2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
sallanıp sonra sabitlenebilmesi güzel sallarız uyuyunca sabitleriz oynamasın diye :))
getirdik canım biz ordan teslim alıp eve :)

kurdunuz mu? zor bişi değildir heralde
ayy eve gelse de kursak
gizem onun tekstillerini de yıkadın mı :26:
elyafları falan bozulmaz dimi yıkayınca :44:

kurdunuz mu? zor bişi değildir heralde
ayy eve gelse de kursak
gizem onun tekstillerini de yıkadın mı :26:
elyafları falan bozulmaz dimi yıkayınca :44:

canım daha kurmadık emrah sağolsun bi çivi bile çakamaz hiç anlamaz o işlerden
30unda odası gelsin sonra bi abi var onu çağırcaz kurcak çok kolay bi alt bide üst cibinlik yeri monte edilcek ben bile yaparım ama neyse bişey mişey olur şimdi neme lazımmmm
hayatım açmadım daha tekstilleri poşetinde duruyo yıkıcam sanırım ama bişey olurmu ki :26:

30 derecede yıkarıs bişey olmaz herhal... bi danışıyım bir bilene... sana da söölerim sonra

ahahahhahah nasıl güldümmmm şuannnn
ayyy tencere dibin kara seninki benden kara olmuşuz hepimiz

o gun nasil yemistik sende dimi pis anil pastadan yerken hadi deniz gec kaliyoruz dedi yarim biraktim
Pastami ( allahtan sen bi iki catal daha tiktin agzima :))))

Evet canım ben 4 istiyorum. ama 5 yılda bir.

Ay cidden mi bacim kac yasindasin sormasi ayiptir

bayanlar sıze bırsey danışmak ıstıyorum tecrubelı annesınız sonuçta benım adetım kullandığım bır ılaçtan gecıktı ama 3 gun sonra oldu ve aynı yoğunlukta oldu sorun sukı genelde başlarken kahverengı akıntı gelıyodu sımdı başlarken pembemsı kan geldı sonra koyulaştı sızce bu ustune görme gıbı olay olabılırmı hamılelık düşünmüyorum suan

Zynb super hepsi cnm Çit e bayildimmmm
Acaba hasir beyaz sepetlerde varmiydi orda
Gule gule kullan cnm

teşekkür ederim canım, evet beyaz sepet de vardı, 10-20 lira arasıydı fiyatlrı büyüklüğüne göre.

çok teşekkür ederim canım, bende çamlıca da oturuyorum, rahat gidip geldim, ama senin eksiğin kalmadığı için gitmene hiç gerek yok bence :))

zynb canım hepsi çok güzel görünüyo
yapınca bitmiş hallerini de ekle canım

teşekkürler canım :) silikon tabancam yok birde mıknatıs almayı unuttum, inşaallah en yakın zamanda onları da yapıp ekleyeceğim inş.

Bilemiyorum tatlim.. test yaptın mı

kızlaaaaarrrr Allah nasip ederse yarın kontrolümüz var :16 kilosu nasıl acaba döndümü merak ediyorum

ordanda annemlere geçerim ümraniyeye annem ameliyat olacaktıda yarın :26:

bu arada yeni cicileriniz hayırlı olsun Zeynep aldıklarına bayıldım o kuzulular çok hoşuma gitmişti ama bana biraz pahalı gelmişti alamamıştım güle güle dağıtın sağlıcakla kucağına al da inş

essela cicileriniz çok hoş kuzum ben daha almadım onları :)

bu arada totomda bişiler var çatlak olabilir diye vazelin sürmeye başlıcam geçermi sizce?

sanmıyorum canım hamilelik olduğunu adetin başlamış başlangıçta pembe sonra kahve olarak başlardı benimde hep sanmam yani ..

Kizlar bu han pazar gunu kapali mi oluyorrrrr???
Biz belki gunu birlik ist a gelebiliriz bu pazar...

sağol canımm daha güzelleri sizin olsun

annene de acil şifalar dilerim canım geçmiş olsun önemli bişey değildir inş :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…