da pek yok. bana gaz yapar bebişe diyorlar böyle gezmek üşütme kendini diyorlar anlamazsın ayaklardan üşütürmüşüm aman gazsız olsun bebeklerimiz

kkbayansu geçmiş olsun canım ağrısız atlatırsın inşallah

melek senin de eşine geçmiş olsun, onlar iyi olsun biz zaten bişeye el atamıyoruz
allahım bütün hastalara acil şifalar versin

gizem eşine ilet canım bu duygularını
bi yarım gün idare edebilirler heralde onu :26:

canım maşallah bebişineee
küçük olur mu hiçç çok iyi kilosu bence
2.422 32. haftada güzel... dr.un bişey demedi mi?

kızlar bişey sorcam acele cevap istiyom makinayı çalıştırcam birazdan

ben kendi iç çamaşırlarımı yeni pijama ve geceliğimi yıkamayı düşünmüyorum

çantamı doldurmaya başlicam, ille de yıkamalı mıyım sizce? :26:

cnm sen dayanıksız değilsin hepimiz öyleyiz ama şartları zorluyoruz. ben de 37 haftayı tamamlayabilceğimi düşünmüyorum açıkçası gittiği yere kadar gidicem. bi de işyerinde huzursuzsan şu günleri evde geçirmen en mantıklısı. ben o pakete hiç gübvenmiyorum cnm. esnek çalışma bizim ülkemizde gitmez bence. amirin insiyatifine bırakırlar ki o da bunu iyi niyetli olarak düşünmez. personeli ister. diğer türlüs de yarım gün yarım maaş. bu da saçma. aldığım yarım maaşı da bakıcıtya veririm yol yemek parama veririm. boşa çalışmış olurum. o yüzden ben pek ümitli değilim paketten.
beişin kilosuna gelince maşallah cnm tombik göürünüyor takvimine bakınca. 422 gram önde. daha ne olsun. senin kilo almaman da bence avantaj ne güzel.. üzme kendini boş yere.

ben de öleyim. ayakkabı giymedikçe çorap giymem. o yüzden yaz aylarını severim sandaletle geçirdim tüm yazı. ama büyüklerin dediğide doğru. artık elimizden geldiğince dikkatli olmak zorundayız cnm..

canım valla ben yıkamadım o süslü püslü pijamayı ama iç çamaşırlarını yıka derim

bence değilsin cnm. çünkü ben yeni eşyaları yıkamayı hiç sevmem ve de yıkama. ama bazıları da yıkamadan giyemez. bence kişisel tercih.. zaten iççamaşırı falan denenmiyor yıkanmasa sorun olmaz. ben kendiminkileri yıkamıcam. ama bebişinkileri yıkarım. sonra kendimi kötü hissetmeyim herkes yıkıyor çünkü.

sagol canım :) yanı bende kılosu normal dıye dusunuyom aslında cunku ıkız elbet teklere gore kucuk olucak ama oyle dıyınce doktor endıse ettım muz falan bılmıyodum bak yıyım sureklı zaten ağzım bos durmuyo bu a0ralar nebulursam yıyorum yumurtadan nefr0et ederım hayatta ağzıma surmedım sırf onlar ıcın kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta yıyorum bende sızleri merak ettım cok ama bazı badireler atlattık gıremedım sımdı allaha sukur ıyıyız kılo sorunu dışında oda ınsallah düzelir

hiç üzülme cnm akışına bırak. drlar biraz endişelendiriyorlar bizi. strese hiç girme. ben de yumurtayı pek sevemedim ama mecbur yiyorum. inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız yavrularımızı. sen de unut kötü günleri cnm bebeklerini kucakladığın günleri düşün:)) iyi olacak inş Allah ın izniyle..

kızlar dün kan degerlerim ölçüldü ve deger 11 cıktı kan surubunu 2 kere içiyorum günde sizce düşük bir deger mi ve ne yapmam lazım bana yardımcı olun. lütfennnnn 31:)
Çok iyisin canım benimki 9.4

Ben epidural yaptım. Çok memnun kaldım. Çünkü bebeğim karnımdan alınırken gördüm öptüm. 9 ay karnımda ne taşıdım onu o an görmek çok güzel.
He ağrılarım olmadı mı oldu canım çok tatlıdir. Sonra 2 hafta süren ameliyat ağrım, 1 ay süren baş bel ağrım , gece terlemelerim oldu. Olacak o kadar.

Seninle günümüz aynıydı. Ne zamandir görünmüyordun canım. Çok şükür bugüne kadar sağlıkla geldiler, bundan sonrada inşallah sağlıklı sorunsuz olurlar bebeklerinin kilosu çok iyi bence. Kolaymi 3 canlısın taşımak bile zordur. Allah kolaylık versin canım. Kaybolma bi yere merak ediyoz

hayırlı günler hanımlar... herkesten dua bekliyorum erken doğum riskim var. Allah hepimize yavrucukları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Inşallah zamanında sorunsuz bi doğumun olur canım. Yat dinlen.

canım ikisinide yaşamış biri olarak sana epidurali tavsiye edebilirim benim bu üçüncü ben epidural istiyorum hem ayılma derdi yok hemde bebeğini ilk sen göreceksin

:) yok biyere ayrılmıycam burdayım sızlerı ozledım merak ettım hep aklımdaydınız artık burdayım kısmet ederse allah valla taşımak sımdıye kadar kolaydıda artık cok zorlanıyom ağrılarım felaket arttı yatamıyorum ama onlar sağlıklı olsunlarda varsın ağrım olsun :)

canımmm çok çookk su iç ben kum taş ne varsa döktüm düşürdüm şu 8 ayda
duruyada maşallahhh yerimm onuuu

bilmiyorum canım ya geç geliyo geldiğinde benle ilgilenebilmek için 2 saat oturuyo saat oluyo 3-4 sabah 8de kalk yine işe.onuda düşünüyorum çok yoruluyo..yeni bi iş kuruyo o yüzden şimdi bu kadar yoğun biliyorum ama ne biliyim bende burda yalnız başıma bütün gün çok bunalıyorum:26:

KIZLAAAAAR LÜTFEN FİKRİNİZİ YAZARMISINIIZ İSİM ARAŞTIRIYORUUM OĞUZ :44: EMİRHAN :44: ÖMER :44: nasııl erdemmi olsaki dedik kim duyduysa beğenmedi SİZCE HANGİSİ

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…