slm kızlar günaydın her zaman yazamıyorum yıllık izindeyim evdeyim bugün ieş geldim ay sonu hesapları için canlarım kızım için düşündüğüm isimleri paylaşıyorum sizde yardımcı olun bakim
mina yada mira
reyyan
hira
eşim çok elif olsun istiyo çok güzel bi isim ama kardeşimin ismide elif çok yakınımla aynı isim olsun istemedim siz ne dersiniz.
birde kzılar doğum zamanımıza az kaldı ben ağda yaptırmaya korkuyorum hani yatırıyolar kasarım kendimi felan diye şu epilasyon işine nasıl bi çözüm bulsam bilemedim(
günaydın hira çok hoşuma gitti
ağdaya git derim valla büyük rahatlık gittim kurtulduım rahat ol hemen çıkmıyor bende 10 gün sonra falan yaptırıcam 15 günde de hemen çıkmaz herhalde çıkarsa da tek tük onları kendim hallederim sürekli kontrol ederim artık sık gidiyoruz muayeneye ne olur ne olmaz diyorum
Sayfaya ekledim canım 2-3 sayfa önce ama bi daha ekliyorum senin için
Eki Görüntüle 848153 Eki Görüntüle 848154
Ayy çok güzelll yaa. Düşündükçe heyecan yapıyorum..Evet canım, tam 39 bittiği gün olacak. Bakalım yarın kontrol var, ne diyecek doktor. 3 Aralık olacak bizim de kısmetse:)
ağdaya gitcem gitmesinede ben sırt üstü yatamıyorum onlarda bacağını kaldır sağa dön sola dön felan diyolarya yapamıyorum işte onları ama artık onlar beni idare etcek napim gitcem bende mecbur canım çarşamba günü bende diyorum acil bişey olsa doktora gitsem hiç müsait değilim bir an önce gideyim bari dediğin gibi canım :)
hira güzel bencede çok kararsızım vallaen sonunda eşime kalcakta elif koycak diye bir an önce bulmaya çalışıyom
ANNE ADAYLARI NORMAL DOĞUMDAN KORKUYOR
Anne adaylarının normal doğumdan korktuğunu kaydeden Dr. Dündar, sözlerini şöyle sürdürdü: Anne adayları normal doğumdan korkmaktadır. Bunu önlemenin yolu hekim hasta ile iyi bir diyalog kurup normal doğumun faydalarını anlatmalı. Sezaryenin cerrahi bir işlem olduğu ve yan etkilerini anlatmalı, hastanın korkusunu yenmeli ve hastaya iyi bir güven vermeli ve en önemlisi normal doğuma bizzat hekimin girerek bu konuda hastanın kendisini güvende hissetmesini sağlamalıdır. Tabiki hekim bu görevleri yaparken hekimi koruyacak yasaklar bir an önce çıkarılmalı, hastaların hekimi zor duruma sokacak yaklaşımlarını minimalize edecek yasaklar bir an önce çıkarılmalıdır. Hekim görevini yaparken rahat ve huzur içinde yapmalıdır."
(İHA)
canım sen nasıl en iyi şekilde hissedersen o şekilde alıyor yani vbenım kı öyle yapıyor sende rica edersin idare eder seni artık napcaksın alan kişi sana uyacak . valla bu kıl konusu da ekstra geriyor insanı bide onu düşünüyoruz valla..
yaa ne güzel demiş ama biz bırak konuşmayı kendi sorularımızı soramıyoruz türkiyede ki doktorlar oturcaak da sana cesaret verecek saatlerce sana anlatacak korkunu yeneceksinn nerdeeeee paldır küldür yapılıyor herşey genel anlamda söylüyorum istisnalar belki vardır ben pek duymasam da özele de gitsen bu böylee oralarda aynı devlet hastaneleri gibi en fazla 5-10 dakıka
paylaşım için teşekkürler canım bu kısma takılınca sadece oraya alıntı yaptım
günaydın kızlar
idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma ve kasılmalara sebep oluyormuş.bendede az çıktı. antibiyotikte kullanıyorum şu anda.
dikkat edin lüften
Selam kızlar 2013 aralik annesi olmayı planlayan ben 2 kasımda kızımı dünyaya getirdim. Gece suyum geldi ve apar topar hastaneye geldik. Allah şükürler olsun kizim ve ben ikimizde çok iyiyiz. Yarın sabah evimize gidicez minik kızımla inşallah.
canım sen nasıl en iyi şekilde hissedersen o şekilde alıyor yani vbenım kı öyle yapıyor sende rica edersin idare eder seni artık napcaksın alan kişi sana uyacak . valla bu kıl konusu da ekstra geriyor insanı bide onu düşünüyoruz valla..
yaa ne güzel demiş ama biz bırak konuşmayı kendi sorularımızı soramıyoruz türkiyede ki doktorlar oturcaak da sana cesaret verecek saatlerce sana anlatacak korkunu yeneceksinn nerdeeeee paldır küldür yapılıyor herşey genel anlamda söylüyorum istisnalar belki vardır ben pek duymasam da özele de gitsen bu böylee oralarda aynı devlet hastaneleri gibi en fazla 5-10 dakıka
paylaşım için teşekkürler canım bu kısma takılınca sadece oraya alıntı yaptım
Denizzzzz sen gel yeteki balımmm:))Bigun aricammmm aysun sana geliyorum diyicem
bana Sadece hamur kizart
slm kızlar günaydın her zaman yazamıyorum yıllık izindeyim evdeyim bugün ieş geldim ay sonu hesapları için canlarım kızım için düşündüğüm isimleri paylaşıyorum sizde yardımcı olun bakim
mina yada mira
reyyan
hira
eşim çok elif olsun istiyo çok güzel bi isim ama kardeşimin ismide elif çok yakınımla aynı isim olsun istemedim siz ne dersiniz.
birde kzılar doğum zamanımıza az kaldı ben ağda yaptırmaya korkuyorum hani yatırıyolar kasarım kendimi felan diye şu epilasyon işine nasıl bi çözüm bulsam bilemedim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?