- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Bence emirhan ismi çok güzel. Emirler hem yakışıklı oluyor hem zeki
Cinsiyetimiz belli değilken hep erkek olur adı da emirhan olur diyordum.kismetse 3.ye artık
kızlar benım bebegım zayıf kalmiş yaa ne yapmam lazım 32+4 de 1500 kg duve dr zayıf kaldıgını söyledı
teşekkürler canım..
bildiğin suya benziyo idrar olabilir belki dediğin gibi inş öyledir:26:
Canim ben cok gec kaldim son anda yetistim aksikikler oldu bu tadilat alisverisi yuzune. Insallah kismetse bukusacagiz ben cuma tekrar gidecegim evrak getirecegim buarada haberlerdede hastanelere zam geldi diyor insallah dogum fiyati i cikarmazlar. Onlarin kapi susleri bizemi kaliyor yoksa biz tekrar alsakmi
canım benim yaaa kendi derdin yetmiyormuş gibi birde eşine üzülüyorsun şimdi,zor tabi canım kimsenin olmaması çok zor..ah be canım burda kımsemiz yook ki o da gereksiz bi delikanlılık yapıyooo ben iyiyim diye ama zayıfladı adam 3 günde bana da bişey yaptırmıyoo bakalım olmazsa komşumuz gider yanında bugun işe gitmiş sabah konuştuk ayaklandım dedi ama belki ben üüzülmeyeyım diye diyordur gurbet zor kardeş.
kızlar dün kan degerlerim ölçüldü ve deger 11 cıktı kan surubunu 2 kere içiyorum günde sizce düşük bir deger mi ve ne yapmam lazım bana yardımcı olun. lütfennnnn31:)
kızlar duyumlarınızla bana yardımcı olun lütfen benim 2. dogumum olucak ilkinde genel anestezi oldum ayılmak agrı fenaydı yani şimdi ikinci bebeğim dünyaya gelicek allahın izni ile inş. genelle epidüral arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir
kkbayansu geçmiş olsun canım ağrısız atlatırsın inşallah
kızlar bişey sorcam acele cevap istiyom makinayı çalıştırcam birazdan
ben kendi iç çamaşırlarımı yeni pijama ve geceliğimi yıkamayı düşünmüyorum
çantamı doldurmaya başlicam, ille de yıkamalı mıyım sizce? :26:
canımmm çok çookk su iç ben kum taş ne varsa döktüm düşürdüm şu 8 ayda
duruyada maşallahhh yerimm onuuu
bilmiyorum canım ya geç geliyo geldiğinde benle ilgilenebilmek için 2 saat oturuyo saat oluyo 3-4 sabah 8de kalk yine işe.onuda düşünüyorum çok yoruluyo..yeni bi iş kuruyo o yüzden şimdi bu kadar yoğun biliyorum ama ne biliyim bende burda yalnız başıma bütün gün çok bunalıyorum:26:
KIZLAAAAAR LÜTFEN FİKRİNİZİ YAZARMISINIIZ İSİM ARAŞTIRIYORUUM OĞUZ :44: EMİRHAN :44: ÖMER :44: nasııl erdemmi olsaki dedik kim duyduysa beğenmedi SİZCE HANGİSİ
Önemli değil canım,ben size hiç yazmasanız bile alınmam ki çünkü benimde gözümden kaçan,atladığım şeyler o kadar çokki ama birbirimizi anladığımızı düşünüyorum..Aysıncum dün yazamadım sanaaaa
maşallah bebişine de hayırlı haberlerle geldin maşallah
bak bunu söylediğin iyi oldu bundan sonra alacağı ma 1,5 sa süper öyle rahatladım ki ohh=))
istisnai durumar hariçtir tabi de içime su serptin thanks bebeğiim=)
ben kocişe diyorum herhalde yüzünü görünce içimden ne gelirse o olacak o da beni kızıdırıyor Nüfus Cüzdanını çıkarmaya gittiğimde ben karar vereceğim diye maymun işte :)
kızlar benım bebegım zayıf kalmiş yaa ne yapmam lazım 32+4 de 1500 kg duve dr zayıf kaldıgını söyledı
duru çok güzel aysun da duru koycaktı
duygu da güzel, gerçi o seçenekler arasında yok
Az önce geldim disciden iki dolgu ve bir kanal tefavisi yapti bugun iki gun oncede bi tane kanal tedavisi yapmisti hepsi 670 lira tuttu 550 ye bagladikdogun üstü cok güzel oldu masraf çıktı 2 tane dqha dokgun var yapilmasi gerekn dogumdan sonra yaparis fok yoruldun dedi gercekten de belim agrimisdi artik hala agzim uyusuk bir saate kadar gecer inşallah
Bence emirhan ismi çok güzel. Emirler hem yakışıklı oluyor hem zeki
Cinsiyetimiz belli değilken hep erkek olur adı da emirhan olur diyordum.kismetse 3.ye artık
ooo DURU lar çoğaldı benim kızımda Miray Duru teyzeleri
war bildiğim kadarıyla pembe bi kağıt parçası zaten,sargı bezinin arasına koyup ped gibi yerleştir maviye dönerse suyun gelio,panikkkkkk yapabilirsinkızlarbu turnusol kağıdı eczanede varmıdır?
