2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bence emirhan ismi çok güzel. Emirler hem yakışıklı oluyor hem zeki

Cinsiyetimiz belli değilken hep erkek olur adı da emirhan olur diyordum.kismetse 3.ye artık

Kız düşünüyormusunnnn 3. Yüüüüüüü
Bnm bi kız bi oğlan olaydı 3 ü hayatta düşünmezdm ya çok zor
Maddi manevi

teşekkürler canım..

bildiğin suya benziyo idrar olabilir belki dediğin gibi inş öyledir:26:

Canım telaş etme akıntıdır o su olsa bacakların arasından boşalır sırılsıklam olurdun çamaşırımda iz kalıyorsa akıntıdır

Kıızzzz ben de sağa sola bakına bakına şaşı oldum walla
Yani kısmette varsa buluşuruz kuzum yine,sen haberlere bakma ben muhasebeyle görüştüm bizim hastane ücretleri 1 ocaktan itibaren değişiyormuş canımkapı süsünü çıkarken veriyorlarmış

canım benim yaaa kendi derdin yetmiyormuş gibi birde eşine üzülüyorsun şimdi,zor tabi canım kimsenin olmaması çok zor..
benim de hiç akrabam fln gelmez bana yalnızca annem babam kardeşim var onlarda yetiyor bana
kızlar dün kan degerlerim ölçüldü ve deger 11 cıktı kan surubunu 2 kere içiyorum günde sizce düşük bir deger mi ve ne yapmam lazım bana yardımcı olun. lütfennnnn 31:)

tatlımmm sen normal değer aralıkları içindesin bildiğim kadarıyla normalide 11-16 arası,benim değerim 10 dan yukarı çıkmıyor,ya ben napıyım

ben epidural normal yaptım ama sezeryanla alakası yok onun,ben ayaklarımın üstüne basıp yürüyordum bile ama yinede komple bayılmak istemezdim doğrusu

kkbayansu geçmiş olsun canım ağrısız atlatırsın inşallah

sağol canoo,çok teşekkürler
ben de herşeyi yıkadım sadece geceliğimi yıkamadım bozulmasın diye,ama iç çamaşırlarının kesnlikle yıkamalısın mikrop kapmamak için caniko

yaa bi toz verdi gizo sadece 1 tane wardı kutunun içinde,dün gece içtim bitti..ee dökücekmi tek toz kumları acep:26:
yazık kızzz o da sen ve bebeğinizin geleceği için çabalıyor,sık biraz dişini bacım işler yoluna girince bol bol zamanınız olur elbet

KIZLAAAAAR LÜTFEN FİKRİNİZİ YAZARMISINIIZ İSİM ARAŞTIRIYORUUM OĞUZ :44: EMİRHAN :44: ÖMER :44: nasııl erdemmi olsaki dedik kim duyduysa beğenmedi SİZCE HANGİSİ

ben OğuZ diyorum

Önemli değil canım,ben size hiç yazmasanız bile alınmam ki çünkü benimde gözümden kaçan,atladığım şeyler o kadar çokki ama birbirimizi anladığımızı düşünüyorum..
sağol tatlım evet kum dökmemin dışında haberler fevkaladeninfevkinde
Tatlım ben bebeğin alacağı kilo en fazla 1,5 dedim,senin alacağın kiloyu bilmiyorum sana bağlı o biraz canım

ben kocişe diyorum herhalde yüzünü görünce içimden ne gelirse o olacak o da beni kızıdırıyor Nüfus Cüzdanını çıkarmaya gittiğimde ben karar vereceğim diye maymun işte :)

Aynı şeyden bende çok korkuyorum eşim 6 aydır direniyor

kızlar benım bebegım zayıf kalmiş yaa ne yapmam lazım 32+4 de 1500 kg duve dr zayıf kaldıgını söyledı

sen de günde 3 öğünü 6 ya çıkar,süt içbol bol besle çocuğuuu doğck yakında çabıkkkk

duru çok güzel aysun da duru koycaktı

duygu da güzel, gerçi o seçenekler arasında yok

Bence de Duru

Geçmiş olsun cnm,güle güle kullan,dolguların düşmez inşallah

Bence emirhan ismi çok güzel. Emirler hem yakışıklı oluyor hem zeki

Cinsiyetimiz belli değilken hep erkek olur adı da emirhan olur diyordum.kismetse 3.ye artık

walla o kadar peşin konuşma,tanıdığım bir emirhan varkiiii ne yakışıklı ne de zeki,hatta ikisinin de tam tersi

ooo DURU lar çoğaldı benim kızımda Miray Duru teyzeleri

Noliyiiii yaaaaaaaaaaaaa
Bence hepimiz Duru koyalım,2013 Aralık Duru'ları diye de başlık açalım

