- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
günaydın mı deseem tünaydınmı deseemm yeni uyandımda ayıptır söylemesi
KIZLAAAAAR LÜTFEN FİKRİNİZİ YAZARMISINIIZ İSİM ARAŞTIRIYORUUM OĞUZ :44: EMİRHAN :44: ÖMER :44: nasııl erdemmi olsaki dedik kim duyduysa beğenmedi SİZCE HANGİSİ
ne yedin kahvaltıda ben 8 de kalktımm hiç bişey yemedim 10 gibi dayanamadım melemen yaptım kucuk bı beyaz peynirle bi bardak çayla yedimmmm.. ohhhhhhhhh yarasın işteeee
KIZLAAAAAR LÜTFEN FİKRİNİZİ YAZARMISINIIZ İSİM ARAŞTIRIYORUUM OĞUZ :44: EMİRHAN :44: ÖMER :44: nasııl erdemmi olsaki dedik kim duyduysa beğenmedi SİZCE HANGİSİ
dolap bildiğin bomboştu ne yumurta ne peynir hiçbişey kalmamış daha 1 hafta önce almıştımmigrostan sipariş verdim gelcek birazdan yani bu sebepten ötürü pastaneden kepek ekmeğe sandviç söyledim beyaz peynir kaşar domates salatalık marullu
öğlene kırmızı biber kabak havuç teflonda soteleyip yoğurtla yicem.arada meyve falan.akşamada ızgara et salata:26:
bide dün gece emrah gelince 3te sebzeli beyaz peynirli pizza yedim orta boy kepekli ince hamurdu ama
bence ÖMER
ben Furkan ismini de çok beğeniyorum ama benim kuzenimin, eşiminde kuzeninin oğlunun ismi
yoksa koyardım çok güzel bi isim bence
deniz Ali Furkan düşünürmüsün ya da anıl sen de değerlendirebilirsin canikom
hehehehe kepekliiiii kelimesini ekleyince değişiyo mu durum sanki yediğin saatee bakk tey teyyy
valla yiyicem ben yaaa dun arkadaşım (doğum yapan) hastanede ay deniz hiççç kilon yokkk dedi
ama bebegım alıyor ıstee bnmde doktor bu yüzden yasak koydu
normal doğum ıcın .. ıdeal kıloda kalsın dıye
ama çok açım ya napıyımmm arada kaçamaklar olur artıkk
bu arada ben oyle sandivic cok severim yaaa marullu oeynır domates ohhhh
evde pilav var yanına ne yemek yapsam aceppp ya :26:
yok canım yaa.. ben u lu f li istemiyorum bıde soyadımızla da uymuyor o isim
bnm için yazılışıda cok onemliiii... ay cok takıntılıyımm ya
içime sinmiyor hiç bir isim nolcak bakalımm
he senn plansız benim planlııı amaaa=))Dikkatli hamişim benimm bişeyde kaçmaz gözündenn
Kız nereye göbeğime gittii kilolarr kollarım iki katı olmuşşş eski fotolarıma bakıyorumda iki aylık hamile olduklarım falan incecikmiş kollarım eşime gösteriyorum diyorum gençmişim o zamanlar
Benim bebekte işşizlikte oldu
İşten çıkmıştım Derinin birinci sınıfı bitsin öyle başlıyim diyodum iş görüşmelerine gitmeye başlamıştım tam bi baktım ki hoooop hamişimmm kısmet böyleymiş dedik iş hayatıma yine ara vermiş oldum artık kimbilir ne zmn başlarım çalışmaya canoooo
Aysıncum dün yazamadım sanaaaaGünaydın kızlar,çok sağolun öpüyorum göbüşlerinizden:))
Benim kız dönmüş baş aşağıdaydı ama doktor iri bir bebek olabilir dedi,şimdilik normal ama 4 kiloyu geçerse Sezercik dedi
.Sanmıyorum ama geçeceğini şu saatten sonra alacağı en çok 1 yada 1,5 kilo olur
değişiyo tabiii vicdan meselesi içim rahat ediyo ahhahah 3te yedim oh tok uyumak gibisi yok deniiiz varya karnımın gurultusundan napcağımı şaşırmıştım
sen verirsin kiloyu bende bi şekilde vermek zorundayım ama doktor banada normal yapamazsın zorlar dedi diye tırsıyorum:26:
türlü yap pilavın yanına
bu akşam emrah evde 9da gelicek gitmicek üsküdara ben ne yapiyim asııl birlikte yemek yemeyeli kaç gün oldu
dolap bildiğin bomboştu ne yumurta ne peynir hiçbişey kalmamış daha 1 hafta önce almıştımmigrostan sipariş verdim gelcek birazdan yani bu sebepten ötürü pastaneden kepek ekmeğe sandviç söyledim beyaz peynir kaşar domates salatalık marullu
öğlene kırmızı biber kabak havuç teflonda soteleyip yoğurtla yicem.arada meyve falan.akşamada ızgara et salata:26:
bide dün gece emrah gelince 3te sebzeli beyaz peynirli pizza yedim orta boy kepekli ince hamurdu ama
hımm :44: olabilir canikoo zevkler tartışılmaz
bakarsın rüyanda söylenir adı
ay öyle olunca koymak gerekiyomuş diye biliyorum :26:
canım maşallah bebişineee
küçük olur mu hiçç çok iyi kilosu bence
2.422 32. haftada güzel... dr.un bişey demedi mi?
