gizem turnisol kagidi yaniltici olabiliyor. ben de 19. haftamda tatildeyken islak akintim oldu eczaneden ped seklinde turnisol aldim(bu arada insallah dogru yaziyorumdur turnisolu). icindeki bilgide sari olursa idrar mavi yesil olursa ya su ya da enfeksiyondur diyordu. gece bi baktim masmavi tabi sabahi zor ettim bebegin suyu geldi diye. hayatimin en kotu gecesiydi. sonuc olarak o kagit yuzde yuz dogru bilgi vermiyo ayni zamanda doktor muaynesi gerekiyor su olursa sizinti da olsa gollenme denilen rahim agzinda birikme oluyomus ve bunu doktor cok kolay gorebiliyor. yani benim tavsiyem o kagit yuzunden yuregin agzina gelmeden doktoruna gitmen. ben o korkuyu yasadim sen yasama. sonuc olarak benim biraz enfeksiyon ve mantarim varmis. mantar su gibi akinti yaparmis. dilerim seninki de boyle kolay kurtulabilecegin bir sebeptendir. yazmadan edemedim.
Gizoo ne oldu kuzu n turnusol kağıdı bugün aptallık var bende de biraz??
akıntı mı var şekercim.
Su gelince hissedesin diyorlar çünkü az gelmiyormuş..
biz deneyimsiz anneler biraz pimpirikliyiz neyin ne olduğunu bilmediğim için
ben katıldım canım medipoldeKızlar hastanelerin verdiği eğitimlere katılanınız ya da düşüneniniz var mı ? Bizim burada öyle bir durum yok da İstanbulda veya Bursa - Ankarada veriliyor diye biliyorum . Cumartesi günü kocişimin sınavı var Gebze tarafına gidicek ben de öyle bir eğitim varsa onu yakalasam ne güzel olur :)
ben katıldım canım medipolde
bu hafta da zeynep kamilde başladı 5 derslik bi eğitim çok geniş kapsamlı
haftada 1 gün 5 hafta sürcek
önümüzdeki hafta eşlerinizle gelin dendi
ama gebze tarafında nerde ne zaman vardır bilmiyorum kuşum
ben katıldım canım medipolde
bu hafta da zeynep kamilde başladı 5 derslik bi eğitim çok geniş kapsamlı
haftada 1 gün 5 hafta sürcek
önümüzdeki hafta eşlerinizle gelin dendi
ama gebze tarafında nerde ne zaman vardır bilmiyorum kuşum
bugün akşam kalan eksikler için hello baby'de buluştuk eşimle
sepet beşiğimizi aldık
gizeeeemmmm o sepet 389du bir iki hafta önce! zamlanmış yaa sinir oldum
geçen sana sormuştum ya doğru kalmış aklında 449 olmuş
kısmet naapiyim ona karar vermiştik çünkü
neyse battaniyemizi de aldık sonundao annemin beğendiği kazık modelden tekrar gelmiş, aldım.. tlfonda söyledim çok mutlu oldu onu bulduğumuza
sepet beşikle battaniye ondan
kızlar ben ateş ölçer almadım yaa hep unutuyorum
almak gereklidimi mutlaka :26:
şöyle hesaplı bişey ne tavsiye edersiniz
aa koşuyolu medipolmü ne zaman nasıl kayıt olunuyo bende geliyiim.
zeynep kamilede gelebilirim ama geçmi kaldım kayıt falan gerekiyomuu?
gizem burda yazmıştım kuzuu ama yine gidebilirsin medipolde her ayın son perşembesi oluyo sanırım
yani muhtemelen haftaya perşembe olcak
ne zaman randevun gidince sorarsın yada telefonda da öğrenebilirsin
z.kamildeki önceden kayıtlı olman gerekiyo onu da demiştim dikkatinden kaçtı sanırım canikoo
beni de bi arkadaşım kaydettirmişti
hatta unutmuştum pazartesi saat 11 i geçiyodu birden aklıma geldi öğlen başlicaktı
hazırlanıp çıkmıştım hemen
çok kazıkçı biyer aslında orası
neyse ama çok güzeelll dimiii :)
aynı oldu ikimiziinnn
wenge renginimi aldın kuşuummm?
ateş ölçer gerekli canım bence hepsi aynı görevi görüyo sonuçta al bitane orta halli bişey baksaydın keşke bu akşam
ya bazı uygun şeyler var ama çoğu şey kazık dediğin gibi
eveeeet aynı oldu sepetlerimizçok tatlı yaa ben çok markada bakmıştım bu hem geniş hem derin bunda karar vermiştik
ama almaya gidince fiyatın arttığını gördüksinir oldum
ayy rengine bi saat karar veremedik
vengesi pek hoşumuza gitmedi ceviz oldu ama ceviz de açık ceviz değil o da uycak odamıza
o mu bu mu derken seçtik öyle
ama biz teslim almadık onlar getircek
siz aldınızmı hemen mağazadan getirdinizmi eve??
ateş ölçere baktık eşim ben bi bakıyim netten dedi digital bişey diye bi araştırmak istedi sanırım
kızlarrr ben geldim :)) geçmişi okuyamadım, resimleri yükleyeyim dedim önce.
sabah erkenden gittim sadece şarkhan ve havuzluhana uğradım.
Eki Görüntüle 837526 Eki Görüntüle 837525 Eki Görüntüle 837524 Eki Görüntüle 837523 Eki Görüntüle 837538 Eki Görüntüle 837536 Eki Görüntüle 837532 Eki Görüntüle 837531 Eki Görüntüle 837533 Eki Görüntüle 837529
Aral coktan uyudu
Mutfagi toparladim cay koydum
Bide kurabiye almıştık kocayla elmali
oturduk yiyoruz tey teyyyyy
Recimmmmissss mecimmisss hakgetire
sallanıp sonra sabitlenebilmesi güzel sallarız uyuyunca sabitleriz oynamasın diye :))
getirdik canım biz ordan teslim alıp eve :)
hepsii çookkk güzel canımcımmm kaç kere niyetlendim bi gidemedimm şuraya evime yarım saat aslında
bizde yemek yedik çilekli turta almş emrah çay koydum bende ikimizde birbirimizden beteriiizzz
ben daha yemedim ama bekliyorum
Sus sus benden duymus olma anil 2 tabak makarna ve 4 dilim pasta yemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?