Kizlar esim çinde vde tekim sizlere sorum var surekli 5 dk bir wc ye gidiyorum 2 saat ince baslayan sil kasigimda acayip bir agri sizi var birsey batiyor gibi ama agri gibi ayagima kadar vuruyor bu nedir
Canım ben park yatak için pamuk yatak (Kraft) aldım, en iyisi o dediler. Normal beşik için de İşbir'den lateks yatak aldım.bende annemin evinde dursun diye park yatak almıştım
onun içinde yatağı yok ne alcam bilmiyoum acelede emyprum
karar verince bana da haber verir misin cnm ya ne alacağın hakkında....
Benim de bazı günler oluyor öyle ama sonra kendiliğinden geçiyor. Telaş yapma, geçmezse gidersin yarın doktora.Kizlar esim çinde vde tekim sizlere sorum var surekli 5 dk bir wc ye gidiyorum 2 saat ince baslayan sil kasigimda acayip bir agri sizi var birsey batiyor gibi ama agri gibi ayagima kadar vuruyor bu nedir
İdrar yolu enfeksiyonu olabilrmi? Yada üşütömüş olablirsin çünki bende sistist olduğumda böyle oluyordu
Dr gittiğinde bir idrar testi yaptırsan..
Ya da kum filan olabir..
Iyi geceler kızlar.
Bugün kontrolüm vardı.meleğim 2350 grm,44 cm olmuş.sağlıklı çok şükür ama çok sabırsız
Sancım çıktı hemde 100 lerde.güzel tarafı ben hiç hissetmedim.dogumdada hissetmem belki ne güzel olur.
Hastaneye yattım.hemen ciğer geliştirici iğne ve sancıyı kesici serum takıldı.şimdi sancılarim kesildi ama yarına kadar buradayım
Biraz daha sabretse çok güzel olacak
Kızlar Günaydın. Dün doktordan gelince yazamadım. Aslında yazıp yazmama konusunda da tereddütlüyüm. Bu hassas dönemde kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum. Dün iyi haber alamadım malesef. Bebeğim beyin kanaması geçirmiş doğduktan sonra yasamayabilirmis, yaşasa da bitkisel hayatta kalabilirmis.Bebegi aldirmam gerektigini söyledi Başka doktora da gideceğim. Ama bebeğimi aldirmayacagim. Durum böyle dün cok kötü bir gun gecirdim.
Kizlar ben artik yazmayabilirim. Sizin moralinizi de daha fazla bozmak istemiyorum. Allah hepinize ve bebeklerinize sağlık sıhhat versin. Allaha emanet olun
Selam kızlar 2013 aralik annesi olmayı planlayan ben 2 kasımda kızımı dünyaya getirdim. Gece suyum geldi ve apar topar hastaneye geldik. Allah şükürler olsun kizim ve ben ikimizde çok iyiyiz. Yarın sabah evimize gidicez minik kızımla inşallah.
denizz gizem nerdesiniz foto ekledim tahminlerinizi bekliyorum :)
Düşündükçe işler hiç bitmeyecek gibi geliyorBugün odası boyandı temizlendi. Hiç bir şey yapamıyorum stres yapmaktan başka.
Kizlar esim çinde vde tekim sizlere sorum var surekli 5 dk bir wc ye gidiyorum 2 saat ince baslayan sil kasigimda acayip bir agri sizi var birsey batiyor gibi ama agri gibi ayagima kadar vuruyor bu nedir
Çok az kalmış:)
bayanlar bırsey soracağım benım ılıskımın uzerınden bır ay gectı bazı sorunlar olduğundan tek ılıskı oldu ve ben adet oldum sonrakı kan testım 0.01 adetten ıkı yada uc sonrakı test sızce gec döllenme ıhtımalı yada ustune görme ıhtımalı varmıdır yardımcı olabılırmısınız
sanmam canım adet olmuşsun sonuçta ilişkinin üstüne ve kan negatif :44:
Ah hevuk cum gecen hafta dr dim birsey cikmadi. Bu nasil birsey ya sirt kaburgalarima bile agri vuruyor halbuki birtane evlat dogurdum ama sezeryan hicte agrim olmadi hamileligimi anlamadim bunda bittim bu agrilar fena
Ah hevuk cum gecen hafta dr dim birsey cikmadi. Bu nasil birsey ya sirt kaburgalarima bile agri vuruyor halbuki birtane evlat dogurdum ama sezeryan hicte agrim olmadi hamileligimi anlamadim bunda bittim bu agrilar fena
ananemdeydim yeni geldimm arkada dişim şişmiş çok acıyo(
ve bugün ananemdeki aynada bi gördüm ki yanlar ve iç bacaktan sonra göbeğimde çatlamaya başlamış evdeki boy aynasında loş ışıktan göremiyomuşum meğer..yakında suratım gözlerim falanda çatlar heralde bu gidişle offfff
ustune görme bıle olsa kanda çıkmalıydı canım demı
Bende bugün farkettim benim göbekte kroki çizmeye başlamışş bile sedef renginde ondan belli olmuyordu dikkat edince bayağı çatlak var herkesin bünye farklı bize hatıra bırakıyor bizimkiler..
