Kizlar doktora gittik beyin kanaması var dediler. Dünyamız başımıza yıkıldı. Aksam 6 icin prof.recep has' a randevu aldılar. Oraya gideceğiz. Dua edin bebegime nolur.
Aynen sekerim bende yatiyorum yemegin üstüne agırlık cokuyor xaten koltugumda bel destek minderi var ayagımın altına da a4 kolisinden koyuyorum kapıyı da kapatıyorum cok iyi geliyor gercekten kısıtlı zamanda oldugundanmıdır anlamadımWalla ben hiç bir şey yapamıyorum canım. Biliyorsun bebek şekerini kendim yaparım oturduğum yerden diyordum ama bir tane bile yapamadım. O yüzden takdir ediyorum, şekeri falan da yaptın sen di mi?
İş yerinde oturduğum yerde uyuma becerisi geliştirdim, rüya bile görüyorumYoksa tüm gün dayanamam. Bir de tüm gün toplantım oluyor haftada birkaç gün, toplantıya gelenler nasıl dayanıyorsunuz bu halde diye acıyorlar bana:)
Ya öyle kötü şeyler de düşünme, çıkamazsam falan diye. Boş yere üzüyorsun kendini. Güzel hayaller kuralım
Kizlar doktora gittik beyin kanaması var dediler. Dünyamız başımıza yıkıldı. Aksam 6 icin prof.recep has' a randevu aldılar. Oraya gideceğiz. Dua edin bebegime nolur.
Gizem herşeysiii gibi perdeleride çok şeker
Kilosu,boyuda çok iyi maşallah canımcım...
Az hareket etmesi normalmiş demek iyi oldu öğrendiğimiz
MTA ne kadarda belirgin çıkmış leylek falında canım
Bende kapatırım arada ama hiç bişeye benzetemem çıkanları yeteneksizim o konuda:))
Denizzzzz,o salak Sinemi çağırıp gösterecektin aslında,o ne öyle yaa cama bez sürmemiş gerizekalı
Ben de ezgiye hamileyken yedim böyle Bi kazık
Kadın bütün camlarımı süngerin arka kısmıyla çizmişti,çok titizdi ama kazıması da gerekmezdi sonuçta
Ben boyle is yapsam 40 yil vicdanim susmaz..
ztn hayattada yapmam...!
simdi orayi silicem balkonlu o oda ztn balkonuda yikicam
Seninkide feciymis ee oyle cizik mi kaldi camlar:26:
valla en iyisi kendi yaptığım is.. ustume tanimiyorum
selam arkadaşlar ... bende hamileliğimin 33. haftası içindeyim ve büyük ihtimalle yavrum aralıkta dünyaya gelecek.en azından öyle düşünülüyor ama eğer annesi gibi olurda sabırsızlanırsa ben geliyorum der kerata .son sayfada yazdıkalrınızı okudum da bende sizin gibi duaların herşeye çare olduğuna çok inanıyorum.hamileliğimizin kolay geçmesinden tutunda yavrularımızın hayırlı evlat olmalarıan kadar herşeye çare bence.inşallah bende doğum sancılarım ve inşallah normal olursa doğum anımda dua etmeyi ihmal etmem.hamileliğimiz dede okuyabileceğimiz dualar varmış bunlar hakkında bilginiz varmı Meryem suresinden bahsetmişsiniz galiba başka varmı arkadaşlar ?
cnm çok sinir bozucu bir durum ben olsam haftaya bi daha çağırır güzelce temizliği yaptırır.parasını da vermezdim geçen verdiğime say derdim. sen sinir olacağına onu sinir et.Sinemcim aralın odasının camını silmeyi unutmuşsun. Şimdi gördüm bende perdesini açınca hiç bez değmemiş belli.
Bunu yazdım. O gün sildin mi o odayıda demiştim
Evet deniz abla demişti..!
Ne kdr Günah ayıp hamile bi kadına bu yapılmaz yani...
Bişey diyemiyorum daha fazla.
Selam kızlar biraz önce doktordan geldik. Randevu öncesi nst ye girdim ve biraz kasılmam çıktı sabahtan da karnım ağrıyo gibiydi biraz. Doktor sakın kendini yorma yat dinlen dedi halbuki doğum iznine çıktığım için geçen hafta yan gelip yattım ona rAğmen sancı çıktıneyseki kızım 3000gr olmuş ama sabretsin biraz daha ya
Zaten nst de sancı çıkınca ben panik oldum, gerçek doğum zamanı napıcam bilmiyorum :)
18 kasım benim sezercik günüm, az kaldı kızım biraz daha dayansın
geldim hastanedenn:))
nst'de 6-7 tane 40 larda sancı çıktı ama önemsizmiş yok kabul edilen bi sancıymış ve normalmiş.
bu haftalarda yer daraldığı için eskisi gibi paldır küldür hareket bekleme ve uzun süre uyuyabilir bu dönemde dedi.hareketler daha çok gerilme tarzında olur artık dedi.eğer gün içinde 10 hareketten azsa sıkıntı vardır o zaman gel dedi.
eylüş 48 cm 2562 kg olmuuuşş
tatlıyı artık kessen iyi edersin gizem hiç iyiye gitmiyosun dedi banada ok canım görürsem söylerim dedim içimden ahaha
maşallah canım eylülünün maşallahı var normal doğum için ne diyor doktorun konuşştunuz mu ? sorduğun az hareket etmesini sorduğun için de ayrıca teeşekkürler şu hareket azalması kafama takılıyordu
ayy canım yüreğim ağzıma geldi allahım senide bebeğini de korusun sizi birbirinize bağışlasıın inşallah yanlış anlaşılmadır herşey yolunda olsun dualarım seninle
Kizlar bende değil bebekte beyin kanamasına bağlı hidrosefali oluşmuş dedi sıra bekliyorum şimdi.
canım canı gönülden dua ediyorum inşallah bişey yokturKizlar bende değil bebekte beyin kanamasına bağlı hidrosefali oluşmuş dedi sıra bekliyorum şimdi.
Kizlar bende değil bebekte beyin kanamasına bağlı hidrosefali oluşmuş dedi sıra bekliyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?