bende uyku seti alcam bulamadım beğendiklerim çok pahalı ucuzları beğenmiyom derken alamadım daha elde yıka istersen topaklanabilir bence:)
Canim sende mi konakta doğum yapacaksin zam gelmiş doğum ücretlerine 1500 lira olmuş
Çalışan arkadaşlar çalışabilir raporu sonunda tekrar rapor alacaklar mı? Bizim iş yerinde gerek yok diyorlar, doktor da rapora gerek var diyor. Bana da saçma geliyor çalıştığım yere hiçbir şey demeden rapor sürem bitti diye doğum iznine ayrılmak.
Kızlar eşimin teyzesi yarın doğum yapacak
sezeryan olcak 9 da yatışı 10:30 gibi de ameliyathaneye alınacak
karı koca engelli ikiside.
teyzemizde çocukken yanlış iğne yüzünden dr hatasından çocuk felci olmuş ve (evlerden ırak)belden altı tutmuyor
41 yaşında kendisi.ilk ve son hamileliği
sizlerden dua istiyorum
ona birşey olmaddan kızımız dünyaya gelsin inşallah.
Sakatlığından dolayı korkuyoruz riski var annenin,drlar hep alalımm dedi aldırmadı çocuğunu çünkü çok istiyordu çocuk,yazık...
Bakalım Rabbim bir mucizeye daha izin verecek mi..
Ben yarın geç girerim.bir şekil size haber vermeye çalışırımm..
Şimdiden teşekkürler..
1.5 sene falan oldu canım yavruyken almıştık erkek muhabbet kuşu bıcır bıcır hamile kalmadan önce çok içli dışlıydık ama sonra doktor kesinlikle senle temas etmesin dedi bende uzak durdum aylarca bişeylr bulaşır zararlı falan dedi ama pek anlamadım açıkçası
banada çok düşkündü sürekli elime gelmek istiyodu gelince bebeğe fln bişey olur dye ittriyodum bnce kuşcağızı :26:
ayy bide çok konuşuyoki sormaa
aşkımm diyo burcu diyo öpücük atıyo falan 1-2 haftadır elime konmasına izin veriyorum bişey olmaz heralde diye ama olurmu onuda blmiyorumki :26:
ama bazen gerçektende çok konuşuyoo kafam şişiyo valla sus artık diye kızıyorum
ama evde olması zararlıysa nası vercemki onu çok alıştık ailecek eşim hepimizden çok seviyo ilgileniyoo
doktora soriyim onu bu cuma gidince en iyisi
Anıll harika olmuş oğluşunun odası çok beğendim :) tam benim hayalimdeki gibi olmuş pamuk pamuk bembeyaz ferahh oh miss :) Ben hiçbirşeyini yeni alamadım kuzumun bu ara baya bi sıkışığız da eltimin oğlanın beşiğini dolabını aldık kurduk onları kullanacağım
Kızlar herkese günaydın. Ben arada forumu takip etsem de çok sık yazamıyordum çünkü yoğun ve stresli bir çalışma ortamı içindeydim zaten bu yüzden de oğlum dün neredeyse geliyordu .Hem de hastane çantası dışında hiçbirşeyi hazır değilken. Perşembe günü rutin muayene sırasında doktorum nstde 60lara varan sancılarım olduğunu farketti ama ben bişey hissetmiyordum. Dinlenmem gerektiğini söyledi ve pazar günü tekrar nst için gelmemi istedi. Pazar günü sabahı hafif sancılarla uyandım ve hastaneye gidene kadar devam etti. Nstde de sancılar çıkınca doktorum alttan muayene ile rahim ağzını kontrol etti ve rahim ağzında kısalma olduğunu farketti. Hemen hastaneye yatışımı yaptılar, kasılma engelleyici ilaçlar verdiler ve bebeğim gelir diye ciğer geliştirici iğne vurdular. 34+2 olmuştuk doktor doğarsa bebeğimin muhtemelen sorun yaşamayacağını ama önlem olsun diye bu iğnelerin yapılması gerektiğini söyledi. Ayrıca doğumu ne kadar geciktirirsek bebek için o kadar iyi olur dedi. Bir gece hastanede yattım. Sancılar biraz olsun azalınca doktorum ilaçlarımı yazarak kesinlikle artık bundan sonra evde yatak istirahati yapmam gerektiğini söyledi. Böylece benim 37. haftada başlayacağım doğum iznim başlamış oldu. Şu anda tek düşündüğüm oğlumun sağlığı. Kızlar siz siz olun şu son zamanlarda kendinizi yorup strese sokmayın. Bebişlerinizi düşünün. Ben işyerinde bazı sorunlar yaşamıştım, bunlar da tetikledi sanırım. Neyse ki artık dinlenmeye çekildim.
Kizlar 13 kilo almisim sizler ikk hamileligimde 20 kiloydu galiba oraya dogru gidiyor
ben de bugun kontrole gittim, 15 kg almısım en fazla 2 kg daha alsan iyi olur dedi doktor ama acaba son ay daha mı az alınıyor daha mı çok ?
Ben 16 kilo aldım ve bu gidişle almaya devam edecem gibi görünüyor canım :)
kızlar bende 17 kilo aldım 36. haftamın içndeym 37 ye grcem doğurana kadar 20 yi geçermi ki:))) bebeğim sağlıklı olsunda artık kilo da umrumda değil napalım veririz.... çatlaklarınız oluştumu bende yok annemde de hiç olmamış...