sabah bi ıslaklık hissettim çamaşırıma baktım baya biyer ıslak böyle değiştim şimdi yine oldu:18:
Kız düşünüyormusunnnn 3. Yüüüüüüü
Bnm bi kız bi oğlan olaydı 3 ü hayatta düşünmezdm ya çok zor
Maddi manevi
ben buraya mesaj attım kaç kere cevap vermediler yaa sinir oldum ama uygun başka yerde de bulamadım burdakı stickerlar uygun geldi
ewet o aklıma gelmedi şimdi ilk öğrenilen şey okulda ela ismiymiş ve ilkokul öğrencilerinde çok varmış ne bileyım ben bizim zamanımızda ömer ipek ışık ali vardı :)
Ayy isim konusu açılınca içim cız ediyo
geçen dua ettim Allahım hayırlı isim koymayı nasip et diye
çünkü halaaa çok anam yok.
keşke dediğiniz gibi rüyamda görsem de koymak zorunda kalsam...
başka türlü bulunamayacak bu velete isim..
yaa o yemek sonrası gelen tatlı ihtiyacı hissi yerin dibine girsin!!
illa tatlı atcaz ağzımıza aynı bende de var.
öyle meyve falan kesmez ama baya şekerli bişi olması lazım.ne pis bir alışkanlık!
Ercelffff bunların hepsi çok güzel.
Yağmuru eleyebilirim oda eşimin eski sevgilisinin adı olduğu için yoksa o da güzel=))
hehehhehe ne kötüyüm.
Duru bu ara çok var.Damla da çok güzel.
ay ne güzel alternatif var sizde bizde o da yok...
çok şanslısınız valla kız anneleri.Erkek isimleri dar bana göre=/
Kızlar isimlerden söz açılmışken bizde geçenlerde bayadır görmediğim bi arkadaşımla tel.de konuşuyoduk..
Bebişin isminin ELİF olacağını söyledim. Bırak dalga geçmeyi ya ne koycaksınız söyle dedi. Dedim ELİF. Şaka mı yapıyosun gerçekten ELİF mi olcak dedi. Evet dedim. Kimin ismi falan dedi. Dedim hiçkimsenin değil kendimiz öyle istedik hoşumuza gitti dedim. Saçmalama ya çocuğa modern bi isim koyun dedi. Moralim bozuldu biraz. Eşimde bende ELİF ismini çok seviyoruz. Çok beğenerek koyduk. Daha doğrusu ben koydum eşimde beğendi . Akşam eşime dedim arkadaşım böyle böyle dedi diye. Biz modern falan değiliz ELİF olcak benim kızımın adı dedi
MTA epidural olmuş biri olarak anlatsana detayları ben çok merak ediyorum her yerde başka yazıyo
tabi etkis kişiden kişiye göre de değişir ama olsun..
öncesi sonrası?
evet yaa valla erkek olsa ömer yusuf kerem selim falan koyardım daha kolaydı sanki kıza konduramıyorum bir türlü bir isim. Allah kararlamıştır heralde..
erkek için selim düşünmezmisin. çok karizmatik bence ve ağır bir isim. fatmagülün suçu ne de selim vardı renkli gözlü selim şimdi de muhteşem yüzyılda şehzade selim :)
yusuf çok güzel.
kerem ve kaan.