kızlarbu turnusol kağıdı eczanede varmıdır?
sabah bi ıslaklık hissettim çamaşırıma baktım baya biyer ıslak böyle değiştim şimdi yine oldu:18:
war bildiğim kadarıyla pembe bi kağıt parçası zaten,sargı bezinin arasına koyup ped gibi yerleştir maviye dönerse suyun gelio,panikkkkkk yapabilirsin
ama sanmıyorum suyunun geldiğini,hemde ceviz kadar kesin kaçırdın sen de benim gibi
Kız düşünüyormusunnnn 3. Yüüüüüüü
Bnm bi kız bi oğlan olaydı 3 ü hayatta düşünmezdm ya çok zor
Maddi manevi

offff offfffffffff,Allah dert veripte derman aratmasın,zor kardeşşşşşş

evet yaa valla erkek olsa ömer yusuf kerem selim falan koyardım daha kolaydı sanki kıza konduramıyorum bir türlü bir isim. Allah kararlamıştır heralde..

sağol canım duru da biraz çok evet o yüzden cansu yada damla da olabilir. valla bana da erkek olaydı daha kolaydı.
böyle ilerde teyze amca falan olcaklar ya yada doktor öğretmen öyle ünvanların yanına getiriyorum ben düşündüğüm ismi uyuyormu bakıyorum. mesela damla hanım damla teyze yada doktor damla gibi :)

erkek için selim düşünmezmisin. çok karizmatik bence ve ağır bir isim. fatmagülün suçu ne de selim vardı renkli gözlü selim şimdi de muhteşem yüzyılda şehzade selim :)
yusuf çok güzel.
kerem ve kaan.
ömer de.. koyy bunlardan birini gitsin.

insanların yorumlarına sinir oluyorum. benim ismim de elif ve ismim olmasaydı kızıma kesinlikle koyardım. koymayı düşündüğün ismi kimseyle paylaşma valla yok isim aklımızda düşünüyoruz daha de. sonra da koy ve süpriz var.
elif uzun boylu güzel kız da demek. elif elif diye derler. uzun uzun manasına da gelir. ayrıca kuranı kerimin ilk harfi daha ne olsun.

MTA epidural olmuş biri olarak anlatsana detayları ben çok merak ediyorum her yerde başka yazıyo
tabi etkis kişiden kişiye göre de değişir ama olsun..
öncesi sonrası?

Tabi ki canım. Sezeryan günüm belli oldu. Cuma saat 11di. Sabah erken gelin geceden sonra bişe yeme dedi doktor. Sabah 7.30 gibi evden çıktık. 9 10 işlemler falan filan. Saat 10.30 oldu. Hemşire geldi üzerime ameliyat kıyafeti giydirdi. Sonda taktı. Saat11e çeyrek kala ameliyathane yolunu tuttuk. Ağlayarak gidiyorum ama. hem korku hem merak. Çocuğumu kucağıma alacağım için sevinçliydim diyemiyorum çünkü o duyguyu hiç bilmiyorum ki.
Eşime anneme el sallayarak ağlıyorum. Neyse ameliyathanede doktorumu görünce rahatladım biraz. Buz
Ameliyat masasına oturdum. Ayaklarımı sallandırdim. Kıyafetin sırtı açık. Anestezi uzmanı arkadan geldi. Minik bi iğne yapacam çok acımaz dedi. Derin nefes alıp tuttum. Gerçektende acımadı. Sonra şimdi hiç kıpırdama kalın iğneyi girecem ama hissetmiceksin uyuştu dedi. Tamam dedim gerçekten hissetmedim.

Bir dakika dolmadan ayaklarıma ılık su dökülüyor gibi oldu. 2 dk sonra ellediler hissediyormusun hazır dedim. Yatırdılar masaya...

Ellerimi iki yana açıp nabız dinleme cihazı taktılar. Önüme perde gerdiler. Sonra doktorum geldi. Allah ondan razı olsun görünce korku falan kalmadı. Iki güzel hemşire geldi yanıma biri sağda biri solda ismin ne, kaç yaşındasın, nelerden hoşlanırsin falan??? Sonra sanki işaret parmağımı göbeğimde gezdirip bi çizgi çizermişcesine bi his oldu. Ama ağrı değil. Bu arada ameliyathaneye gireli 10 dk olmuş.
Doktorum hem bişeler yapıyor. Hem yanındakine anlatıyor. Ama hiçbişe anlamıyorum heyecandan. Sonra ön kol kemiğine yatırdığı prensimi karnımdan çıkardı havaya doğru kaldırdı. Bu benim mi dedim. Ben bunu mu besledim 9 ay?? Artık ben bu bebeğin annesiyim öyle mi??? Ben anne değilim ama nasıl yapacam ne yapacam hem gülüyorum hem ağlıyorum. :))

Anestezi uzmanı hep yanımda durdu. Sonra bebeği annesine öptürün dedi. Yanağını dayadılar dudağıma pamuk gibi tertemiz ve sıcacık...

