2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

çok biliyo daktırlarrr
Kolaysa sen yemeden dur deseydinnnnnn
Maşallah eylüle şekercimmmm yerim onuuuu

Kızlar hani Sinem varya kapıcının eşi temizliğe gelmişti.
Şimdi aralın odasının camına baktım.
Hiçççç silmemiş yaa
Biliyorum başınız şişti ama cok zoruma gittiği için paylaşıyorum
Karnım burnumda. Ve o kdr ağrı ile bi sürü yardım ettim ona
Bakarmısınız bu cam silinmiş mi b daha asla çağırmam
Msj attım ztn kendisinede.
Aptal görünen uyanık ...!

oha inanmıyorum deniz ben çoktan inmiş paramı almıştım bu ne hal yaaa inanmıyorum terbiyesiz kadın.ne yazdın mesajda?

oha inanmıyorum deniz ben çoktan inmiş paramı almıştım bu ne hal yaaa inanmıyorum terbiyesiz kadın.ne yazdın mesajda?

Sinemcim aralın odasının camını silmeyi unutmuşsun. Şimdi gördüm bende perdesini açınca hiç bez değmemiş belli.

Bunu yazdım. O gün sildin mi o odayıda demiştim
Evet deniz abla demişti..!
Ne kdr Günah ayıp hamile bi kadına bu yapılmaz yani...
Bişey diyemiyorum daha fazla.

selam arkadaşlar ... bende hamileliğimin 33. haftası içindeyim ve büyük ihtimalle yavrum aralıkta dünyaya gelecek.en azından öyle düşünülüyor ama eğer annesi gibi olurda sabırsızlanırsa ben geliyorum der kerata .son sayfada yazdıkalrınızı okudum da bende sizin gibi duaların herşeye çare olduğuna çok inanıyorum.hamileliğimizin kolay geçmesinden tutunda yavrularımızın hayırlı evlat olmalarıan kadar herşeye çare bence.inşallah bende doğum sancılarım ve inşallah normal olursa doğum anımda dua etmeyi ihmal etmem.hamileliğimiz dede okuyabileceğimiz dualar varmış bunlar hakkında bilginiz varmı Meryem suresinden bahsetmişsiniz galiba başka varmı arkadaşlar ?

ne ayıp şey ya senin iyi niyetini sömürmüş resmen haketmeden aldığı para ne kadar helal ona acaba canım boşver bidaha muhattap olma ay çok sinirlendim ya nasıl temizlik o öyle

Deniz kız resmen dediğin gibi uyanık geçinşyo nası sinir oldum yaaa !!
İnsanlık hali unutulur bi yer iki yer
Bizde unutuyoruz temizlik yaparken
Ama bu nedir hiç bi yeri silmemişki sildiğini de üstün körü aldırıvermiiş
Eli üstünde kaldı derler ya aynen o hesap
Şimdi aldığı o para helal mi ona düşünmesi lazım!!

allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah rabbim uzun sağlıklı bir ömür versin yavrunuza
elbetteki normal doğum çok sağlıklı ama dediğiniz gibi ne yazıkki bazen elimizde olmayan nedenlerle sezeryana mecbur kalıyoruz benim gibi :)
ilk doğumumda 12 saat çektiğim sancı sonrası sezeryana alındım
diğer mesajınızda sezeryan dan biraz korkutucu bahsetmişsiniz bence bir tarafı yaparken sezeryan olacak olan anneleride korkutmayalım
sonuçta hepimizin amacı evlatlarımıza kavuşmak ister kendi istekleriyle olsun ister mecburen olsun sezeryan bence çokta korkutucu değil
ben hiç yatmadan ertesi gün oğlumu sağlık ocağına götürmüştüm rabbim sezeryan olacak bütün annelere ve normal doğum yapacak bütün annelere kolaylık versin sağlıcakla kucaklarına versin rabbim meleklerini
dün çok sevdiğim bir abla doğum yaptı bir kızı oldu 3. doğumu bu çok kolay oldu çok şükür ama bebişimiz burun kanalları tıkalı doğdu ve burnundan nefes alamıyor dolyısıyla ağızdan beslenemiyor ameliyat olacak lütfen dualarınızı eksik etmeyin

