sanada günaydın canım ama ben bir saat sonra filan öğle yemeğine gidicem
bende haftasonu gördüm bunlardan.. bir sürü model vardı karar veremedim birtürlü zaten. fiyatınıda hatırlamıyorum ama 4tl demişlerdi sanırım. siz kaça aldınız?
bana da aynı şekilde 50 adet ve altı 5 tl 50 adet üstüne indirim yapıyor baya bu adresten ulaşabilirsiniz
https://www.facebook.com/pages/Miss-Melis-Sabun/505429116203159?fref=ts
Gunaydin hanimlar esime soyledim mecburi erken donus yapiyor agrilarindan dolayi buarada tup bebek annelerini de riske atmamak icin sezeryana direk aliyorlar ben hangi dr gittiysem normale alamam sizi demisti cunku tup bebek demisti az kaldi kizlar dogum cantami hazirladim utumu yaptim birtek kendime hazirlik kaldi aman bebegiminkiler hazir olsunda gerisi bos.
canım tüp bebek yaptırdığın dr a mı gidiyorsun hala? benimkide tüp bebiş, ama ben dr u değiştirdim, niye çatı muayenesi yaptıki? normal doğummu düşünüyorsun yoksa?
Gunaydin hanimlar esime soyledim mecburi erken donus yapiyor agrilarindan dolayi buarada tup bebek annelerini de riske atmamak icin sezeryana direk aliyorlar ben hangi dr gittiysem normale alamam sizi demisti cunku tup bebek demisti az kaldi kizlar dogum cantami hazirladim utumu yaptim birtek kendime hazirlik kaldi aman bebegiminkiler hazir olsunda gerisi bos.
ya ben hep bu saatte kalkıyorum bugün yine erken kalktım 11dekeşke erken uyanabilsem gün hemen bitiyo bu saatte kalkınca
uyu tabi güzelim ya çok ararız bugunleri sonrabende evde olunca sabah erken kalkıyorum ama gündüz mutlaka güzellik uykusu seansım oluyor bu koca göbekle nasıl güzelleşeceksek
nasıl yaptı çatı kontrolunu bakıyomu yanı oraya yaaa utanıyorumdaa. off ne sınır şeyy her sorun kadınlaraa...kuaföre zaten gidemiyorumm ben acıyaa biraz dayankısızmda
herkesten daha güzeliz biz deme öyle :)))
ben hem geç uyanıp hem 4-5 gibi bidaha uyuyorum
ama çok geç yatıyoruz normal sanırım
ya ben hiç bebek mevlüdüne gitmedim, önce okul sonra iş hayatı hem fırsatım olmadı hem de kalabalık ortamları sevmediğim için gitmedim annem hep kızardı bana azıcık insan içine çık diye :26:
ya bu mevlütlerde bebek elden ele gezermiş, şimdi biraz araştırayım derken gördüm, herkes dua edermiş, ben vermem herkese çocuğumu yaaa, kış günü hastası olur gribi olur hem herkes tutmasını bilecek miya incitirlerse biryerlerini? ayıplarlarsa ayıplasınlar valla.. pusetine koysam, sonra ben tek tek herkesin önünde tutsam görüp dualarını etseler yetmez mi ki?
bide 40'ı çıkmadan mı yapmak lazım acaba?
yapmasam kimse kırkını falan beklemez ki konu komşu mutlaka gelir bebek görecez diye
maşşallah stok yapıyorsun herhalde şekerimuyuyabiliyorsan ne mutlu ,haftaiçi 7 de kalkıyorum ben mecburen yemeğin üstüne yarım saat koltukta kestirebilirsem ne ala
uyuyorum valla çoğu gece deliksiz hatta
hamileliğin başında bi yastık almıştım onsuz gözümü kırpamıyorum ananemde falan asla 10 dk uyuyamıyorum bağımlılık yaptı o yastık rahat edemiyorum onsuz doğumdan sonra nasıl terkedicem onu bilmiyorum
öyle bir adet var ama vermek zorunda değilsin herkese ya bende vermeyi düşünmüyorum,hocanın yanına otururuz yanımızda yapar duasını kısmetse
bence gece elli kere kalkıp yatmaktan değil yastığı yatağı gördüğümüz yerde sızıp kalıcaz
ben yapmıcam mevlüt 4-5 aylık olunca hoca gelir okur o kadar el kadar bebeği kalabalığa sokamam bizim aile zaten kalabalık değil o az kişide nazardan adam bile çatlatır valla o gözleriyle korkuyorum:26:
evlendiğimde yemeğe gelmişlerdi bi masa hazırladım çok güzeldi herşey falan masada duran sürahi ortadan pat diye kırılıp bi yarısı yere düştü diğer yarısı masada kaldı hiç cam kırıntısı falan yok sadece ortadan kırıldı resmen duran sürahi
evett nasıl olucak acaba çok merak ediyorum birazda korkmaya başladım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?