2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Kizlar esim çinde vde tekim sizlere sorum var surekli 5 dk bir wc ye gidiyorum 2 saat ince baslayan sil kasigimda acayip bir agri sizi var birsey batiyor gibi ama agri gibi ayagima kadar vuruyor bu nedir

İdrar yolu enfeksiyonu olabilrmi? Yada üşütömüş olablirsin çünki bende sistist olduğumda böyle oluyordu
Dr gittiğinde bir idrar testi yaptırsan..
Ya da kum filan olabir..

Son düzenleme:
bende annemin evinde dursun diye park yatak almıştım
onun içinde yatağı yok ne alcam bilmiyoum acelede emyprum
karar verince bana da haber verir misin cnm ya ne alacağın hakkında....
Canım ben park yatak için pamuk yatak (Kraft) aldım, en iyisi o dediler. Normal beşik için de İşbir'den lateks yatak aldım.

Kizlar esim çinde vde tekim sizlere sorum var surekli 5 dk bir wc ye gidiyorum 2 saat ince baslayan sil kasigimda acayip bir agri sizi var birsey batiyor gibi ama agri gibi ayagima kadar vuruyor bu nedir
Benim de bazı günler oluyor öyle ama sonra kendiliğinden geçiyor. Telaş yapma, geçmezse gidersin yarın doktora.

İdrar yolu enfeksiyonu olabilrmi? Yada üşütömüş olablirsin çünki bende sistist olduğumda böyle oluyordu
Dr gittiğinde bir idrar testi yaptırsan..
Ya da kum filan olabir..

Ah hevuk cum gecen hafta dr dim birsey cikmadi. Bu nasil birsey ya sirt kaburgalarima bile agri vuruyor halbuki birtane evlat dogurdum ama sezeryan hicte agrim olmadi hamileligimi anlamadim bunda bittim bu agrilar fena

geçmiş olsun canım çıkmışsın hastaneden sonradan okudum sabretsin biraz daha miniğimiz lütfenn :))

ne diceğimi hiç bilmiyorum tutuldum kaldım Allah sabır versin yardımcınız olsun...
umarım hiçbişey olmaz..

gözün aydın canım çok güzel haber iyi geldi bu :))
denizz gizem nerdesiniz foto ekledim tahminlerinizi bekliyorum :)

ben kız demiştim görmedinmi kuşuum:44:

Düşündükçe işler hiç bitmeyecek gibi geliyor Bugün odası boyandı temizlendi. Hiç bir şey yapamıyorum stres yapmaktan başka.

izne ayrılmayımı beklesen ama o da geç olur stres yapma kuzum başlayınca inan arkası hemen geliyo bitiyo çabuk kafana takma yavaş yavaş halledersin ben tek başıma 1 günde yaptım bak
eve gelen abla 1 gün ütü için gelsin ütülesin sen yerleştir bu haftasonu olmazmıı:44:

canım doktoramı gitsen bilemedim ki ben hiç tecrübemde yok:26:

Çok az kalmış:)

bayanlar bırsey soracağım benım ılıskımın uzerınden bır ay gectı bazı sorunlar olduğundan tek ılıskı oldu ve ben adet oldum sonrakı kan testım 0.01 adetten ıkı yada uc sonrakı test sızce gec döllenme ıhtımalı yada ustune görme ıhtımalı varmıdır yardımcı olabılırmısınız

ananemdeydim yeni geldimm arkada dişim şişmiş çok acıyo (

ve bugün ananemdeki aynada bi gördüm ki yanlar ve iç bacaktan sonra göbeğimde çatlamaya başlamış evdeki boy aynasında loş ışıktan göremiyomuşum meğer..yakında suratım gözlerim falanda çatlar heralde bu gidişle offfff

sanmam canım adet olmuşsun sonuçta ilişkinin üstüne ve kan negatif :44:

Ah hevuk cum gecen hafta dr dim birsey cikmadi. Bu nasil birsey ya sirt kaburgalarima bile agri vuruyor halbuki birtane evlat dogurdum ama sezeryan hicte agrim olmadi hamileligimi anlamadim bunda bittim bu agrilar fena

Allah yardımcın olsun canım ya böyle acı çekince siz çook üzülüyorum keşke yakın olsakta yardım edebilsem..
İnşallah önemli bişey değildir şiddetliyse çok bir dr gitsen inşallah geçer hemencecik..
Az kaldı kuzucumm sabır biraz daha inşallah..

