2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bu küçük iğnelik yastıkları da önceden kendim yapmıştım. 80 tane çıktı ve bana 15 liraya mal oldu. bi de askılarımı eklemeyi unutmuştum

Merhaba kızlar. Döktürmüşsünüz bugün, hızınıza yetişemedim, hızlı hızlı okudum şöyle bir.
Gizem o gelen sıvı akıntıdır muhtemelen. Bu yaz benim de durduk yere gelmişti, çok korkmuştum. Şimdi her sabah geliyor, alıştım artık.
Bir de pijamaları uyku setlerini falan yıkamaktan bahsetmişsiniz. Ben her şeyi yıkayacağım. Kim bilir hangi makinalardan hangi ellerden geçiyorlar. Pijamalarda sanki koku var. Aldığım her şeyi makinaya atarım zaten. Hele şimdi bebiş kucağa gelecek, kesin hepsi yıkanmalı.
Zynbche, aldıkların çok güzel, neler yapacaksın o malzemelerle? Kapı süsüne karar verdin mi?

sağol canımm daha güzelleri sizin olsun

annene de acil şifalar dilerim canım geçmiş olsun önemli bişey değildir inş :26:

amin hepimizin olsun inş gülüm

burnundan olacak senelerdir olması gerekiyordu iyice kötülemiş kanama yapmaya başlamış oda mecbur olacak

senelerdir kendini arka plana attığı bizleri düşündüğü için annecim vakit bulamadı:2: işte bizde böyle olcaz Allah nasip ederse

Yaniyorum aanammm Eller ayaklar bride bagsur kasinti Bugunn oldum neyseki tadilat bitti bandana kaldicuma bandana kizlar az kaldiya saka gibi bandanas bitsin esyalarini yikayip dolaba yerlestirecem ins Ben yatar Ben buyuk prenses beni bekler

teşekkür ederim canım, havuzlu handa 12li kuzuya 30 lira dediler sonra şark handa 18 liraya bulunca gözüme uygun gibi gözüktü de aldım yoksa gerçekten pahalı. 48 tane kime yettiyse artık :))

Oooffff kiLar benim baya sancim var hemen bi tane nidilat içtim insallah fayda eder ama hic bu jadar sancim olmamıştı

aaa sana yapıldı mı bak ben bilseydim önceden anlattırırıdım sana hehheheh=))
detayları bilaaareee alırım senden=)muahh
yok canım o da istemiyor kesinlikle.
Allahtan şanslıyım.
ne karışırlar ki anne babanın şine ya saçmalık. sana ne ne koyarsam koyarım di miii...hıh=))

teşekkür ederim canım, havuzlu handa 12li kuzuya 30 lira dediler sonra şark handa 18 liraya bulunca gözüme uygun gibi gözüktü de aldım yoksa gerçekten pahalı. 48 tane kime yettiyse artık :))
valla bende havuzlu handa sordum bi tek şark hana gidememiştim yine iyi hesaplıya almışsın hepsini aynı yerden aldınsa pazarlıkta yapsaydın gülüm ama 100 liradan fazla para harcamışsın galiba şekerler için 100 liraya onları hazır da alabilirdin sanki? yada az daha üstüne para kordun ne bilim bilemedim...
Hasene cnm anneciginin nesi var gecmis olsun cnm
Insallah kucuk bi operasyondur

burnundaki kemik içeri doğru kırılmış taaa küçükken onun ameliyatı denizcim saolasın nefes sıkıntısı vardı ama hep erteliyordu... bende oldum burun ameliyatı nefes alamıyorum diye ama bi düzelme olmadı yapan adam bezelerimi küçültmemiş meğer bi daha olmam gerekiyomuş benimde iki kere kırıldı burnum küçükken

kuzucukların arkasına lavanta kesesi ve mıknatıs yapıştıracağım kurdele ile süsleyeceğim, sonrada çitini süsleyip içine yarleştireceğim resimlerde ki gibi .

kapı süsüne de ismine karar veremediğimiz için kaldı aldığım çiçeklerle ya çelenk yapıcam ya da adını dantelin üstüne çiçeklerle yazıcam.

Anladım canım. Ben o kuzuları öyle vereceksin de yanına başka süs yapacaksın sandım. Çok şirin olmuş bunlar.

Sus sus benden duymus olma anil 2 tabak makarna ve 4 dilim pasta yemis
ahahahhahah nasıl güldümmmm şuannnn
ayyy tencere dibin kara seninki benden kara olmuşuz hepimiz
o gun nasil yemistik sende dimi pis anil pastadan yerken hadi deniz gec kaliyoruz dedi yarim biraktim
Pastami ( allahtan sen bi iki catal daha tiktin agzima :))))
ayyy şunlara bakar mısınız nasıl eğlenmişler arkamdan)))
deniiiiiiiiizz makarnadan önce yediğim 1 tabak çorba 3 dilim KEPEKLİ ekmek=) ve 2 köftey yazmayı unutmşsun
çeteleyi eksik tutmuşsun canımcım=)))

bak bak bak.ben hadi hadi hadi dememe rağmen geç kldın eşinle buluşmaya
ben hadi demesem kavga etmiştiniz sen bana şükret öp bi tane ohh=))
5 dk yolu 5 dk kaldı diye diye oyaladı adamı şimdi bana suç buliiiii şuna bak şuna sen=))

yapılmışların tanesi 3,5 liradan başlıyordu canım ya, böyle tanesi 1,5 liraya geldi. bu sitelerde de var

Partisepeti.com.tr : Çubuklu kuzu ( HAZIR ) | Bebek Şekeri

Uçan Kuzu Bebek Şekeri - 5.08 TL + KDV

toplamda 90 lirayı buldu kuzu malzemelerim.

bu arada annen için de çok geçmiş olsun, Rabbim acil şifalar versin çabucak atlatır inşallah.

Hahahaaaa
Ahaaaa yakalandımmm dedikodu yaparken :)))
Ay ne gündü yaaa
Barış a soruyorum ne kdr kaldı diye 10 dk Dio ben kocişe
Ayyy aşkım bak 5 dk kalmış diyorum
Öyle öyle idare ettim adamı

Kuzum onları söylemiiim dedim şimdi oha demesinler diye :)))
Amannn yarasın yaa napak son ayımız

Bu arada pastan güzel olmasaydı yemezdim o kdr çok: hıhhhh

Kizlar bu han pazar gunu kapali mi oluyorrrrr???
Biz belki gunu birlik ist a gelebiliriz bu pazar...
pazar kapalıdır canımcım maalesef...
geçmiş olsun annene canım yaa
bu büyükler yumurt dayanana kadar gitmezler dr a uyuz ederler insanı
hiç bakmazlar kendilerine
bende anneme çok kızıyorum ama ne fayda.
çocuk gibi laf da dinlemiyorlar..
arkadaşım aldıkların çok güzellll
ne güzel uğraşıp koymuşsun ayzmışın bizim için ..kıyamam
sende bir oğlan anası olarak bizim gibi isime kara veremeyenlerdensin demek
bende sorun yok demek ki=))
şark han havuzlu hana yakın mı gitsek bulur muyuz çok yürür müyüm hvuzlu handan sonra?
hiç duymamıştım orayı.daha uygunsa oraya bakarım ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…