2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

yaptırıcam canım ambalajlı olduğu için bayatlama gibi bi durum olmuyomuş..
doğum tarihi etikette olmak zorunda değilki sadece isim yazılıyo hatta bu gibi durumlarda genelde etikete..
hastaneye çikolata yaptırıyorum kurabiye ev için canım

kırtasiyelerde vardır canım

bakıyım canım bi bulurum inş

canım sende olsaydı zaten bu aya kadar çıkardı. birsürü test filan yaptırıyor doktorlar.sendoktoruna duurmdan bahset ama içini ferah tut canım

topikte bi canlanma var valla yetişemiyorum evde de birsürü iş
siz işleri bitirdiniz heralde hamarat kuzular siziiii

esselacığım nasılsın senle sanırım günlerimiz aynı doktora gittin mi ben bugün gidicektim eşimin işi çıktı gidemedim....

iyiyim tatlım çok şükür
sen nasılsın
bugün 18.00de randevum çok özledim minnoşumuu
sen ne zaman gitcen peki?

deniz makinanda elde yıkama ayarı varsa 30da bişey olmaz canım
benim de tereddütte kaldığım çok şık bi bataniyem var peluş değil içi dolgulu gibi
onu öyle yıkadım hiçbişey olmadı çok şükür

evet ben bi şekilde sarmak istiyorum ama hastanede pansuman falan olursa zor olabilir
eve gelince sarmak istiyorum :26: geç sayılmaz herhalde

burcucum nasıl korsen bacaklı mı etekli mi resmini koyabilirmisin
yani bacaklıysa tuvalette falan zor olmazmı sıkı sıkı?

canım anne karnında olanını bilmiyorum ama bir komşumuzun oğlu 2-3 yaşlarındayken filan tiroidinde sorun vardı çocuğun yüksek miydi düşükmüydü hatırlamıyorum ama çocuğa her sabah ilaç içiriyorlardı cüce kalmasın diye,ya canım bence senin bebeğinin bunla ilgisi yok gene de sor tabi için rahat etsın ama kendini çok yıpratma olur mu

ben mira diyorum eşimde b ile başlayan isimlerden olsun diyo bilemiyorum miranın anlamınıda tam bilmiyorum gerçi ama :) tam olarak karar vermiş değiliz valla canım napcaz bilmiyorum doğuma kalmasa bari

Canım bende kızımın adını Öykü olarak düşünüyorum. Ama fikirler kalıcı olmuyor maalesef. Sanırım doğuma kadar bu kararsızlık sürüp gidecek. En son benim de beğendiğim isim Mira oldu. Hatta epeyce araştırdım.

Yanlış da yönlendirmek istemem ama bulduklarım şu şekildeydi.
Latince bir isim. (Eşim ille de Türkçe bir isim olacak dediği için ben maalesef vazgeçmek zorunda kaldım.)
Anlamı : Eski likya kentlerinden birinin adı. Bir kuyruklu yıldız adı. Ayrıca ispanyolcada da "bak" anlamındadır.
Hemen hemen her dilde karşılığı var.

Türkçe' de ki anlamı : "Geceleri yunuslara yol gösteren yıldız"

Umarım bebeklerimize en güzel ve en yakışan isimi bulabiliriz.

Her zaman yazamıyorum ama genellikle okuyorum kızlar. Hala çalışmaya devam ettiğim için pek fırsatım olmuyor açıkçası yazmaya. Bebeklerini kucaklarına alan anneler gözünüz aydın. Darısı başımıza inşallah.

Öykü benim aşkım yani ablamın kızı inanılmaz zekii okul birincisi ve çok tatlıı eminim senin kızında öyle olacaktır,mira ve hira isimlerini de çok beğeniyorum son zamanlarda isimleriyle yaşasınlar inşallah

sağol canım dediğin gibi doğuma kadar karar veremiycez galiba hayırlısı artık bende tam karar vermiş değilim daha

ya canım sen doğumdan sonramı kullanacksın iznini :) nasıl beceriyorsun iş koşturmacasını ben artık yürürken zorlanıyorum kasıklarıma bıçaklar saplanıyor sanki bebek aşağıdan inicekmiş gibi bir ağrı baskı oluyor valla bravo arkadaşım maşallahınız var .allah güç kuvvet versin size ...

Amin çok teşekkür ederim. Bahsettiklerinin çoğunu bende yaşıyorum canım ama doğumdan sonrasında kızımla daha çok vakit geçirmek isteği hepsinden ağır basıyor. o yüzden zorda olsa her sabah kalkıp işe geliyorum :)

selam arkadaşlar,

çok uzun zaman oldu yazmayalı.
ben bu cumartesi doktora gittim oğluşum 2650 grdı.:)) maşallahı var yani:))
ayın 16sında tekrar gidicem.bende kamu kurumunda çalışıyorum.normalde 22 aralık tarihine doluyor 37 haftatam, o tarihe kadar çalışabiliyorum ama acaba haftaya cuma izne çıksam mı diyorum bu hafta kasıklarımda ve karnımda sürekli ağrılar oluyor.şuana kadar 12 kilo aldım.ama bu hafta elim şişti.uykusuzluk çekiyorum.işe gelmek sanki işkence oldu artık benim için:)
ayrıca son iki kontroldür doktor bana plesentada yaşlanma var erken doğurabilirsin.3 haftaya doğar bebiş dedi.
normal doğum yapmak istiyorum ama korkuyorum da:)

bende hastane çantasını bu hafta hazırlayacağım.ne koymam gerekiyor.

