günaydın kızlar
idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma ve kasılmalara sebep oluyormuş.bendede az çıktı. antibiyotikte kullanıyorum şu anda.
dikkat edin lüften
kızlar bu 7-12 kg arasında kalmayı başarabile kaç kişi var aramızdaortalama bir ayımız var daha bir de bunu da düşünmek lazım bebeklerin en hızlı kilo aldığı dönemdeyiz,bende çatlamaya başladım yanımda krem getirdim gündüz süreririm diye ama şu eklediğim yazıyı okuyunca sürmesem mi diyorum
kasıklarım da ağrı da var bugun ben gittikçe korkmaya ve tedirgin olmaya başlıyorum ya,allahım hakkımızda hayırlısını nasip et
yaa ne güzel demiş ama biz bırak konuşmayı kendi sorularımızı soramıyoruz türkiyede ki doktorlar oturcaak da sana cesaret verecek saatlerce sana anlatacak korkunu yeneceksinn nerdeeeee paldır küldür yapılıyor herşey genel anlamda söylüyorum istisnalar belki vardır ben pek duymasam da özele de gitsen bu böylee oralarda aynı devlet hastaneleri gibi en fazla 5-10 dakıka
paylaşım için teşekkürler canım bu kısma takılınca sadece oraya alıntı yaptım
cumartesi günü aziz bebeden bir tane daha battaniye aldım, kalın yumuşacık bişey, çok hoşuma gitti, aklımda kalacağına alayım dolabında dursun dedim hem çok kusan bebeklerde ihtiyaç oluyormuş.
sonunda beşik mi park yatak mı çıkmazına bir son verdim ve park yatak aldık yatak odamıza koymak için, bir tane kalmıştı 60x120 cm ölçüsünde indiirm yapmışlar 145 tl'ye aldık, içinede sünger yatak aldım, kılıfını falan çıkarıp yıkadım hemen. bir tarafı tekerlekli odaların kapısından rahatça geçiyor hem hafif, oda oda taşırım artık gündüzleri ben hangi odaya gidersem oda orda olur :) 4 aydan sonra kendi yatağına geçincede bunu anneme veririz gündüzleri orda yatar. kafam çok rahatladı valla.
karyolasının uyku seti var kızlar, bu park yatak içinde ayrıca bir tane alsam mı? sırf kenar koruyucu için, yoksa nevresim takımları almıştım zaten ama kenar koruyucu yok tabi onlarda. park yatak için grekir mi?
cnm bende 60*120 park yatak aldım ıcıne uyku setıde aldık ama yan korumalıgı yok .korumalıklı denedık magzada ıcı daralıyo bayaa gerek yok korumalıga bence... yatagı sunger demıssın ıc yatagını almadımm bnde vısko alma dedılr.pamuk yatakmı alsak dıye bılemedım bnde
slm kızlar günaydın her zaman yazamıyorum yıllık izindeyim evdeyim bugün ieş geldim ay sonu hesapları için canlarım kızım için düşündüğüm isimleri paylaşıyorum sizde yardımcı olun bakim
mina yada mira
reyyan
hira
eşim çok elif olsun istiyo çok güzel bi isim ama kardeşimin ismide elif çok yakınımla aynı isim olsun istemedim siz ne dersiniz.
birde kzılar doğum zamanımıza az kaldı ben ağda yaptırmaya korkuyorum hani yatırıyolar kasarım kendimi felan diye şu epilasyon işine nasıl bi çözüm bulsam bilemedim(
Denizzzzz sen gel yeteki balımmm:))
Rüyamda seni gördüm,göğüslerin acıyordu ve ben sana msj yaptım..