ömer de.. koyy bunlardan birini gitsin.
canım bendede oluyor doktora sormuştum.oda su gibi sıvı ama hafif pembe gelir dedi.suyun değildir yani hiç telaş yapma
Canım telaş etme akıntıdır o su olsa bacakların arasından boşalır sırılsıklam olurdun çamaşırımda iz kalıyorsa akıntıdır
war bildiğim kadarıyla pembe bi kağıt parçası zaten,sargı bezinin arasına koyup ped gibi yerleştir maviye dönerse suyun gelio,panikkkkkk yapabilirsin
ama sanmıyorum suyunun geldiğini,hemde ceviz kadar kesin kaçırdın sen de benim gibi
Tabi ki canım. Sezeryan günüm belli oldu. Cuma saat 11di. Sabah erken gelin geceden sonra bişe yeme dedi doktor. Sabah 7.30 gibi evden çıktık. 9 10 işlemler falan filan. Saat 10.30 oldu. Hemşire geldi üzerime ameliyat kıyafeti giydirdi. Sonda taktı. Saat11e çeyrek kala ameliyathane yolunu tuttuk. Ağlayarak gidiyorum ama.hem korku hem merak. Çocuğumu kucağıma alacağım için sevinçliydim diyemiyorum çünkü o duyguyu hiç bilmiyorum ki.
Eşime anneme el sallayarak ağlıyorum. Neyse ameliyathanede doktorumu görünce rahatladım biraz. Buz
Ameliyat masasına oturdum. Ayaklarımı sallandırdim. Kıyafetin sırtı açık. Anestezi uzmanı arkadan geldi. Minik bi iğne yapacam çok acımaz dedi. Derin nefes alıp tuttum. Gerçektende acımadı. Sonra şimdi hiç kıpırdama kalın iğneyi girecem ama hissetmiceksin uyuştu dedi. Tamam dedim gerçekten hissetmedim.
Bir dakika dolmadan ayaklarıma ılık su dökülüyor gibi oldu. 2 dk sonra ellediler hissediyormusun hazır dedim. Yatırdılar masaya...
Ellerimi iki yana açıp nabız dinleme cihazı taktılar. Önüme perde gerdiler. Sonra doktorum geldi. Allah ondan razı olsun görünce korku falan kalmadı. Iki güzel hemşire geldi yanıma biri sağda biri solda ismin ne, kaç yaşındasın, nelerden hoşlanırsin falan??? Sonra sanki işaret parmağımı göbeğimde gezdirip bi çizgi çizermişcesine bi his oldu. Ama ağrı değil. Bu arada ameliyathaneye gireli 10 dk olmuş.
Doktorum hem bişeler yapıyor. Hem yanındakine anlatıyor. Ama hiçbişe anlamıyorum heyecandan. Sonra ön kol kemiğine yatırdığı prensimi karnımdan çıkardı havaya doğru kaldırdı. Bu benim mi dedim. Ben bunu mu besledim 9 ay?? Artık ben bu bebeğin annesiyim öyle mi??? Ben anne değilim ama nasıl yapacam ne yapacam hem gülüyorum hem ağlıyorum. :))
Anestezi uzmanı hep yanımda durdu. Sonra bebeği annesine öptürün dedi. Yanağını dayadılar dudağıma pamuk gibi tertemiz ve sıcacık...
Sonra 10dk dikme işlemi sürdü. Odama çıktığımda oğlum oradaydi. Annem eşim kv bebeğimi giydirmişler. Ne kadar güzel diyorlar. Hani bakim diyorum. Kollarıma alıyorum ama hala inanamıyorum. Öpüyorum kokluyorum. Hala acı yok..
Aradan yarım saat geçince ağrılar başladı. Zaman geçtikçe ağrı artıyor. Ağrı kesici iğne vuruyorlar bacaktan. Serum da takılı. Akşama kadar ağrı azalıp artıyordu. Kalkmam lazım gezmem lazım canım tatlıya ağrıdan kalkamıyorum. Kucağıma da alamadım. Kaşığa sütümü sağıp içiriyoruz.
