Ben bu kızın poposuna çimdik atacam şimdi. Tuvalete çok fena sıkıştırıyor, tuvaletten çıkınca bile sıkışmaktan yürüyemiyorum.geri gidiyorum
gece zaten zor birtaraftan bir tarafa dönüyorum birde wc koşturmak çok ozrluyor o kadar zor geliyor ki uykudan kalkıpta gitmek.bi gidiyorum birkaç damla bir şey :) sabah kadar 5 6 defa gidiyorum sabah kalkar kalkmazda hemen wc ye :) eşim soruyor e hadi kalk wc ye girmeyecek misin diye yazık :)
Aynı benÇok su içerim gece en az bi litre su içiyorum. Gündüzde kocaman bi bardağım var sürekli doldurup doldurup içiyorum sonra da tuvalete taşınıyorum
AYYYYY sabahtan berı yazmaya çalışıyorum yaaaaa
denemee bir kiiii
ses kontrolll :44::44::44::44:
Eki Görüntüle 848809
teyseleerrriiim merhaba iyi haftalar hepinizeeee ... Annem bebek şekerimden 1 örnek yaptı, fikrinize ihtiyacı varmış :) imza isimsiz Junior :)
Denizzzzz sen gel yeteki balımmm:))
Rüyamda seni gördüm,göğüslerin acıyordu ve ben sana msj yaptım..
Sonrada süt geldi göğüsünden peçeteyle siliyorsun,hayırdır inş.:26:
Bebeğim ben olsam bunların içinden Mira yı seçerdim..çok hoş geldi kulağıma,medcezirde de var Mira Serenayın adı ve onlar mira dedikçe bayılıyorum ben:))
Epilasyon işine gelince,hiç ağdaya fln gidemem diyosan al karşına aynayı epilatörle al,ben ezgi de öyle yapmıştım bunda çıkmıyor zaten fazla giderim belki ağdaya dicem ama ağdacı kızda hamileydi başka hiç kimseye de aldırmadım yasa,en iyisi bacaklarımı kız kardeşim alsın diğerini epilatorle halledeyim yine:26:
ay sabahtan berı 10 kere alıntı yapmaya calıstım sana telden olmadıııı
sonra aralın tabletinden denedım sorun oluştu
delı olcaktım kı pc yı açtım :)))
hayrolsun kuşum rüyan allaa alllaaa
ay nolur memelerım çatlamasın yaa o acıya dayanamammm
aralda cok cekmıstımm
Aysun hamur kızartmasını cok sevıyorum ben ama hıc yapmadım yaaa
sımdı yuruyupte hamurda alamamm hem bura nerde satılır onu bıle bılmıyorumm
bu arada bende olsam mira koyardım ya cok güzel kıbar bı ısım
kızım olsaydı mira nehir olacaktı..
3. yaparsam kız olursa koyarım belki kimbilir
Kizlar esim çinde vde tekim sizlere sorum var surekli 5 dk bir wc ye gidiyorum 2 saat ince baslayan sil kasigimda acayip bir agri sizi var birsey batiyor gibi ama agri gibi ayagima kadar vuruyor bu nedir
Canımcım bir bildiği vardır öyle düşünme benimki muayene etti de verdi ama ucuna falan baktı.benim doktor niye bekle dedi ki acaba :44:
ne sorsam bekle diyo zaten :95:
Aysuuıuuuuuunn okurken yoruldum ben anacım myaaaİyi geceler,çok yorgunum kızlarrrr oyyyyy her yanım tutulmuşşşş((
Sabah kahvaltıdan sonra temizlik yaptım süpür,sil banyo toilet falan
Sonra balık temizledim veee eşimin teyzesi aradı evdeysen uğrayacağız diye
A............ezgiyi yatağına almam lazım koltukta uyudu,eşimde uyudu
Allahım sana geliyorummmm
Tuğbacım eşimin teyzesi yarın doğum yapacak Reyyan koyacaklar adını=)slm kızlar günaydın her zaman yazamıyorum yıllık izindeyim evdeyim bugün ieş geldim ay sonu hesapları için canlarım kızım için düşündüğüm isimleri paylaşıyorum sizde yardımcı olun bakim
birde kzılar doğum zamanımıza az kaldı ben ağda yaptırmaya korkuyorum hani yatırıyolar kasarım kendimi felan diye şu epilasyon işine nasıl bi çözüm bulsam bilemedim(
yurdanurcum internette çok kirli bilgiler var her şey yazıyorkızlar bu 7-12 kg arasında kalmayı başarabile kaç kişi var aramızdaortalama bir ayımız var daha bir de bunu da düşünmek lazım bebeklerin en hızlı kilo aldığı dönemdeyiz,bende çatlamaya başladım yanımda krem getirdim gündüz süreririm diye ama şu eklediğim yazıyı okuyunca sürmesem mi diyorum
kasıklarım da ağrı da var bugun ben gittikçe korkmaya ve tedirgin olmaya başlıyorum ya,allahım hakkımızda hayırlısını nasip et
Analı kızlı ellerinize sağlıktam olarak şişesi görünmüyor canım. Birde kurdelası çok hoş ama beyaz kurdela olsa daha mi hoş olur sanki :26:
canım bence tül ve kurdele kullansanız daha güzel olur silikon ile tülü kapağa yapıştırabilirsiniz
Canımcım bir bildiği vardır öyle düşünme benimki muayene etti de verdi ama ucuna falan baktı.
