2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

o zaman sakın ömer koyma canım böyle bencillik olmaz. o zaman kendi babanın ismini koy bakalım ona nasıl tepki vercekler. sakın eşim de babasının ismi olsun istiyor deme. inşallah öyle değildir ben çok karşıyım böyle şeylere.
selim koy yada yusuf ama hem klasik hem modern modası geçmeyen kerem de güzel.

Benim kizimin adi insallah asya olacak
Ayyy bayılırım Asya ismine.
çok güzel bir karar canım Adıyla büyüsün Bayldım...
tamam canım bende onu diyorum
kendi kilom çok umrum deği=)
çocuk 1,5 alırsa iyidir))
2- den fazla almasın bu saatten sonra da korkuyorum=))

Canım en uyz olduğum olay o.
ne karışırlar onlara ne. ne yorum yaparlar.
bende karar verirsem kimseye söylemicem eşime de dedim.
saygısızlık kusura bakma cnm ama valla sinirlendim sinirleniyorum bu olaya..

kızlar ya karnım sertleşince çok rahatsız oluyorum rahmim göğsümün altına kadar ulaştı mideme dayanıyo resmen elime geliyo sert sert.
son ay zaman durur geçmek bilmez derlerdi de inanmazdım.
ne güzeldi 4,5 ve 6. aylar şimdi nefes alırken bile zorlanıyorum hamlaştım iyice kendimi zor taşıyorum.
hani insan böyle olunca da artık doğurmak istiyor taşımak zorlaşınca yani.
Ama Allah vakitli doğum nasip etsin hepimize 1 ay daha dayanma gücü nasip etsin.

ben normal anestezi istiyorum kızlar ya daha önce de 2 kere aldım
ilki burun ameliyatımda
ikicisi yumurta toplama işleminde :)
alışık bünyem daha kolay toparlanırım.

bebeğin doğum anını görmek apayrı bir duygudur muhakkak ama sonrasındaki baş ağrıları beni korkutuyor. 1 ay sürüyormuş. ben o baş ağrıları ile nasıl yeterim bebeğime ?
bana muhtaç olacak çabuk toparlanıp bebeğimle kaliteli zaman geçirmem lazım.
ben artık fotoğraflarla yetinirim.
bir görevli de videoya çekerse ayarlayabilirsek çok güzel olur sonradan izlerim.

Kremi aldımm çok hoş ama ya içindede bi çok şey var sadece bunu götürücem hastaneye

Bende senin gibi düşünüyorum canım ilk zamanlar zor olacak ama 1 ay sürmeyecek doğum bu hangi şeklde olursa olsun illa bi tarafında bir zorluk var

Ben epidural sezaryen oldum hic basim agrimadi....kesin olacak diye bisey yok..genel anestezide daha cok olmuyormu. Bide ayilmasi uzu. Suruyormus. Emzirme icin gec olabolir...

ILk dogumm cok rahatti.3.gin markete bile yurudum..insallah buda oyle olur...

Anıl bende lavman olmuştum normal doğumlarda yapıyorlar
Korkulacak bişi değil mrk etme canım bi sıvı boşaltıyor içine sonra tuvalete gidiyorsun işte
Derin nefes al o an o kdr
Ama sezeryan dede yapıyorlar gaz çıkmayınca

İnşallah canım....
Bnm ilki normaldi
Bakalım bu nasıl olucak sonuçta her dogum bir değil
Çok mrk ediyorum. Vede tedirginim!!
Bi daha başarabilecek miyim acaba dogumu. Offf
Bi bilinmezlikte ilerliyoruz kuzularımızla
Allah sonumuzu hayır etsin
Başka ben hep okuyorum dua ediyorum bize..

ilk doğumun nasıldı canım çok zor oldumu normal doğum Allah hepimizi bir nefeste kurtarsın sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasıp etsın inşallah

Bende organik aldım farketmemişim bi kız ayı vardı üstünde fiyonklu geri verdim bekle bekle gelmedi yeni modeller
Yıkıycam bende geç kalmak istemedim geri verdim..

