2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Hahahhaha barış da diyo ya çok 3 kağıtçıymış dieee
sende bana ööyle yapıyorsun di mi diyo yaa=)))
ayy koptum gece gece

yazaydın anacı pastayı yazmışsın 4 DİLİM diye çorba ve köfteden mi korkcak millet=)
böylece kızlar kendi hallerine şükreder.Anıl abartmış nasılsa deyip götürrrrrrr=)

ayyy bu iltifatın üstüne daha ne diiim ki
gene yaparım sana 5 dk da Beşiktaş bi pasta o
yazarım bi ara tarifini sende denersin.
bi günde ben tadına bakmaya gelirim

Papoşum benide götür yaaaa
Oralarda doğururum diye korkuma gidemedim offf:26:
ayyy ben gidebilir miyim acaba onu merak ediyorummm.
çok gözümde büyüyo oturcak yerde yok orlarda anında varisler bitik
kuku kemiği isyana geçiyoo pooff fgeç kaldık böyle şeyler için..

Deniz bak hamilelik takviminde aramızda 8 gün gözüküyor ya.
8 günde ki kilo farkı 500 gr!!!
yuhaneesss yani.o ne .
bi haftada 500 gr alıyorlarsa yandık...

ciddimisin allah nasip ederse bnm oğlum da inanç olacak ismin karakteri etkilediğine inanıyorum ben,kardeşinin huyu suyu nasıldır? tanıdığım bütün emirhanlar acayip yaramaz oluyor ablamın oğlu da dahil
Kardeşimin huyu üni yi kazanıp gidene kadar gayet iyiydi cnm
hala daha iyi aslında ama annem ve babamın ayrılığı daha doğrusu babbamın evlenip çocuk yapmasından sonra çok değişti
asileşti babamı tanımaz oldu
sorumsuzlaştı,vurdum duymaz kafasına buyruk oldu.
Ondan önce bu huyları hiç yoktu.
Bbabamdan ilgi azaldı paylaşım olayı girdi ondan oldu diye düşünüyorum
Ama ççok iyi niyetlidir düşüncelidir.Saftır.Herkesi kendi gibi iyi niyetli sanar.
Aslında Çok duygusal ve hassastır.
en ne zaman doğum yapacaksın bilmiyorum ama burcu oğlak 24 ARALIK TA doğdu.

ne demek canm benim fikir olduysa ne güzel, buarada bizim ki kız bebek ama yine de kararsısız (

önce şarkhana gittim, yeni camiden mısır çarşısına giriyorsun dümdüz yürüyorsun çarşıdan çıkınca solda kalıyor, şarkhandan çıkınca aşağıya doğru 4. sağdan girdım havuzluhanda orada kalıyor. ikisinn arası yakın yani, 5 dk bile değil. şarkhan 5 katlı ama dışarıdan 2 katlı gibi gözüküyor, kime sorsan gösterir orada. bu yazıları da okursan sana fikir olur.

HAYAT PAYLAŞTIKÇA GÜZEL: Eminönü Şark Han

Moda(e)rator- Moda Haberleri,Moda,Fashion Blog, Moda Blogu,Moda Blogları: Eminönü Şark Han'da Neler Var?

Hediyelikçiler Cenneti Şark Han - Nalan'ın Hobileri

EMİNÖNÜ'NDE İKİ BAŞINA! :) | Esra'nın Blogsesi

HUYSUZ BALIĞIN ÖNERİLERİ: ŞARK HAN - ALIŞVERİŞ CENNETİ

özellikle ilk yazıyı oku, çok faydası olur, diğerlerinin de resimlerine bakarsın

cnm arkadaşım çok teşekkür ederim
ne ince düşüncelisin.
hepsini okucam kaydettim..

valla tam zamanının hepimiz gibi bende kestiremiyorum ama oğlak olacak kadar geç geleceğini sanmıyorum ,zaten de olmasın bende oğlak burcuyum iki inatçı bir eve çok gelir.