Sonrada süt geldi göğüsünden peçeteyle siliyorsun,hayırdır inş.:26:
Bebeğim ben olsam bunların içinden Mira yı seçerdim..çok hoş geldi kulağıma,medcezirde de var Mira Serenayın adı ve onlar mira dedikçe bayılıyorum ben:))
Epilasyon işine gelince,hiç ağdaya fln gidemem diyosan al karşına aynayı epilatörle al,ben ezgi de öyle yapmıştım bunda çıkmıyor zaten fazla giderim belki ağdaya dicem ama ağdacı kızda hamileydi başka hiç kimseye de aldırmadım yasa,en iyisi bacaklarımı kız kardeşim alsın diğerini epilatorle halledeyim yine:26:
merhaba arkadaşlar sizi takipteyim bende ama yazmıyorum benim kızımın kilosu biraz düşük 32+0 da 1650 di doktor normal diyor ama kilolu bir bebek beklemeyin dedi sağlıklı olsun da artık yapıcak birşey yok bende kızım için hem hastanede dağıtmaya hem de eve ziyarete gelenlere vermeye sabun yaptırıyorum bir fikir olur sizin için diye buraya ekliyeyim dedim Eki Görüntüle 848682
gunaydınn herkese hayırlı haftalar olsn inşş. yarın kontrolum var bnmde. bakalım ne dıcek doktorumzz .. çatı kontroluu olan varmı? yaa bu kıllar dert oldu cidden napıcam bnde bilmiyorummm
merhaba arkadaşlar sizi takipteyim bende ama yazmıyorum benim kızımın kilosu biraz düşük 32+0 da 1650 di doktor normal diyor ama kilolu bir bebek beklemeyin dedi sağlıklı olsun da artık yapıcak birşey yok bende kızım için hem hastanede dağıtmaya hem de eve ziyarete gelenlere vermeye sabun yaptırıyorum bir fikir olur sizin için diye buraya ekliyeyim dedim Eki Görüntüle 848682
Ayy canım yaa ben hira diyorum. Eşime de istediğimi söyledim. Çok etkilenmiştim umreye gittiğimizde gece 3 te hira dağına çıkmıştık. Ilk vahyin geldiği mübarek yer. Heryer ışıl ışıldı. Kabeye uzak olmasına rağmen tam karşısındaydı.
Ama eşim mübarek de olsa bi dağ ismi değilde örnek aldığımız bi şahsın ismi olsun diyor. Bizimki sümeyra ama gönlümde hira vardı.
canım beni 32. haftada çatı kontrolü yaptı. normal görünüyor dedi, ki ben tüp bebek hamilesiyim. kılları da son bir cesaret ve güçle alın aynayı karşınıza yarım saatte hallolur. ben de 31. haftada epilasyonla almıştım heryerimi, şimdi bir de sanırım 37 'de yaparım inşallah. ama kuaföre göstermeyin oranızı buranızı derim kızlar, mahrem bölgemiz orası, kız kıza bile olsak da...
canım tüp bebek yaptırdığın dr a mı gidiyorsun hala? benimkide tüp bebiş, ama ben dr u değiştirdim, niye çatı muayenesi yaptıki? normal doğummu düşünüyorsun yoksa?canım beni 32. haftada çatı kontrolü yaptı. normal görünüyor dedi, ki ben tüp bebek hamilesiyim. kılları da son bir cesaret ve güçle alın aynayı karşınıza yarım saatte hallolur. ben de 31. haftada epilasyonla almıştım heryerimi, şimdi bir de sanırım 37 'de yaparım inşallah. ama kuaföre göstermeyin oranızı buranızı derim kızlar, mahrem bölgemiz orası, kız kıza bile olsak da...
günaydınnnn :))
Kızlar dün sancım baya fazlalaştı. Sancı gelince nefesim daralıyordu. Sonra geç saatte çay bardağı tabağı kadar akıntı geldi. Hani yumurtlama zamanı gelen iki parmak arasında sünen şeffaf bi akıntıydı. Panik yapmak istemedim. Önemli bişe değildir umarım. Bugün iyiyim bi sorun yok allaha şükür.
canım beni 32. haftada çatı kontrolü yaptı. normal görünüyor dedi, ki ben tüp bebek hamilesiyim. kılları da son bir cesaret ve güçle alın aynayı karşınıza yarım saatte hallolur. ben de 31. haftada epilasyonla almıştım heryerimi, şimdi bir de sanırım 37 'de yaparım inşallah. ama kuaföre göstermeyin oranızı buranızı derim kızlar, mahrem bölgemiz orası, kız kıza bile olsak da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?