Canım çok geçmiş olsungünaydıın kızlaaar
sabah işe zor yetiştiim dakıkalar kala yetiştim servise o aceleyle çorabımı giyerken( külotlu çorap ) ...... hastaneye yatıralım demiş ama benı yanında götürmek istemıyor refakatcı olarak burda kımsemiz de yokkı . ben de seni yalnız bırakmam diyorum hastanede ne işim varmış ben gider kendim yatarım diyor sende enfeksiyon kapma diyor bırakırmıyım ben onu hiç sabah da apar topar çıkınca bakamadım ateş içindeydi.
bir de ev zaten dandini temizlikçi çağırıcam ama haftasonuna kalıyor mecburen haftaiçi çalışıyorum. evin o dağınıklığını gördükçe sinirlerim bozuluyor belim ağrımaya başladı artık dikilince. oturuken rahatım ama ayakta kalınca başlıyor Allah yardımcımız olsun
yurdanurcum benim evde ayakta sanırsın bende iş kadınıyı=))kızlarr çalışanlar nasıl çalışıyor demişsiniz ya temizliği eşim yapıyor ben sadece toz alıp dağınıklıkları topluyorum onu da sadece cumartesi yapıyorum anlayacağınız evlerimiz sizinki kadar düzenli ve temiz olamıyor her zamansağlık olsun napalım en azından yaklaşık 1 yıl daha çalışmak zorundayım :44:
Afiyet olsun canım :))
Benimde kociş sabah sandviç hazırlamış peynir,marul,salam,rus salatası :)) İşe gelirken yolda yedim bende :))
Öğlende şirkette tarhana çorba,soslu makarna,balık(mezgit),salata,barbunya pilaki,şekerpare tatlısı vardı hepsini devirdim valla dayanamadım
Benimde bebiş tombidik doktor dikkat et dedi ama dayanamıyorum napiiimmm:26::26::26:
Benim kız 31+0'da 2250g geldisizin kilolar ne alemde bu arada kızlar???
Afiyet olsun canım :))
Benimde kociş sabah sandviç hazırlamış peynir,marul,salam,rus salatası :)) İşe gelirken yolda yedim bende :))
Öğlende şirkette tarhana çorba,soslu makarna,balık(mezgit),salata,barbunya pilaki,şekerpare tatlısı vardı hepsini devirdim valla dayanamadım
Benimde bebiş tombidik doktor dikkat et dedi ama dayanamıyorum napiiimmm:26::26::26:
Benim kız 31+0'da 2250g geldisizin kilolar ne alemde bu arada kızlar???
Afiyet olsun Sultancım , bizde de kadınbudu köfte (3 tane yedim :) ) tarhana çorbası yoğurtlu havuç kızartması makarna vardı hepsini yedim . Üstüne de maden suyu içtim oh yarasın :)
Toplamda da 12,50 kilo aldım canım
aynen cnm aynenayy ne güzel ya aferin onlara benimki de süpürüyo .. bayram tatilinde tülleri yıkadık çıkardı makineye koydu . ben deterjan vs. ayarladım bitince yine yerlerine astı mis mis :):) iyi ki varlar valla .. yaşasın Aralık annelerinin kocişleri :)
Canım çok geçmiş olsun
nasıl bir karara verdiniz en sonneymiş bu yazık adamcağız atlatamamış ilaçlarla gerçi bende ilaçsız atlatmaya çalışıyorum...
artık hakikaten ağırlaştık dün eşie daraldım artık dedim çok kızdı!
ne demek istiyorsun diyo.ya memnunum hayatımdan ama işlerimi kendim yapamıyorum ki 7 ayda bünya bir anda aldığı10 kiloyu kaldıramıyor işte...
Ay Melekcim aynı sıkıntı bende de var burnumu silmekten burnum şişti
suratım şiş...
hiç beğenmiyorum halimi aynaya bakmıyorum
doğumdan sonra bu ödem gider inşallah.gerçi bellki ödem değil direkt kilo da olabilir dimi..
ben elmacık kemiklerimi görmek istiyorum tekrardan doğumdan sonraaaa=(
yurdanurcum benim evde ayakta sanırsın bende iş kadınıyı=))
tembellik has safha da totomu kaldırdığım yok bu ne hantallıktır anlamadım gitti
yoksa bunun ev kadını iş kadınıyla çok alakası yok.
benim gibi tembel oluncee her yer her yerde oluoooo hehehhee=)
aman boşverelim valla en önemlisi sağlığımız yumurta kırıp yiyoruz yeri gelince yemek yapamıyorum valla
siz çalışanların eşleri sizlere şüketsin kuzucum.
oooo senınkıde iri baya canımmm
bnm oğlan 32 haftalıkken 1,914 dü
bende 65 tim
şuan tabi 67 fln olmuşumdurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?