Günaydın kızlar
Temizliğim bitti şükür..
Dün hastaneye gittim aylık kontrole
2 kilo 42 cm benim ufaklık haftasıyla uyumluymuş ama bana minnak geldi
sağlığı iyi şükür
eleviti sordu dr dedim domuz jilatini varmış herkes onu sölüyor nerden çıktı tv de filanmı gördün dedi yook kadınlar kulübünden didim
Bugün misafirim var ama hazırlık yapmadım yapamam didim kendileri getiricek pizza,kek,salata..yeterli
Bebeğin çamaşırları kurumadı daha keşke kurusaydı ütüleride onlara yaptırmayı düşünüyodum
Eşimin halasının kızı halası başka bir akrabası ve çoluk çocuk gelicek..
Dün görümceme bağlandık telden muayne esnasında canlı görüntüyle bebek totoyu döndü hahahaha sadece totosuyla pipisini gördü oğlum işini biliyor..Dr bu pipisi bu totosu başka biryeri görünmüyor malesef bebek sizi sevmedi dedi görümceme

Ne yapmış Allah aşkına Deniz bu uyuz kadın hiç bişey yapmamış resmen bi bez sürmüş sağa sola okadar ayıp yaptığı ya bence daha sert bir mesaj yazabilirdin ben olsam çok sinirlenirdim sonuçta yapamıyorsun biraz özenli yapsaydı yaptıgını yapamadığı kalsaydı öbür gün gelir yapardı..Herkes uyanık sanıyor kendinii aptal inanlar..

Allah acil şifalar versin canım inş iyileşir bi an önce minnak...

Evet haram olsun bile diyemiyorum cunku allahtan korkum cok
Onu demek bile bana dusmez Rabbimin zoruna gider diye üzülürüm, ,!
Sabah k v geldi o ara aral bahceye inmek istedi ben onu indirdim o ara kadin agriyan dizleriyle
mutfagimi toplamis makineyi acmis sigmayanlari elinde yikamis
Allahrazi olsun ondan...
Bende banyoyu temizlicem bugun..

Kizlar doktora gittik beyin kanaması var dediler. Dünyamız başımıza yıkıldı. Aksam 6 icin prof.recep has' a randevu aldılar. Oraya gideceğiz. Dua edin bebegime nolur.

Gizem herşeysiii gibi perdeleride çok şeker
Kilosu,boyuda çok iyi maşallah canımcım...
Az hareket etmesi normalmiş demek iyi oldu öğrendiğimiz
MTA ne kadarda belirgin çıkmış leylek falında canım
Bende kapatırım arada ama hiç bişeye benzetemem çıkanları yeteneksizim o konuda:))

Denizzzzz,o salak Sinemi çağırıp gösterecektin aslında,o ne öyle yaa cama bez sürmemiş gerizekalı
Ben de ezgiye hamileyken yedim böyle Bi kazık
Kadın bütün camlarımı süngerin arka kısmıyla çizmişti,çok titizdi ama kazıması da gerekmezdi sonuçta

Kizlar doktora gittik beyin kanaması var dediler. Dünyamız başımıza yıkıldı. Aksam 6 icin prof.recep has' a randevu aldılar. Oraya gideceğiz. Dua edin bebegime nolur.

canım nasıl ya bebektemi varmış ay panik oldum çok geçmiş olsun nolucak şimdi öyle bişey varsa Allah yardımcınız olsun bişey olmicak inş

Son düzenleme:

teşekkür ederiz aysun teyzesiiii

Neeeee.. nasil yani fairy ya nasil anlasildi bu
Allah korusun insallah yanilmistr dr.. insallah ALLAHIM yaaa

Ayy canım benim. Bende ne yaptı doktor ne dedi diye bakınıyodum. Bebekte mi beyin kanaması var sende mi ?? Şok oldum şuan..
Inşallah doktor yanılmıştir. Ikinizde de sorun yoktur canım. Dualarimiz senin ve bebeğin için canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…