canım öğle arası konuştuk işteymiş hala kendimi daha iyi hissediyorum düne göre dedi en azından ayaktayım dedi hastaneye gitmeyecekmiş dün sabah gitmişti iğne yapmışlardı belki yıne iğne yaptırım dedi. bana da söylemıyo kı derdini iyiym diyo geçiştiryo. ancak akşama gözümle görücem halini. çok sağol canım inşallah çabuk atlatır.Canım çok geçmiş olsun
nasıl bir karara verdiniz en sonneymiş bu yazık adamcağız atlatamamış ilaçlarla gerçi bende ilaçsız atlatmaya çalışıyorum...
artık hakikaten ağırlaştık dün eşie daraldım artık dedim çok kızdı!
ne demek istiyorsun diyo.ya memnunum hayatımdan ama işlerimi kendim yapamıyorum ki 7 ayda bünya bir anda aldığı10 kiloyu kaldıramıyor işte...
Ay Melekcim aynı sıkıntı bende de var burnumu silmekten burnum şişti
suratım şiş...
hiç beğenmiyorum halimi aynaya bakmıyorum
doğumdan sonra bu ödem gider inşallah.gerçi bellki ödem değil direkt kilo da olabilir dimi..
ben elmacık kemiklerimi görmek istiyorum tekrardan doğumdan sonraaaa=(
.
cnm sen dayanıksız değilsin hepimiz öyleyiz ama şartları zorluyoruz. ben de 37 haftayı tamamlayabilceğimi düşünmüyorum açıkçası gittiği yere kadar gidicem. bi de işyerinde huzursuzsan şu günleri evde geçirmen en mantıklısı. ben o pakete hiç gübvenmiyorum cnm. esnek çalışma bizim ülkemizde gitmez bence. amirin insiyatifine bırakırlar ki o da bunu iyi niyetli olarak düşünmez. personeli ister. diğer türlüs de yarım gün yarım maaş. bu da saçma. aldığım yarım maaşı da bakıcıtya veririm yol yemek parama veririm. boşa çalışmış olurum. o yüzden ben pek ümitli değilim paketten.
beişin kilosuna gelince maşallahcnm tombik göürünüyor takvimine bakınca. 422 gram önde. daha ne olsun. senin kilo almaman da bence avantaj ne güzel.. üzme kendini boş yere.
çevremde arkadaşlar falan aktarsaydınya çok mu kötüsün daha çok ağırlaşmadın kilonda hafif falan deyince bende dedim serdim ben sanırım ama şartlar yüzünden rapor aldım birazda. evet paket meselesine bende güvenmiyorum ama onda 3-4 ay tam süre bilmiyorum tam maaşlı esnek çalışma olacak sanırım. sonrasında uzatmak istersen bunu maaşını düşük alarak yarım gün olacak. özel sektörde yürümez tabide. devlettede gerçi personel durumuna kurumunda ve amirlerine bağlı bi durum. yanlış yazmışım boyunu yazarken bu arada :) oğluşum 2kg boyu 42 cnm... bi önceki gitmemde bundan öncekinde yani minyon olacak falan deyince tedirgin olmuştum. seninn ne kadar yakında gittinmi kontrole ??
Afiyet olsun canım :))
Benimde kociş sabah sandviç hazırlamış peynir,marul,salam,rus salatası :)) İşe gelirken yolda yedim bende :))
Öğlende şirkette tarhana çorba,soslu makarna,balık(mezgit),salata,barbunya pilaki,şekerpare tatlısı vardı hepsini devirdim valla dayanamadım
Benimde bebiş tombidik doktor dikkat et dedi ama dayanamıyorum napiiimmm:26::26::26:
Benim kız 31+0'da 2250g geldisizin kilolar ne alemde bu arada kızlar???
