Selam kızlar 2013 aralik annesi olmayı planlayan ben 2 kasımda kızımı dünyaya getirdim. Gece suyum geldi ve apar topar hastaneye geldik. Allah şükürler olsun kizim ve ben ikimizde çok iyiyiz. Yarın sabah evimize gidicez minik kızımla inşallah.
denizz gizem nerdesiniz foto ekledim tahminlerinizi bekliyorum :)
Sayfaya ekledim canım 2-3 sayfa önce ama bi daha ekliyorum senin için
Eki Görüntüle 848153 Eki Görüntüle 848154
Sayfaya ekledim canım 2-3 sayfa önce ama bi daha ekliyorum senin için
Eki Görüntüle 848153 Eki Görüntüle 848154
Bugün bütün gün ütü yaptım belim kopuyor bebeğin dolabını yerleştirdim misss oldular birazda bingo yumoş koydum çamaşırları yıkarken Allah'ım inşallah Kucağımıza alıp giydirmeyi nasip eder..
Kızlar bir kalıp kek vardı eşim hepsini yemişşok oldum ya çayın yanına yiyim diye alıcaktım kek yok
Vucudunda kızartılar çıkmış neden olduki diyo bide
ilk defa resim eklemeyi denicem bakalım :) Yarın da diğerlerini eklicemEki Görüntüle 848184 Eki Görüntüle 848185
Canım benim, ne diyeceğimi bilmiyorum, çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Keşke yanında olup destek olabilseydikKızlar Günaydın. Dün doktordan gelince yazamadım. Aslında yazıp yazmama konusunda da tereddütlüyüm. Bu hassas dönemde kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum. Dün iyi haber alamadım malesef. Bebeğim beyin kanaması geçirmiş doğduktan sonra yasamayabilirmis, yaşasa da bitkisel hayatta kalabilirmis.Bebegi aldirmam gerektigini söyledi Başka doktora da gideceğim. Ama bebeğimi aldirmayacagim. Durum böyle dün cok kötü bir gun gecirdim.
Kizlar ben artik yazmayabilirim. Sizin moralinizi de daha fazla bozmak istemiyorum. Allah hepinize ve bebeklerinize sağlık sıhhat versin. Allaha emanet olun
Düşündükçe işler hiç bitmeyecek gibi geliyorgelsinde sende resimlerini koy çok merak ediyorummmm
Evet canım, tam 39 bittiği gün olacak. Bakalım yarın kontrol var, ne diyecek doktor. 3 Aralık olacak bizim de kısmetse:)Turkuazcim
Seninkide 39 hafta bitince alınacakmis yanlış anlamadıysam. Bana 2 aralık pazartesi dedi. Seninki ayın kaçı??
Bu arada bugün ayın 2si tam 1 ay kalmış artık gün sayacam ay değil
Gizem
Bebeğinin odası harika oldu. Güle güle kullanın canım. Bugün doktora gidecektin güzel haberlerini bekliyoruz.
Denizcim maalesef temizlikçiler genelde böyle.Kızlar hani Sinem varya kapıcının eşi temizliğe gelmişti.
Şimdi aralın odasının camına baktım.
Hiçççç silmemiş yaa
Biliyorum başınız şişti ama cok zoruma gittiği için paylaşıyorum
Karnım burnumda. Ve o kdr ağrı ile bi sürü yardım ettim ona
Bakarmısınız bu cam silinmiş mi b daha asla çağırmam
Msj attım ztn kendisinede.
Aptal görünen uyanık ...!
Çok doğru söylemişsin canım. Her ne kadar normali vajinal doğum olsa da mecburen sezaryen de olabiliyor. Buradaki arkadaşlar için söylemiyorum ama dışarıda ve internette sezaryen doğum yapan ve yapacaklar için psikolojik bir baskı var. Sürekli açıklama yapmak ve kendimizi savunmak zorunda kalıyoruz. Normal bekleyip sezaryen olanlar da çok üzülüyor. Herkes için hakkında hayırlısı neyse o olur umarım.allah sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah rabbim uzun sağlıklı bir ömür versin yavrunuza
elbetteki normal doğum çok sağlıklı ama dediğiniz gibi ne yazıkki bazen elimizde olmayan nedenlerle sezeryana mecbur kalıyoruz benim gibi :)
ilk doğumumda 12 saat çektiğim sancı sonrası sezeryana alındım
diğer mesajınızda sezeryan dan biraz korkutucu bahsetmişsiniz bence bir tarafı yaparken sezeryan olacak olan anneleride korkutmayalım
sonuçta hepimizin amacı evlatlarımıza kavuşmak ister kendi istekleriyle olsun ister mecburen olsun sezeryan bence çokta korkutucu değil
ben hiç yatmadan ertesi gün oğlumu sağlık ocağına götürmüştüm rabbim sezeryan olacak bütün annelere ve normal doğum yapacak bütün annelere kolaylık versin sağlıcakla kucaklarına versin rabbim meleklerini
dün çok sevdiğim bir abla doğum yaptı bir kızı oldu 3. doğumu bu çok kolay oldu çok şükür ama bebişimiz burun kanalları tıkalı doğdu ve burnundan nefes alamıyor dolyısıyla ağızdan beslenemiyor ameliyat olacak lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Ahahaha hiç güleceğim yoktu Gülay :))
Allah'ta seni güldürsün arkadasım
Valla senin koca beter
Kız insan bi dilim ayırır eşine tey teyyyy
Ben olsam soylenirdim. Tutamazdım kendimi :)
Çok az kalmış:)Selam kızlar biraz önce doktordan geldik. Randevu öncesi nst ye girdim ve biraz kasılmam çıktı sabahtan da karnım ağrıyo gibiydi biraz. Doktor sakın kendini yorma yat dinlen dedi halbuki doğum iznine çıktığım için geçen hafta yan gelip yattım ona rAğmen sancı çıktıneyseki kızım 3000gr olmuş ama sabretsin biraz daha ya
Zaten nst de sancı çıkınca ben panik oldum, gerçek doğum zamanı napıcam bilmiyorum :)
18 kasım benim sezercik günüm, az kaldı kızım biraz daha dayansın
kuzum bugün geldik eve yarın dışarıda işlerimiz var toparlar hafta içi koyarım reimleri.
sen nasıl oldun görüşemedik...1 haftan kalmış. Hadi hayırlısı bakalım..yerleştirdin mi odanı geldi di mi?
Destek olmaya çalışıyorum ikna etmeye çalışıyorum ama kendi bildiğini okursa üzülürüm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?