Benim kardeşimin adı Tunç ya da Akın olacaktı .
sonradan annem İNANÇ koydu
çok da memnun isminden şimdi 20 yaşında maşallah
Uzay bi arkadaşım koyacaktı vazgeçti YALIN koydu.
Can çok güzel.Ben can ı hep düşündüm ama eşim pek yanaşmadı.hala ihitmaller var ama.
Çok haklısın isim belli olmadan ne süsler yapılabiliyor ne şekerler.
bakalım ne zaman yetişcez biz..
Annene pess diyorum=))
nilüfere lüfer diyen bi teyzemiz çok şeker yaa=)
nilüfer güzel ama ağır sanki .15 yaş üstüne gelincde daha oturuyor.mesela bazı isimlerde çocukken güzel büyüdüğünde oturmuyoo
ayy ne zor işler yaa.
çocuk düşünmeden isim düşünmek lazımmış.
Merhaba arkadaşlar, benim oğlum yaklaşık 32 haftalık, 1650 gram. Göbek çevresi diğer ölçümlere göre 2 hafta geriden geliyor.
Bu durum biraz canımı sıkıyor ama doktor kan akışını vs kontrol etti bir problem görünmüyor, biraz minyon bir bebek olabilir diyor.
Sizin bebeklerin kiloları genellikle benimkinden çok daha fazla gibi.. Anlamadım ki bunun ölçütü nedir.. :/
Herkese bebeklerini sağlıkla kucağına almayı dilerim.
elif doğru demek evet çok güzelmiş şiir adıyla yaşasın canımmmSağol canım.. Bende elif,zeynep,ayşe diyodum.. Sonunda elif'te karar kıldık. Daha doğrusu Mevlana'nın şu şiiri etkiledi beni..
Elif olmak zordur
Çünkü elif olmak;
Yuvarlak bir dünyada dik durmanın,
Dik ve önde,
Belki acıyla
Ama, vazgeçmeden durmanın,
Dünya ne kadar dönerse dönsün
Olduğu yerde kalmanın adıdır elif olmak
kızlarbu turnusol kağıdı eczanede varmıdır?
sabah bi ıslaklık hissettim çamaşırıma baktım baya biyer ıslak böyle değiştim şimdi yine oldu:18:
Kızlar isimlerden söz açılmışken bizde geçenlerde bayadır görmediğim bi arkadaşımla tel.de konuşuyoduk..
Bebişin isminin ELİF olacağını söyledim. Bırak dalga geçmeyi ya ne koycaksınız söyle dedi. Dedim ELİF. Şaka mı yapıyosun gerçekten ELİF mi olcak dedi. Evet dedim. Kimin ismi falan dedi. Dedim hiçkimsenin değil kendimiz öyle istedik hoşumuza gitti dedim. Saçmalama ya çocuğa modern bi isim koyun dedi. Moralim bozuldu biraz. Eşimde bende ELİF ismini çok seviyoruz. Çok beğenerek koyduk. Daha doğrusu ben koydum eşimde beğendi . Akşam eşime dedim arkadaşım böyle böyle dedi diye. Biz modern falan değiliz ELİF olcak benim kızımın adı dedi
eczanelerde satıldığını duymuştum ama boşuna çıkma dışarı ara yakın bir eczaneyi öyle git bence, Allah korusun yaaaaaaa insallah suyun değildir bu gelen, o kağıdı koyduktan sonra bekliyorsun bildiğim kadarıyla hemen sonuç vermiyorki, doktoramı gitsen acaba???kızlarbu turnusol kağıdı eczanede varmıdır?
sabah bi ıslaklık hissettim çamaşırıma baktım baya biyer ıslak böyle değiştim şimdi yine oldu:18:
kızlarbu turnusol kağıdı eczanede varmıdır?
eczanede satılıyor sanırım canım inşallah bir problem değildir akıntın artmıştır belki haberdar et
eczanelerde satıldığını duymuştum ama boşuna çıkma dışarı ara yakın bir eczaneyi öyle git bence, Allah korusun yaaaaaaa insallah suyun değildir bu gelen, o kağıdı koyduktan sonra bekliyorsun bildiğim kadarıyla hemen sonuç vermiyorki, doktoramı gitsen acaba???
gizem akıntıdır
su gelmesi öyle az bişey değil aklını bulandırma
elif ismi bence de çok güzel
bi arkadaşım koycağı ismi söylese asla böyle bi tepki vermem ancak anlamı kötü bişeyse uyarırım
ayıb etmiş arkadaşın açıkçası
zevkler tartışılmaz
ne demek modern bi isim koy! eşin de doğru demiş.......
isimle modern olunmuyo
cnm bol su iç. bi anda boşalt idrarını. bende de olmuştu. dr alttan baktı meğer altıma kaçırıyormuşum. hele sonlara doğru iyice baskı yapıyordur eylül hanım. yine de için rahat etmezse doktora gidebilirsin.
o da olabilir valla anlamadım daha çok su içiyim bari:26:
sızıyo falan olabilirmi acaba:26:
ceviz büyüklüğünde belki az daha büyük:26:
akşam eşim gelirken alıcak koyup 24 saat beklicem yarın sabah koyarım heralde:18:
Sağol canım..
Zaten benim moralimi bozan şey ismi beğenmemesi değil ben beğendikten sonra da gerisi mühim değil...
Ama söyleyiş tarzı üzdü beni de açıkcası...
ewt ewt iç cnm. dr bana böyle yapmamı söyledi. inş faydasını görürsün. sonra geçti bende bu durum. aklına kötü bişey getirme cnm. pozitif düşün..
yok canıımm bende de oluyor öyle akıntı diyorum bendeee yada idrarımı kaçırıyor da olabilirim wc de çünkü tam anlamıyla bitmiyor gibime gelıyorr telaş etme sızıntı olsa daha fazla olmazmıı
ben hapşururken midem kalktığında öğürürken falan kaçırıyorum zaten ahh ahh nehallere girdik
sızıyo falan olabilirmi acaba:26:
ceviz büyüklüğünde belki az daha büyük:26:
akşam eşim gelirken alıcak koyup 24 saat beklicem yarın sabah koyarım heralde:18:
düşünün canım doğuma kadar işte illa bişey bulcaksınız sonuçta :))
o da olabilir valla anlamadım daha çok su içiyim bari:26:
Sağol canım.. Bende elif,zeynep,ayşe diyodum.. Sonunda elif'te karar kıldık. Daha doğrusu Mevlana'nın şu şiiri etkiledi beni..
Elif olmak zordur
Çünkü elif olmak;
Yuvarlak bir dünyada dik durmanın,
Dik ve önde,
Belki acıyla
Ama, vazgeçmeden durmanın,
Dünya ne kadar dönerse dönsün
Olduğu yerde kalmanın adıdır elif olmak
teşekkürler canım..
bildiğin suya benziyo idrar olabilir belki dediğin gibi inş öyledir:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?