2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Derdi veren Rabbim dermanini da verir inşallah. Allahtan ümidini kesme ol der ve olur herşey. Alllaha siginmaktan baska caremiz yok Allah yardimcin olaun

Allahim bu hafta bi an evvel gecsin...
Fairy cim ne diyecegimi bilemiyorum cok cok uzgunum..
Allah senide bebeginide korusun onu size bagislasin
Dr bebegi dogurtalim mi diyor? Suan bebegin yasiyor
dogarsa yasamaz diye mi korkuyorsun
Icerde daha mi iyi durumda olurmus..
Lutfen gelip yaz bize. Dualarimiz seninle..
Allah yar ve yardimcin olsun cnm

Günaydın
Fairy çok üzüldüm kuzum,Allah yardımcın olsun,sabır versin..

Sözlerin bittiği yer burası olsa gerek.Rabbim sana sabır versin.
Bir kapıyı kapatan Rabbim diğerini açar.
Allah sana tez vakitte sağlıkla bir bebek daha verir inşallah.
Ne söyleyeceğimi gerçekten bilemiyorum......
Yazarken bile ağlıyorum....

Canım benim Allahım yardımcın olsun. Hayatının en zor günleridir. Bence de umudunu kaybetme başka doktorlarla da görüş. Allahım sana ve eşine güç kuvvet versin.

canım cok zorr bı durumm Allah göstermesınn kımseye başka doktorada git mutlaka Allah yardımcın olsunn seni çok iyi anlıyorum çok çok zor bi durum ama önce senin sağlıgın önemli unutma . Allah ona ömür verecekse nefes verecekse yaşayacaktır ne olursa olsun Allah kimseyi böyle sınamasın. ben geçen sene ikiz hamileeydm tek yumurta 4 aylıktan itibaren kötü senaryolar birini kaybedebilirsn karnında ölebilir ikiside ölebilir. birini sonlandıralım biri başka dedi doktorun diğeri başka 25 haftalıkken 1 gun arayla kalpleri durdu ve suni sancılarla normal doğum yaptımm ben çok zor kararlar aldırmak sonlandırmakk. çok yıprandım sonra çok zor toğladım. bu hamilelğimdede hep tedirginlk korku içinde hala da öyle yaa. Allah göstermesinn inşş doktor yanılmıştır. Allah yardımcıNN olsunnn. Allaha emanet ol...

canım çok çok üzgünüm Allah şifa versin inşallah yavrunuza, peki neden oldu cnm sen rahatsızlandınmıda doktora gıttın nasılanladı anne karnındakı bebekte beğin kanaması m ı olurmusya ;Allahım korusun karnına darbe felan mı aldında oldu ne oldu çok üzgünüm

cnm çokk çokk üzüldüm gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. allahtan umut kesilmez. allah büyüktür dularım seninle. geçen bir yazı okumuştum murat göğebakanla ilgili kendisi kanser olduğunda doktorlar iyileşme şansı tanımamış ama onun verdiği cevap beni çok etkilemişti. doktora demişki ben sana tapmıyorum ki benim büyük bir allahım küçük bir derdim var demiş. ve kanserden kurtuldu.kısaca allah en iyisini bilir inşallah bebeğine bişey olmayacak sen gönlünü ferah tutmaya çalış.

Canım Rabbimin mucizelerinden biride senin bebeğin olur inşallah doğduğunda sapasağlım sağlıklı bir bebek olur..
Çok duyuyoruz bunu dediler şunu dediler ama bebeğim çok sağlıklı yaramazmı yaramaz..
Ben inanamadım nedense ...Rabbim Evladını sağlıklı bir şekilde sana bağışlasın....

Canımm insan böyle durumlarda ne diceğni bilemiyo ne desek boş...
Rabbim ne kararlamışssa o olur doktorun eşin dostun ne dediği önemli değil
Yicek ekmeği varsa allahın izniyle sağlıkla olur
Dualarımız hep seninle
Allah sana ve eşine sabır dirayet güç kuvvet versin
Başka dr lar ne dicek bakalımm

herkese iyi hafta sonları nasılsınız kızlar ben fena sayılmaz...

buradaki medical parklar 3000 den başlıyoooo...
ne kadar oynuyor fiyatlar.
o 3 de yazan benimmm=((
5:30 a kadar uyumadım bu gece mahvoldum karnım çok acıdı.......

kızlar slm nasılsınız?benim de bu aralar miğdem yanıyor resmen bebeğim oynadıkça miğdm de yanmaya başlıyor dün gece çok hareketliydi sıpacık:)özelliklede babamız elini karnıma koyunca resmen uçuyor içimde:)))

Son düzenleme:

Canım benim, geçmiş olsun, Rabbim şifa versin inşAllah, bizim için neyin hayırlı olduğunu bilemeyiz. sabırlı olmaya çalışın, çok ama çok dua ediyorum size. bebeğinin doğmasını bekleyin bence, ne olacağını hiç kimse bilemezz.. buraya da yazmaya devam et. biz iyisiyle kötüsüyle birbirimize destek olmalıyız.

buradaki medical parklar 3000 den başlıyoooo...
ne kadar oynuyor fiyatlar.
o 3 de yazan benimmm=((
5:30 a kadar uyumadım bu gece mahvoldum karnım çok acıdı.......

Canım benim de karnım çok acıyo özellikle uyanıp ayağa kalktığımda geceleri sağa sola dönerken falan da acıyo. Artık iyice ağırlaştılar ya normal heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…