melek ben de yanıyorum. kollar açık oturuyorum:)) devlet dairesi olmasa gerçekten askılılarla oturcam sanırım. oda da 4 kişiyiz. klimanın kumandasını bana verdiler keyfine göre yap diye. ama fark ettim ki ben klima açınca mont giyiyor zavallılar ya da dışarı çıkıyorlar:)) bencillik etmemek adına açmıyorum ben de. az kaldı dayanalım cnm:) evde açarız camları püfür püfür:))
dün o şekildeydim bende bizim oda güneş görüyor bir de piştim resmen bugün daha iyi gibi hava akşam ayaklarım filan yanıyor eşim de şok durumda bu sıralar sen ve ısınmak diyor
gunaydınn kızlar sanırım en dayanıksız bn çıktım 1.5 aydır evdeydim zaten. şimdide doğum öncesi izne ayrıldım. gerçi o 1 buçuk ayda çok kötü değildim işe gidemeyecek kadar değildim ama iş yerinde asansör tadilata girdi 1 ay bide odamda rahatsız bi tip var sinirlerini bozuyo adamın normal biride olmadıgından cvp verip tartışma ortamı yaratmak istemiyodum. baya erken oldu evde olma halim yanii. bakalım doğum izni ne olacakk paket hala açıklanması çok doğum sonrası 10 hafta olck galiba . esnek çalışma deniliyo yarım gün inşş o olur en azından bakalım tez zamanda çıkarda bizede yetişir paket inşş. bu arada ben hiçç dediğinz gibi terlemiyorum normal giiyiniyorum gece yatarken biraz boynum falan terliyo.
32+3 günlük doktora gittiğimde oğluşum 2kg 422 cm çıkmıştı soran bi arkadaş olmuşş. ben kilo almıyorum ama böyle bi durum var 5-6 kilo anca aldım. gerçi kilo almak iyi bişey değil bebegin alması önemli olanda böyle giderse küçük olacak bebişim. çok öyle bi iştah artışım yok normal yiyorum yanii hayırlısı sağlıklı olsunlarda
gunaydınn kızlar sanırım en dayanıksız bn çıktım 1.5 aydır evdeydim zaten. şimdide doğum öncesi izne ayrıldım. gerçi o 1 buçuk ayda çok kötü değildim işe gidemeyecek kadar değildim ama iş yerinde asansör tadilata girdi 1 ay bide odamda rahatsız bi tip var sinirlerini bozuyo adamın normal biride olmadıgından cvp verip tartışma ortamı yaratmak istemiyodum. baya erken oldu evde olma halim yanii. bakalım doğum izni ne olacakk paket hala açıklanması çok doğum sonrası 10 hafta olck galiba . esnek çalışma deniliyo yarım gün inşş o olur en azından bakalım tez zamanda çıkarda bizede yetişir paket inşş. bu arada ben hiçç dediğinz gibi terlemiyorum normal giiyiniyorum gece yatarken biraz boynum falan terliyo.
32+3 günlük doktora gittiğimde oğluşum 2kg 422 cm çıkmıştı soran bi arkadaş olmuşş. ben kilo almıyorum ama böyle bi durum var 5-6 kilo anca aldım. gerçi kilo almak iyi bişey değil bebegin alması önemli olanda böyle giderse küçük olacak bebişim. çok öyle bi iştah artışım yok normal yiyorum yanii hayırlısı sağlıklı olsunlarda
off of ben nefret ederım kalın giyinmekten özellikle evde çorap morap giymem terlik giyme alışkanlığım da pek yok. bana gaz yapar bebişe diyorlar böyle gezmek üşütme kendini diyorlar anlamazsın ayaklardan üşütürmüşüm aman gazsız olsun bebeklerimiz
hayırlı günler hanımlar... herkesten dua bekliyorum erken doğum riskim var. Allah hepimize yavrucukları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
kızlar bişey sorcam acele cevap istiyom makinayı çalıştırcam birazdan
ben kendi iç çamaşırlarımı yeni pijama ve geceliğimi yıkamayı düşünmüyorum
çantamı doldurmaya başlicam, ille de yıkamalı mıyım sizce? :26:
kızlar bişey sorcam acele cevap istiyom makinayı çalıştırcam birazdan
ben kendi iç çamaşırlarımı yeni pijama ve geceliğimi yıkamayı düşünmüyorum
çantamı doldurmaya başlicam, ille de yıkamalı mıyım sizce? :26:
benim 12 çıkmıştı kan değierm. dr hamile birine göre gayet iyi demişti. sanırım korkulacak kadar düşük değil ken değerin. sterse girme hiç cnm.
