- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
Walla hızlı elin, ben siparişleri bile bitiremedim:)sallasaydım iyice ağırlaşıp hiç yapamam tek diye korktum:26:
annen yardımcı canım işte sen panik yapma ben olaydım 2 güne hallederdik
Hoş bulduk canım
Ya Deniz 31 yaşına geldim hala annem topluyor totomuMakinaya çamaşır atsam tutuluyor belim. Doktor yüzmeye gitmelisin diyor, onu da yapmadım bir türlü. Doğumdan sonra kesin spora gitmeliyim.
Miden de bulanıyor mu? Benim başlardaki gibi midem bulanmaya başladı
Yavrular gelince hayat yeniden başlayacak, yenilenecekmişim gibi geliyor:)Canım bnm yaa cokkkk iyi anlıyorum seni
Ama yüzmek cok cok iyi geliyor
Sırt kaslarını çalıştırıyor güçlendiriyor
Yazın ben rahatım mesela
Kazadan sonra Dr yüz bol bol demişti
Bide sıcak güneş cok iyi geliyor du
Ama hamilelikte napabilirz kiiii :/
Herseye vakit yetmio işte..!
Sen ztn çalışıyorsun cok zor du yüzmeye gitmen
Dur bakalım hayırlısı ile doğumlarımızı atlatalım
Yeniden bebilerimizle doğalım inşallah
Ay bi de işleri onlar yapıyor, ben stresi yapıyorum, söyleniyorum falan. Ben olsam onların yerinde kendimi çekemezdim
Walla hızlı elin, ben siparişleri bile bitiremedim:)
Perdeyi çoktan seçtim ama ben hala sipariş veremedim, sen taktırdın bile
Bende hep tek yaptım..!
Allah razı olsun eşim cokkk yardım etti
Hallettik herseyi
Kim gelip yapcak.. Benimkiler ist da ztn..!
Emine annemede yaptırmadım çünkü kıyamadım
Ölçüler de alındı aslında. Balkona da stor yapılacak. Birkaç şey daha isteyeceğim, gidip de sipariş vereyim dedim ama sıkıldım galiba bu işlerden de, gidemiyorum bir türlü.hamileyiz biz serbest herşey dayansınlar biraz daha
hayatım gitmen gerekiyomu perdeciye tekrar göndersin birini alsın ölçüyü başlasınlar dikmeye neyi bekliyosuun:44:
Ölçüler de alındı aslında. Balkona da stor yapılacak. Birkaç şey daha isteyeceğim, gidip de sipariş vereyim dedim ama sıkıldım galiba bu işlerden de, gidemiyorum bir türlü.
Bu arada sen cibinliği diktirdin mi hazır mı aldın?
emrahı yardım et dicek kadar göremiyorum ben annesi zaten belli
Allah güç kuvvet verdi denizim valla bize
anam bu göbekcik benimkinin yanında=))göbikim kızlar biraz önce çektik
Gocemen olduk biz
aynen kuzucum aynen..beklesemde yardım etcek kimse olmicağı için mecbur yapıcaktım hayatım 28inde oda geldi 30unda herşey bitmiş yerleşmişti:)))
bişey olmaz yapmak istiyolar ne güzel yapsınlar canım çalışıyosun sonuçta haftasonları yaparsın birazcık bişeyler :)
hahahhaha=))Bi şiş burun da bende var:)) Gıdım da çıktı, ay parçası oldum iyice
oyy kuzu o kuzu kuzu..Senin durum o yonden vahim gizim
Bmmki de Aral var evde hergun yapılmak zorunda olan iki çeşit yemek var
Ev işi sürekli dağılan evi toplamak var
Oyuncakları öğüre öğüre topluyorum valla
Aral cok dagınık.
Arada babaanneye gidiyorda dinleniyorum
Okulda var Allah'tan :/
Kuzum bu hafta sonu bana boncuktan kolye yaptı hediye
Bide zarf yaptı mektup yazmış
Yazıda kalpler çiçekler ay yıldız vs..onun mektubu bu oluyor
Kızlar Günaydın. Dün doktordan gelince yazamadım. Aslında yazıp yazmama konusunda da tereddütlüyüm. Bu hassas dönemde kimseyi olumsuz etkilemek istemiyorum. Dün iyi haber alamadım malesef. Bebeğim beyin kanaması geçirmiş doğduktan sonra yasamayabilirmis, yaşasa da bitkisel hayatta kalabilirmis.Bebegi aldirmam gerektigini söyledi Başka doktora da gideceğim. Ama bebeğimi aldirmayacagim. Durum böyle dün cok kötü bir gun gecirdim.
