Tatlım hamuru kendinde yapabilirsin ben kendim yapıyorum çok güzel oluyor :)
3 su bardağı un 1 paket toz maya ve ılık su yoğur 1 saat dinlendir ve sonra kızart afiyetle ye :) ben dayanamayıp akşama yapcam çok canım çekti yaaa bu arada hamuru yoğurmak 15 dk almıyor canım :)
ay kolaymışşş
bende toz maya yokk kayınvalıdemde varsa yaparım
ama o bugun bana poğaça yapcak
yarın yapayım barı hamuruda
bıldıgımız kıvamda olcak dımı hamuru
çok fenasınız valla bende dayanamadım şşimdi hamurunu yoğurdum :)))))
çok fenasınız valla bende dayanamadım şşimdi hamurunu yoğurdum :)))))
ben hem hastane de hem eve tekk tek gelenler için yapıyorum bir kaç çeşit birşey foto koyarım size debide annem diyorki bebek şekeri mevlütte dağıtılır ama ben doğar doğmaz mevlüt yapmayacam ki, 2 ay sonra falan yapmayı düşünüyorum. hastanede dağıtırım diyorum, bu seferde hastaneye kaç kişi gelecekki diyor, mevlüt yapmasam da bu sefer herkes ayrı ayrı bebek görmeye diye gelecekler? çok kafam karıştı sizler ne zaman yapacaksınız mevlüdünü kızlar yaa, herkesi ayrı ayrı ağırlamaktansa erkenden mevlüdünü yapıp kurtulsam mı acaba?
aaaa aşk olsun biz hamişler herkesten güzelizz=)))uyu tabi güzelim ya çok ararız bugunleri sonrabende evde olunca sabah erken kalkıyorum ama gündüz mutlaka güzellik uykusu seansım oluyor bu koca göbekle nasıl güzelleşeceksek
arkadaşım kilosunu hiç takma kafana doğunca emince öyle bi kilo alacakki bebeişin ohh tombik olcak.merhaba arkadaşlar sizi takipteyim bende ama yazmıyorum benim kızımın kilosu biraz düşük 32+0 da 1650 di doktor normal diyor ama kilolu bir bebek beklemeyin dedi sağlıklı olsun da artık yapıcak birşey yok bende kızım için hem hastanede dağıtmaya hem de eve ziyarete gelenlere vermeye sabun yaptırıyorum bir fikir olur sizin için diye buraya ekliyeyim dedim ]
korkutma biziiiii =((Kızlar dün sancım baya fazlalaştı. Sancı gelince nefesim daralıyordu. Sonra geç saatte çay bardağı tabağı kadar akıntı geldi. Hani yumurtlama zamanı gelen iki parmak arasında sünen şeffaf bi akıntıydı. Panik yapmak istemedim. Önemli bişe değildir umarım. Bugün iyiyim bi sorun yok allaha şükür.
:))) bende yoguracam galiba
Sade suyla mayalayinca çıtır oluyor. Sütde koyunca daha yumuşak oluyor kızlar.
yok cnm ben ultrasondan görebiliyorum dedi..aaaaaaaaaaaaaaa kızzzz
her gıttıgındee alttan kontrol mu edıoo bu kadın senı
ya çok kötüler çok!!çok fenasınız valla bende dayanamadım şşimdi hamurunu yoğurdum :)))))
Kızlar bu arada ben hamileliğim boyunca toplamda 17 kilo aldımçok almışım dimi yarın gidicem kontrole inş. doktorum birşey söylemez kızmaz bana :18:
ah o yastığımız ahhuyuyorum valla çoğu gece deliksiz hatta
hamileliğin başında bi yastık almıştım onsuz gözümü kırpamıyorum ananemde falan asla 10 dk uyuyamıyorum bağımlılık yaptı o yastık rahat edemiyorum onsuz doğumdan sonra nasıl terkedicem onu bilmiyorum
oy benim garibim benimki gibi isimsizim=))teyseleerrriiim merhaba iyi haftalar hepinizeeee ... Annem bebek şekerimden 1 örnek yaptı, fikrinize ihtiyacı varmış :) imza isimsiz Junior :)
ya senin profil foton ne güzelmiş öyle o sen misin=)selam canım bende 34. haftamdayım ve benim de içime öyle doğuyor yani aralığın başı yada kasımın sonu gibi geliyor .olsun aslında sevinmelisin zaten 40 haftalık bebek nadirmiş sağlıklı olsunlar da biran evvel alalım kucaklarımıza bebişlerimizi :) kendini sıkma telaş yapma rahat rahat bekle canım o günü.
cnm yaz tabi belki şimdi olmasa da doğum gününe mevlüte veririz sipariş...Arkadaslar herkes hazırlıklarını yaptı biraz geç oldu ama, Nikah şekeri ve bebek şekeri işine başladım ben..
İsteyenlere özelden web sitemin adresini gönderebilirim..
Çok modern hoş ve uygun fiyatlı ürünlerimiz var.
çok zayif hamile kaldıysan normal cnm.Kızlar bu arada ben hamileliğim boyunca toplamda 17 kilo aldımçok almışım dimi yarın gidicem kontrole inş. doktorum birşey söylemez kızmaz bana :18:
ya çok kötüler çok!!
ÇOK KÖTÜSÜNÜZ=))
bende fırına gidip hazır alcam şimdi!!!
bu nedir arkadaş yapan var yapamayan var cık cık cık cık!=)
kızlar bu arada bizde doğumdan sonra kaynar yapılır dağıtılır gelen misafirlere sizde ne gibi adetler var merak ettim :)
çok zayif hamile kaldıysan normal cnm.
ben 64 le hamile kadım mesela.
zayif kadınlar çok daha çok alıyor..
cnmcım 1. si güle güle kullanın yatağınızı=)huzurla uyusun oğluşunnn..
2.si turkuazvemor da LATEKS önerdi.
visco ve yaylılar önermiyor bende LATEKS alcam
3
benim 8 HAFTADA yapıldı çatı kontrolüm=)
her gittiğimde de dr daralma var mı diye bakar..
bu ben, geçen hafta çektiler fotomu.. 2 ay daha ne kadar şişebilecem acaba.. kilolarımın hepsini bebek aldı, koluma bacağıma bakarsanız bende şişlik olmadı ama karnımı zor taşıyorum.
Eki Görüntüle 848960 Eki Görüntüle 848963
cnmcım 1. si güle güle kullanın yatağınızı=)huzurla uyusun oğluşunnn..
2.si turkuazvemor da LATEKS önerdi.
visco ve yaylılar önermiyor bende LATEKS alcam
3. sü muhakkak avizenin fotosunu istiyoruuuuuuuuuummm=)))
benimde eşim her gece yatmadan önce sırtıma belime bacaklarıma ve ayaklarıma masaj yapıyo
kısacası kollarım hariç her yere çok iyi geliyo ve çok rahat uyuyorum doğru söylüyorsun...
ben hem hastane de hem eve tekk tek gelenler için yapıyorum bir kaç çeşit birşey foto koyarım size de
ama mevlüt için ayrı şeker alcam ve 40 ından sonra yapmayaı planlıyorum Allah nasip ederse cnm.
o elden ele gezme işini bende gördüm 2 arkadaş da
vermesek aaa esirgiyo çocuğunu derler versek olmaz.zaten benim veren arkadaşlarında suratı asıktı=)
kesin onlarda dolaştırmak istemedi ama mecburiyetten yaptılar
benim öyle gelip gidecek komşum yok .sadece kuzenlerim falan gelir belki arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?