2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

çok fenasınız valla bende dayanamadım şşimdi hamurunu yoğurdum :)))))

ay kolaymışşş
bende toz maya yokk kayınvalıdemde varsa yaparım
ama o bugun bana poğaça yapcak
yarın yapayım barı hamuruda
bıldıgımız kıvamda olcak dımı hamuru

Evet canım bildiğimiz kıvamda olacak 1 paket maya 2 yada 3 su bardağı una yetiyor hatta içine 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığıda şeker koyarsan dahada güzel oluyor suyuda göz kararı koy canım gayet kolay ve güzel oluyor :) Ben hamuru tam yoğurduktan sonra içine birazcıkta peynir koyup yoğuruyorum dinlendirip kızartıyorum çok güzel oluyor :)

Afiyet olsun şekerim şaka maka bende dayanamadım yoğurdum hamuru artık 1 saat sonra kızartırım hatta hamuru sarın bir sofra beziyle hamur mayalanması daha kolay oluyor :)

ya son zamanlar da benim aş ermelerim çok arttı sizde de öylemi

kızlar merhaba bende bugün çok heycanlıyım birazdan doktora gtcem oğluşumu görmeye:)) inşallah kilo almıştır kuzum.. 1-2 hafta önce grip oldum yemek falan yiyemedim yavrumnda kilosu az dedi doktormz bukez düzenli beslendim inşallah herşey yolundadır...

ben hem hastane de hem eve tekk tek gelenler için yapıyorum bir kaç çeşit birşey foto koyarım size de
ama mevlüt için ayrı şeker alcam ve 40 ından sonra yapmayaı planlıyorum Allah nasip ederse cnm.
o elden ele gezme işini bende gördüm 2 arkadaş da
vermesek aaa esirgiyo çocuğunu derler versek olmaz.zaten benim veren arkadaşlarında suratı asıktı=)
kesin onlarda dolaştırmak istemedi ama mecburiyetten yaptılar
benim öyle gelip gidecek komşum yok .sadece kuzenlerim falan gelir belki arada..
uyu tabi güzelim ya çok ararız bugunleri sonra bende evde olunca sabah erken kalkıyorum ama gündüz mutlaka güzellik uykusu seansım oluyor bu koca göbekle nasıl güzelleşeceksek
aaaa aşk olsun biz hamişler herkesten güzelizz=)))
uykuyla güzelliğimize güzellik katıyoruz canımcım yaa.
bende bu sıralar 6 gibi uyuorum geceleri uyuyamadığım için
ama dr um demişti ki halzsizliğin olursa kan ilacını gün de 2 YE ÇIKART
benim gidişat da bunu gösteriyoo..
arkadaşım kilosunu hiç takma kafana doğunca emince öyle bi kilo alacakki bebeişin ohh tombik olcak.
sabununu çok beğendim ben zaten bayılıyordum sabunlara ama bana pahalı geldiği için alamadım=(
bütçemizi aştı.o yüüzden şeker keçe kurabiye falan yapcam ben..
korkutma biziiiii =((
iyi ol .kendine dikkat et çok yormaaaaaa!!

Kızlar bu arada ben hamileliğim boyunca toplamda 17 kilo aldım çok almışım dimi yarın gidicem kontrole inş. doktorum birşey söylemez kızmaz bana :18:

aaaaaaaaaaaaaaa kızzzz
her gıttıgındee alttan kontrol mu edıoo bu kadın senı
yok cnm ben ultrasondan görebiliyorum dedi..
alttan yapmadı..
sormuştum çünkü.
artık nasıl anlıyorsa??
ya çok kötüler çok!!
ÇOK KÖTÜSÜNÜZ=))
bende fırına gidip hazır alcam şimdi!!!
bu nedir arkadaş yapan var yapamayan var cık cık cık cık!=)

Kızlar bu arada ben hamileliğim boyunca toplamda 17 kilo aldım çok almışım dimi yarın gidicem kontrole inş. doktorum birşey söylemez kızmaz bana :18:

cnm bende 15 kilo aldım malesef dikkat et çok alma demişti doktorum ama yemesem de alıyorum anlamadım ki bu işi o yüzden artık çok takılmıyorum ne olduysa oldu nasıl veririm diye çok düşünmüyorum yeter ki bebişe bişi olmasın sağlıkla doğsunlar..