Sonra 10dk dikme işlemi sürdü. Odama çıktığımda oğlum oradaydi. Annem eşim kv bebeğimi giydirmişler. Ne kadar güzel diyorlar. Hani bakim diyorum. Kollarıma alıyorum ama hala inanamıyorum. Öpüyorum kokluyorum. Hala acı yok..
Aradan yarım saat geçince ağrılar başladı. Zaman geçtikçe ağrı artıyor. Ağrı kesici iğne vuruyorlar bacaktan. Serum da takılı. Akşama kadar ağrı azalıp artıyordu. Kalkmam lazım gezmem lazım canım tatlıya ağrıdan kalkamıyorum. Kucağıma da alamadım. Kaşığa sütümü sağıp içiriyoruz.
Sabah oldu yavaş yavaş doğruluyorum ağrı oluyor ama kalkmam lazım. Neyse ayağa kalktım wcye gittim çiş yapıyorum ama gaz çıkmadan hastaneden cikaramayiz diyorlar, bi şurup verdiler yok olmuyor.bi iki saat sonra lavman yaptılar. Sonra gaz çıktı bende hastaneden öğleden sonra çıktım.
Arabada eve gelirken çok ağrı oldu sanki dikiş açılacak herşey dışarı fırlıcak
Eve gelince de ağrı kesici haplar aldım kan hapı aldım. Ev mis gibi bebek koktu..
Rahim boşalıyor ya toparlanana kadar ağrılar oluyor.sonra narkozun etkisiyle baş ağrısı oluyor bende bi ay devam etti.
Kalıcı olarak sadece kesi kisminda hissizlik oluyor.benim doğum böyle oldu canım.
Ayh yoruldum.tekrar yaşamış gibi oldum :)

bizim kuzu selim olcak gibi
eşim hep selim diyo
zaten benim saydığım seçenekler içindeydi, o da bunu seçti hep selim diye seviyo
ben hala kesin gözle bakamıyorum ''du bakalım daha kesinleştirmedik belli olmaz'' diyorum ama daha ağır basan da olmuyo

Son düzenleme:
canım bendede oluyor doktora sormuştum.oda su gibi sıvı ama hafif pembe gelir dedi.suyun değildir yani hiç telaş yapma

Canım telaş etme akıntıdır o su olsa bacakların arasından boşalır sırılsıklam olurdun çamaşırımda iz kalıyorsa akıntıdır

bence çiçimi kaçırdım azcık ayy çok komik

yokmuş bikaç eczaneye bakmışlar bitanesi sipariş vermiş sabaha gelicekmiş
aysunnn valla banada kaçırmışım gibi geldi sonradann

bana kum için verilcek bi ilaç yok sadece su dediler ağrım sancım olmadı sonra döküldü öyle sanırım.ama taş oldu böbrekte ooff o çok feciydi işte:18:

2-3 lt su iç sen gider o kumlar canımm

ayy ağlayasım geldi çok duygulandımmmmmm:26:
ne güzel bi duygudur eminim..
Allah sana bağışlasın evlatlarını canım..

Biz çoktan duyurduk canım yani artık çok geç.. Bebekten bahsederken hep elif bugün şöyle hareket etti, elif'e şunu aldık vs...
Evet Elif'in bir anlamı da 'ışık saçan güzel kız' demekmiş sonradan öğrendim. Beni etkileyen Kur'an ' ın ilk harfi oluşu ve Mevlana'nın şiiriydi. Bi de söylerken böyle kulağa çok zarif, naif geliyor. Kibar hanım hanımcık duruyor

sizin içinize sinmiş canım hiç kafanı bulandırma vallahi çok zor yoksa...

Kemal ismi de güzel değil mi kızlar sizce ? Hem Mustafa Kemal 'i çağrıştırıyor hem de çok dolu dolu geldi sanki şimdi :)

Kızlar Yaren nasıl?

Canım biz eşimle sevgiliyken hep Yarenler parkı diye bi park var güllerle dolu, manzaralı orada buluşurduk...
Kızımız olursa adını Yaren koyalım derdik, kısmet Elif'eymiş...
Ben çok beğeniyorum Yaren ismini, bi tanıdığımın kızı oldu oda isim ararken önermiştim ama o Armina koydu.
Bence çok güzel isim

aysunum . ne demek ıstedın canım anlayamadım ben ya

iyiki yazdın canım yaşadıklarını okurken huzur buldum, Allah 2. doğumunu vaktinde daha kolay nasip etsin. ilk doğumdan önce de kan sulandırıcı kullanıyormuydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…