Sabah oldu yavaş yavaş doğruluyorum ağrı oluyor ama kalkmam lazım. Neyse ayağa kalktım wcye gittim çiş yapıyorum ama gaz çıkmadan hastaneden cikaramayiz diyorlar, bi şurup verdiler yok olmuyor.bi iki saat sonra lavman yaptılar. Sonra gaz çıktı bende hastaneden öğleden sonra çıktım.
Arabada eve gelirken çok ağrı oldu sanki dikiş açılacak herşey dışarı fırlıcak
Eve gelince de ağrı kesici haplar aldım kan hapı aldım. Ev mis gibi bebek koktu..
Rahim boşalıyor ya toparlanana kadar ağrılar oluyor.sonra narkozun etkisiyle baş ağrısı oluyor bende bi ay devam etti.
Kalıcı olarak sadece kesi kisminda hissizlik oluyor.benim doğum böyle oldu canım.
Ayh yoruldum.tekrar yaşamış gibi oldum :)
evet yaa valla erkek olsa ömer yusuf kerem selim falan koyardım daha kolaydı sanki kıza konduramıyorum bir türlü bir isim. Allah kararlamıştır heralde..
sağol canım duru da biraz çok evet o yüzden cansu yada damla da olabilir. valla bana da erkek olaydı daha kolaydı.
böyle ilerde teyze amca falan olcaklar ya yada doktor öğretmen öyle ünvanların yanına getiriyorum ben düşündüğüm ismi uyuyormu bakıyorum. mesela damla hanım damla teyze yada doktor damla gibi :)
erkek için selim düşünmezmisin. çok karizmatik bence ve ağır bir isim. fatmagülün suçu ne de selim vardı renkli gözlü selim şimdi de muhteşem yüzyılda şehzade selim :)
yusuf çok güzel.
kerem ve kaan.
ömer de.. koyy bunlardan birini gitsin.
insanların yorumlarına sinir oluyorum. benim ismim de elif ve ismim olmasaydı kızıma kesinlikle koyardım. koymayı düşündüğün ismi kimseyle paylaşma valla yok isim aklımızda düşünüyoruz daha de. sonra da koy ve süpriz var.
elif uzun boylu güzel kız da demek. elif elif diye derler. uzun uzun manasına da gelir. ayrıca kuranı kerimin ilk harfi daha ne olsun.
Biz çoktan duyurduk canım yani artık çok geç.. Bebekten bahsederken hep elif bugün şöyle hareket etti, elif'e şunu aldık vs...
Evet Elif'in bir anlamı da 'ışık saçan güzel kız' demekmiş sonradan öğrendim. Beni etkileyen Kur'an ' ın ilk harfi oluşu ve Mevlana'nın şiiriydi. Bi de söylerken böyle kulağa çok zarif, naif geliyor. Kibar hanım hanımcık duruyor
Kızlar Yaren nasıl?
sen de günde 3 öğünü 6 ya çıkar,süt içbol bol besle çocuğuuu doğck yakında çabıkkkk
Bence de Duru
Geçmiş olsun cnm,güle güle kullan,dolguların düşmez inşallah
walla o kadar peşin konuşma,tanıdığım bir emirhan varkiiii ne yakışıklı ne de zeki,hatta ikisinin de tam tersi
Noliyiiii yaaaaaaaaaaaaa
Bence hepimiz Duru koyalım,2013 Aralık Duru'ları diye de başlık açalım
war bildiğim kadarıyla pembe bi kağıt parçası zaten,sargı bezinin arasına koyup ped gibi yerleştir maviye dönerse suyun gelio,panikkkkkk yapabilirsin
ama sanmıyorum suyunun geldiğini,hemde ceviz kadar kesin kaçırdın sen de benim gibi
offff offfffffffff,Allah dert veripte derman aratmasın,zor kardeşşşşşş
Tabi ki canım. Sezeryan günüm belli oldu. Cuma saat 11di. Sabah erken gelin geceden sonra bişe yeme dedi doktor. Sabah 7.30 gibi evden çıktık. 9 10 işlemler falan filan. Saat 10.30 oldu. Hemşire geldi üzerime ameliyat kıyafeti giydirdi. Sonda taktı. Saat11e çeyrek kala ameliyathane yolunu tuttuk. Ağlayarak gidiyorum ama.hem korku hem merak. Çocuğumu kucağıma alacağım için sevinçliydim diyemiyorum çünkü o duyguyu hiç bilmiyorum ki.
