2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

canım facebooktan bi sayfadan sipariş verdim çok uyguna geldi şeker 1.70 tl puset sepeti de 25 tl 50 tane sipariş verdim 110 tl tuttu 10.75 de kargo verdim çok uyguna geldi normalde 3.5 4 tl arasında fiyatlar 2 tanede badem şekeri var içinde işçiliği kaliteli idi çok memnun kaldım
https://www.facebook.com/SemmerTasarim buradan

kızlar bakın bakalım
canımcım çok uyumlu olmuş çok cici olumş
bunları görmüştüm havuzlu ha da beğenmiştim zaten.Güle güle kullanınnn=))
aslında söylediğin çok mantıklı karamelcim.
hakikaten öyle bir risk var.
ne yaparız ki acaba?
zemzemi kaynatsak temiz kaba koyup götürsek olmaz mı?
Bende hiç anlama bu işlerden ...
cnm arkadaşım benimmmm
her ne kadar takma desekte sen kafaya takacaksın belli ama bak söylemiş kızlar bence de aynı.
önemli olan kilosu
minyoon olabilir bebeğin.
benim kuzenimin çocuğu 47 cm doğdu boyu anne karnında çok az arttı NİLSU adı=)
hala daha da minyon çünkü anne 160=)
Gene de dua ediyorum sana ama gerçekteen kafaya takma dr una güven o sıorun olsa söylemez miydi riske atar mı hiç
hiç birşey gizlemiyorlar şak diye acımasızca söylüyorlar zateeeeeeenn

kızlar odanın uyku setide varya dikimden yeni geldi bekleme falan olmadı yani sizce yıkamalımıyım
gizemimmm balım ben düşük devirdde yıkadım önemli olan su görmesi ve biraz da kokması=)
o fabrika kokusunun gştmesi
hiç bozulma olmadı
600 devirde yıkadım.
bence yıka kuzucum..

Odana da bayıldım bayıldımmmmm
eylülümüzün odası büyük olduğu için nasıl rahat rahat sığmış mobilyaları maşallah
cibinliği perdesi falan gelince de koyarsın bakarızz
maşallah sübhanallah.
Allah güzel güzel sağlıkla büyümeyi nasip etsin o yatak da o odada inşalllllaaaaaaaaaa.
mmuck muck muck=)

kız sen ne diye su taşıyorsun madem temizlikçi tuttun git yat töbe yarabbim biz türkler de vardır bu parayla adam tutup yardım ederiz. hadi hamile olmasan neyse bende ilk başlarda öyleydim şimdi elimi sürmuyorum

mta bence bu boy olayına hiç takılma doktor zaten boyun garanti olmadığını düzgün hesaplanamadığını söylüyor benımkıde şuan 50 cm çıktı kii eşimde bende normalin altında boya sahibiz kısayız yani o zamn bizim çocukta bir anormallık var ( Allah korusun ) ailemizde de uzun yok en fazla boy 170 dir. ben inanmıyorum pek usg de çıkan boy ölçümüne . doktor boyunu söylemıyor herdefasıında kilosunu söylüyor

hadi bakalım senin de iyi haberlerini bekliyoruz şanslı anneee=))
bak 2 iz doğanlar oldu hepsi çok iyi hiç düşünüp de ne kendini kas ne yavrularını..
onlar sana kavuşmak için acele ediyorlar annesiiii
Deniiiiiiizzzzzz
ne demek su taşımak falan a a a a a
kadın gelmiş herşeyi kendi yapsın
ben kadın gelince elimi sürmüyorum valla o hallediyor
yoksa ne anladım onun yaptığı işten.
önemli olan bizim yorulmamamaız ne kadar olyursa artık

HEM AĞRIM VAR DİYON=)
hem de iş yapmaktan eksik kalmıyorsun hee etopluca çekcez kulağınıı=))
Tacı da bitirince gönder not verelim.
benim notum kıttır hıhhhh=/

Canım bak ben geçen ay eylülün 26 sında gittiğimde ooo 42cm boy uzun bi kızın olacak dedi. Bir ay sonra yani 28 ekimde gittiğimde de boyu 42 cm dedi.. Sorun bu canım.
Yani benim doktorum gaziantepte en iyi kadın doğum doktoru diye nette ararsan ilk sırada çıkıyor. Bi ay önce normalden büyük ölçüp bi ay sonrada normalden küçük ölçecek kadar yanılır mi bilmem???

