2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
günaydın kızlar
idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma ve kasılmalara sebep oluyormuş.bendede az çıktı. antibiyotikte kullanıyorum şu anda.
dikkat edin lüften

geçmiş olsun canım, geçen ay ben de çok sıkıntı çektim enfeksiyondan dolayı çabucak atlatırsın inşallah

ben toplamda 5 kilo aldım sanırım doğuma kadar 3 ya da 4 kilo daha alırım
ama benim kilo almama sebebim şeker dolayısıyla sıkı diyet yapıyor olmam
sağlık problemim olmasa 20 kilo bile alırdım zira ilk hamileliğimde 28 kilo almıştım :26:

benim doktorumun odası önünde uzun sıralar oluyor
3 yardımcısı var 3 ayrı odaya hasta hazırlanıyor,
doktorum bir odadan diğer odaya mekik dokuyor akşama kadar
bu durumda oturup beni rahatlatması hayal olur :44:

cnm bende 60*120 park yatak aldım ıcıne uyku setıde aldık ama yan korumalıgı yok .korumalıklı denedık magzada ıcı daralıyo bayaa gerek yok korumalıga bence... yatagı sunger demıssın ıc yatagını almadımm bnde vısko alma dedılr.pamuk yatakmı alsak dıye bılemedım bnde

park yataklar için uyku seti görmüştüm bende, onların yan korumalığı biraz daha ince ve kısaydı zaten. yani park yatağa göre yapmışlar ama tabi yinede içini biraz daraltıyor. gerçi kenarları zaten file gibi ya, korumalığa gerek olmayabilir bilmiyorum.

yatak konusunda aldığım markada visko, sünger ve pamuk vardı ben süngeri tercih ettim, kalıncada bir kılıfı var zaten, antialerjik nefes aldıran terletmeyen özellikteymiş. iki kenarında komple fermuar var çıkarıp yıkanıyor kolayca. viscoyu kimse tavsiye etmiyor.

kızlar bu arada ben odasının avizesini kendim yaptım, hemde plastik meyve sepetinden :)) akşam fotoğrafını çekerim. 5 tl ye mal oldu :) kapı süsünden artan keçelerimle süsledim. odasıda kırmızı olduğu için kırmızı meyve sepetiyle yaptım

Günaydınlar:)
Bana da bir masaj yapan olsa
Yataktan zor kalkıyorum her sabah((

Son düzenleme:

Ayy canım yaa ben hira diyorum. Eşime de istediğimi söyledim. Çok etkilenmiştim umreye gittiğimizde gece 3 te hira dağına çıkmıştık. Ilk vahyin geldiği mübarek yer. Heryer ışıl ışıldı. Kabeye uzak olmasına rağmen tam karşısındaydı.
Ama eşim mübarek de olsa bi dağ ismi değilde örnek aldığımız bi şahsın ismi olsun diyor. Bizimki sümeyra ama gönlümde hira vardı.

merhaba arkadaşlar sizi takipteyim bende ama yazmıyorum benim kızımın kilosu biraz düşük 32+0 da 1650 di doktor normal diyor ama kilolu bir bebek beklemeyin dedi sağlıklı olsun da artık yapıcak birşey yok bende kızım için hem hastanede dağıtmaya hem de eve ziyarete gelenlere vermeye sabun yaptırıyorum bir fikir olur sizin için diye buraya ekliyeyim dedim

Hira yada mira koyayım diyorumda anlamlarınıda araştırmam lazım canımcım daha bakamadım ona epilasyondada ben genelde epilatörle alıyodum hamilelik öncesinde elektrik dalgaları zararlı felan dediler diye düşündüm bide bacaklarımın arkalarına ulaşamıyorum annemle eşime yaptırdım bi sefer pek beceremediler sinirleniyom bu sefer :) bi ağdayı deniycem artık

Kızlar dün sancım baya fazlalaştı. Sancı gelince nefesim daralıyordu. Sonra geç saatte çay bardağı tabağı kadar akıntı geldi. Hani yumurtlama zamanı gelen iki parmak arasında sünen şeffaf bi akıntıydı. Panik yapmak istemedim. Önemli bişe değildir umarım. Bugün iyiyim bi sorun yok allaha şükür.

bence çokda düşük değil benim doktorumda 30+5 de 1500 kg kilosu fazla dedi bi acayip bu doktorlarda

gunaydınn herkese hayırlı haftalar olsn inşş. yarın kontrolum var bnmde. bakalım ne dıcek doktorumzz .. çatı kontroluu olan varmı? yaa bu kıllar dert oldu cidden napıcam bnde bilmiyorummm

canım beni 32. haftada çatı kontrolü yaptı. normal görünüyor dedi, ki ben tüp bebek hamilesiyim. kılları da son bir cesaret ve güçle alın aynayı karşınıza yarım saatte hallolur. ben de 31. haftada epilasyonla almıştım heryerimi, şimdi bir de sanırım 37 'de yaparım inşallah. ama kuaföre göstermeyin oranızı buranızı derim kızlar, mahrem bölgemiz orası, kız kıza bile olsak da...

bende haftasonu gördüm bunlardan.. bir sürü model vardı karar veremedim birtürlü zaten. fiyatınıda hatırlamıyorum ama 4tl demişlerdi sanırım. siz kaça aldınız?

valla canım bende ismi araştırmadan koymaktan yana değilim bende hirayı ilk vahiy gelen yer olduğu için istedim nisan ayında kutlu doğum haftasında hep peygamberimizin aracılığıyla rabbimden evlat istemiştim şükürki nasip etti erkek olsaydı ismini Muhammet emir koymak istiyorum ismi hazırdı kız olunca peygamberimizi yansıtan rabbimin onun sevdiği bi isim istiyorum herşeyden önce

bende utanıyorum ama uzanamadığım yerleri önceden tüy dökücü kremle alıyodum şimdi jiletlede alamıyorum çaresizlikten gitmek istiyom valla

Günaydın iyi haftalar canım arkadaşlarım;
FTR ye gidiyorum mşşidmi parmaklarımın ağrısı her geçen gün daha artıyor randevu almnadım
inşallah bulabilirim yer..

canım tüp bebek yaptırdığın dr a mı gidiyorsun hala? benimkide tüp bebiş, ama ben dr u değiştirdim, niye çatı muayenesi yaptıki? normal doğummu düşünüyorsun yoksa?

o bende de oldu birkaç kez canım ya o akıntı gelene kadar sıkıntı verdi geldikten sonra rahatladım

nasıl yaptı çatı kontrolunu bakıyomu yanı oraya yaaa utanıyorumdaa. off ne sınır şeyy her sorun kadınlaraa...kuaföre zaten gidemiyorumm ben acıyaa biraz dayankısızmda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…