2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Ogün eve gelenlerin gözleri goz değilmiş canim korktum valla

Ogün eve gelenlerin gözleri goz değilmiş canim korktum valla

babannem babamın eşi babamın yengesi halam hepsi işte ne zaman görsem başıma bişey gelir kesin hiç sevmemde saygıdan çağırmıştım o günden sonrada görmedim zaten halamla yengeyi babam küstü onlarla bende konuşmadım hiç.ama nuray var işte babamın eşi o da çok fenadır gergedan kılıklı
babannemde eskiden anneme ne büyüler ne şeyler off çok fena bi aile babamın tarafı genlerinde bi bozukluk var

kucağına alınca korku falan kalmaz diyo herkes umarım öyle olur dedikleri gibi içgüdüseldir inş :)

kucağına alınca korku falan kalmaz diyo herkes umarım öyle olur dedikleri gibi içgüdüseldir inş :)

kesinlikle kalmayacağına eminim tecrübeli teyze olarak bak anneyken bile değil,kucağıma almaya korkmuştum 2,5 kg bir kız çocuğu ablam 14 yıl yolunu gözlemiş en ufak bir yerini incitmek beni ve onları çok yıpratırdı,sevgiyle istekle bakıyorsun hiç zor gelmiyor insana

teyseleerrriiim merhaba iyi haftalar hepinizeeee ... Annem bebek şekerimden 1 örnek yaptı, fikrinize ihtiyacı varmış :) imza isimsiz Junior :)

Yok kiz biri tup bebek normal demiste bende tup bebegi normal doguma onermiyorlar direk sezeryan diyorlar oyuzden daha cok erken gununde vaktinde gelsin insalallah

ikisi de güzel tatlım hangisinin anlamı daha güzelse onu koy
epilatörden şaşma bence,ağdayı kendin yapıcaksan uğraştırır canım:))
ama niye bacakların için kuaföre gitmiyorsun ki :26:

gelsin tabi yaaa bebek doğacak artık,ohhh walla erkekler ne rahat el ense çocuk sahibi oluyorlar
Bir de sen niye çin de doğum yapmıyosn beybii millet sırf doğurmak için amerikaya gidiyorda

walla canım erken yapmazsan eğer 40 ı dolana kadar herkes gelmiş olur bu defada kar yapayım derken zarar yaparsınben kızımınkini 20 günlükken yapmıştım ama bu defa yapasım yok pek,bilmiyorum çok hevessizim

Benimkinde bebeği içeri götürürken selavatlarla götürdüm ve kucağımda hoca okurken herkesde dua etti kimseye vermedim sonra götürdüm yatağına

ohaaa,kim lennn o gelmesin Eylül'ü görmeye fln
Çocuğada değer nazarı,sonra sürahi gibi olmaz Allah korusun hasta eder çocuğu

Eki Görüntüle 848809
teyseleerrriiim merhaba iyi haftalar hepinizeeee ... Annem bebek şekerimden 1 örnek yaptı, fikrinize ihtiyacı varmış :) imza isimsiz Junior :)

güsellll olmuşşşşşşş

Allah yardımcın olsun canım ben 40 çıkınca okutcam hemde 2 defa bi kayınvalidemin evinde burda değiller akrabalarıda burada değil birde annemin evinde kendi evimde annem gelip okuyacak kış olunca benim evim çok soğuk olduğu için kendi evime misafir kabul etmiyorum çocuk hasta olur diye artık o gün nazar okuya okuya bir hal olacaz :)

haklısın bence de sesli okumalı bizi duyuyor çünki .gerçi benim içten ettiğim dualarımıda biliyordur yavrum :) dayımın karısı bana bir dua yazacaktı hamilelikte sıkça okumuş faydası olur demişti o göndersin bende yazarım sana eğer istersen .son haftalarımız yaklaşıyor bende nasıl doğum yapıcam bilmediğim içinendişeleniyorum daha çatı muayenesi olmadım erken herhalde .evet seninle aynı benim son tarihim 17.mart ama ben aralığa kalırmıyız diye merak ediyorum açıkçası yani 40 haftalık tahmini tarik 22 aralık ve nadir oluyormuş bildiğim kadarıyla 40 haftalık bebek doğumu.yani aralığın başı yada kasım sonu da olabilir :) ilk gebeliğim ve erkek bebek bekliyorum bakalım hayırlısı.

Kızlar ben artık uyuyamıyorum rüya üstüne rüya görüyorum özellikle son 1 haftadır her gece her uykuya daldığımda rüyaların ardı arkası kesilmiyor hep doğum yaptığımı görüyorum çocuğumu kokluyorum öpüyorum ve emdiriyorum birde piskolojimi bozdular sen kasımın sonuna çıkarsn şükür dediler göbeğim aşağıya çok yakınmış seninki erkenden gelir diyor herkes

benim annemede yeni evliyken büyü yapmışlar, babam camide yaşlı bir adam bulmuş eve getirmiş yemek için, o adam söylemiş sizin evinizde büyü var ne yap et bul onu demiş. babam inanmaz ama evi talan etmiş, evin bikaç yerinde bulmuşlar içinde yağ gibi bişey olan minik bir şişeyi mutfak çekmecesinin altına bantlanmış bulmuşlar, birde yataklarının içinde bişeyler bulmuşlar, babam yatağı omuzladığı gibi götürüp çöpe atmış. yinede çok huzurlu olamamışlar o evde, taşınınca kurtuldular. kimbilir daha neler vardı diyor. artık eski komşuları mı akrabalardan biri miydi, ne niyetle yapmıştı belli değil, ama bende inanıyorum çok kötü kalpli insanlar var gerçekten

banada öyle söylüyorlar, boşver sen milletin dediğini, hatta bana sağlık ocağındaki hemşire demişti, senin karnın çok aşağı inmiş sen aralığı falan görmezsin demişti, doktoruma sordum yok öyle birşey, herşey normal yolunda dedi. üzülme, bende bikaç gün panik olmuştum

Ben bu kızın poposuna çimdik atacam şimdi. Tuvalete çok fena sıkıştırıyor, tuvaletten çıkınca bile sıkışmaktan yürüyemiyorum. geri gidiyorum

Canım panik olmak orada kalsın ben bazen mecburen evde tek kalmak zorunda kalıyorum o zaman sabaha kadar içimde kormu oluyor göğsüm sıkışıyor inş. sağ salim doğum yaparım da bu korkularım geçer

selam canım bende 34. haftamdayım ve benim de içime öyle doğuyor yani aralığın başı yada kasımın sonu gibi geliyor .olsun aslında sevinmelisin zaten 40 haftalık bebek nadirmiş sağlıklı olsunlar da biran evvel alalım kucaklarımıza bebişlerimizi :) kendini sıkma telaş yapma rahat rahat bekle canım o günü.

İnş canım inş. hepimiz sağ salim sağlıklı bir şekilde doğum yaparız bu korkularımız son bulur umarım herşey yolunda gider kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…