hahahOhh ne güzel ışte. Ilk bebek de kız olması ayrı bi avantaj. Ana kız süslenip gezersiniz. Ben çok süslüyüm tarz olarak ışıltılı taşlı dantelli işlemeli falan giyerim hep. Eşime diyorum kızımı istediğim gibi giydiririm karışma hiç diyorum korkuyor adam
canım harıka görünüyorsun bir ayın kaldı ama hiç öyle durmuyor ben de haftaya giricem nstye bakalım hayırlı haberlerle gelelim inşallah35+3'de oglumla benden herkese gunaydin :)
Yarin sabah doktor kontrolumuz var heyecanla bekliyorum ilkkez ntsye giricem
kızlar bu elevitti bıraktınızmı ne yapcaksınız
Canım maşallah sana
gerçekten çok güzel bi hamile olmuşsun .çok zayıftın zaten hala daha almamış gibi duruyorsun
iç karnın geniş ki demek dışa çok çıkmamış.hiç 35+3 göstermiyorsun. süpersin valla=)
çatlamazsın bu yüzden de
bende haftaya gircem nst ye bende heyecanlıyım nşallah sancı falan çıkmaz.
hayırlısı artık bakalım.
ben kullanmaya devam ediyorum canıms.
Son kontrole gittiğimde kilosu fazlaydı. Buraya yazmadım hatta nazar olur diye korkuyorum.o zamandan beri içmiyorum. Doğal beslensin oda. Zaten o haberden sonra içmem.
işte bende o sebepten soruyorum bugun eczaneden dekavitmi alsam napsam bilemedim ama çok kötü oldum yaa
babalara 10 gün doğum izni geliyormuş, memurla ssk'lı çalışan ayrımı kalkacakmış ikisinede 10 gün izin. çok sevindim yaa ilk 10 gün en azından eşimde hep yanımda olacak
babalara 10 gün doğum izni geliyormuş, memurla ssk'lı çalışan ayrımı kalkacakmış ikisinede 10 gün izin. çok sevindim yaa ilk 10 gün en azından eşimde hep yanımda olacak
Muadili vardır mutlaka ama doktordan istesen daha iyi olur canım.
maşallah gayet kibar bir hamilesin, ben 30 haftalığım senin kadarım
hahahben çok süslü değilimdir makyaj falan yapmam pek ama renkli giyinirim genelde kızımı kokoş yapıcam şimdden birsürü bantları tokları olduu rengarenk cicileri giydirmek için sabırsızlanıyorum allah sağlıkla kucğımız aldırsın
canım harıka görünüyorsun bir ayın kaldı ama hiç öyle durmuyor ben de haftaya giricem nstye bakalım hayırlı haberlerle gelelim inşallah
ben kullanıyorum hala doğuma kadar kullanıcaz diye biliyorum ama bu gidişimde ne diyecek bakalım doktor.
evet demi arayayım bakalım nedicek gerçi o haberde sonra arayan çok olurda
Keleback süpersin canım. Ne kilo var ne bişe. Haftanda ileride doğuma az kalmış ohh ne âlâ. Kıskanıyoruzzzz
işte bende o sebepten soruyorum bugun eczaneden dekavitmi alsam napsam bilemedim ama çok kötü oldum yaa
oyy mta ne kadar gençsin ben 18imde flört etmeye başladım kocamla evlenene kadar 8 sene geçtiçok beklemişiz bizde okul iş derken 25 te ancak evlendim 28 e girerken de bebeğimiz geliyor daha genç anne olmak isterdiiim
Of evet ya bende daha genc anne olmak isterdim..
Aralı 27,5 yaşımda kucağıma aldım.
Aralarında 5,5 yaş olucak kardeşi ile
10 Kasım'da 34 oluyırum kısmetse
Mta ya özendim şimdi bakkk
Birde maddi olarak kesinlikle iyi durumda olmak gerek..
Ben eğitimi çok kafaya taktığım için 3. Yü yapmayabilirim
Ay bilmiyorum çok zor bu işler
Bu aradaaa gunaydınnnnn
çok teşekkürler canıım zahmet verdim bilgilendirdin bizi elma armut yiyorum işyerınde aralarda acıkırsam bunlarla atıştırmış oluyorum iyi oldu zencefili de sevmedim bulantıya iyi gelıyor diye ilk zamnalrda kullanayım dedim tiksindim birdha da kullanmam sanırım . ben de sıcaklarda çok vardı ödem bir attım zayıfladım resmen arada ellerim şişiyır ama bacaklarımda ayaklarımda olmuyor artık sıcaklar benı çok etkilemişti. birde neredeyse 4 lt su içmeye başladım tekrar sağol canım
35+3'de oglumla benden herkese gunaydin :)
Yarin sabah doktor kontrolumuz var heyecanla bekliyorum ilkkez ntsye giricem
Of evet ya bende daha genc anne olmak isterdim..
Aralı 27,5 yaşımda kucağıma aldım.
Aralarında 5,5 yaş olucak kardeşi ile
10 Kasım'da 34 oluyırum kısmetse
Mta ya özendim şimdi bakkk
Birde maddi olarak kesinlikle iyi durumda olmak gerek..
Ben eğitimi çok kafaya taktığım için 3. Yü yapmayabilirim
Ay bilmiyorum çok zor bu işler
Bu aradaaa gunaydınnnnn
kuzum maşallah sana
ne güzel 4 lt içebiliyorsun... hergün 2 lt ye bile razıyım bazen onu da içemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?