2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ayyyyyyyyy cok duygulandımmm arkadaşımmm Allah evlatlarımıza güzel omurler versınnn
cok güzel bısey annelıkkkk

Kızlar hastanelerin verdiği eğitimlere katılanınız ya da düşüneniniz var mı ? Bizim burada öyle bir durum yok da İstanbulda veya Bursa - Ankarada veriliyor diye biliyorum . Cumartesi günü kocişimin sınavı var Gebze tarafına gidicek ben de öyle bir eğitim varsa onu yakalasam ne güzel olur :)

Valla çok tatlı çıkmış boyle yandan sıvrı sıvrı erkeklerdemı sıvrı olurmus ben onu bılmıyorum

yerrriiimmmmm o göbüşünn içindekiniiiiiiiiiiii
oy oy cok guzelll
yaa zaman azaldıkça heyecan artıyor offf offfffffffffffff

nolllllduuu yaa şimdi gordumm dee ne suyu bacım o oyleeee
ıyımısın sımdııı

Kızlar sizce hangisi kararsız kaldım
Pahalı kremimi alsam diğerinimi krem kızım olursada sonra kullanırım ama laciverttede aklım kaldı..

SİDİKLİ SENİİİ
Bencede kaçmıştır Gizo arkadaşımın yanımda geldide şarıl şarıl akıyodu ama tabi o kağıttan alırsan emin olursun..
eLİF İSMİİ MUHTEŞEM KIZ OLSAYDI KESİNLİKLE Elif naz koyucaktım ben erkek babası koydu Alii sadece soyadımızda Aile başlıyor oda isim abimin adı hatta
Kızlar Yaren nasıl?
Yiğenimin adı Yaren ismide güzel
Diğerleride Nursena,Zümra,Melike
Hepsini çok araştırarak koyduk

ben boysız baskısız tercıh ettım hastane cıkısını organık olsun daha ıyı olur

Bende organik aldım farketmemişim bi kız ayı vardı üstünde fiyonklu geri verdim bekle bekle gelmedi yeni modeller
Yıkıycam bende geç kalmak istemedim geri verdim..

Kızlar bebek telsizi aldınızmı ben wewel aldım bitane ama bugün başka gördüm odaha güzeldi arada fiyat farkıda çok yoktu
Siz hangisinden aldınız??

Kızlar bebek telsizi aldınızmı ben wewel aldım bitane ama bugün başka gördüm odaha güzeldi arada fiyat farkıda çok yoktu
Siz hangisinden aldınız??

canım bende weweel aldım 800 mt olanından denedik ama harika bişi cıt sesi çıkmasın hemen uyarıyo valla suanlık memnunum

Rahmetli kayın pederiin adı ömer zaten üstümüzde çok baskı var Ömer olsun diye=)))

salya sümük okudum=(((
Allahım bizlere de nasip etsin
ben seni normal epidural sandım sezeryan epiduralmişsin ..
Amman Allah hepimize böyle doğum nasip etsin az ağrılı.
Lavmanı çok hissettin mi?
Rahtsız etti mi seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…