sallanıp sonra sabitlenebilmesi güzel sallarız uyuyunca sabitleriz oynamasın diye :))
getirdik canım biz ordan teslim alıp eve :)
Kız düşünüyormusunnnn 3. Yüüüüüüü
Bnm bi kız bi oğlan olaydı 3 ü hayatta düşünmezdm ya çok zor
Maddi manevi
Sus sus benden duymus olma anil 2 tabak makarna ve 4 dilim pasta yemis
kurdunuz mu? zor bişi değildir heralde
ayy eve gelse de kursak
gizem onun tekstillerini de yıkadın mı :26:
elyafları falan bozulmaz dimi yıkayınca :44:
canım daha kurmadık emrah sağolsun bi çivi bile çakamaz hiç anlamaz o işlerden
30unda odası gelsin sonra bi abi var onu çağırcaz kurcak çok kolay bi alt bide üst cibinlik yeri monte edilcek ben bile yaparım ama neyse bişey mişey olur şimdi neme lazımmmm
hayatım açmadım daha tekstilleri poşetinde duruyo yıkıcam sanırım ama bişey olurmu ki :26:
30 derecede yıkarıs bişey olmaz herhal... bi danışıyım bir bilene... sana da söölerim sonra
yastıklarıda var kılıflarını çıkarır yıkarız.altındaki şiltesini yıkamam ama yıkanmaz o dimi
yok ya ona gerek yoktur
ben danışıp sana da döncem kuzu
Yok canım kullanmıyordum.iyiki yazdın canım yaşadıklarını okurken huzur buldum, Allah 2. doğumunu vaktinde daha kolay nasip etsin. ilk doğumdan önce de kan sulandırıcı kullanıyormuydun?
Hikayeni okuyunca doğurdun sandım :))))))
ahahahhahah nasıl güldümmmm şuannnn
ayyy tencere dibin kara seninki benden kara olmuşuz hepimiz
Evet canım ben 4 istiyorum.ama 5 yılda bir.
o gun nasil yemistik sende dimi pis anil pastadan yerken hadi deniz gec kaliyoruz dedi yarim biraktim
Pastami( allahtan sen bi iki catal daha tiktin agzima :))))
ahahahhhaa
gecekuşları başladı yine aşermeyeee
Zynb super hepsi cnm Çit e bayildimmmm
Acaba hasir beyaz sepetlerde varmiydi orda
Gule gule kullan cnm
sallanıp sonra sabitlenebilmesi güzel sallarız uyuyunca sabitleriz oynamasın diye :))
getirdik canım biz ordan teslim alıp eve :)
hepsii çookkk güzel canımcımmm kaç kere niyetlendim bi gidemedimm şuraya evime yarım saat aslında
bizde yemek yedik çilekli turta almş emrah çay koydum bende ikimizde birbirimizden beteriiizzz
ben daha yemedim ama bekliyorum
zynb canım hepsi çok güzel görünüyo
yapınca bitmiş hallerini de ekle canım
bayanlar sıze bırsey danışmak ıstıyorum tecrubelı annesınız sonuçta benım adetım kullandığım bır ılaçtan gecıktı ama 3 gun sonra oldu ve aynı yoğunlukta oldu sorun sukı genelde başlarken kahverengı akıntı gelıyodu sımdı başlarken pembemsı kan geldı sonra koyulaştı sızce bu ustune görme gıbı olay olabılırmı hamılelık düşünmüyorum suan
o gun nasil yemistik sende dimi pis anil pastadan yerken hadi deniz gec kaliyoruz dedi yarim biraktim
Pastami( allahtan sen bi iki catal daha tiktin agzima :))))
bayanlar sıze bırsey danışmak ıstıyorum tecrubelı annesınız sonuçta benım adetım kullandığım bır ılaçtan gecıktı ama 3 gun sonra oldu ve aynı yoğunlukta oldu sorun sukı genelde başlarken kahverengı akıntı gelıyodu sımdı başlarken pembemsı kan geldı sonra koyulaştı sızce bu ustune görme gıbı olay olabılırmı hamılelık düşünmüyorum suan
kızlaaaaarrrr Allah nasip ederse yarın kontrolümüz var :16 kilosu nasıl acaba döndümü merak ediyorum
ordanda annemlere geçerim ümraniyeye annem ameliyat olacaktıda yarın :26:
bu arada yeni cicileriniz hayırlı olsun Zeynep aldıklarına bayıldım o kuzulular çok hoşuma gitmişti ama bana biraz pahalı gelmişti alamamıştım güle güle dağıtın sağlıcakla kucağına al da inş
essela cicileriniz çok hoş kuzum ben daha almadım onları :)
bu arada totomda bişiler var çatlak olabilir diye vazelin sürmeye başlıcam geçermi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?