2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

kızlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum bende aralık annesiyim :) 34+3 günlük oldu oğlum.

bugun hazırladıgım çikolataları sizlerle paylasmak istedim..

çok güzel olmuş

Geçmiş olsun, inşallah ciddi bir durum yoktur,
ilk hamileliğimde bebeğim hep aşağıdaydı, özellikle 7 aydan sonra yardımsız koltuğa dahi oturup kalkamamıştım
fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla senin de bebeğin baya aşağıda ağrıların o yüzden olabilir :44:

harika bir oda olmuş içinde mutlu, sağlıklı günler geceler yaşasın miniğin

canım bildiğim kadarıyla boy ölçümü 4 aylıktan sonra yanıltıcı olabiliyor
çünkü ultrasonla tepeden topuğa ölçüm yapılamıyor bacaktaki bir kemik ölçülüp o değere göre tahmini bir değer bulunuyor
bu yüzden ben hiçbir randevumda boyunu sormadım doktorum da söylemedi
kilo alıyorsa problem yoktur bence, birçok arkadaşın dediği gibi minyon bir kız olacak belki de
canını sıkıp ağlayarak bebeğini de üzme annesi

Eki Görüntüle 843470

kızlar uzun zamandır yazılarınızı okuyorum bende aralık annesiyim :) 34+3 günlük oldu oğlum.

ellerine sağlık çok güzel olmuş

herkese günaydın aralık annişleri
mta canım boy meselesi için kendini bukadar uzup bebişini sitresesokman ona zarardan başka bişi vermez ultrasonla boy ölçmek bebeyin bacağındaki bir kemiğin ölçülüp 7 ile çarpılmasıyla verilen bir tahmindir kilosuda göbüşünün çevresini ölçerek tahmin ediyorlar yani doktorun eli 1-2 mm kaysa bu tahminler iyice şaşırtıyor insanı hiç kafana takıp bebişimizi üzme hayatım yada son 3 ultrason kağıdındaki fl değerlerine bakabilirsin uzayıp uzamadığını ordan anlaya bilirsin

Günaydın arkadaşlar hayatımda ilk defa bir kista iki kez grip oldum . İnşallah dogum yapana kadar iyilesirim . Hep annemin yüzünden usuttum evi havalandirma secdasi yuzunden butun camlari aciyo sabah oldumu mahvoluyorum . Başım ağrıyor gözlerim den yaşlar akiyo burnun akiyo sinuzitim zaten gevmiyo hic oksuruk oyyy oyyy kulaklarimda deli gibi kasiniyo

Evet o zaman uzun boylu güzel bi kızın olacak demişti. Zaten uzun kısa sorun değil gelişme olmaması üzüyor beni

Canim benim kızım da iki uc hafta ust üste kilisuda biyu da milim milim artti ama sunu anladim ben güzel yersem kizimda güzel kilo aliyo . Ictigim ilaclar kilo aldiriyo istah yapıyorl diye kisitlasim kendimi az kilo almis yemek lazim hercektende

Eki Görüntüle 843470

canım hazırmı aldın çok güzel olmuşlar
maşallah yine çok güzel seçimler yapmışsın bebişin odasında güle güle büyüsün
geçmiş olsun canım benimde 15 gündür bi dizim beni çok zorluyor neyseki doğumdan sonra herşey eskisi gibi olucak

tamda benim istediğim şeker ve sepeti malzemeleri senmi alıp yaptın yaptıysan nekadara mal oldu

Günaydın kizlar nasilsiniz? Bugun randevumuz vardi dune cekmistim iyikide cekmisim sancim cikti. Ikiz oldugu icin heran bekliyelim dedi doktorum. Serum verdi. Ciger gelisticiri vurdu 2 doz. Bugunde 2 doz vurulucak. Insallah 36 haftamizi doldururuz da ole gelir pasalar. Kasilmalarim var ilac yazdi fitil verdi. Geciktirebildigi kadar geciktirecek. Allahtan hayirlisi olsun insallah dua edin bana uyuyamadim dusunceden

Bu arada resimler eklenmis. Gizemcim odaniz cok guzel olmus gule gule kullansın eylulcuk insallah.
Bebek sekerleri alinmis yada yapilmis cok hoslar hepsi. Ben bu gidişle birden hazir alcam galba hala karar veremedim sekermi kurabiyemi die :))