Kizlar ben artik yazmayabilirim. Sizin moralinizi de daha fazla bozmak istemiyorum. Allah hepinize ve bebeklerinize sağlık sıhhat versin. Allaha emanet olun
Sayfaya ekledim canım 2-3 sayfa önce ama bi daha ekliyorum senin için
Eki Görüntüle 848153 Eki Görüntüle 848154
Selam kızlar 2013 aralik annesi olmayı planlayan ben 2 kasımda kızımı dünyaya getirdim. Gece suyum geldi ve apar topar hastaneye geldik. Allah şükürler olsun kizim ve ben ikimizde çok iyiyiz. Yarın sabah evimize gidicez minik kızımla inşallah.
Sayfaya ekledim canım 2-3 sayfa önce ama bi daha ekliyorum senin için
Eki Görüntüle 848153 Eki Görüntüle 848154
cnm ben 2 aydır kullanıyorum dr um önerdi bir sorunla da karşılaşmadım
ve uçlarım yumuşadı gayet memnunum...
ilk defa resim eklemeyi denicem bakalım :) Yarın da diğerlerini eklicemEki Görüntüle 848184 Eki Görüntüle 848185
Ah hevuk cum gecen hafta dr dim birsey cikmadi. Bu nasil birsey ya sirt kaburgalarima bile agri vuruyor halbuki birtane evlat dogurdum ama sezeryan hicte agrim olmadi hamileligimi anlamadim bunda bittim bu agrilar fena
ustune görme bıle olsa kanda çıkmalıydı canım demı
Bende kız diyorummm asyamca
Birisi bi minderin altına makas bir diğerinin altına bucak koysun
Sen dışarda ol tabi görme kesinlikle.
Sonra içeri gir ve istediğine otur bakalım makas olan yere mi
Bıçak olan yere mi oturcannn
Bıçak erkek makas kız
diş berbat bişy geçmiş olsun canım ben hiç bişey sürmedim çünkü çatlayacaktım benımde popom çatlamış arkama göremediğim için ne durumdayım bilmıyordum boy aynasında bakınca kırmızı lekeler olmuş zaten selülit dolu ama göbeğimde yok bacaklarımın kenarlarında da olmuş üzüldüm ama ne yapalımananemdeydim yeni geldimm arkada dişim şişmiş çok acıyo(
ve bugün ananemdeki aynada bi gördüm ki yanlar ve iç bacaktan sonra göbeğimde çatlamaya başlamış evdeki boy aynasında loş ışıktan göremiyomuşum meğer..yakında suratım gözlerim falanda çatlar heralde bu gidişle offfff
aynen benımde yüzüm burnum şiş koca kafayıım saçlarımı topluyorum birde bakımı zor lönk diye çıkıyo surat yeni doğum yapmış birine gittim geçenler de doğumdan bir kaç gün geçmişti ama suratı hala şişti ben de hemen incek sanıyordumm ne kadar süre sonra kendimize gelırız acabagizem demeeeeee
off ya nefret ediyorum çatlaktan
ama yüzümün çatlama konusunda katılıyorum kesin benimde çatlar=)
ablak ldum yüzüm şişti burnumda=(
çirkin bişi oldum yaaa ben Allahın gücüne gitmesin..böyle değildi 1 ay önceye kadar=((
Hoş bulduk canım
Ya Deniz 31 yaşına geldim hala annem topluyor totomuMakinaya çamaşır atsam tutuluyor belim. Doktor yüzmeye gitmelisin diyor, onu da yapmadım bir türlü. Doğumdan sonra kesin spora gitmeliyim.
Miden de bulanıyor mu? Benim başlardaki gibi midem bulanmaya başladı
İyi geceler,çok yorgunum kızlarrrr oyyyyy her yanım tutulmuşşşş((
Sabah kahvaltıdan sonra temizlik yaptım süpür,sil banyo toilet falan
Sonra balık temizledim veee eşimin teyzesi aradı evdeysen uğrayacağız diye
Anaaam balıkta yetmez kimseye 2 saatlik yoldan buraya bir yakınlarına geçmiş olsun gelmişler de
Bana da telefonda sakın bişey hazırlama dedi..
Ben yine de kek yaptım 5 dkkada hamur kızarttım çayla yedik
Aysun sana maşallah diye diye okuyup üfleyerek gitti kadın,
Beni o değilse pazar ütüsüyle,kaanın banyosu vs de yorunca
Perttt oldun kalkamıyorum şu an ezgiyi yatağına almam lazım koltukta uyudu,eşimde uyudu
Allahım sana geliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?