melekcim öncelikle ödem yapan gıdaları söyledi turşu zeytin tuzlu peynir salam sucuk sosis tuzlu bisküviler yani hazır gıdalar ve salamuralar tabiki soframızdaki tuzluğumuz vucumuzdaki suyu tutuyor ve ödem oluşturuyormuş atmak içinse bunu, elma armut gibi meyveleri kabuğuyla yiyin diyor bol su,zencefide ödem atıyormuş ayrıca maydanoz dedi düşüğe sebeb olur diye bilinir ama o aşırı yenildiğinde olur o, abartmadan yenilebilir dedi bide masajını gösterdi ayaklarda varsa aşağıdan yukarı doğru yağlı masaj yapın dedi ellerin masajını göstermediiayrıca son aylarda hamileler hızla kilo aldıklarını söylerler onların yüzde doksanı ödemdir dedi
cnm hep diyorlar ya zaten
ne sürerseniz sürün çatlyacaksanız çatlarsınız diye
inanıyorum ben buna yani.
üzülme boş ver nasılsa öyle görünen yerde değil çatlaklar.
Bende çok hızlı kilo alıyorum artık..
Sonumuz hayrolsun doğuma nasıl gitcez bakalım=))
senacım izleyemedim ama yazmışsın çok güzel valla iyi oldu
tuzluları biliyordum ama elma armutun iyi geldiğini bilmiyordum
maydanoza gene de cesaret edemem.az dediği ne kadar çünkü miktar olması lazım.
ayrıca zencefili nasıl tüketcez?rendeleyip yesek mi=)??
Günaydım MTA cım
ne kadar gençmişsin
ben de senin yerinde olsam 30 da 3 35 de 4 düşünürüm=))
Maddi durum el veirise tabi.
erken anne olmak ne kadar güzel bir şey.
her haliyle avantaj..Maşallah cnm
Günaydın canım
Teşekkürler. Evet aynen öyle tam zamanında oldu ikiside. 18de sözlenmistim.
Durumumuz iyi allaha şükür. Allah önce sağlık sonra hayırlı evlatlar versin hepimize. Çocuk rızkıyla gelirmis canım. Allah onu verip de rızıksız bırakır mi hiç ??
Hiç ödem olduğunu sanmıyorummelekcim öncelikle ödem yapan gıdaları söyledi turşu zeytin tuzlu peynir salam sucuk sosis tuzlu bisküviler yani hazır gıdalar ve salamuralar tabiki soframızdaki tuzluğumuz vucumuzdaki suyu tutuyor ve ödem oluşturuyormuş atmak içinse bunu, elma armut gibi meyveleri kabuğuyla yiyin diyor bol su,zencefide ödem atıyormuş ayrıca maydanoz dedi düşüğe sebeb olur diye bilinir ama o aşırı yenildiğinde olur o, abartmadan yenilebilir dedi bide masajını gösterdi ayaklarda varsa aşağıdan yukarı doğru yağlı masaj yapın dedi ellerin masajını göstermediiayrıca son aylarda hamileler hızla kilo aldıklarını söylerler onların yüzde doksanı ödemdir dedi
çok teşekkürler canıım zahmet verdim bilgilendirdin bizi elma armut yiyorum işyerınde aralarda acıkırsam bunlarla atıştırmış oluyorum iyi oldu zencefili de sevmedim bulantıya iyi gelıyor diye ilk zamnalrda kullanayım dedim tiksindim birdha da kullanmam sanırım . ben de sıcaklarda çok vardı ödem bir attım zayıfladım resmen arada ellerim şişiyır ama bacaklarımda ayaklarımda olmuyor artık sıcaklar benı çok etkilemişti. birde neredeyse 4 lt su içmeye başladım tekrar sağol canım
oyy mta ne kadar gençsin ben 18imde flört etmeye başladım kocamla evlenene kadar 8 sene geçtiçok beklemişiz bizde okul iş derken 25 te ancak evlendim 28 e girerken de bebeğimiz geliyor daha genç anne olmak isterdiiim
nedemek canım faydalı olur inşallah suyuda belitti bolsu dedi yalnız normali 3 lt dedi sen suyu isteyipte içiyorsan iç ama zorluyorsan 4 içme
Olsun canım bak birincisi sağlıklısın, ikincisi evli ve mutlusun, üçüncüsü umutlusun (çocuğum olmayacak diye yanan ne kadar insan var ), dördüncüsü hamilesin sağlıklı bebeğin var dogmaya bile hazır üstelik :) daha çoook sebep var mutlu olman için.
hahahah=)canım bi çay kaşığı toz zencefili bi tatlı kaşığı balla karıştır ye. hani sana grip olduğunda öksürüğe yap demiştimya öyle yiyebilirsin ben yapıcam doktoruma sormuştum zararı yok demişti tabi abarmıycaz maydanozuda bi tutam yicem televizyondaki doktor çok çok yendiği zaman zararlı maydanoz diyor bu arada rumuzum şenay ahu aslında ama soradan farkettim sena yahu gibi oluyooor değiştiremiyoruum
kızlar bu elevitti bıraktınızmı ne yapcaksınız
çok şükür canım ne kadar şükretsek az. herşey bu kadar mükemmelken daha ne istenir ben de yaşımı belli etmıyorum zatenkıloyu da verdik mi kızımla arkadaş gibi olurum ileri de
Canım maşallah sana35+3'de oglumla benden herkese gunaydin :)
arin sabah doktor kontrolumuz var heyecanla bekliyorum ilkkez ntsye giricem
ben kullanmaya devam ediyorum canıms.kızlar bu elevitti bıraktınızmı ne yapcaksınız
kızlar bu elevitti bıraktınızmı ne yapcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?