Cemredeniz sende cok dikkat et canim. Doktoruna sor neden acı cekiyorsun biran once git doktoruna. Artik son zamanlarimiz ihmale gelmez. Cok gecmis olsun canimmm

Cemredenizcin dikkat et ve dr hemen git neden dir diye baksin buarada gizem bayildim muhtesemmguzel rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin eylulumuzu. Arkadaslar artik dikatli olmamiz lazim Heran hersey olabilir benjm badanaci geldi optum bugun son bitsede toparlansam artik

Ewt yine görünmüyor

Neden yüklenmedi bilmiyorum ama şöyle canım. Baş çevresi ve karın kısmı 35 haftalik. Bacak uzunluğu 31+5 haftalik görünüyor.

Neyse destekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar. Allah ne verirse kabul etmekten başka yapacak bişe yok...

Bugün biraz daha iyiyim eşim işe talha okula gitti. Biraz dinlenip işleri yapmalıyım. Nevresimleri değişip koltukları falan silmeye çalışacacam. Şu hastalık bize bulaşmadan geçseydi. 37:

Mesela fazladan ne yiyorsunuz canım?

Cemre
Geçmiş olsun canım. Senin bebisin de dönmüştü değilmi dönünce çatı kemiği ağrısı artıyor. Ama seninki çok fazla galiba bi dk görünsen keşke canım

Gizem
Odanız çok şık hayırlı olsun canım güle güle kullanın.

Lusnica
Sonunda gittin demek çok güzel şeyler bulmuşsun. Nasıl dediğim kadar varmış değil mi :) hem her zaman için gidersin artık. Herşey var çünkü :119:

Mesela fazladan ne yiyorsunuz canım?

canım ya şimdi ben kendi ultrasonuma bakıyorum 31+2 deki kilo 1830 FL 61mm diyo çarp 7yle..42 falan çıkıyo..yani senın takıcan bişey yokki...biz boyunu hiç sormuyoruz bile gidince kilosu iyi olsunda..ne boy ne kilo kesin rakamLAR değil sonuçta..sıkma canını...kilosu çok düşük olmadığı müddetçe bir sıkıntı olmaz..34ü atlattıysan korucak birşey yok..biz 34ü atlatmaya bakıyoruz ciğer gelişimi açısından..

Günaydın dün erkenden yattım.
Bugün o ağrı geçmişti. Şimdi evde temizlik var
Sinem geldi :)...
Bende yoruluyorum tabi su doldur kova taşı
Çiçeklerimi balkona taşıdım çamaşır attım makineye
Bide bnm perdelerim katlamalı mekanizmalı onları çıkarttım :/
Birazdan onları da yıkatıcam.
Ufak tefekte olsa iş yapmak yordu beni

Mdaa mervecim gecmiş olsun

Yarın kontrolum var cok heyecanlıyım.
Bugün şu lohusa tacımı kapı yazısını halletseydim süper olucaktı

evet canım ya hem ben orada öyle bir çarşı olduğunu da b,lmiyordum iyi oldu gerçekten de... dükkanda da yok yok sağolasın canım gidip bide netten alacaktım havale bilmem ne ile uğraşacaktım çok teşekkür ederim...

canım ya sende benım gibisin demek..hadi senin ikiz benım tek kız illa gelmek istiyo:)) 30. haftada bizde sinyal verdik.sancı falanda hissetmemiştim ama nstde sancı çıktı.60-80 seviyesinde hemde.. benım kız çok aşağıda kafası doğum kanalına çok yakın....bendede serumla sancıyı durdurdular...progestan kullanıyorum fitil olarak her gece..sana ne verdi..sıkma canını..34ü atlatsak sıkıntı kalmıycak inşallah..atlatırsın ben her cuma kontrole gidiyorum..şu sıra iyiyım çok şükür:))

bu sırada denizzzzz nasıl oldunnn....

Son düzenleme:

olsun cnm sorun değil

boşver koltuk falan silme enerjini harcama bak ben yemeği bile zor yapıyorum....bol bol meyve ye süt iç...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…