cokkk istedim biliyormusunn rüyamda göster Allahım dıye cok dua ettimmm
ama yok rüyamda flnda isim duymadım gormedımm(
oyle olsa koyardım
2 kg boyu 42 cm . doktorum benım kilom konusunda bişey demedi bi önceki hafta almamışım ben kilo deyince bebege alman önemli olan sen napıcan kilo alıp demişti :) bebegede bi önceki gitmemde 1.470 gr dı biraz küçük minyon bebek olabilir demişti o zaman o da 329.30.haftada öyleydi işte ne biliyim inşş sağlıklı olur büyür bebişim :)
cnm sen dayanıksız değilsin hepimiz öyleyiz ama şartları zorluyoruz. ben de 37 haftayı tamamlayabilceğimi düşünmüyorum açıkçası gittiği yere kadar gidicem. bi de işyerinde huzursuzsan şu günleri evde geçirmen en mantıklısı. ben o pakete hiç gübvenmiyorum cnm. esnek çalışma bizim ülkemizde gitmez bence. amirin insiyatifine bırakırlar ki o da bunu iyi niyetli olarak düşünmez. personeli ister. diğer türlüs de yarım gün yarım maaş. bu da saçma. aldığım yarım maaşı da bakıcıtya veririm yol yemek parama veririm. boşa çalışmış olurum. o yüzden ben pek ümitli değilim paketten.
beişin kilosuna gelince maşallahcnm tombik göürünüyor takvimine bakınca. 422 gram önde. daha ne olsun. senin kilo almaman da bence avantaj ne güzel.. üzme kendini boş yere.
çevremde arkadaşlar falan aktarsaydınya çok mu kötüsün daha çok ağırlaşmadın kilonda hafif falan deyince bende dedim serdim ben sanırım ama şartlar yüzünden rapor aldım birazda. evet paket meselesine bende güvenmiyorum ama onda 3-4 ay tam süre bilmiyorum tam maaşlı esnek çalışma olacak sanırım. sonrasında uzatmak istersen bunu maaşını düşük alarak yarım gün olacak. özel sektörde yürümez tabide. devlettede gerçi personel durumuna kurumunda ve amirlerine bağlı bi durum. yanlış yazmışım boyunu yazarken bu arada :) oğluşum 2kg boyu 42 cnm... bi önceki gitmemde bundan öncekinde yani minyon olacak falan deyince tedirgin olmuştum. seninn ne kadar yakında gittinmi kontrole ??
ne diyelim artık hakkımızda hayrlısı olsun paket konusunda. sen boşver çevredekileri takılma. eğer aktaracak vaziyette olsan zaten yapardın onlar her şeye konuşurlar. bana da ne zaman gidiyorsun diye her gün soruyorlar:) laf olsun işte herkese.. valla ben 31 haftalıktı gittim kilosunu demedi. iri bebek dedi. kilo söylemiyor hiç. soruyorum cevap vermiyor kiloya. zaten şişman bebek ve şişman anneye gıcığı var gibi:)) bana hep kilo alma tatlı yeme gibi şeyler diyor. ben de akışına bıraktım. bak ben kilosunu bilmiyorum bile:))) sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. doğunca biz şişmanlatırız artık cnm :))
Sağol canım sana da afiyet olsun :)) bende toplamda 13 kg almışım.. Peki bebişinin kilosu ne durumda canım?
oohh yarasın canımcıımmmm
32+0da 2200 44 cm canımcım şişkolarr
aynen cnm aynen
bende geçen aydı sanırım tülleri perdeleri eşime yıkattım çıkardı sonr deterjanını ayarladım o astı tekrar yerine
bi de stor zaten çok zor
Allah razı olsun onlardan gerçekten..Bulaşık makinasını geçen ben yerleştirdim de laf ediyor
bu nasıl yerleştirme makine byle yıkamaz diyoooo
boynuz kulağı geçti anacım mutfağı bana öğretmeye kalkışıyo resmen=))
ayy duymasın bunları burda anlattığımı eder çarkıma hehehhe=))
ayrıca hiç lahana sarması denemedim helal olsun sana
ben yemek istediğimde anneme ya da kv me söylüyorum yapıyorlar.
benim koca duymasın yoksa bana da denetir=))
ayyy seninde mi oğluş benim ki gibi isimsizz
ya bunlar isimsiz bebe olcak yaaçok üzülüyorum çok=(((
offf ne koycaz bunların adını beğenemiyoruz hiç.ben seçsem eşim sevmiyor o sevse ben.gerçi birimizden biri kesin kararını verse onay çıkacak da...