ananemdeydim yeni geldimm arkada dişim şişmiş çok acıyo(
ve bugün ananemdeki aynada bi gördüm ki yanlar ve iç bacaktan sonra göbeğimde çatlamaya başlamış evdeki boy aynasında loş ışıktan göremiyomuşum meğer..yakında suratım gözlerim falanda çatlar heralde bu gidişle offfff
okudum kuzucumPapatyaaa okudunmu doktor bana ne dedi ellerim için bide bi yerde okudum yatarken bileklerinize yarim çay bardağı ılık suya bir tatli kaşiği balla tarçir kariştirip sürün sarip yatin diyir bu gece uyguluycam sende dene istersen
ayyy havuk inanmıyorum hamile sen misin o mu=))Bugün bütün gün ütü yaptım belim kopuyor bebeğin dolabını yerleştirdim misss oldular birazda bingo yumoş koydum çamaşırları yıkarken Allah'ım inşallah Kucağımıza alıp giydirmeyi nasip eder..
Kızlar bir kalıp kek vardı eşim hepsini yemişşok oldum ya çayın yanına yiyim diye alıcaktım kek yok
Vucudunda kızartılar çıkmış neden olduki diyo bide
aa gelmedi mi daha yaaaBenim bugünlerde Allah'a şükür belim iyi ama karnımın altı daha çok acımaya başladı. Bebek yan duruyor gün içinde, daha çok baskı oluyor sanki. O 1 hafta nasıl gözümde büyüyor. Bir de bu hafta mesaiye kalacağım, inanabiliyor musun?!
Oda yarın gelecek inşallah. Bugün boyası bitti. Annemle eşim yapıyorlar, benden hayır yok. Bir kitaplık yerleştirdim kaç günde, onda da sürekli nefesim kesildi. Kendimi işe yaramaz hissediyorum onlara yardım edemeyince( Walla sizi takdir ediyorum, tek başınıza yerleştirdiniz her şeyi.
gizem demeeeeeeananemdeydim yeni geldimm arkada dişim şişmiş çok acıyo(
yani çıkardı sanırım.ilişkinin üstüne adet gördün adetin bitti sonramı test yaptırdın ?
ay benim heryerim gitti canım ya bi göbek yada bi yanlar olsaydı iyiydi ama artık çok geç
gizem demeeeeee
off ya nefret ediyorum çatlaktan
ama yüzümün çatlama konusunda katılıyorum kesin benimde çatlar=)
ablak ldum yüzüm şişti burnumda=(
çirkin bişi oldum yaaa ben Allahın gücüne gitmesin..böyle değildi 1 ay önceye kadar=((
yani çıkardı sanırım.ilişkinin üstüne adet gördün adetin bitti sonramı test yaptırdın ?
ay benim heryerim gitti canım ya bi göbek yada bi yanlar olsaydı iyiydi ama artık çok geç
Valla b konuda moral veremicem gizem :/
Doğumdan sonra cok daha belli oluyor çatlaklar.
Benim yanda bi tane var işte
Popomda vardı ztn hiç hoş olmuyor açıkcası.(
Sıkı bi diet ve plates gibi vücut sıkılaştırıcı spor yaparsan
Faydasını görürsün azda olsa Cnm.
Daha yaşın cok genc
Aslında biraz ırsi birazda birden fazla kilo almaktan kaynaklı bu çatlak işi
Bizimde beşiğimiz geldi bu arada
Bu hafta yogun olucak artık
gizem demeeeeee
off ya nefret ediyorum çatlaktan
ama yüzümün çatlama konusunda katılıyorum kesin benimde çatlar=)
ablak ldum yüzüm şişti burnumda=(
çirkin bişi oldum yaaa ben Allahın gücüne gitmesin..böyle değildi 1 ay önceye kadar=((
Üzülme canım benimde toto bacak heryerde var 2 ablam var onlarda 1 tane bile çizik yok
Keşke bişey olsada yapsak ne yaparsak yapalım çatlıycaktık yine daha fazla olmadan kurtarsak iyiydi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?