Benim içime doğan ne biliyormusunuz??
Bu hamileliğimi öğrendiğimde içimden şöyle dua etmiştim. Inşallah mini bi kızım olur, erken olur, normal doğum yaparım. sezeryan sonrası normal doğum istemiştim gönlümden de böyle geçti. Nasıl olsa sütüm yarar yaramazsa mamayla desteklerim yeterki normal olsun demiştim.

lusnica ve gizemcim eklediklerinizi gördüm çok güzeller allah mutlulukla kullanmayı nasip etsinn ah bebeklerimiz ne şanslı sağlıkla gelsinler

heeee bide sana ne dicem MTA
bak benim dr da kilo ölçerken bi 2340 buldu bi 2550 buldu.
boyunu ölçerken de 42+5,5 dedi
acaba sana o 42 ye eklenecek miktarı söylemedi ya da ne bililim heyecanla siz mi duymadınız?
öyle birşeyde olabilir. dr larında dalgınlığına geliyor olabilir bize boyu böyle söylüyo çünkü
40+4,5 veya 42+5,5 gibi gibi...

Yok canım hiç öyle bişe demedi. :26: Haktan hayırlısı görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
Şu doğum tarihinide alnımıza yazsakda kimse ne zaman doğum deyip durmasa

harika bir oda olmuş içinde mutlu, sağlıklı günler geceler yaşasın miniğin

maşallah yine çok güzel seçimler yapmışsın bebişin odasında güle güle büyüsün

çok teşekkür ederiz teyzoşlarımızzz :)))

canım korkma geçenlerde 34.haftasında olan bi arkadaş ikizlerini doğurdu gayet iyiler küvezdeler ama durumları gayet iyi korkup iyice kasma kendini lütfen..

teşekkürler canım çok çokk :)

Allah razı olsun hayatımm amin inş çok teşekkür ederiisss :)))

Mesela fazladan ne yiyorsunuz canım?

hayatım ızgara kırmızı et her öğlen yiyorum ben çokk faydasını gördüm bide süt yoğurt hergün mutlaka..

Güle güle kullansın eylül hanım çoookk güzel olmuş

teşekkürler hayatım amin :)

yıkadım anılım bişey olmadı kurusada ütülesemmm

aminn canım hepimizinkilerini inşş :))
koku da yok gibi bişey bu arada ütüleyip yerleştiricem valla ufak ufak :))

Günaaaydınnnnnnnnnnnnnn :))))
o kadar işim var ve benim o kadar hiçbişey yapasım yokki anlatamam

Son düzenleme:
Gizeeeemmm odanıza bayıldım .. Ben o fındık Eylülün Tweety li prizini yerim ya çok tatlı harika olmuş canım .. Çok güzel günleri olsun inşallah bu güzel odada:)

merhaba kızlar
herkese sağlıklı günler dilerim
gizem odanız çok şık güle güle kullanın canım
lusnica şekerler çok cici görünüyo senin de artık hazır ne güzelll....

Dayansin kuzucuklarimuz. Bitanesi dogum kanalina yaklasmis. Fitil olarak endol verdi kasilmalari onluyormus. 2gun kullanacam sadece bugun son. Bana doktorum haftalik gel ama herangi bir rahatsizlik kasılma olurma bekleme gel dedi. Eli kullaginda veletlet :)) insallah vakitlice gelir miniklerimiz...

Mesela fazladan ne yiyorsunuz canım?

Ben salatayi cok seviyorumama benim artık istahim xok azaldi yiyemiyorrum . Allah ne verdiyse yesim Aman aliyor iste benim kizim haftasiyla uyumlu kilosu da boyu da meyve kilo aldiriyor bebege süt bide yengem ebe hemsire makarna pilav bebege kilo aldirir gelistirie diyo du

melek randevun nasıl geçti canım
bebiş nasıl, kilosu? doğum için konuştunuz mu?
anlattınmı ben mi kaçırdım :26:

kızlar bende ocak annesıyım merak edıyorum ıkızler dışında yenı bı dogum oldu mu:)

bi ikizlerimiz doğdu bir de ocakn arkadaşımızın bebişi
ikizler küvöze girdi ama diğer bebişkomuz için küveze gerek olmadı çok şükür...

benımde aksine iştahım açıldı ama ben pilav ve makarna yemıyorum bende ödem yapıyor

melek randevun nasıl geçti canım
bebiş nasıl, kilosu? doğum için konuştunuz mu?
anlattınmı ben mi kaçırdım :26:

canım herşey iyi çok şükür 3 kg çoktan geçmişiz hala normal doğum görünüyor bir sıkıntı yok suyu tuzu iyi 2 hafta sonra gidicem sancım mancım ağrım da yok çok şükür bakalım ne olacak 2 haftaya kadar herşey olabilir ileriden gitmesini sordum yıne erken doğar mı dedim alakası yok onunla çok iri olup zamanını bekleyen çok dedi ee zamanını beklerse aynı kıloyu alırsa 4 kg gececek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…