2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gunaydin hanimlar esime soyledim mecburi erken donus yapiyor agrilarindan dolayi buarada tup bebek annelerini de riske atmamak icin sezeryana direk aliyorlar ben hangi dr gittiysem normale alamam sizi demisti cunku tup bebek demisti az kaldi kizlar dogum cantami hazirladim utumu yaptim birtek kendime hazirlik kaldi aman bebegiminkiler hazir olsunda gerisi bos.

bana da aynı şekilde 50 adet ve altı 5 tl 50 adet üstüne indirim yapıyor baya bu adresten ulaşabilirsiniz

https://www.facebook.com/pages/Miss-Melis-Sabun/505429116203159?fref=ts

hayırlı olsun çok güzeller, bende karar veremedim, eşimle hep başka başka şeyleri beğendik aslında o nerdeyse hiçbirini beğenmedi.

bide annem diyorki bebek şekeri mevlütte dağıtılır ama ben doğar doğmaz mevlüt yapmayacam ki, 2 ay sonra falan yapmayı düşünüyorum. hastanede dağıtırım diyorum, bu seferde hastaneye kaç kişi gelecekki diyor, mevlüt yapmasam da bu sefer herkes ayrı ayrı bebek görmeye diye gelecekler? çok kafam karıştı sizler ne zaman yapacaksınız mevlüdünü kızlar yaa, herkesi ayrı ayrı ağırlamaktansa erkenden mevlüdünü yapıp kurtulsam mı acaba?

nasıl yani ben anlamadım doğumamı gidiyosunnn

canım tüp bebek yaptırdığın dr a mı gidiyorsun hala? benimkide tüp bebiş, ama ben dr u değiştirdim, niye çatı muayenesi yaptıki? normal doğummu düşünüyorsun yoksa?

canım ben ege üniversitesinde yani devlet hastanesinde tüp bebek tedavisi olmuştum. sizi nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama bizde 2. aydan sonra artık buraya gelmeyeceksiniz doktor seçin ya da başka hastaneye de gidebilirsiniz dedi. ben zaten tüp bebek doktoruma hiç gitmedim çünkü onların muayenehaneleri var ve çok pahalı. ben özel hastaneye gidiyorum, sanırım üç doktor falan değiştirdim :) 4-5. ayımda iyi denilen bir doktora gitmeye başladım, doktorum da ben de normal istiyoruz. hata 5. ayımda bile çatı kontrolü yapmıştı, yine çatın iyi normal olabilir demişti. şimdi tekrar baktı, ben normal olur diyorum dedi, normalin faydalarını çok anlattı, ki benim de zaten annem, ablam, kardeşim hep normal yapmışlar ben de normal istediğimi söyledim. inşallah hayırlısıyla öyle olur.

hayırlı olsun canım, doğuma gidiyorsun sanırım. bilmiyorum ben iki doktora da gidiyorum ama doğumu yapmak istediğim doktor normal yapalım diyor, diğeri de dediğin gibi siz özel hastalarsınız biz tüp bebekleri sezeryan yapıyoruz diyor. ben normalden yanayım, Allahtan hayırlısı ama kararlıyım. Rabbim bu özel bebeklerin yardımcısı olsun ve tabi herkesin...

ya ben hep bu saatte kalkıyorum bugün yine erken kalktım 11dekeşke erken uyanabilsem gün hemen bitiyo bu saatte kalkınca

uyu tabi güzelim ya çok ararız bugunleri sonra bende evde olunca sabah erken kalkıyorum ama gündüz mutlaka güzellik uykusu seansım oluyor bu koca göbekle nasıl güzelleşeceksek

uyu tabi güzelim ya çok ararız bugunleri sonra bende evde olunca sabah erken kalkıyorum ama gündüz mutlaka güzellik uykusu seansım oluyor bu koca göbekle nasıl güzelleşeceksek

herkesten daha güzeliz biz deme öyle :)))
ben hem geç uyanıp hem 4-5 gibi bidaha uyuyorum
ama çok geç yatıyoruz normal sanırım

valla tüp bebek olup da zaten bu saate kadar doğum yapmamış arkadaşları ben tebrik ediyorum benim ablamda tüp bebek ikiz doğum yaptı tam 8 ayını doldurmadan 7,5 aylıkken filan sezeryanla aldılar,doktoru baktı biri 2750 biri 2500 gram tamam bunlar artık dışarıda yaşar önümüz bayram işi garantiye alalaım yarın gelin alalım bebekleri demişti 11 yıl önce dün gibi aklımda kuzucuklarım benim