Aysuuıuuuuuunn okurken yoruldum ben anacım myaaa
ya o hamur mayalamasını nasıl yapıyorsun bana da anlat=)
göz kararı ve kulak memesı kıvamı ele yapışmama kıvamı kelimelerini kullanam=)
anlamıyorum çünkü.ölçü istiyorum.şaka bir yana maşallah gerçekten sana...
Tuğbacım eşimin teyzesi yarın doğum yapacak Reyyan koyacaklar adını=)
Sende gene seçenek var bende o da yok off daraldım....=(
yurdanurcum internette çok kirli bilgiler var her şey yazıyor
yararlı dneilen yararsız çıkıyo zararsız denilen zararlı.
kremler böyle zararlı olsa drların %90 ı önermezdi
ayrıca benim drum saçımda sirke riskine karşı boyat 3 aydan sonra sakınca yok demişti
problem olsa kafasında en ufacık süphe olsa beni niye riske atsın kuzucum..
Bence çok araştırmak da iyi değil..
ayrcıa ben şimdiden 12 kilo aldım o kural bana göre değil=)
dr um boyun çok uzun normal diyor ama gene de bu kadar almak istemezdim=)
Tatlım hamuru kendinde yapabilirsin ben kendim yapıyorum çok güzel oluyor :)
3 su bardağı un 1 paket toz maya ve ılık su yoğur 1 saat dinlendir ve sonra kızart afiyetle ye :) ben dayanamayıp akşama yapcam çok canım çekti yaaa bu arada hamuru yoğurmak 15 dk almıyor canım :)
cnmcım 1. si güle güle kullanın yatağınızı=)huzurla uyusun oğluşunnn..kızlar bu bel, sırt, gögüs altındaki kemiklerin ağrısı için masaj çok iyi geliyor.
ben iki güne bir ılık bir duş alıp, duştan sonra eşime bebe yağıyla masaj yaptırıyorum yatmadan önce, elleri zaten çok sıcak, sıcak masaj gibi oluyor yarım saat falan güzel masaj yapıyor, masaj yaptığı günler hem gece çok rahat uyuyorum hem o gün gündüzleri ağrım sızım olmuyor. artık hergün yapmaya başladı. tavsiye ederim
27. haftalarda bende de çıkmıştı ilaçsız bol su ile atlattım dr um ilaç yanlısı değildigünaydın kızlar
idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma ve kasılmalara sebep oluyormuş.bendede az çıktı. antibiyotikte kullanıyorum şu anda.
dikkat edin lüften
benim 8 HAFTADA yapıldı çatı kontrolüm=)gunaydınn herkese hayırlı haftalar olsn inşş. yarın kontrolum var bnmde. bakalım ne dıcek doktorumzz .. çatı kontroluu olan varmı? yaa bu kıllar dert oldu cidden napıcam bnde bilmiyorummm
cnmcım 1. si güle güle kullanın yatağınızı=)huzurla uyusun oğluşunnn..
2.si turkuazvemor da LATEKS önerdi.
visco ve yaylılar önermiyor bende LATEKS alcam
3. sü muhakkak avizenin fotosunu istiyoruuuuuuuuuummm=)))
benimde eşim her gece yatmadan önce sırtıma belime bacaklarıma ve ayaklarıma masaj yapıyo
kısacası kollarım hariç her yere çok iyi geliyo ve çok rahat uyuyorum doğru söylüyorsun...
27. haftalarda bende de çıkmıştı ilaçsız bol su ile atlattım dr um ilaç yanlısı değildi
kesinlikle bol sıvı al üşenme doldur doldur iç suyunu=)
geçmiş olsun cnm ama stres yapma sakın çoğumuz atlattık o enfeksşyonu.kum dökenlerimiz bile oldu yazık..
benim 8 HAFTADA yapıldı çatı kontrolüm=)
her gittiğimde de dr daralma var mı diye bakar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?