2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım öğle arası konuştuk işteymiş hala kendimi daha iyi hissediyorum düne göre dedi en azından ayaktayım dedi hastaneye gitmeyecekmiş dün sabah gitmişti iğne yapmışlardı belki yıne iğne yaptırım dedi. bana da söylemıyo kı derdini iyiym diyo geçiştiryo. ancak akşama gözümle görücem halini. çok sağol canım inşallah çabuk atlatır.

son zamanlarda şişermiş hamişlerin yüzü gözü burnu dudakları ay daha dudağım falan şişmedi ama o hale gelmekten de ürküyorum açıkçası dün üzüntüden başım çatlıyordu birde grip teğet geçti diyeyıımm ondan gözlerim falan balon gibiydii. bugün daha iyi gibi ama yıne de kocaman suratım nerde o eski zarifliikk. aslında canım benım ödem olsa doğumda şak diye gider bu şişliklerr ben öyle umuyoruum ödemse bayağı ineriz.

oohh yarasın canımcıımmmm
32+0da 2200 44 cm canımcım şişkolarr

cokkk istedim biliyormusunn rüyamda göster Allahım dıye cok dua ettimmm
ama yok rüyamda flnda isim duymadım gormedımm (
oyle olsa koyardım

belli olmaz deniz daha 1 ay var

hımm ben kilosunu 2,422 anlamışım
olsun 2 kilo da az değil tatlım

ya bana drum 34te gel nst bakalım demişti ama sekreteri 5 kasım salıya randevu verebilceğini söyledi
ondan önce hiç boşluk yokmuş :26: en son 11 ekim cuma gittim
naapiyim ben şimdi başka yere gidiyim mi
yoksa bi sıkıntım olmadıkça bekliyim mi 2 hafta?
sorun olmaz dimi??????

hımm ben kilosunu 2,422 anlamışım
olsun 2 kilo da az değil tatlım

ya bana drum 34te gel nst bakalım demişti ama sekreteri 5 kasım salıya randevu verebilceğini söyledi
ondan önce hiç boşluk yokmuş :26: en son 11 ekim cuma gittim
naapiyim ben şimdi başka yere gidiyim mi
yoksa bi sıkıntım olmadıkça bekliyim mi 2 hafta?
sorun olmaz dimi??????[/QUOTE]

bana nst hakkında bişey demedi de. 35 de çatı kontrolü dedi ben 34+3 de gidicem 5 kasımda bilmem o gün yaparmı acaba ?
nst için bence gitmene gerek yok çünkü nst kendini sen rahatsız hissedersen birazda sancı başlamışmı diye hani bakılıyo sanırım. bana nst için erken demişti önceki sordugumda

kızlar ben toplamda 8 kg aldım bebeğim de 2 kg şuan boyu konusunda net bişey söylemiyor doktorumuz boy kilo dan daha yanıltıcı olabiliyormuş.

kızlar benim kızım da hala isimsiz. fikir verin bana ya. ELA diyorduk vazgeçtim koymicam. çok yeni moda isimleri sevmiyorum ieride bu çocuğun büyüdüğünü falan da düşünmek lazım sadece bebekken değil büyüyünce de güzel ve anlamlı olmalı ismi yakışmalı.

Duru
Damla
Cansu
Yağmur

gibi alternatiflerimiz var ama emin değiliz.

Çok eski isimleri de sevmiyorum klasik isim olsun isim gibi isim olsun istiyorum bilmem anlatabildim mi :)))

kızlar benım bebegım zayıf kalmiş yaa ne yapmam lazım 32+4 de 1500 kg duve dr zayıf kaldıgını söyledı

Valla kocişlerden Allah razı olsun canım onlar olmasa ya da anlayışsız olsa işimiz daha çzor olurdu valla ..
Benim lahanam küçük olduğu için çok zorlanmışım sanırım Aysunun dediği gibi yaprakları büyük olsaydı daha kolay olabilirdi :) ama zormuş yine de ben tekrar yaparsam son bulduğum çözümde şekillendiririm artık :) alta lahana içini koy üste lahana hop pişir kaşık kaşık ye :):):)
Off bu isim olayı ne zormuş gerçekten .. kuzucuklarımıza da fenalık geldi . hamileliğimin başından beri o mu olsun bu mu olsun kocişle konuşup duruyoruz . Ben en son Can 'a karar verdim .. şimdi Uzay koyalım Tunç koyalım diye tutturdu .. n'apacağız bilmiyorum çok zor çook İsim belli olmayınca da süsünü püsünü hiçbişeysini hazırlayamadım daha şekerlerimizi de yapamadım . Üst kumaşı bağlamak için kurdele almadığımı farkettim akşam çok işimiz var ya

bence ela gayet güzelmiş:)) bir arkadaş çocuğunun ileriki yaşlarını düşünerek yanına elif ekledi. sen de ileriki yaşlar için alternatif bir isim ekleyebilirsin elanın yanına. ben kısa ve öz isimleri çok seviyorum. hem kız ismi de çok.

