2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Anilcim odama bayıldım çok güzel olmuş herşey zevkine sağlık güzel güzel uykuları olsunda mışıl mışıl uyunsun odasında

herkese günaydın aralık anneleri uyku düzenim iyice gitti benim bu aralar ve ayaklarım ellerim acayip şişti bu hafta şişti anlamadım neden böle oldu :18: cuma günü ana sağlığında izlem var oraya gidicem 15inde de hastanede kontrolüm var en son 11 kilo almıştım bakalım bu gittiğimde kaç çıkıcam :18: bu arada kızlar güya banyo yapılcaktı ama hala ustalar ne geldi ne gitti ne de aradılar gerçekten çok gıcık eşimde çok sinirleniyor bu duruma ama yapacak bişey yok bari doğumdan önce yapsalar da kurtulsak ya memlketten annemler geldi bu arada . doğumunuzdan sonra korse takmayı düşünüyo musunuz yada saracak mısınız karnınızı kızlar onu danışıyım dedim size doğumdan sonra hemen spora da başlanmaz bakalım daha doğum şeklim hakkında doktor bişey sölemedi inşAllah normal olur

benim çalıştığım kurum rapor istiyor turkuaz. 32 de çalışabilir diye izne ayrıldığında da çalışamaz diye.

Rabbim yar ve yardımcısı olsun teyzeniz. inş ikisi de sağlıkla birbirlerine ve size kavuşurlar.. haber et mutlaka anıl..

doktor söylemedi bana hiç ama ben hiçbir hayvana yaklaşmıyorum. nolur nolmaz diiye. en azından ben elimden geleni yapayım. dr uyarmışken de yaklaşmasan kuşlara iyi olur bence..

boşver cnm ya üzme kendini. birileri bana beşik falan verseydi iyi olurdu:)) birazcık büyüsünler kendileri seçerler güzel güzel yaparız odalarını cnm öyle düşün.. bir de ev malınız değilse bizim gibi taşınırken dökülüp dururlar.. ben bir defa taşındım mobilyalarda çatlak olan yerler oldu. o da 2 yan binaya taşındım.

geçmiş olsun cnm. umarım bebeğin zamanını bekler. ama beklemese de inş bi sorun olacağını düşünmüyorum Allah'ın izniyle. artık baya büyüttük kerataları:)) bol bol dinlen sen..

Kizlar 13 kilo almisim sizler ikk hamileligimde 20 kiloydu galiba oraya dogru gidiyor

ben de bugun kontrole gittim, 15 kg almısım en fazla 2 kg daha alsan iyi olur dedi doktor ama acaba son ay daha mı az alınıyor daha mı çok ?

Ben 16 kilo aldım ve bu gidişle almaya devam edecem gibi görünüyor canım :)

Bende tam 13 kilo aldım. Son ayda çok fazla alınacağını sanmıyorum. Ama bakalım ancak 1 2 kilo daha alırız bence.
Tabi böyle mayalı kızartmaya devam etmezsek

Sabriya aynı gidiyoruz demek bende oğlanda 22 kilo almıştım.

Kızlar yazmak dogrumu bilmiyorum ama ben gunder bir litre boza içiyorum o kadar canım istiyor

Kızlar yazmak dogrumu bilmiyorum ama ben gunder bir litre boza içiyorum o kadar canım istiyor

şekerin de sorun yoksa içmende de problem olmaz cnm. ben hiç içmedim bilmiyorum tadını ama mısırdan yapılıyor diye biliyorum. ama her şeyin fazlası zarar. haftada bir falan içsen daha iyi olmaz mı acaba??

Geçmiş olsun canım hafta sonu bende aynı sıkıntıları yaşadım.cuma günü kontrolum var.galiba bende izne ayrılacağım cumadan sonra.Allah yardımcımız olsun

Sağol canım. İnşallah dediğin gibi zamanında sağlıkla gelir hepimizin bebişleri.
Bazılarında oluyomuş böyle. Hatta doğum artık başlayıp nişan gelene kadar hiçbişey hissetmeyebiliyomuşsun. Bu da çok iyi bişey değil aslında.

Aynen canim bakalim ikimizden hangimiz atak yapacak :)

geçmiş olsun cnm. umarım bebeğin zamanını bekler. ama beklemese de inş bi sorun olacağını düşünmüyorum Allah'ın izniyle. artık baya büyüttük kerataları:)) bol bol dinlen sen..[/QUOTE]

Teşekkürler canım. Artık sabırsızlanıyor onlar da :)). Zaten 23. haftada doğum pozisyonu almıştı bizimki. Kafasını da doğum kanalına yaklaştırmış dedi doktor.

Kızlar , çok kararsızım genl anestesimi olsam , yoksa spinal anestezimi. İlk iki bebegim genel anestezi ile dogdu . Ben narkozu çok zor atabiliyorm cok etkileniyorum o nedenle spinal olsun bu sefver diyorum ama henuz doktorumla konusamadım.
Bazıları bel ve baş ağrısından bahsediyor ama, kız kardesim hiçbirini yaşamadı, ne yapmalıyım kararsız kaldım.

Ilk doğumda doğumdan sonra yürümekte çok zorlandım ben. Her attığım adım da ameliyat yerim karnım ve altı, bebek doğunca karnımin içi boşalınca daha da ağrı yapıyordu. Bi hafta sonra bi yakınım geldi. Ama o normal doğum yapmış doğumdan sonra karnımı büyük boy tülbentle sardım. Rahat rahat yürüdüm hemde göbeğim çıkmadı dedi. 3. Bebeğinde sarmamis ondan sonra göbek kaldı dedi. Bende aynı şekilde sardım. Yürürken karnım hiç sallanmadı. Ağrı yapmadı hemde kış günü sıcak tutar şimdi. Bu doğumdan da bi hafta sonra yine saracam hem üşütmemde, üşütünce ameliyat yeri şişiyor

Bugün yine rüyamda kızımı doğuruyordum
Böyle sol tarafıma toplanmış elimle bastırıyorum bebek alttan çıkıyor ama kordon falan yok. Ilginç sonra emzirmek için boş oda arıyorum bulamıyorum, meğer emzirmek ne kadar yerleşmiş bilinç altıma :)
Sonra bebek kusuyor pirinç taneleri falan çıkıyor. Size haber vereyim diyorum benim bebeğim oldu diye

Anıl yıkamış topaklanmamış :/ bilmiyorum kii
İsme karar verdiniz mi tubişim

ben mira diyorum eşimde b ile başlayan isimlerden olsun diyo bilemiyorum miranın anlamınıda tam bilmiyorum gerçi ama :) tam olarak karar vermiş değiliz valla canım napcaz bilmiyorum doğuma kalmasa bari

canım 1 hafta sonra sarmakmı lazım daha öncemi? çok sıkı değildir herhalde sarma şekli?

Benimkilerin ikisi de erkek, biri 5 yaşını geçti, diğeri de 6'yı. Hiç kıyamıyorum, yaşlandılar, gözümün içine bakıyorlar. Gittiğim başka bir doktor sıkıntı olmaz ama yine de kafes temizliği yapma demişti. İnşallah güvenilir bir yuva bulabilirim onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…