ay canım benim inşallah yavrunla sağlıklı sıhhatli ilgilenirsin hepimizin ki hayırlı evlat olsunlar inşallah ben annemi daha iyi anlıyorum :) annelik daha karnındayken zor bir ömür boyu herşeyin o senin .ay bugün biraz duygusalım sabahtan beri ağlıyorum da :)

canım madem 3 haftan kaldı nedne hala çalışıyorsun sen ? doğumdan sonra dinlenmeye onlarla vakit geçirmeye zamanımızın olması gerektiği kadar öncesinde de onlar için dinlenip huzur içinde doğumu beklememmiz gerekiyormuş . yani daha fazla zamanın olsaydı çalışman tabii normal ama 3 hafta çok kısa canım yat dinlen yazık bebeğine de .

aynı durumdayız canım yaa bende benzer şeyleri yaşıyorum,işkence gibi geliyor işe gelmek ama doğum sonrası biraz daha evde kalabilmek için ha gayret diyorum ,37. hafta sonuna kadar dayanamayacağım bende galiba,kasık ve karın ağrıları benim de iki gündür yoğunlaştı

arkadaşlar ben çantamı geçen hafta hazırladım.kendim için bir pijama takımı bir gecelik terlik iç çamaşırı kişisel bakım ürünleri koydum tarak diş fırçası filan gibi .çorap koydum.bebek için iki takım hastane çıkışı iki takım pijama zıbın koydum iki çift çorap şapka koydum battaniye koydum iki tane .bu cuma kontrolüm var hastaneye gittiğimde bebek hemşirelerine sorucam bebk için bakım ürünü şampuan filan gereklimi isteniyormu diye birde bebek bezi istenecekmi bazı hastaneler istemiyorlarmış.eğer istenirse onları ilave edicemokadar.zaten doğum yapan arkadaşlarımdan da bildiğim kadarıyla bebek için bunlar yeterli dediler zaten sezeryan olursa bile 2 gün kalıyorsun bebeğe bunlar yeterli gittiği gibi geri geliyor eşyalar boşuna taşıma dedi.

selam kızlar nasılsınız bakalım. artık ağırlaşmaya başladık, Allah hepimize güç kuvvet ve dayanma gücü versin
bende artık baya zorlanmaya başladım ağırlaştıkca ve mide yanmalarım acayip çok kötü oluyorum.
ve bütün gün sandalye tepesinde olduğum içinde göğsümün altından ağrılar başlıyor. ve sol tarafım göğüs altımdan başlayarak aşağıya doğru olan kısım acayip acıyor. ellerim ayaklarım şişti. ama kızımın hareketlerini hissettikçe dayanma gücüm artıyor. çok mutlu oluyorum. Allah sağlıklı kolay bir şekilde doğurup kucağımıza almayı nasip etsin hepimize bol bol dua edelim. çok heyecanlı bir bekleyiş içerisindeyiz. zorluklarınada katlanıyoruz mecburen. anne olmak kolay değil. canımızdan can kopucak.

bende hala çalışıyorum kızlarr ama ben rahatım oturduğum yerden saat doldurup kk'ya takılıyorum :26::26::26::26::26::26: pek işte vermiyorlar bana sağolsunlar sabahlarıda erken kalkmaya alışkınım o da sorun olmuyor sadece geceleri saat 10 da uykum gelıyor evde olsam çatlardım herhalde burda oyalanıyorum işte hergün düzenli yemek yıyorum o acıdan da iyi evde akşam yemeği bile yapmak zor gelıyor valla.

hastane çantamıda alt topiklerden birine eklemiştim gayet de yeterli olduğunu düşünüyorum tekrar tekrar göz atınca başka neye ihtiyacımız olur ki? bakınız : http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/661942-hastane-cantasina-neler-koydunuz.html

Çok güzel yazmışlar adları. Kurabiyeleri çubukta vereceksen ahşap çit de seçebilirsin. Öyle yapıyorlarmış. Ama sonra da kullanmak nasıl olur o çitleri bilmiyorum. Ben arkadaşımdan ödünç alacağım.
Mesela ms9138 gibi olabilir, üzerine yine ismini yazdırırsın bebek arabaları yerine.

Ben de kapı süsü olarak değil de duvara asmak için bir tasarım yaptırmak istiyorum o siteye. Cibinlikten mecburen vazgeçtik sığmadığı için. O duvara sticker bulamazsam ahşap bir dekor da olabilir diye düşündüm.

Böyle bir riskin varsa bence daha fazla zorlama tatlım. Çünkü evde de yapmamız gereken bir sürü işlerimiz var. ayrıca dinlenmeye de çok ihtiyacımız var. Doktorum bana son gittiğimde bir sıkıntı görünmüyor şu anda 15 kasıma kadar gitmek istiyorsan gidebilirsin ama en ufak bir olumsuz durumda haberim olsun demişti. Senin doktorun bu durumda çalışma izinini neden bu kadar uzattı acaba.

Bende henüz hastane çantamızı hazırlamadım. ama bugün yarın artık hazırlanması gerekiyor. Elimizi çabuk tutalım :) normal yada sezeryan doğum gibi bir isteğim yok doktorumun yönlendirmesine göre karar verilecek bir durum. ama ikisinden de korkuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…