Kizlar bende değil bebekte beyin kanamasına bağlı hidrosefali oluşmuş dedi sıra bekliyorum şimdi.
Kizlar bende değil bebekte beyin kanamasına bağlı hidrosefali oluşmuş dedi sıra bekliyorum şimdi.
Canımmm az çok az kalmış ne güzel umarım sağlıkla alırsın yavrunu kucağınaSelam kızlar biraz önce doktordan geldik. Randevu öncesi nst ye girdim ve biraz kasılmam çıktı sabahtan da karnım ağrıyo gibiydi biraz. Doktor sakın kendini yorma yat dinlen dedi halbuki doğum iznine çıktığım için geçen hafta yan gelip yattım ona rAğmen sancı çıktıneyseki kızım 3000gr olmuş ama sabretsin biraz daha ya
Zaten nst de sancı çıkınca ben panik oldum, gerçek doğum zamanı napıcam bilmiyorum :)
18 kasım benim sezercik günüm, az kaldı kızım biraz daha dayansın
Bence sezeryancı olsaydı şimdiden sana gün vermek için bir şey uydururdu canı,çatın dar,bebek şişko vs..bence bu dr. Normalciiikadın daha doğum konuşmak için erken diyo sezeryancı bu kadın sanırım yaa:26:
rica ederim canım normalmiş :)
melek ya benime karnımın içi çok acıyo özellikle yattığımda dönerken bide otururken alt arka taraf.kızlar hepinize geçmiş olsun ben de dün gece acıdan duramıyordum karnımın içi acıyordu keratanın ayağıymış herhalde bugun çekti de rahata kavuştuum 4 hafta kaldı ama bakalım nasıl geçecek en zor kısmına geldik sanırım
sultancıl ben olsam temizlikte yapmam yemek de..Tünaydın kızlar...
Ağrısı acısı olanlara Allah şifa versin..
Benim de moralim çok bozuk..
Şimdi eşimin teyzesi aradı.. İzne ayrıldığımı duymuşlar kızıyla 2 yaramaz torunuyla bana geliyolarmış yarın( Biz öğleden geliriz akşamda damat gelir diyo.. 2 öğün yemek demek bu off yaa tam da dinlenicem derken.. Ev zaten perişan durumda.. Hemen temizliğe kalkıştım ama sadece salonu temizledim şimdi (ki en temiz yer orası evde) ona rağmen bittim belim koptu ya ( Daha bi çok işim var.. Napcam ben
cnm benim hastanem de ist da 2500 normal ve sezeryan fiyatııne kadar pahalı o hastane hangisi ? medicana'nın fiyatlarını biliyomusunz ???
Kizlar doktora gittik beyin kanaması var dediler. Dünyamız başımıza yıkıldı. Aksam 6 icin prof.recep has' a randevu aldılar. Oraya gideceğiz. Dua edin bebegime nolur.
Bede ilaç falan kullanamam eşime güvenmekten başka çarem yokbişi sorcam kızlar ikidir yazıyorum kimseden yorum gelmiyor kimse bilmiyor düşünmedi galibadoğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyosunuz? emme döneminde yani?
cnm arkadaşım neler yaşamışsın böyleeeSpiralle ilgili bende başımdan geçeni anlatayım.
....
Talhadan sonra inamaz sende de öyle olmuş dedi. Bi daha sakın kullanma sana yaramamis dedi. Aklınızın bi kenarında bulunsun kızlar
bana bu an bunu bilerek mi söyüuorsun deseydin bir daha kimseye aynısını yapa cesaretinde ulunazdı o düşünceizya bu ınsanlar sınır bozmak ıcın bırebır
bı bayanla görustuk sımdı arkadası dogumda vefat etmıs kansızlıktan dolayı.
benımde kanım 9 daha yuksektı demır depolarım kanım fılan dahada dusmus son baktırdıgımda ama dusuyo sureklı. ıcıme kurt dusurdu oturdum agladım
ne dusuncesız ınsanlar var
ccnm ben kavacık Medistate e gidiyorumanıl sen nereye gidiyosun hastaneye..emseye baksaydın ya.benım eski okul arkadaşlarım tabi oraya yakın olanlar hepemseye gidiyo..çok iyimiş...ümraniyedeki medicana sez. 2600 normal 1800 sanırım...
ccnm ben kavacık Medistate e gidiyorum
normal epi 2300 sezeryan 2500
benim için 2 doğu arrasında fazla fiyat farkı olmamamsı çok öenmli.
paa için beni kesmeyeceklerine inanmam lazım.
o yüzden güvendim.Ayrıca çok da memnunum.Medicana bana biraz uzak ama iyi bir hastane.
Srmuştum fiyatı ama unuttum.
Elediğime göre benimkinden pahalıdır .
Emsey da Eşimin engelli eyzesi salı günü doğum yapacak 40 yaşında kızı olcak
bbelden altı tutmuyor anlatmıştım hatrılarsınız belki.
sizden dua isteyeceği zaten......
orası bana çok çok uzak ayrıca cnm...
hım canım ben seni sanki kurtköyde oturuyo diye hatırlıyodum..evet medistate de çok duydum...ümraniye sana uymaz zaten...
gizemmm tülünü nerden aldın...
melek ya benime karnımın içi çok acıyo özellikle yattığımda dönerken bide otururken alt arka taraf.
ayaklar olamaz k ayaklar yukard=((
benim geçmeyecek sanırım..
.
fairy canım bebeğin için çok üzüldümumarım yanlış bakmışlardır haber ver bizede Allah yardımcınız olsun...
bugün bizimde kontolümüz vardı çatı kontrolü yapıldı denildiği gbi ağrılı sancılı değil hissetmedim bile şimdilk açıklık yok ama bebek aşağıya inmiş rahim incelmiş 2 hafta daha dayan dedi doktor umarım totomu yere koyabilirim
bunlarda oğluşum ve yiğenim için yaptığım kapı süsleri
Eki Görüntüle 847149 Eki Görüntüle 847148
ne güzel şeyler çok marifetlisin çok güzel olmuş ayrıca bi ilaç falan verdimi doktorun yat dinlen mı dedi sadece hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebeişin bundan sonra doğumlarımızın olması çok normal ama ben hala bu fikre alışamadım sankı daha çok varmış gibi hissediyorum ama yumurta kapıya dayandııı
fairy canım bebeğin için çok üzüldümumarım yanlış bakmışlardır haber ver bizede Allah yardımcınız olsun...
bugün bizimde kontolümüz vardı çatı kontrolü yapıldı denildiği gbi ağrılı sancılı değil hissetmedim bile şimdilk açıklık yok ama bebek aşağıya inmiş rahim incelmiş 2 hafta daha dayan dedi doktor umarım totomu yere koyabilirim
bunlarda oğluşum ve yiğenim için yaptığım kapı süsleri
Eki Görüntüle 847149 Eki Görüntüle 847148
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?