Eşime anneme el sallayarak ağlıyorum. Neyse ameliyathanede doktorumu görünce rahatladım biraz. Buz
Ameliyat masasına oturdum. Ayaklarımı sallandırdim. Kıyafetin sırtı açık. Anestezi uzmanı arkadan geldi. Minik bi iğne yapacam çok acımaz dedi. Derin nefes alıp tuttum. Gerçektende acımadı. Sonra şimdi hiç kıpırdama kalın iğneyi girecem ama hissetmiceksin uyuştu dedi. Tamam dedim gerçekten hissetmedim.
Bir dakika dolmadan ayaklarıma ılık su dökülüyor gibi oldu. 2 dk sonra ellediler hissediyormusun hazır dedim. Yatırdılar masaya...
Ellerimi iki yana açıp nabız dinleme cihazı taktılar. Önüme perde gerdiler. Sonra doktorum geldi. Allah ondan razı olsun görünce korku falan kalmadı. Iki güzel hemşire geldi yanıma biri sağda biri solda ismin ne, kaç yaşındasın, nelerden hoşlanırsin falan??? Sonra sanki işaret parmağımı göbeğimde gezdirip bi çizgi çizermişcesine bi his oldu. Ama ağrı değil. Bu arada ameliyathaneye gireli 10 dk olmuş.
Doktorum hem bişeler yapıyor. Hem yanındakine anlatıyor. Ama hiçbişe anlamıyorum heyecandan. Sonra ön kol kemiğine yatırdığı prensimi karnımdan çıkardı havaya doğru kaldırdı. Bu benim mi dedim. Ben bunu mu besledim 9 ay?? Artık ben bu bebeğin annesiyim öyle mi??? Ben anne değilim ama nasıl yapacam ne yapacam hem gülüyorum hem ağlıyorum. :))
Anestezi uzmanı hep yanımda durdu. Sonra bebeği annesine öptürün dedi. Yanağını dayadılar dudağıma pamuk gibi tertemiz ve sıcacık...
Sonra 10dk dikme işlemi sürdü. Odama çıktığımda oğlum oradaydi. Annem eşim kv bebeğimi giydirmişler. Ne kadar güzel diyorlar. Hani bakim diyorum. Kollarıma alıyorum ama hala inanamıyorum. Öpüyorum kokluyorum. Hala acı yok..
Aradan yarım saat geçince ağrılar başladı. Zaman geçtikçe ağrı artıyor. Ağrı kesici iğne vuruyorlar bacaktan. Serum da takılı. Akşama kadar ağrı azalıp artıyordu. Kalkmam lazım gezmem lazım canım tatlıya ağrıdan kalkamıyorum. Kucağıma da alamadım. Kaşığa sütümü sağıp içiriyoruz.
Sabah oldu yavaş yavaş doğruluyorum ağrı oluyor ama kalkmam lazım. Neyse ayağa kalktım wcye gittim çiş yapıyorum ama gaz çıkmadan hastaneden cikaramayiz diyorlar, bi şurup verdiler yok olmuyor.bi iki saat sonra lavman yaptılar. Sonra gaz çıktı bende hastaneden öğleden sonra çıktım.
Arabada eve gelirken çok ağrı oldu sanki dikiş açılacak herşey dışarı fırlıcak
Eve gelince de ağrı kesici haplar aldım kan hapı aldım. Ev mis gibi bebek koktu..
Rahim boşalıyor ya toparlanana kadar ağrılar oluyor.sonra narkozun etkisiyle baş ağrısı oluyor bende bi ay devam etti.
Kalıcı olarak sadece kesi kisminda hissizlik oluyor.benim doğum böyle oldu canım.
Ayh yoruldum.tekrar yaşamış gibi oldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?