- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
evet canım adet bıtımınden sonra yaptırdım testı
gizem demeeeeee
off ya nefret ediyorum çatlaktan
ama yüzümün çatlama konusunda katılıyorum kesin benimde çatlar=)
ablak ldum yüzüm şişti burnumda=(
çirkin bişi oldum yaaa ben Allahın gücüne gitmesin..böyle değildi 1 ay önceye kadar=((
okudum kuzucum
,bugün kv deyim
yarın o bal tarçın olayını denicem ama sende deneyim bana yaz olur mu işe yaradı mı diye...
kesin bende de var o sendromdan sandalye falan çekemiyorum ben..
ayyy havuk inanmıyorum hamile sen misin o mu=))
Allah iyiliğinizi versin çok iyiymiş ya komşuya da rezilli cabası=)
güler misin ağlar mısın
aa gelmedi mi daha yaaa
neyse hemen çıkar koku falan zaten
canım bende yalnızdım ama eşim sağ olsun herşeyin ucunbdan tuttu
yoksa yapamazdım...
ayrıca yatak önerilerini de dinlicem.çok iyi oldu.Senin tercihin de önemliydi benim için...
Ay bıktım bu telefondan yaa günde 3 kere şarj ediyorum
Offff
İphoneları olan kızlar sizinde böyle mi yaa
Yoksa bnmki mi bozuluyorrrr
ben bu gazla kendimi kleopatra sanarıom sokakta gezerimmmmÖyle bi şansın yok ki senin... İstersen kafanda pokla dolaş
Az kokulu olursun ama yinede güzelliğin baki Cnm
Muahhhhh
Yerim o ablak yüzünü patlıcan burnunu
Kuzum
Beşik dımdızlak ortada içini halledeyim koyarım resim
Fatıma'nın rahmetli kayın pederi yapmış cok eski bişey ama guzel
Sadece içinin yatağını beğenmedim yamuk yumuk
Su süngerler den yaptırcam arastırayımda
Benimde öyle çok çabuk bitiyor şarjı telde konuşunca hooop bitiyo bende 2 kez filan takıyorum hemen doluyor ama..
Nankörlük etmek de istemiyorum, annemle eşim yapıyorlar her şeyi ama işe yaramamak beni deli ediyor. Ben zaten sana hayranım, 1 günde neler yaptın, odası mis gibi olduizne ayrılmayımı beklesen ama o da geç olur stres yapma kuzum başlayınca inan arkası hemen geliyo bitiyo çabuk kafana takma yavaş yavaş halledersin ben tek başıma 1 günde yaptım bak
eve gelen abla 1 gün ütü için gelsin ütülesin sen yerleştir bu haftasonu olmazmıı:44:
Adetten sonra kan testi böyle çıktıysa hamile olman imkansız canım. 1 ay geçti diyorsun zaten, olsa kanda kesin çıkardı.bayanlar bırsey soracağım benım ılıskımın uzerınden bır ay gectı bazı sorunlar olduğundan tek ılıskı oldu ve ben adet oldum sonrakı kan testım 0.01 adetten ıkı yada uc sonrakı test sızce gec döllenme ıhtımalı yada ustune görme ıhtımalı varmıdır yardımcı olabılırmısınız
Hoş bulduk canımTurkuazcım hoşgeldin cnmmm
O bir işe yaramama duygusunu iyi bilirim(
Ama hepsi gecicek Cnm az daha sabır
Bende tedavi olucam doğumdan sonra
Fizik tedavi şart bana Yada plates fln iyi geliyor
Seninde sırtın geçer inşallah canım
Ben bide hala öğürüyorummm cok feci cokkk
Aşağı egilemiyorum aniden bişey yapsam hemen kusasım geliyor
Şuanda da kasımlar var
Nankörlük etmek de istemiyorum, annemle eşim yapıyorlar her şeyi ama işe yaramamak beni deli ediyor. Ben zaten sana hayranım, 1 günde neler yaptın, odası mis gibi oldu
Yaaa gelmedi hala. Gerçi bizim gevşekliğimizden oldu, geç sipariş verdik. İnşallah koku hemen çıkar.aa gelmedi mi daha yaaa
neyse hemen çıkar koku falan zaten
canım bende yalnızdım ama eşim sağ olsun herşeyin ucunbdan tuttu
yoksa yapamazdım...
ayrıca yatak önerilerini de dinlicem.çok iyi oldu.Senin tercihin de önemliydi benim için...
Bi şiş burun da bende var:)) Gıdım da çıktı, ay parçası oldum iyicegizem demeeeeee
off ya nefret ediyorum çatlaktan
ama yüzümün çatlama konusunda katılıyorum kesin benimde çatlar=)
ablak ldum yüzüm şişti burnumda=(
çirkin bişi oldum yaaa ben Allahın gücüne gitmesin..böyle değildi 1 ay önceye kadar=((
MaalesefAy bıktım bu telefondan yaa günde 3 kere şarj ediyorum
Offff
İphoneları olan kızlar sizinde böyle mi yaa
Yoksa bnmki mi bozuluyorrrr
Sallayabilirdin de, ne işler yaptın 2 günde.beklesemde yardım etcek kimse olmicağı için mecbur yapıcaktım hayatım 28inde oda geldi 30unda herşey bitmiş yerleşmişti:)))
bişey olmaz yapmak istiyolar ne güzel yapsınlar canım çalışıyosun sonuçta haftasonları yaparsın birazcık bişeyler :)
Sallayabilirdin de, ne işler yaptın 2 günde.
Ben de göstermelik bir-iki kitap yerleştiriyorum işte:))
Ay bi de işleri onlar yapıyor, ben stresi yapıyorum, söyleniyorum falan. Ben olsam onların yerinde kendimi çekemezdimSallayabilirdin de, ne işler yaptın 2 günde.
Ben de göstermelik bir-iki kitap yerleştiriyorum işte:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?