anladım canım bence kremını al gayet guzel
bende yenı yıkıyorum kuruyolar su anda

gizem turnisol kagidi yaniltici olabiliyor. ben de 19. haftamda tatildeyken islak akintim oldu eczaneden ped seklinde turnisol aldim(bu arada insallah dogru yaziyorumdur turnisolu). icindeki bilgide sari olursa idrar mavi yesil olursa ya su ya da enfeksiyondur diyordu. gece bi baktim masmavi tabi sabahi zor ettim bebegin suyu geldi diye. hayatimin en kotu gecesiydi. sonuc olarak o kagit yuzde yuz dogru bilgi vermiyo ayni zamanda doktor muaynesi gerekiyor su olursa sizinti da olsa gollenme denilen rahim agzinda birikme oluyomus ve bunu doktor cok kolay gorebiliyor. yani benim tavsiyem o kagit yuzunden yuregin agzina gelmeden doktoruna gitmen. ben o korkuyu yasadim sen yasama. sonuc olarak benim biraz enfeksiyon ve mantarim varmis. mantar su gibi akinti yaparmis. dilerim seninki de boyle kolay kurtulabilecegin bir sebeptendir. yazmadan edemedim.

selammm aralıkk anneleri coook uzunn zmandır yazmamıstımmm ama sizi hep takipp ettim bu akşam bi selammm vereyimmm dedimmm Artıkk bizim için vakit yaklaşıyorrr Allahh hepimizinn bebişlerini saglıklaaa kucagımızaaa almayıı nasip etsinnnn inşallahhhhh
aminnnnn
benimm oğluşumunn ismi Alperen olcakk inşallahh sizce nasıll ??

anladım canım bence kremını al gayet guzel
bende yenı yıkıyorum kuruyolar su anda

Cnm Aral ın dogumu kolay oldu
Yani şöyle söyleyimmm dogum bu elbet canımız acıyacak
İçimizden o küçücük yerden koca bi kafa omuzlar fln cıkıo
Ama ztn vücut o güne kdr kendini hazırlıyor doguma
Kemikler (o bölgedeki) yumuşayıp ayrılıyor..
Ben bol bol yurumuştum son haftalar.. Çok büyük önemi var bunun.!
Bebeğin başıda yumuşayıp gecio ztn onlar daha süt gibi oldukları için
3 te suni sancı verdiler bana 7 de doğurdum

Dogum tarihleri yaklaştıkça artık nasıl doğuracağız diye düşünmeye başladık :) benim kızımda açılma olmadı suni sancıyıda ablamlar sakın deneme normal sancıdan daha kötü birde açılmazsa yine sezeryana alıcaklar dedi birde çatım dardı pek müsait değildi normal dogum için genel anestezi ile dogum yaptım ama şimdi epidural denemek istiyorum ama bir iyi yorum var bir kötü yorum dr.mada danışacagım genel anestejjide ayılma sürecinde ilkinde çok ağlamıştım hatrlıyorum yine öyle olsun istemiyorum birde 2. sezeryan daha ağrılı oluyor diyorlar ondanda çok tırsıyorum

Merhaba hanımlar gun gectıkce sabredemıyorum artık gecsede zaman alsak bebişlerımızı kucagımıza.. kasın annelerı doguma gıdıyo yavas yavas yarın 2 dogum var ben bıle heycanlandım ayyy sıra bıze gelıyoooooo
kendımı ılk dogumumdakı gıbı hıssettım sancı odasında acılması artan yatagını degıstyodu dogumhaneye yakın yataga alıyolardı kurbanlık sırası gıbı.. bıan kendımı o sırada hıssettımmmm.. ama olsunnn bebegımı ıstyorumm artkk.. kaldı 36..

iyiyim kuzucum bişey yok bişeyler aktı su gibi ama sanırım çiçimi kaçırmışım azcık yada akıntı bilemiyorum
Gizoo ne oldu kuzu n turnusol kağıdı bugün aptallık var bende de biraz??
akıntı mı var şekercim.
Su gelince hissedesin diyorlar çünkü az gelmiyormuş..
biz deneyimsiz anneler biraz pimpirikliyiz neyin ne olduğunu bilmediğim için

Kızlar bebek telsizi aldınızmı ben wewel aldım bitane ama bugün başka gördüm odaha güzeldi arada fiyat farkıda çok yoktu
Siz hangisinden aldınız??

cnm ben motorola MBP 16 DECT alcam çünkü üm arkadaşlarım onu ullanıyor çok memnunlar
diğerlerini de hat karışma falan olabiliyormuş yani onlar memnun kalmamış.
belki sen memnun kalırsın onların orada bi bağlantı sıkıntı olabilir.
şimdi almıcam ama .
en son alacağım şeylerden biri.
havuzlu handa vardı en alt katta

belki size sacma gelıcek kızlar ma benim ikinci bebegım olmasına ragmen ben suyun gelmesini ve nişan gelmesini hiç yaşamadım nası bişey bilmiyorum inşallah ayırt edebılırız dogum hıkayelerınde okudugum evde dogumlardan sonra cok korkar oldum hastane evıme taksıyle 5 dk ama sancıyı evde cekmek ıstyorum inşallah bı aksılık olmazzz :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…