ben yapmıcam mevlüt 4-5 aylık olunca hoca gelir okur o kadar el kadar bebeği kalabalığa sokamam bizim aile zaten kalabalık değil gerçi ama o az kişide nazardan adam bile çatlatır valla o gözleriyle korkuyorum:26:
evlendiğimde yemeğe gelmişlerdi bi masa hazırladım çok güzeldi herşey falan masada duran sürahi ortadan pat diye kırılıp bi yarısı yere düştü diğer yarısı masada kaldı hiç cam kırıntısı falan yok sadece ortadan kırıldı resmen duran sürahi
Ogün eve gelenlerin gözleri goz değilmiş canim korktum valla
ben ablamın ikizlerden tecrübeliyim merak edilcek değil korkulacak birşey olduğu kaldı aklımda öyle söyliyimkız zaten anneyi emmiyordu ben bakıyordum ona mamasını hazırlaması kaşıkla yedirmesi filan herşeyi bana aitti,ablam da oğlanı emzirmekle meşguldu,çok yorucu ama çok tatlıydı yaa anne olunca çok daha farklı olacaktır eminim
kucağına alınca korku falan kalmaz diyo herkes umarım öyle olur dedikleri gibi içgüdüseldir inş :)
Eki Görüntüle 848809
teyseleerrriiim merhaba iyi haftalar hepinizeeee ... Annem bebek şekerimden 1 örnek yaptı, fikrinize ihtiyacı varmış :) imza isimsiz Junior :)
Yok kiz biri tup bebek normal demiste bende tup bebegi normal doguma onermiyorlar direk sezeryan diyorlar oyuzden daha cok erken gununde vaktinde gelsin insalallah
Hira yada mira koyayım diyorumda anlamlarınıda araştırmam lazım canımcım daha bakamadım ona epilasyondada ben genelde epilatörle alıyodum hamilelik öncesinde elektrik dalgaları zararlı felan dediler diye düşündüm bide bacaklarımın arkalarına ulaşamıyorum annemle eşime yaptırdım bi sefer pek beceremediler sinirleniyom bu sefer :) bi ağdayı deniycem artık
Kızlar dün sancım baya fazlalaştı. Sancı gelince nefesim daralıyordu. Sonra geç saatte çay bardağı tabağı kadar akıntı geldi. Hani yumurtlama zamanı gelen iki parmak arasında sünen şeffaf bi akıntıydı. Panik yapmak istemedim. Önemli bişe değildir umarım. Bugün iyiyim bi sorun yok allaha şükür.
hayırlı olsun çok güzeller, bende karar veremedim, eşimle hep başka başka şeyleri beğendik aslında o nerdeyse hiçbirini beğenmedi.
bide annem diyorki bebek şekeri mevlütte dağıtılır ama ben doğar doğmaz mevlüt yapmayacam ki, 2 ay sonra falan yapmayı düşünüyorum. hastanede dağıtırım diyorum, bu seferde hastaneye kaç kişi gelecekki diyor, mevlüt yapmasam da bu sefer herkes ayrı ayrı bebek görmeye diye gelecekler? çok kafam karıştı sizler ne zaman yapacaksınız mevlüdünü kızlar yaa, herkesi ayrı ayrı ağırlamaktansa erkenden mevlüdünü yapıp kurtulsam mı acaba?
ya ben hiç bebek mevlüdüne gitmedim, önce okul sonra iş hayatı hem fırsatım olmadı hem de kalabalık ortamları sevmediğim için gitmedim annem hep kızardı bana azıcık insan içine çık diye :26:
ya bu mevlütlerde bebek elden ele gezermiş, şimdi biraz araştırayım derken gördüm, herkes dua edermiş, ben vermem herkese çocuğumu yaaa, kış günü hastası olur gribi olur hem herkes tutmasını bilecek miya incitirlerse biryerlerini? ayıplarlarsa ayıplasınlar valla.. pusetine koysam, sonra ben tek tek herkesin önünde tutsam görüp dualarını etseler yetmez mi ki?
bide 40'ı çıkmadan mı yapmak lazım acaba?
