2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Ben bu kızın poposuna çimdik atacam şimdi. Tuvalete çok fena sıkıştırıyor, tuvaletten çıkınca bile sıkışmaktan yürüyemiyorum. geri gidiyorum

gece zaten zor birtaraftan bir tarafa dönüyorum birde wc koşturmak çok ozrluyor o kadar zor geliyor ki uykudan kalkıpta gitmek.bi gidiyorum birkaç damla bir şey :) sabah kadar 5 6 defa gidiyorum sabah kalkar kalkmazda hemen wc ye :) eşim soruyor e hadi kalk wc ye girmeyecek misin diye yazık :)

Arkadaslar herkes hazırlıklarını yaptı biraz geç oldu ama, Nikah şekeri ve bebek şekeri işine başladım ben..

İsteyenlere özelden web sitemin adresini gönderebilirim..

Çok modern hoş ve uygun fiyatlı ürünlerimiz var.

kızlar sizde artık kontrollere 2 haftada bir mi gitmeye başladınız ? ben çok heycan yapıyorum kuzumu görmeye gidiyoruz diye :) sanki o hastanede beni bekliyor ben ayda bir görmeye gidiyorum gibi oluyor aslında o benim içimde :) onu usg de görünce doktora soracağım herşeyi unutuyorum.çok şükür sorunlu bir hamileliğim yokta dr a soracak şeyler çıkmıyor .eşim benden heyecanlı sağolsun normal ve sezeryan doğumun inceliklerini hep sordu gecen sefer doktora :) kadın gülüyor eşimin sorularına yazık oda diyorki ne yapalım dr hanım ilk defa yaşıyıcaz acaba çok acırmı çok acı çeker mi ? ben korkmıyım diye diyorki dr un yanında e zaten siz iğne yapıyorsunuz dimi çok ağrı olmasın diye diyor :) yazık canım benim biran önce gel de oğlum annen artık eski canlı haline dönsün diyor karnıma :)

Aynı ben Çok su içerim gece en az bi litre su içiyorum. Gündüzde kocaman bi bardağım var sürekli doldurup doldurup içiyorum sonra da tuvalete taşınıyorum

AYYYYY sabahtan berı yazmaya çalışıyorum yaaaaa
denemee bir kiiii
ses kontrolll :44::44::44::44:

Aynı ben Çok su içerim gece en az bi litre su içiyorum. Gündüzde kocaman bi bardağım var sürekli doldurup doldurup içiyorum sonra da tuvalete taşınıyorum

ooo bol bol su içmeye devam evet bu bizim için çok iyi olur ben sıcaklarda cok fazla içiyordum şimdi buaralar biraz miktar düştü ama çok faydalı canım.napalım şunun şurasında ne kadar daha wc nöbeti yaşarız ki :)

Kızlar su demişken içtiğiniz suya çok dikkat edin. Bilmediğiniz çay ikramını falan içmeyin. Geçen eşim dizanteri olmuştu ya suriyeden gelenlere yardım için ziyarete gitmiş eşim orda çay ikram etmişler. Ondan mikrop kapmış canım benim ne çekti. Gebelikte bu hastalık çok riskliymiş.

ay sabahtan berı 10 kere alıntı yapmaya calıstım sana telden olmadıııı
sonra aralın tabletinden denedım sorun oluştu
delı olcaktım kı pc yı açtım :)))

hayrolsun kuşum rüyan allaa alllaaa
ay nolur memelerım çatlamasın yaa o acıya dayanamammm
aralda cok cekmıstımm

Aysun hamur kızartmasını cok sevıyorum ben ama hıc yapmadım yaaa
sımdı yuruyupte hamurda alamamm hem bura nerde satılır onu bıle bılmıyorumm

bu arada bende olsam mira koyardım ya cok güzel kıbar bı ısım
kızım olsaydı mira nehir olacaktı..
3. yaparsam kız olursa koyarım belki kimbilir

Tatlım hamuru kendinde yapabilirsin ben kendim yapıyorum çok güzel oluyor :)

3 su bardağı un 1 paket toz maya ve ılık su yoğur 1 saat dinlendir ve sonra kızart afiyetle ye :) ben dayanamayıp akşama yapcam çok canım çekti yaaa bu arada hamuru yoğurmak 15 dk almıyor canım :)

