Aaaaabu kdr olur yaniiiii bacım resmen leylek
Ayyy o taşıdığı bohçanın içindekini yerimmm
Saglıkla gelsin inşallah
dr. browns biberonu kaçlık aldın canikom? ben şimdi çok mu ufak aldım diye düşünüyom :26:
kızlar gögüs ucu kremi için ne marka öneriliyo?
yok canım daha tamamlamadım izne çıkınca tamamlıcam tacımıda arkadaşım yapıyor henüz vermediBu arada MTA sen mi sormuştun sezaryene sizi kaçıncı hafta alacaklar diye? Benimki tam 39+0'da olacak gibi görünüyor. Pazartesi tekrar konuşacağım.
Agresifmelek, kapı süsünle lohusa tacın hazır galiba, foto koydun mu, göremedim. Merak ettim neler yaptın diye.
Arkadaşlar ben eylül annelerindenim. Bazı arkadaşlar normal doğumdan çok korktuklarını falan yazmışlar. Bende çok ama çok korkuyordum 9 ay boyunca yaşadığım stresi anlatamam. Gece rüyalarıma giriyordu sürekli. Ta ki normal doğumla doğurana kadar:)
Normal doğumdan korkup boşu boşuna sezaryen olacak arkadaşlara söylüyorum. Çevreden duydukları abartılmış doğum hikayelerinden etkilenip böyle karar alırlarsa çok şey kaybederler. Doğumum o kadar kolaydı ki iyikide sezaryen olmamışım. Boşu boşuna kesik ve dikişler yüzünden harap oluyor anneler. Doğumdan sonra hemen ayağa kalkıp normal hayatına dönmek kadar güzel birşey yok. Kimseye muhtaç olmuyorsun, kendi işini kendin görebiliyorsun. Doğum yaptıktan sonraki rahatlık, ferahlama ayrı bir güzel zaten. Doğum sancısıda öyle abartıldığı kadar dayanılamayacak bir şey değil. Üstelik bana suni sancıda verdiler. Yok suni sancı normal sancının bilmem kaç katıymış, çok zormuş vs.. bana neler neler söylediler. Benim gibi boşu boşuna hiç yoktan korkutup stres yaşatan bayanlara sizlerde rastlamışsınızdır. Demek istediğim kimsenin söyledikleri sizi etkilemesin .Herkesin doğumu kendine özgüdür. Rahat olup akışına bırakmak en güzeli. Hepinize şimdiden hayırlı, en kolayından sağlıklı doğumlar diliyorum..
o korkanlardan biri de benım canım okumuştum doğumdan spnra da yazdıklarını diğer topikte cesaret verici ama kafam çok karışık acaba bizde senın gibi olabilir miyiz bilemıyorum korkarak ne kadar hazır hissedebilirim kendimi
Benim kendi yaptıklarım bol bol yürüyüş, hurmayı çok yedim son aylarım ramazan ayına rastladığı için o da bir şans oldu benim için. Özellikle karnımı namahrem olana göstermemeye dikkat ettim bu benim için çok önemli. Suya meryem suresini 7 defa okuyup onu sancılarım başlayınca doğuma gidene kadar içtim. Bununda faydasının olduğuna gönülden inanıyorum. Doğum anında fatiha okuyabildim ki daha bitmeden doğumum gerçekleşti. İlginç olanda iyyake nabudu ve ıyyake nestaın kısmında oldu doğumum. Yalnız senden yardım diler, yalnız sana inanırız. düşününce tam bir mucize benim için. Tabi nefes alma tekniklerini falan çok araştırmıştım doğumdan önce. onunda çok faydası oldu. derin derin nefes alıp verince sancı daha az hissedilir hale geliyor ve ıkınmayı kolaylaştırıyor. Bağırmak yerine o gücü ıkınmaya verdiğin zamanda doğum çabuk gerçekleşiyor. Çok tecrübe olduğu için ikinci doğumum nasip olursa daha kolay olur diye düşünüyorum. Bunları yazayım ki aklınızın bir köşesinde bulunsun. Son ana kadar belli olmuyor nasıl doğuracağımız. Kimisi normal diye gidiyor sezaryene alınıyor. Kimisi tam tersi birden sancıyla normal oluyor. Kimin için hayırlısı hangisiyse o olsun tabiki.
.yok canım daha tamamlamadım izne çıkınca tamamlıcam tacımıda arkadaşım yapıyor henüz vermedi
gizemciim çooooook çook çok güzel olmuşş bayıldımiçim gitti oturdum ağladıım bizim bir odamız bile yok diyee çok duygusalıım bu sabah eylülün mutlulukla büyüsün bu odada
günaydın bu arada bugune duygusal başladım umarım böyle gitmezzz sulu göz olduum halbuki hiç bişey yooktuu
gizem bebeğinin odasına bende bayıldım, kız olunca böyle prensesler gibi oluyor odalarıda maşallah herşey çok güzel olmuş. nazar boncuğuda as kapısına falan. daha odasına girmeden gözlerine çarpsın o boncuk :)
ne güzel yazmışsın teşekkür ederim valla.. bende hergün yürümeye çalışıyorum akşam yemeğinden sonra çıkıyoruz eşimle yarım saat dolaşıyoruz. bel ağrılarımıda rahatlatmıştı bu yürüyüş iki gün yürüyemedik zaman olmamıştı dün akşam bel ağrısından zorla uyudum. bugünde çarşıya gidecez zaten bol bol yürümüş olurum.
