2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
günaydın mı deseem tünaydınmı deseemm yeni uyandımda ayıptır söylemesi

ne yedin kahvaltıda ben 8 de kalktımm hiç bişey yemedim 10 gibi dayanamadım melemen yaptım kucuk bı beyaz peynirle bi bardak çayla yedimmmm.. ohhhhhhhhh yarasın işteeee

ne yedin kahvaltıda ben 8 de kalktımm hiç bişey yemedim 10 gibi dayanamadım melemen yaptım kucuk bı beyaz peynirle bi bardak çayla yedimmmm.. ohhhhhhhhh yarasın işteeee

dolap bildiğin bomboştu ne yumurta ne peynir hiçbişey kalmamış daha 1 hafta önce almıştımmigrostan sipariş verdim gelcek birazdanyani bu sebepten ötürü pastaneden kepek ekmeğe sandviç söyledim beyaz peynir kaşar domates salatalık marullu

öğlene kırmızı biber kabak havuç teflonda soteleyip yoğurtla yicem.arada meyve falan.akşamada ızgara et salata:26:
bide dün gece emrah gelince 3te sebzeli beyaz peynirli pizza yedim orta boy kepekli ince hamurdu ama

KIZLAAAAAR LÜTFEN FİKRİNİZİ YAZARMISINIIZ İSİM ARAŞTIRIYORUUM OĞUZ :44: EMİRHAN :44: ÖMER :44: nasııl erdemmi olsaki dedik kim duyduysa beğenmedi SİZCE HANGİSİ

bence ÖMER

ben Furkan ismini de çok beğeniyorum ama benim kuzenimin, eşiminde kuzeninin oğlunun ismi
yoksa koyardım çok güzel bi isim bence

deniz Ali Furkan düşünürmüsün ya da anıl sen de değerlendirebilirsin canikom

hehehehe kepekliiiii kelimesini ekleyince değişiyo mu durum sanki yediğin saatee bakk tey teyyy
valla yiyicem ben yaaa dun arkadaşım (doğum yapan) hastanede ay deniz hiççç kilon yokkk dedi
ama bebegım alıyor ıstee bnmde doktor bu yüzden yasak koydu
normal doğum ıcın .. ıdeal kıloda kalsın dıye
ama çok açım ya napıyımmm arada kaçamaklar olur artıkk
bu arada ben oyle sandivic cok severim yaaa marullu oeynır domates ohhhh
evde pilav var yanına ne yemek yapsam aceppp ya :26:

yok canım yaa.. ben u lu f li istemiyorum bıde soyadımızla da uymuyor o isim
bnm için yazılışıda cok onemliiii... ay cok takıntılıyımm ya

içime sinmiyor hiç bir isim nolcak bakalımm

değişiyo tabiii vicdan meselesi içim rahat ediyo ahhahah 3te yedim oh tok uyumak gibisi yok deniiiz varya karnımın gurultusundan napcağımı şaşırmıştım
sen verirsin kiloyu bende bi şekilde vermek zorundayım ama doktor banada bebek böyle alırsa normal yapamazsın zorlar dedi diye tırsıyorum:26:
çünkü pilavlar makarnalar bebekleride şişiriyomuş bizi şişirdiği kadar :||
türlü yap pilavın yanına
bu akşam emrah evde 9da gelicek gitmicek üsküdara ben ne yapiyim asııl birlikte yemek yemeyeli kaç gün oldu

Son düzenleme:
yok canım yaa.. ben u lu f li istemiyorum bıde soyadımızla da uymuyor o isim
bnm için yazılışıda cok onemliiii... ay cok takıntılıyımm ya

içime sinmiyor hiç bir isim nolcak bakalımm

hımm :44: olabilir canikoo zevkler tartışılmaz
bakarsın rüyanda söylenir adı
ay öyle olunca koymak gerekiyomuş diye biliyorum :26:

he senn plansız benim planlııı amaaa=))
sürpriz olmadı yani.
işsizliğinde hayırları var işte bak bize prens ggetirdiler annesiiii
oyyşş yirim onların ayaklarınıı
ya benimde kollar 3 katı oldu hele suratım.hastalıktan mıdır nedir kimse almamış yüzün kendine gelmiş kemiklerin gözüküyordu dese de ben hiç beğenmiyıum=// hıhh

Aysıncum dün yazamadım sanaaaa
maşallah bebişine de hayırlı haberlerle geldin maşallah
bak bunu söylediğin iyi oldu bundan sonra alacağı ma 1,5 sa süper öyle rahatladım ki ohh=))
istisnai durumar hariçtir tabi de içime su serptin thanks bebeğiim=)

evet aynı cumleyı bende duydum doktordannnn ondan tırsıyorum.. ama cok acıkıyorum yaaa
hımmm demek kocan evdee..
valla ne bılem
adam ne seviyorsa onu yappp.. bnm evde sebzemde yok yaa bugun pazar var aksama gıderız dedı bnm kı
offff... buzluktan bışıyler yapayım bariii

Afiyet olsun canım :))
Benimde kociş sabah sandviç hazırlamış peynir,marul,salam,rus salatası :)) İşe gelirken yolda yedim bende :))
Öğlende şirkette tarhana çorba,soslu makarna,balık(mezgit),salata,barbunya pilaki,şekerpare tatlısı vardı hepsini devirdim valla dayanamadım
Benimde bebiş tombidik doktor dikkat et dedi ama dayanamıyorum napiiimmm:26::26::26:
Benim kız 31+0'da 2250g geldi sizin kilolar ne alemde bu arada kızlar???

hımm :44: olabilir canikoo zevkler tartışılmaz
bakarsın rüyanda söylenir adı
ay öyle olunca koymak gerekiyomuş diye biliyorum :26:

cokkk istedim biliyormusunn rüyamda göster Allahım dıye cok dua ettimmm
ama yok rüyamda flnda isim duymadım gormedımm (
oyle olsa koyardım

canım maşallah bebişineee
küçük olur mu hiçç çok iyi kilosu bence
2.422 32. haftada güzel... dr.un bişey demedi mi?

