kurabiyeleri kendin mi yapacaksın? bide kurabiye bu bayatlayabilecek bişey, doğumlarımızın ne zaman olacağı belli değil ne zaman yapacağız ki?
bebek şekerlerinide hastanede dağıtamayız galiba, doğum tarihinin etikette olması gerekir ya hani. hastanede lohusa şerbetiyle kurabiye, lokum vs gibi bişeyler ikram edilebilir.
kırtasiyelerde vardır canım
Dün eltimle konuştuk. 4. Bebeğinde tesadüfen hormon tahlilinde tiroid yüksek çıkmış. Doktor ilaç vermiş. Üstelik aynı doktorumuz. Eğer bunu farketmeseydik. Bebekte cücelik hormonu olurdu demiş. Bende boyundan bahsedince bunu anlattı. Kafam çok karıştı çokk. Eşimde doktoru ara dedi ama ulaşmak ne mümkün. Kontrolümüzde pazartesi günü. Beklicem mecbur. Biraz nette araştırayim. Böyle bişe duydunuz mu????
esselacığım nasılsın senle sanırım günlerimiz aynı doktora gittin mi ben bugün gidicektim eşimin işi çıktı gidemedim....
Gunaydınnnnnnn canıkom ohhhh beeee sonundaaaa
Ay çünkü pc basında oturamıyorum sırt ağrımdan dolayı.
Bugün eşim İstanbul da.
Uyku setlerini nasıl yıkadınız kızlar yaaa
Topaklanma oldu muuu şimdi elde yıkama 30 derecede yıkıcam da
herkese günaydın aralık anneleri uyku düzenim iyice gitti benim bu aralar ve ayaklarım ellerim acayip şişti bu hafta şişti anlamadım neden böle oldu :18: cuma günü ana sağlığında izlem var oraya gidicem 15inde de hastanede kontrolüm var en son 11 kilo almıştım bakalım bu gittiğimde kaç çıkıcam :18: bu arada kızlar güya banyo yapılcaktı ama hala ustalar ne geldi ne gitti ne de aradılar gerçekten çok gıcık eşimde çok sinirleniyor bu duruma ama yapacak bişey yok bari doğumdan önce yapsalar da kurtulsak ya memlketten annemler geldi bu arada . doğumunuzdan sonra korse takmayı düşünüyo musunuz yada saracak mısınız karnınızı kızlar onu danışıyım dedim size doğumdan sonra hemen spora da başlanmaz bakalım daha doğum şeklim hakkında doktor bişey sölemedi inşAllah normal olur
burcucum nasıl korsen bacaklı mı etekli mi resmini koyabilirmisinCanım bn kızımı doğurup eve geldikten hemen sonra annemler hemen çok çook kalın bi çarşafla komple sardılar göbeğimi
2-3 gün sürekli bağladılar
İyikide bağlamışlar gram göbeğim kalmamıştı genç kızken nasılsa öyleydi
Tabi normal doğumdu bu yüzden sıkıntı olmadı sıkı sarmada
Bunda da inş normal olurda yine bağlarız yine öyle 2-3 gün bağlayıp sıkı bi korse aldım göğüs altından dize kadar onu giymeyi düşünüyorum
Dün eltimle konuştuk. 4. Bebeğinde tesadüfen hormon tahlilinde tiroid yüksek çıkmış. Doktor ilaç vermiş. Üstelik aynı doktorumuz. Eğer bunu farketmeseydik. Bebekte cücelik hormonu olurdu demiş. Bende boyundan bahsedince bunu anlattı. Kafam çok karıştı çokk. Eşimde doktoru ara dedi ama ulaşmak ne mümkün. Kontrolümüzde pazartesi günü. Beklicem mecbur. Biraz nette araştırayim. Böyle bişe duydunuz mu????
ben mira diyorum eşimde b ile başlayan isimlerden olsun diyo bilemiyorum miranın anlamınıda tam bilmiyorum gerçi ama :) tam olarak karar vermiş değiliz valla canım napcaz bilmiyorum doğuma kalmasa bari
Canım bende kızımın adını Öykü olarak düşünüyorum. Ama fikirler kalıcı olmuyor maalesef. Sanırım doğuma kadar bu kararsızlık sürüp gidecek. En son benim de beğendiğim isim Mira oldu. Hatta epeyce araştırdım.
Yanlış da yönlendirmek istemem ama bulduklarım şu şekildeydi.
Latince bir isim. (Eşim ille de Türkçe bir isim olacak dediği için ben maalesef vazgeçmek zorunda kaldım.)
