Kızlar Günaydın. Dün doktordan gelince yazamadım. Aslında yazıp yazmama konusunda da tereddütlüyüm. Bu hassas dönemde kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum. Dün iyi haber alamadım malesef. Bebeğim beyin kanaması geçirmiş doğduktan sonra yasamayabilirmis, yaşasa da bitkisel hayatta kalabilirmis.Bebegi aldirmam gerektigini söyledi Başka doktora da gideceğim. Ama bebeğimi aldirmayacagim. Durum böyle dün cok kötü bir gun gecirdim.
Kizlar ben artik yazmayabilirim. Sizin moralinizi de daha fazla bozmak istemiyorum. Allah hepinize ve bebeklerinize sağlık sıhhat versin. Allaha emanet olun
sevgili arkadaşlarım fairynin durumu beni çok üzdü Allah hepimizin bebişlerini korusun dün benim kontrolüm vardı bi sorun yok çok şükür tabi ağrılarım dışında daha önce yazmıştım ellerim çok uyuşuyor ağrıyor diye özellikle gece hiç uyuyamıyorum elimde hissizlik var bezi bile sıkamıyorum neyse doktora söyledim karpal tünel sendromu dedi eki elimede atel önerdi bilekten kavrayan bileklik bileğimdeki sinirler daralmış o yüzdenmiş şikayetim sonlara doğru daha ağrılı olur bunu kullan dedi ilerlerse doğumdan sonrada bebeğinle ilgilenemezsin kucağına alamazsın dedi inşallah geçer bu sabah çok daha fazla ağrıyla uyandım
Kızlar Günaydın. Dün doktordan gelince yazamadım. Aslında yazıp yazmama konusunda da tereddütlüyüm. Bu hassas dönemde kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum. Dün iyi haber alamadım malesef. Bebeğim beyin kanaması geçirmiş doğduktan sonra yasamayabilirmis, yaşasa da bitkisel hayatta kalabilirmis.Bebegi aldirmam gerektigini söyledi Başka doktora da gideceğim. Ama bebeğimi aldirmayacagim. Durum böyle dün cok kötü bir gun gecirdim.
Kizlar ben artik yazmayabilirim. Sizin moralinizi de daha fazla bozmak istemiyorum. Allah hepinize ve bebeklerinize sağlık sıhhat versin. Allaha emanet olun
sevgili arkadaşlarım fairynin durumu beni çok üzdü Allah hepimizin bebişlerini korusun dün benim kontrolüm vardı bi sorun yok çok şükür tabi ağrılarım dışında daha önce yazmıştım ellerim çok uyuşuyor ağrıyor diye özellikle gece hiç uyuyamıyorum elimde hissizlik var bezi bile sıkamıyorum neyse doktora söyledim karpal tünel sendromu dedi eki elimede atel önerdi bilekten kavrayan bileklik bileğimdeki sinirler daralmış o yüzdenmiş şikayetim sonlara doğru daha ağrılı olur bunu kullan dedi ilerlerse doğumdan sonrada bebeğinle ilgilenemezsin kucağına alamazsın dedi inşallah geçer bu sabah çok daha fazla ağrıyla uyandım
Selam kızlar 2013 aralik annesi olmayı planlayan ben 2 kasımda kızımı dünyaya getirdim. Gece suyum geldi ve apar topar hastaneye geldik. Allah şükürler olsun kizim ve ben ikimizde çok iyiyiz. Yarın sabah evimize gidicez minik kızımla inşallah.
Selam kızlar 2013 aralik annesi olmayı planlayan ben 2 kasımda kızımı dünyaya getirdim. Gece suyum geldi ve apar topar hastaneye geldik. Allah şükürler olsun kizim ve ben ikimizde çok iyiyiz. Yarın sabah evimize gidicez minik kızımla inşallah.
cnm sağdan sola dönerlken sankki soldan kopuyo sağa gidiyo gibi.kaburgalar değilNasıl acidi canim kaburgalarin mi batti yoksa bebis mi bastırdı
normaldir kuzum kesin.Canım benim de karnım çok acıyo özellikle uyanıp ayağa kalktığımdageceleri sağa sola dönerken falan da acıyo. Artık iyice ağırlaştılar ya normal heralde
şenaycım bilmem hatırlar mısın 1 aydır aynı şikayetten bahsediyorum buradasevgili arkadaşlarım fairynin durumu beni çok üzdü Allah hepimizin bebişlerini korusun dün benim kontrolüm vardı bi sorun yok çok şükür tabi ağrılarım dışında daha önce yazmıştım ellerim çok uyuşuyor ağrıyor diye özellikle gece hiç uyuyamıyorum elimde hissizlik var bezi bile sıkamıyorum neyse doktora söyledim karpal tünel sendromu dedi eki elimede atel önerdi bilekten kavrayan bileklik bileğimdeki sinirler daralmış o yüzdenmiş şikayetim sonlara doğru daha ağrılı olur bunu kullan dedi ilerlerse doğumdan sonrada bebeğinle ilgilenemezsin kucağına alamazsın dedi inşallah geçer bu sabah çok daha fazla ağrıyla uyandım
cnm ben 2 aydır kullanıyorum dr um önerdi bir sorunla da karşılaşmadımBu arada göğüs için lanolin kremin doğumdan önce kullanılmasıyla ilgili konuşulmuştu bir ara, dün sordum doktoruma şimdiden kullanabilir miyim bir sorun olur mu diye şimdi erken daha, kullanma bir sonra ki randevuda tekrar sor dedi. Bebeğin hareketlerinin azalması ile ilgili tedirgin olan arkadaşlar vardı bu haftalarda hareketlerinin azalması normalmiş.
Geçmiş olsun canım yaa
Tedaviyle umarım geçer yoksa bebişi kucağa almak gerçektende zor olur :26:
Düzenli olarak kullan bilekliğini kuzum
Acil şifalarrr inşş
cnm darısı başımıza...Selam kızlar 2013 aralik annesi olmayı planlayan ben 2 kasımda kızımı dünyaya getirdim. Gece suyum geldi ve apar topar hastaneye geldik. Allah şükürler olsun kizim ve ben ikimizde çok iyiyiz. Yarın sabah evimize gidicez minik kızımla inşallah.
geçmiş olsun Allah şifalar versin, ilerlemez iyileşir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?