canım hazırmı aldın çok güzel olmuşlar
maşallah yine çok güzel seçimler yapmışsın bebişin odasında güle güle büyüsün
geçmiş olsun canım benimde 15 gündür bi dizim beni çok zorluyor neyseki doğumdan sonra herşey eskisi gibi olucak
tamda benim istediğim şeker ve sepeti malzemeleri senmi alıp yaptın yaptıysan nekadara mal oldu
canımcım çok uyumlu olmuş çok cici olumşkızlar bakın bakalım
aslında söylediğin çok mantıklı karamelcim.selam kızlar
bir arkadaşın yeni doğan bebeğinde oluşan enfeksiyon sebebini anlayamadılar sonunda zemzem suyu akıllarına gelmiş onu tahlil ettirdiklerinde ondan dolayı olduğu anlaşılmış şimdi 8 aylık çok şükür sağlığı iyi hastanede fazladan bir hafta yattı
beni çok korkutmuştu ve ben vazgeçmiştim sağolsun hacdan yeni gelen yakınlarım şişelenmiş zemzem ve acve hurması getirdiler
kapağı hiç açılmamış küçük şişeler olduğundan tarihide yeni diye güveniyorum inşallah bir sorun olmaz :26:
sizleride uyarmak istedim
cnm arkadaşım benimmmmIyi akşamlar kızlar..
Mesajıma cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Benim moralim hiç düzelmiyor. Aklıma gelince çok üzülüyorum. Bebeğim sorunlu olur mu ki????
29+2de : 42cm 1500gr
31+2de : 42cm 2000gr
33+6da : 42cm 2400gr
bu tuhaf değil mi ??? 26 yada 29 kasım doğum tarihimdi. 2 aralık dedi şimdi. 4 haftada ne kadar uzar ki? 2 hafta sonra gel dedi. Yine uzamamis olursa bebeği alalım der mi ki??
Eşim çok ye diyor. Sen yemediğin için bebek uzamadı diyor. Ben hiç 2 kişilik yemedim. Hep hamileliğimden önceki gibi normal yedim. Zorla kendini diyor eşim. Öğlen nasıl yemişsem artık hala tokum!! Ne yapacam allahım? Kv 42cm kısa değil onu uzatacak olan allah sen allaha sığın diyor. Sağolsun allah razı olsun.teselli etmeye çalışıyor. Dua edin kızlar bebeğim sorunlu olmasın...
gizemimmm balım ben düşük devirdde yıkadım önemli olan su görmesi ve biraz da kokması=)kızlar odanın uyku setide varya dikimden yeni geldi bekleme falan olmadı yani sizce yıkamalımıyım
Günaydın dün erkenden yattım.
Bugün o ağrı geçmişti. Şimdi evde temizlik var
Sinem geldi :)...
Bende yoruluyorum tabi su doldur kova taşı
Çiçeklerimi balkona taşıdım çamaşır attım makineye
Bide bnm perdelerim katlamalı mekanizmalı onları çıkarttım :/
Birazdan onları da yıkatıcam.
Ufak tefekte olsa iş yapmak yordu beni
Mdaa mervecim gecmiş olsun
Yarın kontrolum var cok heyecanlıyım.
Bugün şu lohusa tacımı kapı yazısını halletseydim süper olucaktı
Neden yüklenmedi bilmiyorum ama şöyle canım. Baş çevresi ve karın kısmı 35 haftalik. Bacak uzunluğu 31+5 haftalik görünüyor.
Neyse destekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Allah ne verirse kabul etmekten başka yapacak bişe yok...
Bugün biraz daha iyiyim eşim işe talha okula gitti. Biraz dinlenip işleri yapmalıyım. Nevresimleri değişip koltukları falan silmeye çalışacacam. Şu hastalık bize bulaşmadan geçseydi. 37:
hadi bakalım senin de iyi haberlerini bekliyoruz şanslı anneee=))Günaydın kizlar nasilsiniz? Bugun randevumuz vardi dune cekmistim iyikide cekmisim sancim cikti. Ikiz oldugu icin heran bekliyelim dedi doktorum. Serum verdi. Ciger gelisticiri vurdu 2 doz. Bugunde 2 doz vurulucak. Insallah 36 haftamizi doldururuz da ole gelir pasalar. Kasilmalarim var ilac yazdi fitil verdi. Geciktirebildigi kadar geciktirecek. Allahtan hayirlisi olsun insallah dua edin banauyuyamadim dusunceden
)
DeniiiiiiizzzzzzGünaydın dün erkenden yattım.
Bugün o ağrı geçmişti. Şimdi evde temizlik var
Sinem geldi :)...
Bende yoruluyorum tabi su doldur kova taşı
Çiçeklerimi balkona taşıdım çamaşır attım makineye
Bide bnm perdelerim katlamalı mekanizmalı onları çıkarttım :/
Birazdan onları da yıkatıcam.
Ufak tefekte olsa iş yapmak yordu beni
Yarın kontrolum var cok heyecanlıyım.