tavsiyeler için teşekkürler canım allahım herkese kolay doğumlar nasip etsin sen şaanslı olanlardansın :)Benim kendi yaptıklarım bol bol yürüyüş, hurmayı çok yedim son aylarım ramazan ayına rastladığı için o da bir şans oldu benim için. Özellikle karnımı namahrem olana göstermemeye dikkat ettim bu benim için çok önemli. Suya meryem suresini 7 defa okuyup onu sancılarım başlayınca doğuma gidene kadar içtim. Bununda faydasının olduğuna gönülden inanıyorum. Doğum anında fatiha okuyabildim ki daha bitmeden doğumum gerçekleşti. İlginç olanda iyyake nabudu ve ıyyake nestaın kısmında oldu doğumum. Yalnız senden yardım diler, yalnız sana inanırız. düşününce tam bir mucize benim için. Tabi nefes alma tekniklerini falan çok araştırmıştım doğumdan önce. onunda çok faydası oldu. derin derin nefes alıp verince sancı daha az hissedilir hale geliyor ve ıkınmayı kolaylaştırıyor. Bağırmak yerine o gücü ıkınmaya verdiğin zamanda doğum çabuk gerçekleşiyor. Çok tecrübe olduğu için ikinci doğumum nasip olursa daha kolay olur diye düşünüyorum. Bunları yazayım ki aklınızın bir köşesinde bulunsun. Son ana kadar belli olmuyor nasıl doğuracağımız. Kimisi normal diye gidiyor sezaryene alınıyor. Kimisi tam tersi birden sancıyla normal oluyor. Kimin için hayırlısı hangisiyse o olsun tabiki.
.
Canimmm benimm cok tesekkurler ama aglama cok duygusaliz zaten su ara kendini uzme durduk yere biraz buyusun odasida olur herseyide olur sanki simdi aldikta 1 yasina kadar kullanabilcekmii :):)
Alcam canimm :):) cok tesekkuur ederiimm daha guzelleri sizlerin olsun ins canimcimmm:)
cnm kasılmalardan kramplardan dolayı benimde magnezyumumu sabah akşam yaptı
ama hiç içemiyorum offf kötü anneyimm..
ayrıca varisler bende de çoğaldı özellikle diz kapakları arkasındakiler....
Arkadaşlar ben eylül annelerindenim. Bazı arkadaşlar normal doğumdan çok korktuklarını falan yazmışlar. Bende çok ama çok korkuyordum 9 ay boyunca yaşadığım stresi anlatamam. Gece rüyalarıma giriyordu sürekli. Ta ki normal doğumla doğurana kadar:)
Normal doğumdan korkup boşu boşuna sezaryen olacak arkadaşlara söylüyorum. Çevreden duydukları abartılmış doğum hikayelerinden etkilenip böyle karar alırlarsa çok şey kaybederler. Doğumum o kadar kolaydı ki iyikide sezaryen olmamışım. Boşu boşuna kesik ve dikişler yüzünden harap oluyor anneler. Doğumdan sonra hemen ayağa kalkıp normal hayatına dönmek kadar güzel birşey yok. Kimseye muhtaç olmuyorsun, kendi işini kendin görebiliyorsun. Doğum yaptıktan sonraki rahatlık, ferahlama ayrı bir güzel zaten. Doğum sancısıda öyle abartıldığı kadar dayanılamayacak bir şey değil. Üstelik bana suni sancıda verdiler. Yok suni sancı normal sancının bilmem kaç katıymış, çok zormuş vs.. bana neler neler söylediler. Benim gibi boşu boşuna hiç yoktan korkutup stres yaşatan bayanlara sizlerde rastlamışsınızdır. Demek istediğim kimsenin söyledikleri sizi etkilemesin .Herkesin doğumu kendine özgüdür. Rahat olup akışına bırakmak en güzeli. Hepinize şimdiden hayırlı, en kolayından sağlıklı doğumlar diliyorum..
Benim kendi yaptıklarım bol bol yürüyüş, hurmayı çok yedim son aylarım ramazan ayına rastladığı için o da bir şans oldu benim için. Özellikle karnımı namahrem olana göstermemeye dikkat ettim bu benim için çok önemli. Suya meryem suresini 7 defa okuyup onu sancılarım başlayınca doğuma gidene kadar içtim. Bununda faydasının olduğuna gönülden inanıyorum. Doğum anında fatiha okuyabildim ki daha bitmeden doğumum gerçekleşti. İlginç olanda iyyake nabudu ve ıyyake nestaın kısmında oldu doğumum. Yalnız senden yardım diler, yalnız sana inanırız. düşününce tam bir mucize benim için. Tabi nefes alma tekniklerini falan çok araştırmıştım doğumdan önce. onunda çok faydası oldu. derin derin nefes alıp verince sancı daha az hissedilir hale geliyor ve ıkınmayı kolaylaştırıyor. Bağırmak yerine o gücü ıkınmaya verdiğin zamanda doğum çabuk gerçekleşiyor. Çok tecrübe olduğu için ikinci doğumum nasip olursa daha kolay olur diye düşünüyorum. Bunları yazayım ki aklınızın bir köşesinde bulunsun. Son ana kadar belli olmuyor nasıl doğuracağımız. Kimisi normal diye gidiyor sezaryene alınıyor. Kimisi tam tersi birden sancıyla normal oluyor. Kimin için hayırlısı hangisiyse o olsun tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?