Ay kızlar inanılmaz ağrıyor çatı kemiğim
Tüm gün ağrıdı
Ama az önce kapı çaldı kalkınca çatırt diye bi ağrı girdi
Kapıya kadar zor gittim. Yarım saattir kalkamıyorum yerimden
Offf Perşembe randevum var bakalım nolcak
Sabredeyim o güne kdr..
Eki Görüntüle 843285 Eki Görüntüle 843286 Eki Görüntüle 843287 Eki Görüntüle 843288
bu da lamba düğmemiz
Eki Görüntüle 843289
gece eşimle silip cibinliği takıp örtüyü sericez onuda yarın eklerim :))
Doktorum bi ay önce de 42 cm dediniz deyince şaşırdı. Ama bişe demedi. 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.
Bu ultrason kağıdımız. Değerleri anlayan arkadaşlar bakın bi ben mi abartıyorum acaba diyorum :44:
Eki Görüntüle 843470
kızlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum bende aralık annesiyim :) 34+3 günlük oldu oğlum.
bugun hazırladıgım çikolataları sizlerle paylasmak istedim..
Doktorum bi ay önce de 42 cm dediniz deyince şaşırdı. Ama bişe demedi. 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi.
Bu ultrason kağıdımız. Değerleri anlayan arkadaşlar bakın bi ben mi abartıyorum acaba diyorum :44:
Evet o zaman uzun boylu güzel bi kızın olacak demişti. Zaten uzun kısa sorun değil gelişme olmaması üzüyor beni
canım hazırmı aldın çok güzel olmuşlarEki Görüntüle 843470
kızlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum bende aralık annesiyim :) 34+3 günlük oldu oğlum.
bugun hazırladıgım çikolataları sizlerle paylasmak istedim..
maşallah yine çok güzel seçimler yapmışsın bebişin odasında güle güle büyüsünEki Görüntüle 843285 Eki Görüntüle 843286 Eki Görüntüle 843287 Eki Görüntüle 843288
bu da lamba düğmemiz
Eki Görüntüle 843289
geçmiş olsun canım benimde 15 gündür bi dizim beni çok zorluyor neyseki doğumdan sonra herşey eskisi gibi olucakKızlar eşimm kollarından kavrayıp götürdü wc ye..
Sol ayagımı felç gibi sürüye sürüye zar zor gittim
Yanımda durdu geri getirdi salona. Şimdi yatıyorum
Ağrı kesici alıcam
Daha keçeden isim yazıcam oğluma. Şimdi gelmesin mümkünse :26:
Oramın kemiği kırılacak sanki o kdr kötü
Eki Görüntüle 843285 Eki Görüntüle 843286 Eki Görüntüle 843287 Eki Görüntüle 843288
bu da lamba düğmemiz
Eki Görüntüle 843289
Ewt yine görünmüyor
Canim benim kızım da iki uc hafta ust üste kilisuda biyu da milim milim artti ama sunu anladim ben güzel yersem kizimda güzel kilo aliyo . Ictigim ilaclar kilo aldiriyo istah yapıyorl diye kisitlasim kendimi az kilo almis yemek lazim hercektende
bu da lamba düğmemiz
Eki Görüntüle 843289
Mesela fazladan ne yiyorsunuz canım?
Cemre
Geçmiş olsun canım. Senin bebisin de dönmüştü değilmi dönünce çatı kemiği ağrısı artıyor. Ama seninki çok fazla galiba bi dk görünsen keşke canım
Gizem
Odanız çok şık hayırlı olsun canım güle güle kullanın.
Lusnica
Sonunda gittin demek çok güzel şeyler bulmuşsun. Nasıl dediğim kadar varmış değil mi :) hem her zaman için gidersin artık. Herşey var çünkü :119:
Günaydın kizlar nasilsiniz? Bugun randevumuz vardi dune cekmistim iyikide cekmisim sancim cikti. Ikiz oldugu icin heran bekliyelim dedi doktorum. Serum verdi. Ciger gelisticiri vurdu 2 doz. Bugunde 2 doz vurulucak. Insallah 36 haftamizi doldururuz da ole gelir pasalar. Kasilmalarim var ilac yazdi fitil verdi. Geciktirebildigi kadar geciktirecek. Allahtan hayirlisi olsun insallah dua edin banauyuyamadim dusunceden
Bu arada resimler eklenmis. Gizemcim odaniz cok guzel olmus gule gule kullansın eylulcuk insallah.
Bebek sekerleri alinmis yada yapilmis cok hoslar hepsi. Ben bu gidişle birden hazir alcam galba hala karar veremedim sekermi kurabiyemi die :))
Neden yüklenmedi bilmiyorum ama şöyle canım. Baş çevresi ve karın kısmı 35 haftalik. Bacak uzunluğu 31+5 haftalik görünüyor.
Neyse destekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Allah ne verirse kabul etmekten başka yapacak bişe yok...
Bugün biraz daha iyiyim eşim işe talha okula gitti. Biraz dinlenip işleri yapmalıyım. Nevresimleri değişip koltukları falan silmeye çalışacacam. Şu hastalık bize bulaşmadan geçseydi. 37:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?