2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kizlar doktora gittik beyin kanaması var dediler. Dünyamız başımıza yıkıldı. Aksam 6 icin prof.recep has' a randevu aldılar. Oraya gideceğiz. Dua edin bebegime nolur.

Kuzuuummm
İnşallah hiçbişey olmaz bebeğine,
Ayy çokk üzüldüm canım Allah sana bağışlasın umarım
Yanılıyordur doktor,umarım bebeğini sağlıkla alırsın kucağına
Ne büyük bir şok ya rabbim sabır ver(

Aynen sekerim bende yatiyorum yemegin üstüne agırlık cokuyor xaten koltugumda bel destek minderi var ayagımın altına da a4 kolisinden koyuyorum kapıyı da kapatıyorum cok iyi geliyor gercekten kısıtlı zamanda oldugundanmıdır anlamadım

Kizlar doktora gittik beyin kanaması var dediler. Dünyamız başımıza yıkıldı. Aksam 6 icin prof.recep has' a randevu aldılar. Oraya gideceğiz. Dua edin bebegime nolur.

Allah yardımcınız olsun ya nasıl anladı dr bunu rabbım korusunn dua ett umudunu kaybetme bişey olmz inşş bebeginede sana daa...

Ben boyle is yapsam 40 yil vicdanim susmaz..
ztn hayattada yapmam...!
simdi orayi silicem balkonlu o oda ztn balkonuda yikicam
Seninkide feciymis ee oyle cizik mi kaldi camlar:26:
valla en iyisi kendi yaptığım is.. ustume tanimiyorum

Canımm inşallahhh drlar yanılmıştır ve hiç bişeyi yoktur bebeğinin dua ediyorum sizin için
İyi haberle gel inş
Allahım sağlık versin
Bi an önce iyi haberinş bekliyoruz
Elim ayağım tutuldu şuan rsmen. sende bol bol dua et cnm Allah açılan avcu boş çevirmezmşş

Ben boyle is yapsam 40 yil vicdanim susmaz..
ztn hayattada yapmam...!
simdi orayi silicem balkonlu o oda ztn balkonuda yikicam
Seninkide feciymis ee oyle cizik mi kaldi camlar:26:
valla en iyisi kendi yaptığım is.. ustume tanimiyorum

Evet hayatım kaldı bazı yerler öyle,napiim artık sinirden kudurdum ama yapacak bişey yok
Aynen canım bende kendi yaptığım işten tatmin olurum ancak onun içinde temizlikçiye verdiğim paraya acıyorum her
Defasında,çöpe atmışım gibi

Canim okudum inan icim kalbim suzladi insallah yaniliyorlardir su ezanlarin dualarin hurmetine rabbim sifa versin allahim size bagislasin sagsalim

hamilelikte sesli olarak sıkça kuran okunmalı diye biliyorum. ki çocuk da duysun inşallah tecelli etsin diye. inanki acayip rahatlatıyor kuranı kerim. ben öyle hususi bir dua bilmiyorum hamilelikte okunması gereken. salavat çekip karnı sıvazlamak bolbol. akla kötü bişey gelirse yada nazardan korkarsak nas ve felak ve Ya Şafi. ve dua mahiyetinde bolca fatiha. fetih suresini 41 kere meryem suresini 41 kere okumuştum ama taa 3. ayımda falandı. sizin bakılmadı mı normal mi sezeryanmi diye? yani çatı kontrolü falan? tabi yine de son ana kadar herşey değişebilir. son adet tarihiniz sanırım benim gibi 17 mart. yaş kaç ve ilk gebelikmi? kızmı erkek mi?

Selam kızlar uzun zamandır yazamadım annem bendeydi temizlik vardı yazamadım ev dip köşe halloldu beşiğimizi aldık geldi ve kuruldu çok cici:) evi temizlemekten hastane çantası hazırlamaya fırsat bulamadım daha ama herşeyimiz yıkanıl ve ütülü bir bavula koyması var.
Herkes iyidir umarım. 36. Haftayı tamamlamakla meşgulüz biz de kızımla bizim için her geçen 1 hafta altın niteliğinde erken doğum riskim hala var rabbim 38 i tamamlamayı nasip etsin.

Ben bebek şekeri olarak arkadaşıma şeker hamurundan kurabiye yaptırıcam kızlar bebek arabası şeklinde olanlarından sepetimize koyup onları dağıtıcaz nasıl fikir?
Odamız 25 kasım da gelecek odayı boşalttık temizledik birtek beşiği var şuanda içinde bebiş le aynı zamanlarda gelecek odası sağlık olsun kıyafetlerini kendi dolabıma dizicem bir süre.

cnm çok sinir bozucu bir durum ben olsam haftaya bi daha çağırır güzelce temizliği yaptırır.parasını da vermezdim geçen verdiğime say derdim. sen sinir olacağına onu sinir et.

duyunca çok üzüldüm allah meleğini korur cnm sende fazla negatif düşünme herşey iyi olcak inşallah.dualarım seninle umarım doktor yanılıyodur. tez zamanada allah şifa versin cnm.

Selam kızlar biraz önce doktordan geldik. Randevu öncesi nst ye girdim ve biraz kasılmam çıktı sabahtan da karnım ağrıyo gibiydi biraz. Doktor sakın kendini yorma yat dinlen dedi halbuki doğum iznine çıktığım için geçen hafta yan gelip yattım ona rAğmen sancı çıktı neyseki kızım 3000gr olmuş ama sabretsin biraz daha ya
Zaten nst de sancı çıkınca ben panik oldum, gerçek doğum zamanı napıcam bilmiyorum :)
18 kasım benim sezercik günüm, az kaldı kızım biraz daha dayansın

Ayyyy 16 günün mü kaldı canım yaaaa
Ne heyecanlııı
Hayırlısıyla al kucağına yavrunuu inşşş hayatımmm
Zaman geliyooo

Browny ne kdr az zmnın kalmış ne guzel

Kızlar öldüm öldummmmm banyoyu bastan ayağa temizledim
Ova ova bi hal oldum tuz ruhu döktüm tuvalete duvarları sildim kuvet lavobo
Yerler makine raf ojelerim vardı onlar bile sildim yıkadım :))) onlar rafta tozlanmış
Ay bal dök yala oldu.

Bu arada fairy ve bebeği aklımdan çıkmıyor
Allahım nolur bişey olmasın ya ((

maşallah canım eylülünün maşallahı var normal doğum için ne diyor doktorun konuşştunuz mu ? sorduğun az hareket etmesini sorduğun için de ayrıca teeşekkürler şu hareket azalması kafama takılıyordu

ayy canım yüreğim ağzıma geldi allahım senide bebeğini de korusun sizi birbirinize bağışlasıın inşallah yanlış anlaşılmadır herşey yolunda olsun dualarım seninle

kadın daha doğum konuşmak için erken diyo sezeryancı bu kadın sanırım yaa:26:
rica ederim canım normalmiş :)

Kizlar bende değil bebekte beyin kanamasına bağlı hidrosefali oluşmuş dedi sıra bekliyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…