deniz bu arada sorduğun babanın doğum izni ile ilgili bir haber çıkmış bugun,çoğumuzunda dediği gibi şu an için 3 gün izni var doğuma kadar yeni yasa çıkarsa devlet memurları gibi 10 gün izin kullanabilecek eşin
Çalışan babaya doğum izni müjdesi - Milliyet

bence hiç korkma eltim ve bir arkadaşım 2 sezeryan yaşadılar,hatta eltim 2.de çok daha rahat geçirdiğini söylüyor

kızlar günaydın ben her gün 200-300 gr. alıyorumm 4 günde 1 kg. almışım n'apcam ben yarın doktor kesin bana da diyet vericek karnımın altında çatlaklar vardı onlar da yukarıya doğru çıkmış her gün Bio oil ile yağlamama rağmen yani off

Maşallah canım inşallah ali'ninde doğumu kolay olur. vucut kendını hazırlarken bızımde kendımızı hazırlamamız lazım aslında piskolojilmen yanı

Yok canım. Sadece içine su enjekte ediyorlar ilaçlı su yani. 5 dk bekliyorsun sonra wc ye koşuyorsun. Afedersin ishal gibi birden boşalıyor.
Bunlar olması gereken şeyler. Hiçbi şeyi yaşamadan korkmayın herkes bir olmuyor.
Mesela amcamın hanımı var wc de yere doğurmuş :))) inanması güç

merhaba aralık anneleri, benim doğumum 3 ocak görünüyordu ama en son kontrole gittiğimde 2 hafta kadar erken gelebileceğini söyledi doktorum. zaten sizide arasıra takip ediyordum. bugün yazmak istedim size.

bu akşam kontrolüm var, bende bu gidişimde doğumla ilgili bilgiler almak istiyorum, aslında normal istiyorum ama olmazsa eğer sezeryan seçenekleriyle ilgili sormak istediklerim var.

bu arada burda birisi epidural sezeryanı anlatmış çok teşekkür ederim detaylı herşeyi yazmış okurken çok duygulandım ve biçok şey öğrenmiş oldum

günaydın ben işteyım izleyemiyorum eğer izliyorsan bilgileri burayada aktarırmısın canım zahmt olmazsa

melekcim öncelikle ödem yapan gıdaları söyledi turşu zeytin tuzlu peynir salam sucuk sosis tuzlu bisküviler yani hazır gıdalar ve salamuralar tabiki soframızdaki tuzluğumuz vucumuzdaki suyu tutuyor ve ödem oluşturuyormuş atmak içinse bunu, elma armut gibi meyveleri kabuğuyla yiyin diyor bol su,zencefide ödem atıyormuş ayrıca maydanoz dedi düşüğe sebeb olur diye bilinir ama o aşırı yenildiğinde olur o, abartmadan yenilebilir dedi bide masajını gösterdi ayaklarda varsa aşağıdan yukarı doğru yağlı masaj yapın dedi ellerin masajını göstermedii ayrıca son aylarda hamileler hızla kilo aldıklarını söylerler onların yüzde doksanı ödemdir dedi

Kızlar günaydınnn
Sağlık ocağında ki hemşire elli kere aradı gel gel ge gel diye.
en sonunda geçen gittim kontrolleri yaptı bir sürü güzel bilgi verdi.
bugün içinde randevu vermişti sabah kan tahlili için
onu verdim geldim.kolum ağrıdı=((
3 tüp aldılar ne bakacaklarsa.rutin kontrolmüşşşş

cnm hep diyorlar ya zaten
ne sürerseniz sürün çatlyacaksanız çatlarsınız diye
inanıyorum ben buna yani.
üzülme boş ver nasılsa öyle görünen yerde değil çatlaklar.
Bende çok hızlı kilo alıyorum artık..
Sonumuz hayrolsun doğuma nasıl gitcez bakalım=))
Günaydın canlarım ödemi olan arkadaşları hemen şov tvyi açın
senacım izleyemedim ama yazmışsın çok güzel valla iyi oldu
tuzluları biliyordum ama elma armutun iyi geldiğini bilmiyordum
maydanoza gene de cesaret edemem.az dediği ne kadar çünkü miktar olması lazım.

ayrıca zencefili nasıl tüketcez?rendeleyip yesek mi=)??

Talhada 20 yaşımdaydim bunda da 25 im

Günaydım MTA cım
ne kadar gençmişsin
ben de senin yerinde olsam 30 da 3 35 de 4 düşünürüm=))
Maddi durum el veirise tabi.
erken anne olmak ne kadar güzel bir şey.
her haliyle avantaj..Maşallah cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…