2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canlarım ya benimde ağrılarım arttı artık uyuyamıyorum dönerken canım yanıyor gülerken falanda çok ağrım oluyor özellikle göbek deliğimin çevresinde batmalar sızlamalar oluyor bunlar normal dimi 1 hafta var daha kontrolüme

arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah iyi haberler alırsın Allahtan ümit kesilmez yeni gördüm mesajını çok üzüldüm umarım doktorun yanılmıştır diğer arkadaşlarımızda sana destek olmuşlar hepsinden Allah razı olsun üzme kendini Allaha sığın biliyorsunherşey onun elinde hayırlısını versin inşallah bizimlede paylaşabilirsin burda hepimiz birbirimize manen destek oluyoruz biliyorsun canıım sen ve bebeğinde Allaha emanet olun

sevgili arkadaşlarım fairynin durumu beni çok üzdü Allah hepimizin bebişlerini korusun dün benim kontrolüm vardı bi sorun yok çok şükür tabi ağrılarım dışında daha önce yazmıştım ellerim çok uyuşuyor ağrıyor diye özellikle gece hiç uyuyamıyorum elimde hissizlik var bezi bile sıkamıyorum neyse doktora söyledim karpal tünel sendromu dedi eki elimede atel önerdi bilekten kavrayan bileklik bileğimdeki sinirler daralmış o yüzdenmiş şikayetim sonlara doğru daha ağrılı olur bunu kullan dedi ilerlerse doğumdan sonrada bebeğinle ilgilenemezsin kucağına alamazsın dedi inşallah geçer bu sabah çok daha fazla ağrıyla uyandım

Geçmiş olsun canım yaa
Tedaviyle umarım geçer yoksa bebişi kucağa almak gerçektende zor olur :26:
Düzenli olarak kullan bilekliğini kuzum
Acil şifalarrr inşş

Canım bu zor zamanlarınızda Allah sana da eşine de sabır ve dayanma gücü versin,
inşallah doktor yanılmıştır ve bebeğin doğduğunda sapasağlam olur, tüm arkadaşlar gibi benimde dualarım sizinle.

geçmiş olsun Allah şifalar versin, ilerlemez iyileşir inşallah

fairy ağlaya ağlaya dua ettim sana, inşallah hamilelerin duası kabul olurmuş ya burda birimizden birinin duası kabul olur. inşallah yanılmıştır doktorlar veya bir mucize olur.

Dün benim de kontrolüm vardı, 2450 gr olmuş bebeğim. Baş çevresi 3 hafta ilerdeymiş yine, böyle devam ederse doğumda beni baya zorlayacak sanırım. Şimdiden çatım ortadan yarılacakmış gibi ağrıyor, doğumda napıcam bilmiyorum. Bebeğin başı baya aşağıdaymış ağrım ondanmış. Doğuma kadar bol bol yat dinlen fazla ayakta kalma dedi, evde sürekli ilgi bekleyen bi çocukla nasıl dinleneceksem artık. 2 hafta sonra nst için randevu verdi. Bizde durum böyle.

Bu arada göğüs için lanolin kremin doğumdan önce kullanılmasıyla ilgili konuşulmuştu bir ara, dün sordum doktoruma şimdiden kullanabilir miyim bir sorun olur mu diye şimdi erken daha, kullanma bir sonra ki randevuda tekrar sor dedi. Bebeğin hareketlerinin azalması ile ilgili tedirgin olan arkadaşlar vardı bu haftalarda hareketlerinin azalması normalmiş.

Selam kızlar 2013 aralik annesi olmayı planlayan ben 2 kasımda kızımı dünyaya getirdim. Gece suyum geldi ve apar topar hastaneye geldik. Allah şükürler olsun kizim ve ben ikimizde çok iyiyiz. Yarın sabah evimize gidicez minik kızımla inşallah.

Gozunaydin cnm allah anali babali saglik ve sihhat icinde buyutmek nasip etsin.bugun bu topikte duydugum en iyi haberdi bizede moral oldu.

Canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün :)

Ayy maşallah size :) iyi bir haber duymaya ihtiyacımız vardı süper oldu. Allah analı babalı büyütsün canım çok sevindim :)

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün

denizz gizem nerdesiniz foto ekledim tahminlerinizi bekliyorum :)

Damlacım gözün aydın Allah saglıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin guzel kızını

Damlacım Allah hayirlı uğurlu etsin bebişini normalmi doğurdun sezeryanmı seninle aynıymış doğum tarihimiz kaç kilo doğdu gerçi sağlıklıymışya önemli olan o kokla bizim için cennet kokulunu sanada geçmiş olsun canım

Nasıl acidi canim kaburgalarin mi batti yoksa bebis mi bastırdı
cnm sağdan sola dönerlken sankki soldan kopuyo sağa gidiyo gibi.kaburgalar değil
dokular kopuyor gibi=(
Canım benim de karnım çok acıyo özellikle uyanıp ayağa kalktığımda geceleri sağa sola dönerken falan da acıyo. Artık iyice ağırlaştılar ya normal heralde
normaldir kuzum kesin.
ben birşey olduğnuu sanmıyorum çünkü karınlarımız kocaman artık .dönerken kalkarken normal olarak acıyor..
gerçekten ağırlaştık...
Rabbim sağlık versin.
şenaycım bilmem hatırlar mısın 1 aydır aynı şikayetten bahsediyorum burada
çok acı çekiyorum.akşama kadar da geçmiyor.
bırak bez sıkmayı yorganı bile üzerime çekemiyorum.kolum kaşınsa kaşıyamıoyrum
burada bunu yaşayan arkadaşlarımız vardı ama çözüm yoktu
ilk defa senden duydum ve çok umut doldum.yarın hemen dr a gideceğim.başka dr a çünkü benim dr önemsemedi.,
belki bana da verir o bilekliklerden..
biliyorumn onlardan kv m de kullanıyor.şu an verdi bana taktım hatta..denicem sabaha kadar.
cnm ben 2 aydır kullanıyorum dr um önerdi bir sorunla da karşılaşmadım
ve uçlarım yumuşadı gayet memnunum...

Canım gözünaydın Allah sağlıklı uzun ömürler versin analı babalı büyütsün
Kaç kilo doğdu hemen çıkıyosunuz hastaneden ne güzel

Geçmiş olsun canım yaa
Tedaviyle umarım geçer yoksa bebişi kucağa almak gerçektende zor olur :26:
Düzenli olarak kullan bilekliğini kuzum
Acil şifalarrr inşş

Teşekkür ederim canım inşallah geçer araştırdım biraz internetten doğumdan 6 ay sonra geçen bile olmuş çok kötüü

cnm darısı başımıza...
Allah yavrunuzu size bağışlasın analı babalı büyüsün.
Mis kokusunu içine çeke çeke uyu ne güzel...
Sende bebeğiin de iyiyse ne mutlu. Ağzınızın tadı hiç bozulmasın.
güle güle büyüt bebeğinii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…