çok kafama taıyoum bu isim mevzusunu ben=((
kızlar ben toplamda 8 kg aldım bebeğim de 2 kg şuan boyu konusunda net bişey söylemiyor doktorumuz boy kilo dan daha yanıltıcı olabiliyormuş.
kızlar benim kızım da hala isimsiz. fikir verin bana ya. ELA diyorduk vazgeçtim koymicam. çok yeni moda isimleri sevmiyorum ieride bu çocuğun büyüdüğünü falan da düşünmek lazım sadece bebekken değil büyüyünce de güzel ve anlamlı olmalı ismi yakışmalı.
Duru
Damla
Cansu
Yağmur
gibi alternatiflerimiz var ama emin değiliz.
Çok eski isimleri de sevmiyorum klasik isim olsun isim gibi isim olsun istiyorum bilmem anlatabildim mi :)))
kızlar ben toplamda 8 kg aldım bebeğim de 2 kg şuan boyu konusunda net bişey söylemiyor doktorumuz boy kilo dan daha yanıltıcı olabiliyormuş.
kızlar benim kızım da hala isimsiz. fikir verin bana ya. ELA diyorduk vazgeçtim koymicam. çok yeni moda isimleri sevmiyorum ieride bu çocuğun büyüdüğünü falan da düşünmek lazım sadece bebekken değil büyüyünce de güzel ve anlamlı olmalı ismi yakışmalı.
Duru
Damla
Cansu
Yağmur
Çok eski isimleri de sevmiyorum klasik isim olsun isim gibi isim olsun istiyorum bilmem anlatabildim mi :)))
Duru
Damla
Cansu
Yağmur
kızlar benım bebegım zayıf kalmiş yaa ne yapmam lazım 32+4 de 1500 kg duve dr zayıf kaldıgını söyledı
kızlar benım bebegım zayıf kalmiş yaa ne yapmam lazım 32+4 de 1500 kg duve dr zayıf kaldıgını söyledı
bence ela gayet güzelmiş:)) bir arkadaş çocuğunun ileriki yaşlarını düşünerek yanına elif ekledi. sen de ileriki yaşlar için alternatif bir isim ekleyebilirsin elanın yanına. ben kısa ve öz isimleri çok seviyorum. hem kız ismi de çok.
ben de isim bulamadım oğluma. erkek isimleri sanki çok kısıtlı.. sizleri takip ederek bulcam inş. ben de:)
benİMDE kızımın adı belli ama geçen günlerde bir isim zikredilirken çok hoşuma gitti aaa dedim karar vermeseydik koyardıım NİLÜFER genelde bu ismi taşıyan kişiler zarif naif insanlar ne çok eski ne de çok yeni isimlerden her daim kulağa hoş gelebilir bana öyle geldii . annem lüfer gibi desede
ben kızım olsaydı Cemre veya Doğa koyacaktım canım çok beğeniyorum bu 2 ismi
duru çok güzel aysun da duru koycaktı
duygu da güzel, gerçi o seçenekler arasında yok
canım süt yoğurt ve meyve ye bol bol
ama bebişi kilolu olanlar meyve yememeliymiş, eğitimde söylendi
meyve hiç masum değil, hamilelikte meyveyi çok ta önermiyoruz dedi
bi tanıdığım da son 1.5 ay dr.unun meyveyi yasakladığını söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?