bu ben, geçen hafta çektiler fotomu.. 2 ay daha ne kadar şişebilecem acaba.. kilolarımın hepsini bebek aldı, koluma bacağıma bakarsanız bende şişlik olmadı ama karnımı zor taşıyorum.

kızlar bu arada bizde doğumdan sonra kaynar yapılır dağıtılır gelen misafirlere sizde ne gibi adetler var merak ettim :)

ah o yastığımız ahh
onsuz asla hareket edemiyorum=)
salona yatmaya bile gitsem onunla yatıyorumm kocamı unuttum ben 8 aydır hehehehhee=))
o yastıkların yerini yavrularımız alcak gizemmmmmmm=))

Allah o kem gözlüleri ıslah etsin göz dğilmiş onların ki ne öyle.ayyyy evlerden ırak alma onları evine.hep nas felak oku onlar gelirse !!!
teyseleerrriiim merhaba iyi haftalar hepinizeeee ... Annem bebek şekerimden 1 örnek yaptı, fikrinize ihtiyacı varmış :) imza isimsiz Junior :)
oy benim garibim benimki gibi isimsizim=))
bakalım hangimiz önce isim bulcak=)
ellerine sağlık cnm bencede beyaz iyi giderdi ama illa fb li olsun istiyorsa eşin böyle yap..
ya senin profil foton ne güzelmiş öyle o sen misin=)
tişört sana mı ait aitse nerden aldın n bize de söyle bizde alalım yaa=)))
heves ettim...heheheh
cnm yaz tabi belki şimdi olmasa da doğum gününe mevlüte veririz sipariş...
çok zayif hamile kaldıysan normal cnm.
ben 64 le hamile kadım mesela.
zayif kadınlar çok daha çok alıyor..

kızlar bu arada bizde doğumdan sonra kaynar yapılır dağıtılır gelen misafirlere sizde ne gibi adetler var merak ettim :)

aaa kaynar diyen birileride varmış demek :) bizim memlekette de kaynar derlerdi, aynı şey işte lohusa şerbeti dedikleriyle..

saol cnm tşk ederım lateks duymamıştımm.pamuk yatak demişlerdi bi ama araştırıp alıcamm.
ay her gittiğinde bakıo demekk kadın dr.ise çok sorun olmzda erkek dr bnm. ultrasonda rahım ağzı uzunlugu değişmişmi die soyluyoo bana bakalım yarın ne dıcek

bu arada ıdrar yolu enfeksıyonundaa en önemlii şeyy çokk su içmekkk..

süpermiş valla sen doğumdan hemen sonra yine eski haline hatta dahada zayıflamış hale dönersin canım.bende boyum uzun değil ama ben 66 kiloda hamil ekaldım şimdi 72 olmuşumdur gecen hafta 71 dim fazl alamadım ama yavrum haftasına göre normal gidiyormuş doktor fazla kilolu bir bebek olmayacak fakat biraz uzunca dedi :) eşimde tutturmuş sen kendine bakmıyorsun yemiyorsun bebk beslenemiyor diye :) yani ben adile naşit gibi olurum zannediyordu herkes bende dahil yani ama şükür olmadım ellerim sabahları şişiyor sonra geçiyor yani keşke bende senin gibi zayıf halimle hamile kalsaydım ne güzel olurdu :)

avizeyi ekleyecem eve gidince, olur mu ki diye başladım ama bitince eşimle annemler çok beğendi :) babamda sepeti ortasından delip elektrik aksamını takti.

benim kuzenlerim falan yok, eşiminde yok. bikaç arkadaşımız var genç olarak, onun dışındakiler hep annem ve kayınvalidemin arkadaşları onların yaşında insanlar. komşularımda zaten annemin komşuları, aynı siteye taşındık, ben çalıştığım için komşum yok ama anneminkilerin hepsi bizede gelip gidiyolar :) hepsi büyükler ama baya fazla var. emekli olunca baya çevreleri var sürekli gidip geldikleri. o yüzden kimsenin mevlide kadar bekleyeceğini sanmıyorum daha hastaneden geldiğimiz gün evde bir sürü insan olur.

papatyacığım bu benim profildeki fotodaki ben değilim canım bulursam o tshirt ten sana haber veririrm ama hiç rastlamadım :) bu resmi bana bir arkadaşım göndermişti hoşuma gitti koydum :) buarada ben 6 kilo aldım kızlar buda anormal mi ne dersiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…