ben de isim bulamadım oğluma. erkek isimleri sanki çok kısıtlı.. sizleri takip ederek bulcam inş. ben de:)

benİMDE kızımın adı belli ama geçen günlerde bir isim zikredilirken çok hoşuma gitti aaa dedim karar vermeseydik koyardıım NİLÜFER genelde bu ismi taşıyan kişiler zarif naif insanlar ne çok eski ne de çok yeni isimlerden her daim kulağa hoş gelebilir bana öyle geldii . annem lüfer gibi desede

ben kızım olsaydı Cemre veya Doğa koyacaktım canım çok beğeniyorum bu 2 ismi

duru çok güzel aysun da duru koycaktı

duygu da güzel, gerçi o seçenekler arasında yok

kızlar benım bebegım zayıf kalmiş yaa ne yapmam lazım 32+4 de 1500 kg duve dr zayıf kaldıgını söyledı

canım süt yoğurt ve meyve ye bol bol

ama bebişi kilolu olanlar meyve yememeliymiş, eğitimde söylendi

meyve hiç masum değil, hamilelikte meyveyi çok ta önermiyoruz dedi

bi tanıdığım da son 1.5 ay dr.unun meyveyi yasakladığını söylemişti

cnm sağlığı yerindeyse hiç takılma kilosuna bence. hem son aylarda daha hızlı kilo alıyormuş bebekler. cemredeniz bana öle demişti.. muz, pekmez-tahin, et,tavuk, balık, kuruyemiş, süt ürünleri tüket. bunlar hem sağlıklı hem de kilo yapar. ama şekerin varsa eğer pekmez-tahin ve muza dikkat..

canım süt yoğurt ve meyve ye bol bol

ama bebişi kilolu olanlar meyve yememeliymiş, eğitimde söylendi

meyve hiç masum değil, hamilelikte meyveyi çok ta önermiyoruz dedi

bi tanıdığım da son 1.5 ay dr.unun meyveyi yasakladığını söylemişti[/QUOTE]

canım her gece süt iciyorum daha fazlamı icsem acaba

pakmez ye canım sol yanına yat genelde muz da kılo aldırımış ben korkumdan yemedim hiç çünkü iriiydi zaten ama bu gidişimde artık normal derse doktr ben de muz yicem canım istiyooooorr

protein ağırlıklı beslenmelisin sabahları 2 yumurta ye. et süt ve balık tüket akşamları. bir de muz kilo aldırırmış canım günde 1 muz ye. ayran ve yoğurt da iyi gelir. kahvaltıda da sütü ihmal etme.

kendi ismim elif olmasa inan tek geçerdim elif ismini :) ama anam babam bana koymuşlar. iki isim düşünmüyorum tek isim net olsun istiyorum sonra isteyen istediği isimle hitap eder karmaşa olur. duru koyabiliriz.
erkek olsaydı kerem koyacaktık biz. mert, yağız ve yiğit de hoşuma gidiyor. kaan bir de.. ağır ve klasik isimler.

bir de böyle benzetmeleri yok mu :) bizim ELA ismimize de ne o öyle helaaa der gibi dalga geçerler ilerde okulda çocukla dediler
tabi ben ondan caymadım ela isminden. daha ağır karizmatik anlamlı dolu dolu bir isim olsun istiyorum. ela lar çok yaygınlaştı. çocuk 1. sınıfa başlayınca en az 5 tane ela olur sınıfta

ben kızım olsaydı Cemre veya Doğa koyacaktım canım çok beğeniyorum bu 2 ismi

cemre ateş demek o yüzden pek düşünmedik ama doğa fena değil. duru yu tercih ederim. saf berrak demek nazik kibar bir isim duru da yoğunlaştık.

duru olabilir bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…