ay bu iğnelikler de çok ciciiiiibu küçük iğnelik yastıkları da önceden kendim yapmıştım. 80 tane çıktı ve bana 15 liraya mal oldu. bi de askılarımı eklemeyi unutmuştum
Eki Görüntüle 837683 Eki Görüntüle 837684 Eki Görüntüle 837686
kız susun gece gece ne pastasııı şişşşştttt
sağol canımm daha güzelleri sizin olsun
annene de acil şifalar dilerim canım geçmiş olsun önemli bişey değildir inş :26:
kızlaaaaarrrr Allah nasip ederse yarın kontrolümüz var :16 kilosu nasıl acaba döndümü merak ediyorum
ordanda annemlere geçerim ümraniyeye annem ameliyat olacaktıda yarın :26:
bu arada yeni cicileriniz hayırlı olsun Zeynep aldıklarına bayıldım o kuzulular çok hoşuma gitmişti ama bana biraz pahalı gelmişti alamamıştım güle güle dağıtın sağlıcakla kucağına al da inş
essela cicileriniz çok hoş kuzum ben daha almadım onları :)
bu arada totomda bişiler var çatlak olabilir diye vazelin sürmeye başlıcam geçermi sizce?
Anıl bende lavman olmuştum normal doğumlarda yapıyorlar
Korkulacak bişi değil mrk etme canım bi sıvı boşaltıyor içine sonra tuvalete gidiyorsun işte
Derin nefes al o an o kdr
Ama sezeryan dede yapıyorlar gaz çıkmayınca
yok canım o da istemiyor kesinlikle.o zaman sakın ömer koyma canım böyle bencillik olmaz. o zaman kendi babanın ismini koy bakalım ona nasıl tepki vercekler. sakın eşim de babasının ismi olsun istiyor deme. inşallah öyle değildir ben çok karşıyım böyle şeylere.
selim koy yada yusuf ama hem klasik hem modern modası geçmeyen kerem de güzel.
valla bende havuzlu handa sordum bi tek şark hana gidememiştim yine iyi hesaplıya almışsın hepsini aynı yerden aldınsa pazarlıkta yapsaydın gülümteşekkür ederim canım, havuzlu handa 12li kuzuya 30 lira dedilersonra şark handa 18 liraya bulunca gözüme uygun gibi gözüktü de aldım yoksa gerçekten pahalı. 48 tane kime yettiyse artık :))
Hasene cnm anneciginin nesi var gecmis olsun cnm
Insallah kucuk bi operasyondur
Merhaba kızlar. Döktürmüşsünüz bugün, hızınıza yetişemedim, hızlı hızlı okudum şöyle bir.
Gizem o gelen sıvı akıntıdır muhtemelen. Bu yaz benim de durduk yere gelmişti, çok korkmuştum. Şimdi her sabah geliyor, alıştım artık.
Bir de pijamaları uyku setlerini falan yıkamaktan bahsetmişsiniz. Ben her şeyi yıkayacağım. Kim bilir hangi makinalardan hangi ellerden geçiyorlar. Pijamalarda sanki koku var. Aldığım her şeyi makinaya atarım zaten. Hele şimdi bebiş kucağa gelecek, kesin hepsi yıkanmalı.
Zynbche, aldıkların çok güzel, neler yapacaksın o malzemelerle? Kapı süsüne karar verdin mi?
Anladım canım. Ben o kuzuları öyle vereceksin de yanına başka süs yapacaksın sandım. Çok şirin olmuş bunlar.kuzucukların arkasına lavanta kesesi ve mıknatıs yapıştıracağım kurdele ile süsleyeceğim, sonrada çitini süsleyip içine yarleştireceğim resimlerde ki gibiEki Görüntüle 837692 Eki Görüntüle 837693 .
kapı süsüne de ismine karar veremediğimiz için kaldıaldığım çiçeklerle ya çelenk yapıcam ya da adını dantelin üstüne çiçeklerle yazıcam.
Sus sus benden duymus olma anil 2 tabak makarna ve 4 dilim pasta yemis
ahahahhahah nasıl güldümmmm şuannnn
ayyy tencere dibin kara seninki benden kara olmuşuz hepimiz
ayyy şunlara bakar mısınız nasıl eğlenmişler arkamdan)))o gun nasil yemistik sende dimi pis anil pastadan yerken hadi deniz gec kaliyoruz dedi yarim biraktim
Pastami( allahtan sen bi iki catal daha tiktin agzima :))))
Oooffff kiLar benim baya sancim var hemen bi tane nidilat içtim insallah fayda eder ama hic bu jadar sancim olmamıştı
valla bende havuzlu handa sordum bi tek şark hana gidememiştim yine iyi hesaplıya almışsın hepsini aynı yerden aldınsa pazarlıkta yapsaydın gülümama 100 liradan fazla para harcamışsın galiba şekerler için 100 liraya onları hazır da alabilirdin sanki? yada az daha üstüne para kordun ne bilim bilemedim...
burnundaki kemik içeri doğru kırılmış taaa küçükken onun ameliyatı denizcim saolasın nefes sıkıntısı vardı ama hep erteliyordu... bende oldum burun ameliyatı nefes alamıyorum diye ama bi düzelme olmadı yapan adam bezelerimi küçültmemiş meğer bi daha olmam gerekiyomuş benimde iki kere kırıldı burnum küçükken
ayyy şunlara bakar mısınız nasıl eğlenmişler arkamdan)))
deniiiiiiiiizz makarnadan önce yediğim 1 tabak çorba 3 dilim KEPEKLİ ekmek=) ve 2 köftey yazmayı unutmşsun
çeteleyi eksik tutmuşsun canımcım=)))
bak bak bak.ben hadi hadi hadi dememe rağmen geç kldın eşinle buluşmaya
ben hadi demesem kavga etmiştiniz sen bana şükret öp bi tane ohh=))
5 dk yolu 5 dk kaldı diye diye oyaladı adamı şimdi bana suç buliiiii şuna bak şuna sen=))
pazar kapalıdır canımcım maalesef...Kizlar bu han pazar gunu kapali mi oluyorrrrr???
Biz belki gunu birlik ist a gelebiliriz bu pazar...
geçmiş olsun annene canım yaaburnundaki kemik içeri doğru kırılmış taaa küçükken onun ameliyatı denizcim saolasın nefes sıkıntısı vardı ama hep erteliyordu... bende oldum burun ameliyatı nefes alamıyorum diye ama bi düzelme olmadı yapan adam bezelerimi küçültmemiş meğer bi daha olmam gerekiyomuş benimde iki kere kırıldı burnum küçükken
arkadaşım aldıkların çok güzellllkuzucukların arkasına lavanta kesesi ve mıknatıs yapıştıracağım kurdele ile süsleyeceğim, sonrada çitini süsleyip içine yarleştireceğim resimlerde ki gibi[kapı süsüne de ismine karar veremediğimiz için kaldıaldığım çiçeklerle ya çelenk yapıcam ya da adını dantelin üstüne çiçeklerle yazıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?