2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
hahah ben çok süslü değilimdir makyaj falan yapmam pek ama renkli giyinirim genelde kızımı kokoş yapıcam şimdden birsürü bantları tokları olduu rengarenk cicileri giydirmek için sabırsızlanıyorum allah sağlıkla kucğımız aldırsın
35+3'de oglumla benden herkese gunaydin :)

Yarin sabah doktor kontrolumuz var heyecanla bekliyorum ilkkez ntsye giricem
canım harıka görünüyorsun bir ayın kaldı ama hiç öyle durmuyor ben de haftaya giricem nstye bakalım hayırlı haberlerle gelelim inşallah
kızlar bu elevitti bıraktınızmı ne yapcaksınız

ben kullanıyorum hala doğuma kadar kullanıcaz diye biliyorum ama bu gidişimde ne diyecek bakalım doktor.

Cok saol canim :) İc karin diye birsey varmis gercekten eminim yarin tartiya 2 kilo daha eklenicek en son 9 kilo almistim 33 haftada, doktorda haftana gore karnin kucuk demmekki ic karnin buyukmus dedi.. Yoksa ben oyle bisey olduguna inanmiyordum :) insallah catlamam cunku hic krem kullanmiyorum dustan sonra yaglaniyorum sadece

Son kontrole gittiğimde kilosu fazlaydı. Buraya yazmadım hatta nazar olur diye korkuyorum. o zamandan beri içmiyorum. Doğal beslensin oda. Zaten o haberden sonra içmem.

işte bende o sebepten soruyorum bugun eczaneden dekavitmi alsam napsam bilemedim ama çok kötü oldum yaa

babalara 10 gün doğum izni geliyormuş, memurla ssk'lı çalışan ayrımı kalkacakmış ikisinede 10 gün izin. çok sevindim yaa ilk 10 gün en azından eşimde hep yanımda olacak

Keleback süpersin canım. Ne kilo var ne bişe. Haftanda ileride doğuma az kalmış ohh ne âlâ. Kıskanıyoruzzzz

babalara 10 gün doğum izni geliyormuş, memurla ssk'lı çalışan ayrımı kalkacakmış ikisinede 10 gün izin. çok sevindim yaa ilk 10 gün en azından eşimde hep yanımda olacak

bizde 10 gun kullanılıyordu tüm çalışanlara bu şeklde uygulama yapılmaı çok güzel olmuş hayırlı olsun babacıklar da en az biizm kadar yorulacaklar ilk günlerde bir de işe gidip yorulmasınlar hem bize de el ayak olurlar :) daha mı çok yorulurlar dersiniz :?
Muadili vardır mutlaka ama doktordan istesen daha iyi olur canım.

bununla ilgili bakanlıktan bir açıklama geldi mi ben göremedim de iddia olarak mı kaldı?

maşallah gayet kibar bir hamilesin, ben 30 haftalığım senin kadarım

Cok saolun kizlar insallah sonuna kadar boylede gider :)

Ayy bende bu habere cok sevindim esime sabah mail attim hemen insallah gerceklesir

Keleback süpersin canım. Ne kilo var ne bişe. Haftanda ileride doğuma az kalmış ohh ne âlâ. Kıskanıyoruzzzz

Ayy doguma az kaldi cok heycanlaniyoree :) daha ortada gecelik yok, hepsi cok cirkin :) bebisin kiyafetleri tamam burada saol canim kiskanma genetik bu isler ozel bisey yapmiyom hic :)

oyy mta ne kadar gençsin ben 18imde flört etmeye başladım kocamla evlenene kadar 8 sene geçti çok beklemişiz bizde okul iş derken 25 te ancak evlendim 28 e girerken de bebeğimiz geliyor daha genç anne olmak isterdiiim

Of evet ya bende daha genc anne olmak isterdim..
Aralı 27,5 yaşımda kucağıma aldım.
Aralarında 5,5 yaş olucak kardeşi ile
10 Kasım'da 34 oluyırum kısmetse

Mta ya özendim şimdi bakkk
Birde maddi olarak kesinlikle iyi durumda olmak gerek..
Ben eğitimi çok kafaya taktığım için 3. Yü yapmayabilirim
Ay bilmiyorum çok zor bu işler

Bu aradaaa gunaydınnnnn

tünaydın yarım saat sonra yemek vaktı benım için ..
sen de hiç yaşını belli etmıyorsun canım çok iyi görünüyorsuun ben çalışan bir anneyım 2. olmasını çok istıyıoruuum ama bakıcı elinde büyüyecekler maalesef o beni üzüyor e çalışmasam evde çocuk baksam tek memur maaşıyla 2-3 çocuğa ne kadar yetrli olabilirsin ki bu şartlarda iyi bir yaşam sürmelerini isterim evlatlarımın hakkımızda hayırlsı

kuzum maşallah sana
ne güzel 4 lt içebiliyorsun... hergün 2 lt ye bile razıyım bazen onu da içemiyorum

35+3'de oglumla benden herkese gunaydin :)
Yarin sabah doktor kontrolumuz var heyecanla bekliyorum ilkkez ntsye giricem

kelebek hiç 8 aylık gibi görünmüyosun kuşum
gayet fit bi hamilesin maşallah :)

bunun gerçekleşmesi ayları bulur sanırım :26: bize yetişceğini sanmıyorum

yaa ben geceleri uyandığımda ellerim çok fena uyuşuk sabah kalkınca da öyle

kuku kemiklerim de çok fena ağrıyo...

Gerçekten mi hiç göstermiyorsun gayet bakımlı gayet fit ve ilgili ince fikirli bi annesin. Maşallah sana

kuzum maşallah sana
ne güzel 4 lt içebiliyorsun... hergün 2 lt ye bile razıyım bazen onu da içemiyorum

canım o ödem sende olsaydı emin ol sende zorlardın kendinii çok şükür geçtii 3 lt idealmiş gece kalkmak olmasa ben de 3 lt içiyorum günde yanımda bir şişem var 1 ltlik sürekli oturduğum için emzik gibi ağzımda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…