2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ay allahım girîp girip bakıyordum fairy dualarımız seninle
Valla gözlerim doluyor sürekli
Allah yavrunun acısını yaşatmasın sana eşine ...
Hbr et bekliyoruz

Canımmm az çok az kalmış ne güzel umarım sağlıkla alırsın yavrunu kucağına
kadın daha doğum konuşmak için erken diyo sezeryancı bu kadın sanırım yaa:26:
rica ederim canım normalmiş :)
Bence sezeryancı olsaydı şimdiden sana gün vermek için bir şey uydururdu canı,çatın dar,bebek şişko vs..bence bu dr. Normalciii
Kizlar bende değil bebekte beyin kanamasına bağlı hidrosefali oluşmuş dedi sıra bekliyorum şimdi.

İnşallah bişey çıkmaz canım,dualarım seninle.

Kizlar bende değil bebekte beyin kanamasına bağlı hidrosefali oluşmuş dedi sıra bekliyorum şimdi.

Canım arkadaşım duyunca resmen gömüldüm olduğum yere
üzüntümün şiddetini anlataam kelimelerle tarifi yok.
İnşallah hemen atlatılacak bir şeydir.
ne desem boş sana biliyorum ama dua et.bizim dularımız aklımız gönlümüz hep senle
senden iyi haber alana kadar burdayz.Tüm hamile arkadaşlarımız seninle...
Rabbim bir an önce eski sağlığına kavuştursun bebeğimizi...

Uzun zamandır heyecanlarınızı hazırlıklarınızı büyük hevesle takip ediyodum bu haber çok etkiledi beni zaten duygusallıkta son noktadayız Allah anne babaya sabır versin güzel haberler bekliyoruz
Ben de aralık annesi olmaya hazırlanıyorum sizinle. Bir kutu söktürücü kullanırken kazara hamile kaldım şuan bebeğim sağlıklı gözüküyor ama insan hep kötüyü akla getiriyor(
Allahım bebeklerimizi korusun

melek ya benime karnımın içi çok acıyo özellikle yattığımda dönerken bide otururken alt arka taraf.
ayaklar olamaz k ayaklar yukard=((
benim geçmeyecek sanırım..
sultancıl ben olsam temizlikte yapmam yemek de..
kalksınlar yapsınlar
beni düşünmeyeni bende düşünmem bu konuda böyleyim
siz demek benden daha ince düşünceli ve saygılısınız.
hiç uğraşamam sizleri öpüp başlarına koysunlar valla kuzum...
ne kadar pahalı o hastane hangisi ? medicana'nın fiyatlarını biliyomusunz ???
cnm benim hastanem de ist da 2500 normal ve sezeryan fiyatıı
kara kara düşünüyorum biliyorsun eşim işsiz ben işsiz...
medicana ilden ile değişiyor ama ist da ki 3500 diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam.
ama benim hastaneden pahalı olduğu kesin..

anıl sen nereye gidiyosun hastaneye..emseye baksaydın ya.benım eski okul arkadaşlarım tabi oraya yakın olanlar hepemseye gidiyo..çok iyimiş...ümraniyedeki medicana sez. 2600 normal 1800 sanırım...

bişi sorcam kızlar ikidir yazıyorum kimseden yorum gelmiyor kimse bilmiyor düşünmedi galiba doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyosunuz? emme döneminde yani?
Bede ilaç falan kullanamam eşime güvenmekten başka çarem yok
yeni bebişde gelirse başım üstüne....
Spiralle ilgili bende başımdan geçeni anlatayım.
....
Talhadan sonra inamaz sende de öyle olmuş dedi. Bi daha sakın kullanma sana yaramamis dedi. Aklınızın bi kenarında bulunsun kızlar
cnm arkadaşım neler yaşamışsın böyleee
Allah sana sabır versin gerçekten.
Ay ne sağlıksız birşeymiş.sevmezdim artık hiç sevmiyorum ihtimali bile yok!!!!!
paylaşıp bizle bilgilendirdiğin aydınlattığın için ayrıca teşekkürler balımmm.
bana bu an bunu bilerek mi söyüuorsun deseydin bir daha kimseye aynısını yapa cesaretinde ulunazdı o düşünceiz
ama biz hamişler milletin bizi kırdığı gibi biz kıramıyoruz işte....
Kuş beyinli uyuz yaaaa...sinir oldum akşam akşam!!!