Bugün şu lohusa tacımı kapı yazısını halletseydim süper olucaktı
canım ya şimdi ben kendi ultrasonuma bakıyorum 31+2 deki kilo 1830 FL 61mm diyo çarp 7yle..42 falan çıkıyo..yani senın takıcan bişey yokki...biz boyunu hiç sormuyoruz bile gidince kilosu iyi olsunda..ne boy ne kilo kesin rakamLAR değil sonuçta..sıkma canını...kilosu çok düşük olmadığı müddetçe bir sıkıntı olmaz..34ü atlattıysan korucak birşey yok..biz 34ü atlatmaya bakıyoruz ciğer gelişimi açısından..
heeee bide sana ne dicem MTABenim içime doğan ne biliyormusunuz??
Bu hamileliğimi öğrendiğimde içimden şöyle dua etmiştim. Inşallah mini bi kızım olur, erken olur, normal doğum yaparım.sezeryan sonrası normal doğum istemiştim gönlümden de böyle geçti. Nasıl olsa sütüm yarar yaramazsa mamayla desteklerim yeterki normal olsun demiştim.
heeee bide sana ne dicem MTA
bak benim dr da kilo ölçerken bi 2340 buldu bi 2550 buldu.
boyunu ölçerken de 42+5,5 dedi
acaba sana o 42 ye eklenecek miktarı söylemedi ya da ne bililim heyecanla siz mi duymadınız?
öyle birşeyde olabilir. dr larında dalgınlığına geliyor olabilir bize boyu böyle söylüyo çünkü
40+4,5 veya 42+5,5 gibi gibi...
harika bir oda olmuşiçinde mutlu, sağlıklı günler geceler yaşasın miniğin
maşallah yine çok güzel seçimler yapmışsın bebişin odasında güle güle büyüsün
Günaydın kizlar nasilsiniz? Bugun randevumuz vardi dune cekmistim iyikide cekmisim sancim cikti. Ikiz oldugu icin heran bekliyelim dedi doktorum. Serum verdi. Ciger gelisticiri vurdu 2 doz. Bugunde 2 doz vurulucak. Insallah 36 haftamizi doldururuz da ole gelir pasalar. Kasilmalarim var ilac yazdi fitil verdi. Geciktirebildigi kadar geciktirecek. Allahtan hayirlisi olsun insallah dua edin banauyuyamadim dusunceden
Bu arada resimler eklenmis. Gizemcim odaniz cok guzel olmus gule gule kullansın eylulcuk insallah.
Bebek sekerleri alinmis yada yapilmis cok hoslar hepsi. Ben bu gidişle birden hazir alcam galba hala karar veremedim sekermi kurabiyemi die :))
Ayyy gizem yine yaptın yapacağını bayıldımmmm maşallah subhanallah
Allah'ım nasip ederse seneye taşındığımızda bende yapıcam kızıma böyle bi oda :26::26:
Güzel günlerde sağlıkla mutlulukla kullanın canım
Mesela fazladan ne yiyorsunuz canım?
Güle güle kullansın eylül hanım çoookk güzel olmuş
gizemimmm balım ben düşük devirdde yıkadım önemli olan su görmesi ve biraz da kokması=)
o fabrika kokusunun gştmesi
hiç bozulma olmadı
600 devirde yıkadım.
bence yıka kuzucum..
Odana da bayıldım bayıldımmmmm
eylülümüzün odası büyük olduğu için nasıl rahat rahat sığmış mobilyaları maşallah
cibinliği perdesi falan gelince de koyarsın bakarızz
maşallah sübhanallah.
Allah güzel güzel sağlıkla büyümeyi nasip etsin o yatak da o odada inşalllllaaaaaaaaaa.
mmuck muck muck=)
canım ya sende benım gibisin demek..hadi senin ikiz benım tek kız illa gelmek istiyo:)) 30. haftada bizde sinyal verdik.sancı falanda hissetmemiştim ama nstde sancı çıktı.60-80 seviyesinde hemde.. benım kız çok aşağıda kafası doğum kanalına çok yakın....bendede serumla sancıyı durdurdular...progestan kullanıyorum fitil olarak her gece..sana ne verdi..sıkma canını..34ü atlatsak sıkıntı kalmıycak inşallah..atlatırsın ben her cuma kontrole gidiyorum..şu sıra iyiyım çok şükür:))
bu sırada denizzzzz nasıl oldunnn....
Mesela fazladan ne yiyorsunuz canım?
kızlar bende ocak annesıyım merak edıyorum ıkızler dışında yenı bı dogum oldu mu:)
Ben salatayi cok seviyorumama benim artık istahim xok azaldi yiyemiyorrum . Allah ne verdiyse yesim Aman aliyor iste benim kizim haftasiyla uyumlu kilosu da boyu da meyve kilo aldiriyor bebege süt bide yengem ebe hemsire makarna pilav bebege kilo aldirir gelistirie diyo du
melek randevun nasıl geçti canım
bebiş nasıl, kilosu? doğum için konuştunuz mu?
anlattınmı ben mi kaçırdım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?