2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ay bıktım bu telefondan yaa günde 3 kere şarj ediyorum
Offff
İphoneları olan kızlar sizinde böyle mi yaa
Yoksa bnmki mi bozuluyorrrr

Gerçekten hamile gibi acayip bir şekilde aş eriyor şimdide 1 kilo mandalina 3 tane nar yedi
Bugünde kalktı ay başım dönüyor tansiyonum düşüyo galiba çubuk kraker varmı diyo
Dedim hamileliğin ağır geçiyor senin sen git yat kalkma bakalım önce hangimiz doğurucaz
Bütün hamilelik belirtilerini en ağır şekilde yaşıyor gebertcem elimde kalıcak bebeğide oda
Komşumada rezil oldum gerçekten bende gofret verdim hoşbeş vardı bir paket

Son düzenleme:
Kuzum
Beşik dımdızlak ortada içini halledeyim koyarım resim
Fatıma'nın rahmetli kayın pederi yapmış cok eski bişey ama guzel
Sadece içinin yatağını beğenmedim yamuk yumuk
Su süngerler den yaptırcam arastırayımda

Ay bıktım bu telefondan yaa günde 3 kere şarj ediyorum
Offff
İphoneları olan kızlar sizinde böyle mi yaa
Yoksa bnmki mi bozuluyorrrr

Benimde öyle çok çabuk bitiyor şarjı telde konuşunca hooop bitiyo bende 2 kez filan takıyorum hemen doluyor ama..

Öyle bi şansın yok ki senin... İstersen kafanda pokla dolaş
Az kokulu olursun ama yinede güzelliğin baki Cnm
Muahhhhh
Yerim o ablak yüzünü patlıcan burnunu
ben bu gazla kendimi kleopatra sanarıom sokakta gezerimmmm
Allahım bu ne laflar böyle kocam olacak öküzden duymadım ben bunlarıı=)))
muahhh da benden sana gelsin kuzucumm hem de çifter çifterrr..
burnumu yesen doyarsın, yüzüme yer kalmaz midende=))

İş görsün yeter canım ya nolcak içini dediğin gibi değişirsin olmazsa..
bu bebekleri çuvalda bile yatırsak cennet olur orası :))

Nankörlük etmek de istemiyorum, annemle eşim yapıyorlar her şeyi ama işe yaramamak beni deli ediyor. Ben zaten sana hayranım, 1 günde neler yaptın, odası mis gibi oldu

Adetten sonra kan testi böyle çıktıysa hamile olman imkansız canım. 1 ay geçti diyorsun zaten, olsa kanda kesin çıkardı.

Hoş bulduk canım
Ya Deniz 31 yaşına geldim hala annem topluyor totomu Makinaya çamaşır atsam tutuluyor belim. Doktor yüzmeye gitmelisin diyor, onu da yapmadım bir türlü. Doğumdan sonra kesin spora gitmeliyim.
Miden de bulanıyor mu? Benim başlardaki gibi midem bulanmaya başladı

Nankörlük etmek de istemiyorum, annemle eşim yapıyorlar her şeyi ama işe yaramamak beni deli ediyor. Ben zaten sana hayranım, 1 günde neler yaptın, odası mis gibi oldu

beklesemde yardım etcek kimse olmicağı için mecbur yapıcaktım hayatım 28inde oda geldi 30unda herşey bitmiş yerleşmişti:)))
bişey olmaz yapmak istiyolar ne güzel yapsınlar canım çalışıyosun sonuçta haftasonları yaparsın birazcık bişeyler :)

Yaaa gelmedi hala. Gerçi bizim gevşekliğimizden oldu, geç sipariş verdik. İnşallah koku hemen çıkar.

Yatak işini baya araştırdım. Visko ve yaylı olmaz diyorlar. Geriye lateks kaldı. Bir de yaylılar çok yüksekti. Park yatak için de en iyisi pamuk yatakmış, inşallah memnun kalırız.

Bi şiş burun da bende var:)) Gıdım da çıktı, ay parçası oldum iyice

Sallayabilirdin de, ne işler yaptın 2 günde.
Ben de göstermelik bir-iki kitap yerleştiriyorum işte:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…