Anlamı : Eski likya kentlerinden birinin adı. Bir kuyruklu yıldız adı. Ayrıca ispanyolcada da "bak" anlamındadır.
Hemen hemen her dilde karşılığı var.
Türkçe' de ki anlamı : "Geceleri yunuslara yol gösteren yıldız"
Umarım bebeklerimize en güzel ve en yakışan isimi bulabiliriz.
Her zaman yazamıyorum ama genellikle okuyorum kızlar. Hala çalışmaya devam ettiğim için pek fırsatım olmuyor açıkçası yazmaya. Bebeklerini kucaklarına alan anneler gözünüz aydın. Darısı başımıza inşallah.
Canım bende kızımın adını Öykü olarak düşünüyorum. Ama fikirler kalıcı olmuyor maalesef. Sanırım doğuma kadar bu kararsızlık sürüp gidecek. En son benim de beğendiğim isim Mira oldu. Hatta epeyce araştırdım.
Latince bir isim. (Eşim ille de Türkçe bir isim olacak dediği için ben maalesef vazgeçmek zorunda kaldım.)
Anlamı : Eski likya kentlerinden birinin adı. Bir kuyruklu yıldız adı. Ayrıca ispanyolcada da "bak" anlamındadır.
Her zaman yazamıyorum ama genellikle okuyorum kızlar. Hala çalışmaya devam ettiğim için pek fırsatım olmuyor açıkçası yazmaya. Bebeklerini kucaklarına alan anneler gözünüz aydın. Darısı başımıza inşallah.
ya canım sen doğumdan sonramı kullanacksın iznini :) nasıl beceriyorsun iş koşturmacasını ben artık yürürken zorlanıyorum kasıklarıma bıçaklar saplanıyor sanki bebek aşağıdan inicekmiş gibi bir ağrı baskı oluyor valla bravo arkadaşım maşallahınız var .allah güç kuvvet versin size ...
Amin çok teşekkür ederim. Bahsettiklerinin çoğunu bende yaşıyorum canım ama doğumdan sonrasında kızımla daha çok vakit geçirmek isteği hepsinden ağır basıyor. o yüzden zorda olsa her sabah kalkıp işe geliyorum :)
selam arkadaşlar,
çok uzun zaman oldu yazmayalı.
ben bu cumartesi doktora gittim oğluşum 2650 grdı.:)) maşallahı var yani:))
ayın 16sında tekrar gidicem.bende kamu kurumunda çalışıyorum.normalde 22 aralık tarihine doluyor 37 haftatam, o tarihe kadar çalışabiliyorum ama acaba haftaya cuma izne çıksam mı diyorumbu hafta kasıklarımda ve karnımda sürekli ağrılar oluyor.şuana kadar 12 kilo aldım.ama bu hafta elim şişti.uykusuzluk çekiyorum.işe gelmek sanki işkence oldu artık benim için:)
ayrıca son iki kontroldür doktor bana plesentada yaşlanma var erken doğurabilirsin.3 haftaya doğar bebiş dedi.
normal doğum yapmak istiyorum ama korkuyorum da:)
bende hastane çantasını bu hafta hazırlayacağım.ne koymam gerekiyor.
selam arkadaşlar,
ayın 16sında tekrar gidicem.bende kamu kurumunda çalışıyorum.normalde 22 aralık tarihine doluyor 37 haftatam, o tarihe kadar çalışabiliyorum ama acaba haftaya cuma izne çıksam mı diyorumbu hafta kasıklarımda ve karnımda sürekli ağrılar oluyor.şuana kadar 12 kilo aldım.ama bu hafta elim şişti.uykusuzluk çekiyorum.işe gelmek sanki işkence oldu artık benim için:)
ayrıca son iki kontroldür doktor bana plesentada yaşlanma var erken doğurabilirsin.3 haftaya doğar bebiş dedi.
yok kuşum ahşap harfle yazıcak siteyi biliyosun sepetlerde ms9150 gibi olucak eylül yazısı.
hayatım siparişi verdim ertesi gün 2 farklı tasarımın çizimini gönderdi ben tamam dedim ücreti yatırdım başladı hazırlamaya 8-9 güne elimdeydi ama daha erken göndericekti normalde başka bi siparişinde sorunlar olmuştu o yüzden gecikmişti.
parayı yatırdıktan sonra 4-5 güne gönderdi benim arkadaşlarımdan yaptıranlara..
selam arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?