Rahmetli kayın pederiin adı ömer zaten üstümüzde çok baskı var Ömer olsun diye=)))
salya sümük okudum=(((
Allahım bizlere de nasip etsin
ben seni normal epidural sandım sezeryan epiduralmişsin ..
Amman Allah hepimize böyle doğum nasip etsin az ağrılı.
Lavmanı çok hissettin mi?
Rahtsız etti mi seni?
Ayyy bayılırım Asya ismine.Benim kizimin adi insallah asya olacak
tamam canım bende onu diyorumÖnemli değil canım,ben size hiç yazmasanız bile alınmam ki çünkü benimde gözümden kaçan,atladığım şeyler o kadar çokki ama birbirimizi anladığımızı düşünüyorum..
sağol tatlım evet kum dökmemin dışında haberler fevkaladeninfevkinde
Tatlım ben bebeğin alacağı kilo en fazla 1,5 dedim,senin alacağın kiloyu bilmiyorum sana bağlı o biraz canım
Canım en uyz olduğum olay o.Kızlar isimlerden söz açılmışken bizde geçenlerde bayadır görmediğim bi arkadaşımla tel.de konuşuyoduk..
Bebişin isminin ELİF olacağını söyledim. Bırak dalga geçmeyi ya ne koycaksınız söyle dedi. Dedim ELİF. Şaka mı yapıyosun gerçekten ELİF mi olcak dedi. Evet dedim. Kimin ismi falan dedi. Dedim hiçkimsenin değil kendimiz öyle istedik hoşumuza gitti dedim. Saçmalama ya çocuğa modern bi isim koyun dedi. Moralim bozuldu biraz. Eşimde bende ELİF ismini çok seviyoruz. Çok beğenerek koyduk. Daha doğrusu ben koydum eşimde beğendi . Akşam eşime dedim arkadaşım böyle böyle dedi diye. Biz modern falan değiliz ELİF olcak benim kızımın adı dedi
Kremi aldımm çok hoş ama ya içindede bi çok şey var sadece bunu götürücem hastaneye
Kızlar bebek telsizi aldınızmı ben wewel aldım bitane ama bugün başka gördüm odaha güzeldi arada fiyat farkıda çok yoktu
Siz hangisinden aldınız??
Kremi aldımm çok hoş ama ya içindede bi çok şey var sadece bunu götürücem hastaneye
ben normal anestezi istiyorum kızlar ya daha önce de 2 kere aldım
ilki burun ameliyatımda
ikicisi yumurta toplama işleminde :)
alışık bünyem daha kolay toparlanırım.
bebeğin doğum anını görmek apayrı bir duygudur muhakkak ama sonrasındaki baş ağrıları beni korkutuyor. 1 ay sürüyormuş. ben o baş ağrıları ile nasıl yeterim bebeğime ?
bana muhtaç olacak çabuk toparlanıp bebeğimle kaliteli zaman geçirmem lazım.
ben artık fotoğraflarla yetinirim.
bir görevli de videoya çekerse ayarlayabilirsek çok güzel olur sonradan izlerim.
ben normal anestezi istiyorum kızlar ya daha önce de 2 kere aldım
ilki burun ameliyatımda
ikicisi yumurta toplama işleminde :)
alışık bünyem daha kolay toparlanırım.
bebeğin doğum anını görmek apayrı bir duygudur muhakkak ama sonrasındaki baş ağrıları beni korkutuyor. 1 ay sürüyormuş. ben o baş ağrıları ile nasıl yeterim bebeğime ?
bana muhtaç olacak çabuk toparlanıp bebeğimle kaliteli zaman geçirmem lazım.
ben artık fotoğraflarla yetinirim.
bir görevli de videoya çekerse ayarlayabilirsek çok güzel olur sonradan izlerim.
Rahmetli kayın pederiin adı ömer zaten üstümüzde çok baskı var Ömer olsun diye=)))
salya sümük okudum=(((
Allahım bizlere de nasip etsin
ben seni normal epidural sandım sezeryan epiduralmişsin ..
Amman Allah hepimize böyle doğum nasip etsin az ağrılı.
Lavmanı çok hissettin mi?
Rahtsız etti mi seni?
Ben epidural sezaryen oldum hic basim agrimadi....kesin olacak diye bisey yok..genel anestezide daha cok olmuyormu. Bide ayilmasi uzu. Suruyormus. Emzirme icin gec olabolir...
ILk dogumm cok rahatti.3.gin markete bile yurudum..insallah buda oyle olur...
İnşallah canım....
Bnm ilki normaldi
Bakalım bu nasıl olucak sonuçta her dogum bir değil
Çok mrk ediyorum. Vede tedirginim!!
Bi daha başarabilecek miyim acaba dogumu. Offf
Bi bilinmezlikte ilerliyoruz kuzularımızla
Allah sonumuzu hayır etsin
Başka ben hep okuyorum dua ediyorum bize..
Bende organik aldım farketmemişim bi kız ayı vardı üstünde fiyonklu geri verdim bekle bekle gelmedi yeni modeller
Yıkıycam bende geç kalmak istemedim geri verdim..
anladım canım bence kremını al gayet guzel
bende yenı yıkıyorum kuruyolar su anda
Gizoo ne oldu kuzu n turnusol kağıdı bugün aptallık var bende de biraz??iyiyim kuzucum bişey yok bişeyler aktı su gibi ama sanırım çiçimi kaçırmışım azcık yada akıntı bilemiyorum
Kızlar bebek telsizi aldınızmı ben wewel aldım bitane ama bugün başka gördüm odaha güzeldi arada fiyat farkıda çok yoktu
Siz hangisinden aldınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?