2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Papatyaaa okudunmu doktor bana ne dedi ellerim için bide bi yerde okudum yatarken bileklerinize yarim çay bardağı ılık suya bir tatli kaşiği balla tarçir kariştirip sürün sarip yatin diyir bu gece uyguluycam sende dene istersen

Canım Allah analı babalı büyütsün kızını
Kaç kg doğdu ?
Bize ara ara hbr ver nasıl geçiyor zmnınız?

Bugün bütün gün ütü yaptım belim kopuyor bebeğin dolabını yerleştirdim misss oldular birazda bingo yumoş koydum çamaşırları yıkarken Allah'ım inşallah Kucağımıza alıp giydirmeyi nasip eder..
Kızlar bir kalıp kek vardı eşim hepsini yemiş şok oldum ya çayın yanına yiyim diye alıcaktım kek yok
Vucudunda kızartılar çıkmış neden olduki diyo bide

Ahahaha hiç güleceğim yoktu Gülay :))
Allah'ta seni güldürsün arkadasım
Valla senin koca beter
Kız insan bi dilim ayırır eşine tey teyyyy
Ben olsam soylenirdim. Tutamazdım kendimi :)

Canım benim, ne diyeceğimi bilmiyorum, çok üzüldüm. Allah yardımcınız olsun. Keşke yanında olup destek olabilseydik(

Evet canım, tam 39 bittiği gün olacak. Bakalım yarın kontrol var, ne diyecek doktor. 3 Aralık olacak bizim de kısmetse:)

Denizcim maalesef temizlikçiler genelde böyle.
Ben fıtığım yüzünden birkaç yıldır temizlik yapamıyorum ve temizlikçi çağırıyorum. Başta birkaç kişi denedim, hiç beğenmedim. Sonra bir abla gelmeye başladı. Hala da o geliyor. Çok iyi temizliyordu. Aramızda güven de oluşunca evde yalnız bırakıp işe de gitmeye başladım. Ama son birkaç defadır çok şişirme iş yapıyor. Ben de kimseye ters bir şey söyleyemem. Ama artık bir daha ki sefer ben evdeyken çağırıp her adımını kontrol edeceğim ve eksikleri söyleyeceğim. Sağ olsun söylediğim yeri yapar ama eve gelip istediğim gibi olmadığını görünce hem üzülüyorum hem sinirleniyorum.

Kizlar esim çinde vde tekim sizlere sorum var surekli 5 dk bir wc ye gidiyorum 2 saat ince baslayan sil kasigimda acayip bir agri sizi var birsey batiyor gibi ama agri gibi ayagima kadar vuruyor bu nedir

Çok doğru söylemişsin canım. Her ne kadar normali vajinal doğum olsa da mecburen sezaryen de olabiliyor. Buradaki arkadaşlar için söylemiyorum ama dışarıda ve internette sezaryen doğum yapan ve yapacaklar için psikolojik bir baskı var. Sürekli açıklama yapmak ve kendimizi savunmak zorunda kalıyoruz. Normal bekleyip sezaryen olanlar da çok üzülüyor. Herkes için hakkında hayırlısı neyse o olur umarım.
Minik bebek de inşallah sağlıkla çıkar ameliyattan. Dualarımız onunla.

Ahahaha hiç güleceğim yoktu Gülay :))
Allah'ta seni güldürsün arkadasım
Valla senin koca beter
Kız insan bi dilim ayırır eşine tey teyyyy
Ben olsam soylenirdim. Tutamazdım kendimi :)

Deniz arkadşım geldi(komşu) mrgarin istedi helva yapıcam dedi çayın yanına dedim aaa uğraşma kekim var benim vereyim çay yaptım bende alıcaktım şimdi dedim kızda geldi kek yok gülmekten krize girdim ama ya kızamadımkii 1 dilim bile alınmamış bütün bir kek ben ütü yaparken yemişş kendi canımdan endişe ediyorum benide yer vallahi yer.. hala gülüyorum yaaa

Çok az kalmış:)

Benim bugünlerde Allah'a şükür belim iyi ama karnımın altı daha çok acımaya başladı. Bebek yan duruyor gün içinde, daha çok baskı oluyor sanki. O 1 hafta nasıl gözümde büyüyor. Bir de bu hafta mesaiye kalacağım, inanabiliyor musun?!

Oda yarın gelecek inşallah. Bugün boyası bitti. Annemle eşim yapıyorlar, benden hayır yok. Bir kitaplık yerleştirdim kaç günde, onda da sürekli nefesim kesildi. Kendimi işe yaramaz hissediyorum onlara yardım edemeyince( Walla sizi takdir ediyorum, tek başınıza yerleştirdiniz her şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…