- 30 Ekim 2008
- 607
- 0
- 316
geldim hastanedenn:))
nst'de 6-7 tane 40 larda sancı çıktı ama önemsizmiş yok kabul edilen bi sancıymış ve normalmiş.
bu haftalarda yer daraldığı için eskisi gibi paldır küldür hareket bekleme ve uzun süre uyuyabilir bu dönemde dedi.hareketler daha çok gerilme tarzında olur artık dedi.eğer gün içinde 10 hareketten azsa sıkıntı vardır o zaman gel dedi.
eylüş 48 cm 2562 kg olmuuuşş
tatlıyı artık kessen iyi edersin gizem hiç iyiye gitmiyosun dedi banada ok canım görürsem söylerim dedim içimden ahaha
çok biliyo daktırlarrr
Kolaysa sen yemeden dur deseydinnnnnn
Maşallah eylüle şekercimmmm yerim onuuuu
Kızlar hani Sinem varya kapıcının eşi temizliğe gelmişti.
Şimdi aralın odasının camına baktım.
Hiçççç silmemiş yaa
Biliyorum başınız şişti ama cok zoruma gittiği için paylaşıyorum
Karnım burnumda. Ve o kdr ağrı ile bi sürü yardım ettim ona
Bakarmısınız bu cam silinmiş mi b daha asla çağırmam
Msj attım ztn kendisinede.
Aptal görünen uyanık ...!
oha inanmıyorum deniz ben çoktan inmiş paramı almıştım bu ne hal yaaa inanmıyorum terbiyesiz kadın.ne yazdın mesajda?
Sinemcim aralın odasının camını silmeyi unutmuşsun. Şimdi gördüm bende perdesini açınca hiç bez değmemiş belli.
Bunu yazdım. O gün sildin mi o odayıda demiştim
Evet deniz abla demişti..!
Ne kdr Günah ayıp hamile bi kadına bu yapılmaz yani...
Bişey diyemiyorum daha fazla.
Benim kendi yaptıklarım bol bol yürüyüş, hurmayı çok yedim son aylarım ramazan ayına rastladığı için o da bir şans oldu benim için. Özellikle karnımı namahrem olana göstermemeye dikkat ettim bu benim için çok önemli. Suya meryem suresini 7 defa okuyup onu sancılarım başlayınca doğuma gidene kadar içtim. Bununda faydasının olduğuna gönülden inanıyorum. Doğum anında fatiha okuyabildim ki daha bitmeden doğumum gerçekleşti. İlginç olanda iyyake nabudu ve ıyyake nestaın kısmında oldu doğumum. Yalnız senden yardım diler, yalnız sana inanırız. düşününce tam bir mucize benim için. Tabi nefes alma tekniklerini falan çok araştırmıştım doğumdan önce. onunda çok faydası oldu. derin derin nefes alıp verince sancı daha az hissedilir hale geliyor ve ıkınmayı kolaylaştırıyor. Bağırmak yerine o gücü ıkınmaya verdiğin zamanda doğum çabuk gerçekleşiyor. Çok tecrübe olduğu için ikinci doğumum nasip olursa daha kolay olur diye düşünüyorum. Bunları yazayım ki aklınızın bir köşesinde bulunsun. Son ana kadar belli olmuyor nasıl doğuracağımız. Kimisi normal diye gidiyor sezaryene alınıyor. Kimisi tam tersi birden sancıyla normal oluyor. Kimin için hayırlısı hangisiyse o olsun tabiki.
Kızlar hani Sinem varya kapıcının eşi temizliğe gelmişti.
Şimdi aralın odasının camına baktım.
Hiçççç silmemiş yaa
Biliyorum başınız şişti ama cok zoruma gittiği için paylaşıyorum
Karnım burnumda. Ve o kdr ağrı ile bi sürü yardım ettim ona
Bakarmısınız bu cam silinmiş mi b daha asla çağırmam
Msj attım ztn kendisinede.
Aptal görünen uyanık ...!
allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah rabbim uzun sağlıklı bir ömür versin yavrunuza
elbetteki normal doğum çok sağlıklı ama dediğiniz gibi ne yazıkki bazen elimizde olmayan nedenlerle sezeryana mecbur kalıyoruz benim gibi :)
ilk doğumumda 12 saat çektiğim sancı sonrası sezeryana alındım
diğer mesajınızda sezeryan dan biraz korkutucu bahsetmişsiniz bence bir tarafı yaparken sezeryan olacak olan anneleride korkutmayalım
sonuçta hepimizin amacı evlatlarımıza kavuşmak ister kendi istekleriyle olsun ister mecburen olsun sezeryan bence çokta korkutucu değil
ben hiç yatmadan ertesi gün oğlumu sağlık ocağına götürmüştüm rabbim sezeryan olacak bütün annelere ve normal doğum yapacak bütün annelere kolaylık versin sağlıcakla kucaklarına versin rabbim meleklerini
dün çok sevdiğim bir abla doğum yaptı bir kızı oldu 3. doğumu bu çok kolay oldu çok şükür ama bebişimiz burun kanalları tıkalı doğdu ve burnundan nefes alamıyor dolyısıyla ağızdan beslenemiyor ameliyat olacak lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Kizlar doktora gittik beyin kanaması var dediler. Dünyamız başımıza yıkıldı. Aksam 6 icin prof.recep has' a randevu aldılar. Oraya gideceğiz. Dua edin bebegime nolur.
Gizem herşeysiii gibi perdeleride çok şeker
Kilosu,boyuda çok iyi maşallah canımcım...
Az hareket etmesi normalmiş demek iyi oldu öğrendiğimiz
MTA ne kadarda belirgin çıkmış leylek falında canım
Bende kapatırım arada ama hiç bişeye benzetemem çıkanları yeteneksizim o konuda:))
Denizzzzz,o salak Sinemi çağırıp gösterecektin aslında,o ne öyle yaa cama bez sürmemiş gerizekalı
Ben de ezgiye hamileyken yedim böyle Bi kazık
Kadın bütün camlarımı süngerin arka kısmıyla çizmişti,çok titizdi ama kazıması da gerekmezdi sonuçta
Kizlar doktora gittik beyin kanaması var dediler. Dünyamız başımıza yıkıldı. Aksam 6 icin prof.recep has' a randevu aldılar. Oraya gideceğiz. Dua edin bebegime nolur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?