yapmasam kimse kırkını falan beklemez ki konu komşu mutlaka gelir bebek görecez diye
ben yapmıcam mevlüt 4-5 aylık olunca hoca gelir okur o kadar el kadar bebeği kalabalığa sokamam bizim aile zaten kalabalık değil gerçi ama o az kişide nazardan adam bile çatlatır valla o gözleriyle korkuyorum:26:
evlendiğimde yemeğe gelmişlerdi bi masa hazırladım çok güzeldi herşey falan masada duran sürahi ortadan pat diye kırılıp bi yarısı yere düştü diğer yarısı masada kaldı hiç cam kırıntısı falan yok sadece ortadan kırıldı resmen duran sürahi
Eki Görüntüle 848809
teyseleerrriiim merhaba iyi haftalar hepinizeeee ... Annem bebek şekerimden 1 örnek yaptı, fikrinize ihtiyacı varmış :) imza isimsiz Junior :)
babannem babamın eşi babamın yengesi halam hepsi işte ne zaman görsem başıma bişey gelir kesin hiç sevmemde saygıdan çağırmıştım o günden sonrada görmedim zaten halamla yengeyi babam küstü onlarla bende konuşmadım hiç.ama nuray var işte babamın eşi o da çok fenadır gergedan kılıklı
babannemde eskiden anneme ne büyüler ne şeyler off çok fena bi aile babamın tarafı genlerinde bi bozukluk var
hamilelikte sesli olarak sıkça kuran okunmalı diye biliyorum. ki çocuk da duysun inşallah tecelli etsin diye. inanki acayip rahatlatıyor kuranı kerim. ben öyle hususi bir dua bilmiyorum hamilelikte okunması gereken. salavat çekip karnı sıvazlamak bolbol. akla kötü bişey gelirse yada nazardan korkarsak nas ve felak ve Ya Şafi. ve dua mahiyetinde bolca fatiha. fetih suresini 41 kere meryem suresini 41 kere okumuştum ama taa 3. ayımda falandı. sizin bakılmadı mı normal mi sezeryanmi diye? yani çatı kontrolü falan? tabi yine de son ana kadar herşey değişebilir. son adet tarihiniz sanırım benim gibi 17 mart. yaş kaç ve ilk gebelikmi? kızmı erkek mi?
çok güzel olmuş canımm cam şişe dimi içine renkli badem şekerlerinden koy bence mavi sarı çok güzel oluur :))
Kızlar ben artık uyuyamıyorum rüya üstüne rüya görüyorumözellikle son 1 haftadır her gece her uykuya daldığımda rüyaların ardı arkası kesilmiyor hep doğum yaptığımı görüyorum çocuğumu kokluyorum öpüyorum ve emdiriyorum birde piskolojimi bozdular sen kasımın sonuna çıkarsn şükür dediler göbeğim aşağıya çok yakınmış seninki erkenden gelir diyor herkes
banada öyle söylüyorlar, boşver sen milletin dediğini, hatta bana sağlık ocağındaki hemşire demişti, senin karnın çok aşağı inmiş sen aralığı falan görmezsin demişti, doktoruma sordum yok öyle birşey, herşey normal yolunda dedi. üzülme, bende bikaç gün panik olmuştum
Kızlar ben artık uyuyamıyorum rüya üstüne rüya görüyorumözellikle son 1 haftadır her gece her uykuya daldığımda rüyaların ardı arkası kesilmiyor hep doğum yaptığımı görüyorum çocuğumu kokluyorum öpüyorum ve emdiriyorum birde piskolojimi bozdular sen kasımın sonuna çıkarsn şükür dediler göbeğim aşağıya çok yakınmış seninki erkenden gelir diyor herkes
Eki Görüntüle 848809
selam canım bende 34. haftamdayım ve benim de içime öyle doğuyor yani aralığın başı yada kasımın sonu gibi geliyor .olsun aslında sevinmelisin zaten 40 haftalık bebek nadirmiş sağlıklı olsunlar da biran evvel alalım kucaklarımıza bebişlerimizi :) kendini sıkma telaş yapma rahat rahat bekle canım o günü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?