2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

çok teşekkürler canıım zahmet verdim bilgilendirdin bizi elma armut yiyorum işyerınde aralarda acıkırsam bunlarla atıştırmış oluyorum iyi oldu zencefili de sevmedim bulantıya iyi gelıyor diye ilk zamnalrda kullanayım dedim tiksindim birdha da kullanmam sanırım . ben de sıcaklarda çok vardı ödem bir attım zayıfladım resmen arada ellerim şişiyır ama bacaklarımda ayaklarımda olmuyor artık sıcaklar benı çok etkilemişti. birde neredeyse 4 lt su içmeye başladım tekrar sağol canım

canım bi çay kaşığı toz zencefili bi tatlı kaşığı balla karıştır ye. hani sana grip olduğunda öksürüğe yap demiştimya öyle yiyebilirsin ben yapıcam doktoruma sormuştum zararı yok demişti tabi abarmıycaz maydanozuda bi tutam yicem televizyondaki doktor çok çok yendiği zaman zararlı maydanoz diyor bu arada rumuzum şenay ahu aslında ama soradan farkettim sena yahu gibi oluyooor değiştiremiyoruum

Son düzenleme:
bende hiç şişlik olmadı ama hamilelikten sonra tuzu azalttım ben, hergün mutlaka elma yiyorum çok seviyorum meyveyi, salatalara mutlaka maydonozda koyarım. bilmeden yaptığım şeylerdi, belkide bu yüzden olmadı blimiyorum. kollarım bacaklarım hala ince benim şişmedi. tabi bundan sonra şişer mi bilmiyorum.

Günaydım MTA cım
ne kadar gençmişsin
ben de senin yerinde olsam 30 da 3 35 de 4 düşünürüm=))
Maddi durum el veirise tabi.
erken anne olmak ne kadar güzel bir şey.
her haliyle avantaj..Maşallah cnm

Günaydın canım
Teşekkürler. Evet aynen öyle tam zamanında oldu ikiside. 18de sözlenmistim.
Durumumuz iyi allaha şükür. Allah önce sağlık sonra hayırlı evlatlar versin hepimize. Çocuk rızkıyla gelirmis canım. Allah onu verip de rızıksız bırakır mi hiç ??

oyy mta ne kadar gençsin ben 18imde flört etmeye başladım kocamla evlenene kadar 8 sene geçti çok beklemişiz bizde okul iş derken 25 te ancak evlendim 28 e girerken de bebeğimiz geliyor daha genç anne olmak isterdiiim

Hiç ödem olduğunu sanmıyorum ah şu bayram ahh

nedemek canım faydalı olur inşallah suyuda belitti bolsu dedi yalnız normali 3 lt dedi sen suyu isteyipte içiyorsan iç ama zorluyorsan 4 içme

oyy mta ne kadar gençsin ben 18imde flört etmeye başladım kocamla evlenene kadar 8 sene geçti çok beklemişiz bizde okul iş derken 25 te ancak evlendim 28 e girerken de bebeğimiz geliyor daha genç anne olmak isterdiiim

Olsun canım bak birincisi sağlıklısın, ikincisi evli ve mutlusun, üçüncüsü umutlusun (çocuğum olmayacak diye yanan ne kadar insan var ), dördüncüsü hamilesin sağlıklı bebeğin var dogmaya bile hazır üstelik :) daha çoook sebep var mutlu olman için.

nedemek canım faydalı olur inşallah suyuda belitti bolsu dedi yalnız normali 3 lt dedi sen suyu isteyipte içiyorsan iç ama zorluyorsan 4 içme

gün içinde malum erkenden işe gelıyorum 3lt oluyo içtiğim su gece de sık tuvalete kalkıyorum başucuma bir ltre dolduruyorum sabaha kadar da o bitmiş oluyor her kalktığımda içiyorum çok sıcaklıyorum çünküüüüü susuyorum ev çok sıcak

çok şükür canım ne kadar şükretsek az. herşey bu kadar mükemmelken daha ne istenir ben de yaşımı belli etmıyorum zaten kıloyu da verdik mi kızımla arkadaş gibi olurum ileri de

35+3'de oglumla benden herkese gunaydin :)

Yarin sabah doktor kontrolumuz var heyecanla bekliyorum ilkkez ntsye giricem

hahahah=)
ben sena sena diye gidiyordum demesen=)
evet cnm söylediğinde yapmıştım zaten çok iy gelmişti boğzaımı yumuşatmıştı.
balla yiyince tadı da güzel oluyooo
limonataya da koyuyorum ben hem sıvı olur hem daha faydalı
evde yaptığım limonata tabii.tavsiye derim.
acaba bugünden tibaren her gün3 lt su içsem ödemim geçer mi=///
ellerim çok şiş,ayaklarım biraz şiş.
bi de ellerimin ağrısından bıktım=(( her sabah daha şiddetleniyor sanki.bugün kız kan alırken yumruk ya sık dedi.
yapamadım ya pess!!!

çok şükür canım ne kadar şükretsek az. herşey bu kadar mükemmelken daha ne istenir ben de yaşımı belli etmıyorum zaten kıloyu da verdik mi kızımla arkadaş gibi olurum ileri de

Ohh ne güzel ışte. Ilk bebek de kız olması ayrı bi avantaj. Ana kız süslenip gezersiniz. Ben çok süslüyüm tarz olarak ışıltılı taşlı dantelli işlemeli falan giyerim hep. Eşime diyorum kızımı istediğim gibi giydiririm karışma hiç diyorum korkuyor adam

35+3'de oglumla benden herkese gunaydin :)
arin sabah doktor kontrolumuz var heyecanla bekliyorum ilkkez ntsye giricem
Canım maşallah sana
gerçekten çok güzel bi hamile olmuşsun .çok zayıftın zaten hala daha almamış gibi duruyorsun
iç karnın geniş ki demek dışa çok çıkmamış.hiç 35+3 göstermiyorsun. süpersin valla=)
çatlamazsın bu yüzden de
bende haftaya gircem nst ye bende heyecanlıyım nşallah sancı falan çıkmaz.
hayırlısı artık bakalım.

kızlar bu elevitti bıraktınızmı ne yapcaksınız
ben kullanmaya devam ediyorum canıms.

Benimde ilacim bitti 1 haftadir icmiyorum, icmesek ne olur ki ?. Zaten kan hapinida biraktirmisti doktor onuda icmiyorum. Bi balik hapi alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…