2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
kızlarbu turnusol kağıdı eczanede varmıdır?
sabah bi ıslaklık hissettim çamaşırıma baktım baya biyer ıslak böyle değiştim şimdi yine oldu:18:

ciddimisin allah nasip ederse bnm oğlum da inanç olacak ismin karakteri etkilediğine inanıyorum ben,kardeşinin huyu suyu nasıldır? tanıdığım bütün emirhanlar acayip yaramaz oluyor ablamın oğlu da dahil

canım sakın başka bebeklerle kıyaslayıp kafanı bulandırma ölçütü bizde bilmıyoruz ki doktor bir problem görünmüyor demiş bu hafta geriliği ki sadece karın çevreesi diyorsun demekkı bebeğinde bir soruna yol açmamış doğuma kadar kapatır arayı inşallah son zaman atağa geçerlermiş bebekler birdaha ne zamn gideceksin doktora takıp et bakalım kaç gr alacak benım bebiş mesela bir ay 850 gr almış diğer ay 500 gr değişebiliyor bu. 8 haftan var daha 500er gr bile alsa bebeğin kuvöze bile girmez yeterki solunm sıkıntısı olmasın üzme tatlı canını

elif doğru demek evet çok güzelmiş şiir adıyla yaşasın canımmm

sabah bi ıslaklık hissettim çamaşırıma baktım baya biyer ıslak böyle değiştim şimdi yine oldu:18:

eczanede satılıyor sanırım canım inşallah bir problem değildir akıntın artmıştır belki haberdar et

elif ismi bence de çok güzel
bi arkadaşım koycağı ismi söylese asla böyle bi tepki vermem ancak anlamı kötü bişeyse uyarırım
ayıb etmiş arkadaşın açıkçası
zevkler tartışılmaz
ne demek modern bi isim koy! eşin de doğru demiş.......
isimle modern olunmuyo

eczanelerde satıldığını duymuştum ama boşuna çıkma dışarı ara yakın bir eczaneyi öyle git bence, Allah korusun yaaaaaaa insallah suyun değildir bu gelen, o kağıdı koyduktan sonra bekliyorsun bildiğim kadarıyla hemen sonuç vermiyorki, doktoramı gitsen acaba???

cnm bol su iç. bi anda boşalt idrarını. bende de olmuştu. dr alttan baktı meğer altıma kaçırıyormuşum. hele sonlara doğru iyice baskı yapıyordur eylül hanım. yine de için rahat etmezse doktora gidebilirsin.

eczanede satılıyor sanırım canım inşallah bir problem değildir akıntın artmıştır belki haberdar et

gizem akıntıdır
su gelmesi öyle az bişey değil aklını bulandırma

sızıyo falan olabilirmi acaba:26:
ceviz büyüklüğünde belki az daha büyük:26:
akşam eşim gelirken alıcak koyup 24 saat beklicem yarın sabah koyarım heralde:18:

Sağol canım..
Zaten benim moralimi bozan şey ismi beğenmemesi değil ben beğendikten sonra da gerisi mühim değil...
Ama söyleyiş tarzı üzdü beni de açıkcası...

akşam eşim gelirken alıcak koyup 24 saat beklicem yarın sabah koyarım heralde:18:

yok canıımm bende de oluyor öyle akıntı diyorum bendeee yada idrarımı kaçırıyor da olabilirim wc de çünkü tam anlamıyla bitmiyor gibime gelıyorr telaş etme sızıntı olsa daha fazla olmazmıı

ben hapşururken midem kalktığında öğürürken falan kaçırıyorum zaten ahh ahh nehallere girdik

Son düzenleme:
Sağol canım..
Zaten benim moralimi bozan şey ismi beğenmemesi değil ben beğendikten sonra da gerisi mühim değil...
Ama söyleyiş tarzı üzdü beni de açıkcası...

düşünememiştir belkide. bizde çok hassasız bu aralar her şeye alınıyoruz.. mesela ben de elif ismine sıcak bakmam çünkü yakın bir tanıdığımın çok yaramaz kızının adı:)) başka bir nedeni de yok. benim beğendiğim bütün isimlerle dalga geçiyor kardeşlerim:)) napalım zevkler uymuyor birbirine. üzme kendini içine sinen ismi koy gitsin..

ewt ewt iç cnm. dr bana böyle yapmamı söyledi. inş faydasını görürsün. sonra geçti bende bu durum. aklına kötü bişey getirme cnm. pozitif düşün..

teşekkürler canım..

bildiğin suya benziyo idrar olabilir belki dediğin gibi inş öyledir:26:

bence boşuna korkma gizemcim,suyun gelse bacaklarından akarmış çok olurmuş anlarsın diyorlar,bebek baskı yaptığı için akıntı yada sızıntıdır bence

oo çok güzelmiş şiir :) benim de ismim Elif hiç de şikayetçi değilim çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…