2 kg boyu 42 cm . doktorum benım kilom konusunda bişey demedi bi önceki hafta almamışım ben kilo deyince bebege alman önemli olan sen napıcan kilo alıp demişti :) bebegede bi önceki gitmemde 1.470 gr dı biraz küçük minyon bebek olabilir demişti o zaman o da 329.30.haftada öyleydi işte ne biliyim inşş sağlıklı olur büyür bebişim :)

Canım çok geçmiş olsun
nasıl bir karara verdiniz en sonneymiş bu yazık adamcağız atlatamamış ilaçlarla gerçi bende ilaçsız atlatmaya çalışıyorum...

artık hakikaten ağırlaştık dün eşie daraldım artık dedim çok kızdı!
ne demek istiyorsun diyo.ya memnunum hayatımdan ama işlerimi kendim yapamıyorum ki 7 ayda bünya bir anda aldığı10 kiloyu kaldıramıyor işte...

Ay Melekcim aynı sıkıntı bende de var burnumu silmekten burnum şişti
suratım şiş...
hiç beğenmiyorum halimi aynaya bakmıyorum
doğumdan sonra bu ödem gider inşallah.gerçi bellki ödem değil direkt kilo da olabilir dimi..
ben elmacık kemiklerimi görmek istiyorum tekrardan doğumdan sonraaaa=(
yurdanurcum benim evde ayakta sanırsın bende iş kadınıyı=))
tembellik has safha da totomu kaldırdığım yok bu ne hantallıktır anlamadım gitti
yoksa bunun ev kadını iş kadınıyla çok alakası yok.
benim gibi tembel oluncee her yer her yerde oluoooo hehehhee=)
aman boşverelim valla en önemlisi sağlığımız yumurta kırıp yiyoruz yeri gelince yemek yapamıyorum valla
siz çalışanların eşleri sizlere şüketsin kuzucum.

Afiyet olsun Sultancım , bizde de kadınbudu köfte (3 tane yedim :) ) tarhana çorbası yoğurtlu havuç kızartması makarna vardı hepsini yedim . Üstüne de maden suyu içtim oh yarasın :)
Toplamda da 12,50 kilo aldım canım

oooo senınkıde iri baya canımmm
bnm oğlan 32 haftalıkken 1,914 dü
bende 65 tim
şuan tabi 67 fln olmuşumdurr

Sağol canım sana da afiyet olsun :)) bende toplamda 13 kg almışım.. Peki bebişinin kilosu ne durumda canım?

aynen cnm aynen
bende geçen aydı sanırım tülleri perdeleri eşime yıkattım çıkardı sonr deterjanını ayarladım o astı tekrar yerine
bi de stor zaten çok zor
Allah razı olsun onlardan gerçekten..Bulaşık makinasını geçen ben yerleştirdim de laf ediyor
bu nasıl yerleştirme makine byle yıkamaz diyoooo

boynuz kulağı geçti anacım mutfağı bana öğretmeye kalkışıyo resmen=))
ayy duymasın bunları burda anlattığımı eder çarkıma hehehhe=))

ayrıca hiç lahana sarması denemedim helal olsun sana
ben yemek istediğimde anneme ya da kv me söylüyorum yapıyorlar.
benim koca duymasın yoksa bana da denetir=))
ayyy seninde mi oğluş benim ki gibi isimsizz
ya bunlar isimsiz bebe olcak yaaçok üzülüyorum çok=(((
offf ne koycaz bunların adını beğenemiyoruz hiç.ben seçsem eşim sevmiyor o sevse ben.gerçi birimizden biri kesin kararını verse onay çıkacak da...
çok kafama taıyoum bu isim mevzusunu ben=((

valla şükretmek zorunda kalıyor zaman zaman garibim napsın
yemek konusunda allahtan kayınvalidem yakın da yapamadığım zaman ona koşuyoruz ya da o çağırmış oluyor filan öyle idare ediyoruz,gerçekten bazı akşamlar yemek yapacak ne keyfim oluyor ne halim
ayıptır söylemesi ezogelin çorba et döner,havuçlu yoğurt salatası karışık salata ve ayran yedim bende asıl komik kısmı kepek ekmeğiyle ama canım yemeğin üstüne tatlı istiyor kantine gitmemek için zor duruyorum

oooo senınkıde iri baya canımmm
bnm oğlan 32 haftalıkken 1,914 dü
bende 65 tim
şuan tabi 67 fln olmuşumdurr

maşallah canım oğluna
napalım bizim bebişlerde tombik oluversin.. benim 4.5 kg normal doğum yapan tanıdığım var
Allah hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…