anıl sen nereye gidiyosun hastaneye..emseye baksaydın ya.benım eski okul arkadaşlarım tabi oraya yakın olanlar hepemseye gidiyo..çok iyimiş...ümraniyedeki medicana sez. 2600 normal 1800 sanırım...
ccnm ben kavacık Medistate e gidiyorum
normal epi 2300 sezeryan 2500
benim için 2 doğu arrasında fazla fiyat farkı olmamamsı çok öenmli.
paa için beni kesmeyeceklerine inanmam lazım.
o yüzden güvendim.Ayrıca çok da memnunum.Medicana bana biraz uzak ama iyi bir hastane.
Srmuştum fiyatı ama unuttum.
Elediğime göre benimkinden pahalıdır .
Emsey da Eşimin engelli eyzesi salı günü doğum yapacak 40 yaşında kızı olcak
bbelden altı tutmuyor anlatmıştım hatrılarsınız belki.
sizden dua isteyeceği zaten......
orası bana çok çok uzak ayrıca cnm...

hım canım ben seni sanki kurtköyde oturuyo diye hatırlıyodum..evet medistate de çok duydum...ümraniye sana uymaz zaten...

gizemmm tülünü nerden aldın...

fairy canım bebeğin için çok üzüldüm umarım yanlış bakmışlardır haber ver bizede Allah yardımcınız olsun...

bugün bizimde kontolümüz vardı çatı kontrolü yapıldı denildiği gbi ağrılı sancılı değil hissetmedim bile şimdilk açıklık yok ama bebek aşağıya inmiş rahim incelmiş 2 hafta daha dayan dedi doktor umarım totomu yere koyabilirim

bunlarda oğluşum ve yiğenim için yaptığım kapı süsleri

Eklentiler

• $DSC_0960.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $DSC_0986.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 20
hım canım ben seni sanki kurtköyde oturuyo diye hatırlıyodum..evet medistate de çok duydum...ümraniye sana uymaz zaten...

gizemmm tülünü nerden aldın...

canım üsküdar hükümet konağının karşısındaki lcw varya onun üst sokağında merve&büşra perde var ordan aldımm

melek ya benime karnımın içi çok acıyo özellikle yattığımda dönerken bide otururken alt arka taraf.
ayaklar olamaz k ayaklar yukard=((
benim geçmeyecek sanırım..

.

canım ya ben ayak kol diye düşündüm artık nesiyse şimdi iyiyim o gün hep acıdı karnımın içi ama ertesi gün geçmişti karnımın gerginliği de azıcık yumuşadı ama eskisi gibi yumuşak bir karnım yok hala gergin sert ama en azından acımıyor inşallah senınde geçer bi tarafını dayıyordur bebiş

Son düzenleme:

ne güzel şeyler çok marifetlisin çok güzel olmuş ayrıca bi ilaç falan verdimi doktorun yat dinlen mı dedi sadece hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin bebeişin bundan sonra doğumlarımızın olması çok normal ama ben hala bu fikre alışamadım sankı daha çok varmış gibi hissediyorum ama yumurta kapıya dayandııı

evet canım galiba artık zamanı geldi
magnezyum verdi 3 kere iç dedi ama ben 2 kere içiyorum

ayy kızlar ne güzel şeyler yapıyosunuz ya...bunlar keçeden mi yapıldı şimdi....harika olmuşşş..ne beceriksiizm ben ya...çatıda acımadıysa çok rahat normal doğum yaparsın dememkki canım ya..

gizoşş ne kadara aldıgını sormamışım ya((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…