benim ilk doğumum olacak Allah kısmet ederse. eğer sezeryan olursam genel istemem açıkçası. doğumunu bebeğimin görmek isterim. rüya gibi olmasın sonra. direkt acıyla uyanmak yerrine mutluluğumu yaşayıp ağrımı çekmeye razıyım sanırım:))
cnm benim kardeşlerim ikiz. 1,5 kilo doğmuşlar annem öle diyor:)) maşallah sağlıklılardı.çok korkma bence. tek bebekle iki bebeği de sakın kıyaslama e mi. çünkü aynı olmaları çok zor. inş gelişimlerini güzelce tamamalar miniklerin. inan seni hep merak ettim çok şükür ki hala göbüşündeler annesi:) muz, tahin-pekmez kilo yapar bebeğe diyorlar ne kadar doğru bilemiyorum. ben muzu tüketiyorum. hımm bi de yoğurt ye 2 kase falan günde. süt içebiliyorsan iç. sağlıklı olsunlarda inş kilo çok da önemli değil. doğunca sen şişmanlatırsın:)
sagol canım :) yanı bende kılosu normal dıye dusunuyom aslında cunku ıkız elbet teklere gore kucuk olucak ama oyle dıyınce doktor endıse ettım muz falan bılmıyodum bak yıyım sureklı zaten ağzım bos durmuyo bu a0ralar nebulursam yıyorum yumurtadan nefr0et ederım hayatta ağzıma surmedım sırf onlar ıcın kahvaltıda 2 tane haşlanmış yumurta yıyorum bende sızleri merak ettım cok ama bazı badireler atlattık gıremedım sımdı allaha sukur ıyıyız kılo sorunu dışında oda ınsallah düzelir
Çok iyisin canım benimki 9.4kızlar dün kan degerlerim ölçüldü ve deger 11 cıktı kan surubunu 2 kere içiyorum günde sizce düşük bir deger mi ve ne yapmam lazım bana yardımcı olun. lütfennnnn31:)
kızlar duyumlarınızla bana yardımcı olun lütfen benim 2. dogumum olucak ilkinde genel anestezi oldum ayılmak agrı fenaydı yani şimdi ikinci bebeğim dünyaya gelicek allahın izni ile inş. genelle epidüral arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir
Seninle günümüz aynıydı. Ne zamandir görünmüyordun canım. Çok şükür bugüne kadar sağlıkla geldiler, bundan sonrada inşallah sağlıklı sorunsuz olurlar bebeklerinin kilosu çok iyi bence. Kolaymi 3 canlısıninşallah canım alırlar normalde 2000 gram olmaları gerekıyomus gıttıgımde doktor ıkı hafta gerı dedı bakalım bırsuru sey yıyorum proteın içeren herseyi yiyorum gıttıgımde ınsallah almış olurlar
hayırlı günler hanımlar... herkesten dua bekliyorum erken doğum riskim var. Allah hepimize yavrucukları sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
kızlar duyumlarınızla bana yardımcı olun lütfen benim 2. dogumum olucak ilkinde genel anestezi oldum ayılmak agrı fenaydı yani şimdi ikinci bebeğim dünyaya gelicek allahın izni ile inş. genelle epidüral arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir
Seninle günümüz aynıydı. Ne zamandir görünmüyordun canım. Çok şükür bugüne kadar sağlıkla geldiler, bundan sonrada inşallah sağlıklı sorunsuz olurlar bebeklerinin kilosu çok iyi bence. Kolaymi 3 canlısıntaşımak bile zordur. Allah kolaylık versin canım. Kaybolma bi yere merak ediyoz
Inşallah zamanında sorunsuz bi doğumun olur canım. Yat dinlen.
Kızlar merhabaaaa
eve geç geldim,yemek,çay,çocuklar vs ancak fırsat bulabildim walla
bugün kontrolümde doktora akıntıyı ve kasılmaları anlattım..bebeğimiz 1988g 43cm olmuş,durumuda gayet iyi maşallah,ayağıyla yüzünü kapatarak güldürdü bizi minik sıpam..okka gibi burnuyla da doktordan güzelliğiyle ilgili tam puan aldı
nst'ye bağlandım sancım çıkmadı,turnusollu ped testi de temizdi,idrarımda kum çıktı ama kum döküyormuşum..sancılar için progestan verdi,kum için suyla içilen toz,kan ilacı ve akıntım içinde fitil bakalım geçmezse 3 gün içinde doktoru arayacağım...
Sabriyaaa sana da bakındım ama göremedim hiç kimseyi((
gizemciğim seni çok iyi anlıyorum, bizde aynı durumdayız, eşim sabah namazıyla çıkıyor ve yatsıdan önce dönmüyorkendi işi olunca böyle oluyor. bence bu son zamanların rehaveti nedeniyle böyle oluyor evde yalnız iyice bunalıyoruzz..
günaydın mı deseem tünaydınmı deseemm yeni uyandımda ayıptır söylemesi
tünaydın daha iyi Gizemcim , biz çalışan hamişlerin öğle yemeği saati de :):)
KIZLAAAAAR LÜTFEN FİKRİNİZİ YAZARMISINIIZ İSİM ARAŞTIRIYORUUM OĞUZ :44: EMİRHAN :44: ÖMER :44: nasııl erdemmi olsaki dedik kim duyduysa beğenmedi SİZCE HANGİSİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?