2. Ler fena Cnm ...
Bu arada üşüttün bencede sen. Ayacıklarını sıcak tut.

Bende bugün farkettim benim göbekte kroki çizmeye başlamışş bile sedef renginde ondan belli olmuyordu dikkat edince bayağı çatlak var herkesin bünye farklı bize hatıra bırakıyor bizimkiler..

ustune görme bıle olsa kanda çıkmalıydı canım demı

yani çıkardı sanırım.ilişkinin üstüne adet gördün adetin bitti sonramı test yaptırdın ?

Bende bugün farkettim benim göbekte kroki çizmeye başlamışş bile sedef renginde ondan belli olmuyordu dikkat edince bayağı çatlak var herkesin bünye farklı bize hatıra bırakıyor bizimkiler..

ay benim heryerim gitti canım ya bi göbek yada bi yanlar olsaydı iyiydi ama artık çok geç

Valla b konuda moral veremicem gizem :/
Doğumdan sonra cok daha belli oluyor çatlaklar.
Benim yanda bi tane var işte
Popomda vardı ztn hiç hoş olmuyor açıkcası. (
Sıkı bi diet ve plates gibi vücut sıkılaştırıcı spor yaparsan
Faydasını görürsün azda olsa Cnm.
Daha yaşın cok genc
Aslında biraz ırsi birazda birden fazla kilo almaktan kaynaklı bu çatlak işi
Bizimde beşiğimiz geldi bu arada
Bu hafta yogun olucak artık

Turkuazcım hoşgeldin cnmmm
O bir işe yaramama duygusunu iyi bilirim (
Ama hepsi gecicek Cnm az daha sabır
Bende tedavi olucam doğumdan sonra
Fizik tedavi şart bana Yada plates fln iyi geliyor
Seninde sırtın geçer inşallah canım
Ben bide hala öğürüyorummm cok feci cokkk
Aşağı egilemiyorum aniden bişey yapsam hemen kusasım geliyor

Şuanda da kasımlar var

okudum kuzucum
,bugün kv deyim
yarın o bal tarçın olayını denicem ama sende deneyim bana yaz olur mu işe yaradı mı diye...
kesin bende de var o sendromdan sandalye falan çekemiyorum ben..
ayyy havuk inanmıyorum hamile sen misin o mu=))
Allah iyiliğinizi versin çok iyiymiş ya komşuya da rezilli cabası=)
güler misin ağlar mısın
aa gelmedi mi daha yaaa
neyse hemen çıkar koku falan zaten
canım bende yalnızdım ama eşim sağ olsun herşeyin ucunbdan tuttu
yoksa yapamazdım...
ayrıca yatak önerilerini de dinlicem.çok iyi oldu.Senin tercihin de önemliydi benim için...

gizem demeeeeee
off ya nefret ediyorum çatlaktan
ama yüzümün çatlama konusunda katılıyorum kesin benimde çatlar=)
ablak ldum yüzüm şişti burnumda=(
çirkin bişi oldum yaaa ben Allahın gücüne gitmesin..böyle değildi 1 ay önceye kadar=((

yani çıkardı sanırım.ilişkinin üstüne adet gördün adetin bitti sonramı test yaptırdın ?

ay benim heryerim gitti canım ya bi göbek yada bi yanlar olsaydı iyiydi ama artık çok geç

Üzülme canım benimde toto bacak heryerde var 2 ablam var onlarda 1 tane bile çizik yok
Keşke bişey olsada yapsak ne yaparsak yapalım çatlıycaktık yine daha fazla olmadan kurtarsak iyiydi..

Öyle bi şansın yok ki senin... İstersen kafanda pokla dolaş
Az kokulu olursun ama yinede güzelliğin baki Cnm
Muahhhhh
Yerim o ablak yüzünü patlıcan burnunu

valla moral verilicek hiçbi yanı yok zaten hayatım bunların spor plates hepsini yapıcam bide lazer denicem 1-2 yıl sonra :26:
resmini isteriz beşiğinn

suratım en son gördüğünüzün aynı millet oraya bakıp hiç değişmemişsin diyo bide vücudumu görseler oturur ağlarlar halime
uuuff neyse Allah başka dert vermesin napalım:26:

Üzülme canım benimde toto bacak heryerde var 2 ablam var onlarda 1 tane bile çizik yok
Keşke bişey olsada yapsak ne yaparsak yapalım çatlıycaktık yine daha fazla olmadan kurtarsak iyiydi..

benimki b*k oldu zaten artık saldım gitti napiyim çatlıyo fay hattı sanki..
yağlara bastım kendimi güreşciler gibi ama yok olcağı varmış :/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…