Kizlar esim çinde vde tekim sizlere sorum var surekli 5 dk bir wc ye gidiyorum 2 saat ince baslayan sil kasigimda acayip bir agri sizi var birsey batiyor gibi ama agri gibi ayagima kadar vuruyor bu nedir

Canım siyatik ağrısı gibi anlatıyosun bende de var arada atak yapıyo bi hafta üzerine basamıyorum sonra kendiliğinden geçiyo

benim doktor niye bekle dedi ki acaba :44:
ne sorsam bekle diyo zaten :95:
Canımcım bir bildiği vardır öyle düşünme benimki muayene etti de verdi ama ucuna falan baktı.
Aysuuıuuuuuunn okurken yoruldum ben anacım myaaa
ya o hamur mayalamasını nasıl yapıyorsun bana da anlat=)
göz kararı ve kulak memesı kıvamı ele yapışmama kıvamı kelimelerini kullanam=)
anlamıyorum çünkü.ölçü istiyorum.şaka bir yana maşallah gerçekten sana...
Tuğbacım eşimin teyzesi yarın doğum yapacak Reyyan koyacaklar adını=)
Sende gene seçenek var bende o da yok off daraldım....=(
yurdanurcum internette çok kirli bilgiler var her şey yazıyor
yararlı dneilen yararsız çıkıyo zararsız denilen zararlı.
kremler böyle zararlı olsa drların %90 ı önermezdi
ayrıca benim drum saçımda sirke riskine karşı boyat 3 aydan sonra sakınca yok demişti
problem olsa kafasında en ufacık süphe olsa beni niye riske atsın kuzucum..
Bence çok araştırmak da iyi değil..

ayrcıa ben şimdiden 12 kilo aldım o kural bana göre değil=)
dr um boyun çok uzun normal diyor ama gene de bu kadar almak istemezdim=)

Analı kızlı ellerinize sağlık tam olarak şişesi görünmüyor canım. Birde kurdelası çok hoş ama beyaz kurdela olsa daha mi hoş olur sanki :26:

canım eşim Fenerbahçeli olsun dedi o yüzden sarı seçtim ama ben de kurdelesi düz sarı mı olsa diye arada kaldım aslında

benim boyum uzun olmamasına rağmen ben 12 aldım
her yerde farklı birşey okuyunca insanın kafası karışıyor ya ben antibiyotik kullandığımda 3 doktor kullanabilirsin zararı yok dedi 1 tanesi kullanma daha çok erken dedi onun yüzünden ilacı tamamlamadan bıraktım,ufff kasıklarım çok ağrıyor bugun ya

Son düzenleme:

ay kolaymışşş
bende toz maya yokk kayınvalıdemde varsa yaparım
ama o bugun bana poğaça yapcak
yarın yapayım barı hamuruda
bıldıgımız kıvamda olcak dımı hamuru

cnmcım 1. si güle güle kullanın yatağınızı=)huzurla uyusun oğluşunnn..
2.si turkuazvemor da LATEKS önerdi.
visco ve yaylılar önermiyor bende LATEKS alcam
3. sü muhakkak avizenin fotosunu istiyoruuuuuuuuuummm=)))

benimde eşim her gece yatmadan önce sırtıma belime bacaklarıma ve ayaklarıma masaj yapıyo
kısacası kollarım hariç her yere çok iyi geliyo ve çok rahat uyuyorum doğru söylüyorsun...
günaydın kızlar
idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma ve kasılmalara sebep oluyormuş.bendede az çıktı. antibiyotikte kullanıyorum şu anda.
dikkat edin lüften
27. haftalarda bende de çıkmıştı ilaçsız bol su ile atlattım dr um ilaç yanlısı değildi
kesinlikle bol sıvı al üşenme doldur doldur iç suyunu=)
geçmiş olsun cnm ama stres yapma sakın çoğumuz atlattık o enfeksşyonu.kum dökenlerimiz bile oldu yazık..
gunaydınn herkese hayırlı haftalar olsn inşş. yarın kontrolum var bnmde. bakalım ne dıcek doktorumzz .. çatı kontroluu olan varmı? yaa bu kıllar dert oldu cidden napıcam bnde bilmiyorummm
benim 8 HAFTADA yapıldı çatı kontrolüm=)
her gittiğimde de dr daralma var mı diye bakar..

aaaaaaaaaaaaaaa kızzzz
her gıttıgındee alttan kontrol mu edıoo bu kadın senı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…