nasıl yaptı çatı kontrolunu bakıyomu yanı oraya yaaa utanıyorumdaa. off ne sınır şeyy her sorun kadınlaraa...kuaföre zaten gidemiyorumm ben acıyaa biraz dayankısızmda

tabi bakıyor canım. aşağı kıyafetlerini tamamen çıkarttırıp eline eldiven takıyor, iki parmağıyla içeri bakıyor. kasma kendini muayene esnasında ki çatını doğru değerlendirsin. ben heryerimi epilasyon aletiyle alıyorum yazmıştım ama pardon şurası yanlış olmuş, özel bölgeyi beyaz doktor eldiveniyle alırım taaa üniversiteden beri. bacakları ve koltuk altını epilasyon aletiyle alırım.

ya ben hiç bebek mevlüdüne gitmedim, önce okul sonra iş hayatı hem fırsatım olmadı hem de kalabalık ortamları sevmediğim için gitmedim annem hep kızardı bana azıcık insan içine çık diye :26:

ya bu mevlütlerde bebek elden ele gezermiş, şimdi biraz araştırayım derken gördüm, herkes dua edermiş, ben vermem herkese çocuğumu yaaa, kış günü hastası olur gribi olur hem herkes tutmasını bilecek mi ya incitirlerse biryerlerini? ayıplarlarsa ayıplasınlar valla.. pusetine koysam, sonra ben tek tek herkesin önünde tutsam görüp dualarını etseler yetmez mi ki?

bide 40'ı çıkmadan mı yapmak lazım acaba?
yapmasam kimse kırkını falan beklemez ki konu komşu mutlaka gelir bebek görecez diye

herkesten daha güzeliz biz deme öyle :)))
ben hem geç uyanıp hem 4-5 gibi bidaha uyuyorum
ama çok geç yatıyoruz normal sanırım

maşşallah stok yapıyorsun herhalde şekerim uyuyabiliyorsan ne mutlu ,haftaiçi 7 de kalkıyorum ben mecburen yemeğin üstüne yarım saat koltukta kestirebilirsem ne ala

öyle bir adet var ama vermek zorunda değilsin herkese ya bende vermeyi düşünmüyorum,hocanın yanına otururuz yanımızda yapar duasını kısmetse

maşşallah stok yapıyorsun herhalde şekerim uyuyabiliyorsan ne mutlu ,haftaiçi 7 de kalkıyorum ben mecburen yemeğin üstüne yarım saat koltukta kestirebilirsem ne ala

uyuyorum valla çoğu gece deliksiz hatta
hamileliğin başında bi yastık almıştım onsuz gözümü kırpamıyorum ananemde falan asla 10 dk uyuyamıyorum bağımlılık yaptı o yastık rahat edemiyorum onsuz doğumdan sonra nasıl terkedicem onu bilmiyorum

bence gece elli kere kalkıp yatmaktan değil yastığı yatağı gördüğümüz yerde sızıp kalıcaz

öyle bir adet var ama vermek zorunda değilsin herkese ya bende vermeyi düşünmüyorum,hocanın yanına otururuz yanımızda yapar duasını kısmetse

ben yapmıcam mevlüt 4-5 aylık olunca hoca gelir okur o kadar el kadar bebeği kalabalığa sokamam bizim aile zaten kalabalık değil gerçi ama o az kişide nazardan adam bile çatlatır valla o gözleriyle korkuyorum:26:

evlendiğimde yemeğe gelmişlerdi bi masa hazırladım çok güzeldi herşey falan masada duran sürahi ortadan pat diye kırılıp bi yarısı yere düştü diğer yarısı masada kaldı hiç cam kırıntısı falan yok sadece ortadan kırıldı resmen duran sürahi

Son düzenleme:

doğrudur canım inanırım,bizimde iki parmak kalınlıktaki cam şekerliğimiz ki kocamann birşeydi durduğu yerde tam ortasından kırılmıştı kendi kendine ,allah kem gözlerden korusun yavrularımızı da bizi de

evett nasıl olucak acaba çok merak ediyorum birazda korkmaya başladım :26:

ben ablamın ikizlerden tecrübeliyim merak edilcek değil korkulacak birşey olduğu kaldı aklımda öyle söyliyim kız zaten anneyi emmiyordu ben bakıyordum ona mamasını hazırlaması kaşıkla yedirmesi filan herşeyi bana aitti,ablam da oğlanı emzirmekle meşguldu,çok yorucu ama çok tatlıydı yaa anne olunca çok daha farklı olacaktır eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…