Kızlar yazmak dogrumu bilmiyorum ama ben gunder bir litre boza içiyorum o kadar canım istiyor
Geçmiş olsun canım hafta sonu bende aynı sıkıntıları yaşadım.cuma günü kontrolum var.galiba bende izne ayrılacağım cumadan sonra.Allah yardımcımız olsun
çok geçmiş olsun canım artık yavaş yavaş zamanı geliyor dikkat et yorma kendini allahtan doktor kontrolündesin bilincindesin artık olayın inşallah zamanında sağlıkla doğar miniğin
peki bu sancı anlamadan nasıl yüksek çıkıyor bu da beni endişelendiriyor kolay doğumun habericisidir belki sancıyı anlayamayıp hissetmemek
günaydın cnm sen suanda 37 haftalıkken dogum mu yaptın. ve bebegin nasıl
Bende tam 13 kilo aldım. Son ayda çok fazla alınacağını sanmıyorum. Ama bakalım ancak 1 2 kilo daha alırız bence.
Tabi böyle mayalı kızartmaya devam etmezsek
Sabriya aynı gidiyoruz demek bende oğlanda 22 kilo almıştım.
şekerin de sorun yoksa içmende de problem olmaz cnm. ben hiç içmedim bilmiyorum tadını ama mısırdan yapılıyor diye biliyorum. ama her şeyin fazlası zarar. haftada bir falan içsen daha iyi olmaz mı acaba??
herkese günaydın aralık anneleri uyku düzenim iyice gitti benim bu aralar ve ayaklarım ellerim acayip şişti bu hafta şişti anlamadım neden böle oldu :18: cuma günü ana sağlığında izlem var oraya gidicem 15inde de hastanede kontrolüm var en son 11 kilo almıştım bakalım bu gittiğimde kaç çıkıcam :18: bu arada kızlar güya banyo yapılcaktı ama hala ustalar ne geldi ne gitti ne de aradılar gerçekten çok gıcık eşimde çok sinirleniyor bu duruma ama yapacak bişey yok bari doğumdan önce yapsalar da kurtulsak ya memlketten annemler geldi bu arada . doğumunuzdan sonra korse takmayı düşünüyo musunuz yada saracak mısınız karnınızı kızlar onu danışıyım dedim size doğumdan sonra hemen spora da başlanmaz bakalım daha doğum şeklim hakkında doktor bişey sölemedi inşAllah normal olur
Anıl yıkamış topaklanmamış :/ bilmiyorum kii
İsme karar verdiniz mi tubişim
canım 1 hafta sonra sarmakmı lazım daha öncemi? çok sıkı değildir herhalde sarma şekli?Ilk doğumda doğumdan sonra yürümekte çok zorlandım ben. Her attığım adım da ameliyat yerim karnım ve altı, bebek doğunca karnımin içi boşalınca daha da ağrı yapıyordu. Bi hafta sonra bi yakınım geldi. Ama o normal doğum yapmış doğumdan sonra karnımı büyük boy tülbentle sardım. Rahat rahat yürüdüm hemde göbeğim çıkmadı dedi. 3. Bebeğinde sarmamis ondan sonra göbek kaldı dedi. Bende aynı şekilde sardım. Yürürken karnım hiç sallanmadı. Ağrı yapmadı hemde kış günü sıcak tutar şimdi. Bu doğumdan da bi hafta sonra yine saracam hem üşütmemde, üşütünce ameliyat yeri şişiyor
daha güzelleri senin olsun inş. güzelim... sabahlık kullanmak adetim değildir çeyizimdekileri bile kullanmadım valla
ama şimdi lohusa iken bi misafir felan gelirse üzerimde bulunsun diye aldım bitane... günlük giysi ile de durmak istemedim vermek istediğim msj lohusayım çok durma az dur bak müsait değilim
ay kızlar benimde bitane muhabbet kşum var erkek... kendisi neredeyse 2 senedir bizimle evlenmek istiyor kerataanneminkisi var o da dişi tek kuş... kocası olmasada yumurtluyor bi görseniz sonra üstünde 3 hafta kuluçkaya yatıyo civciv çıkmayıncada kırıp içindeki yumurtayı yiyo onlara vericektik bizim kuşu evlendirecektik iksiini... annem civciv olursa ben ayrılamam hiç birisinden ev de kümese döner istemem dedi bizde mecbur kuşçuya vericez gibi görünüyor... benim kuşum cici kuş ile babacım diyor ama hamileliğimde hiç ilgilenemedim biran evvel versek mutlu olucam ok bağırıyor çünkü dayanamıyorum artık
Benimkilerin ikisi de erkek, biri 5 yaşını geçti, diğeri de 6'yı. Hiç kıyamıyorum, yaşlandılar, gözümün içine bakıyorlar. Gittiğim başka bir doktor sıkıntı olmaz ama yine de kafes temizliği yapma demişti. İnşallah güvenilir bir yuva bulabilirim onlara1.5 sene falan oldu canım yavruyken almıştık erkek muhabbet kuşu bıcır bıcır hamile kalmadan önce çok içli dışlıydık ama sonra doktor kesinlikle senle temas etmesin dedi bende uzak durdum aylarca bişeylr bulaşır zararlı falan dedi ama pek anlamadım açıkçası
banada çok düşkündü sürekli elime gelmek istiyodu gelince bebeğe fln bişey olur dye ittriyodum bnce kuşcağızı :26:
ayy bide çok konuşuyoki sormaa
aşkımm diyo burcu diyo öpücük atıyo falan 1-2 haftadır elime konmasına izin veriyorum bişey olmaz heralde diye ama olurmu onuda blmiyorumki :26:
ama bazen gerçektende çok konuşuyoo kafam şişiyo valla sus artık diye kızıyorum
ama evde olması zararlıysa nası vercemki onu çok alıştık ailecek eşim hepimizden çok seviyo ilgileniyoo
doktora soriyim onu bu cuma gidince en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?