mantıklı olmuş en iyisi iki çanta hazırlamak sanırım. mamayı yanıma aldım demişsiniz? mama da mı aldın sütün gelmezse diye mi? hastanede bişey vermezler mi acaba, almak gerekir mi :26:
Kızlar herkese günaydın. Ben arada forumu takip etsem de çok sık yazamıyordum çünkü yoğun ve stresli bir çalışma ortamı içindeydim zaten bu yüzden de oğlum dün neredeyse geliyordu .Hem de hastane çantası dışında hiçbirşeyi hazır değilken. Perşembe günü rutin muayene sırasında doktorum nstde 60lara varan sancılarım olduğunu farketti ama ben bişey hissetmiyordum. Dinlenmem gerektiğini söyledi ve pazar günü tekrar nst için gelmemi istedi. Pazar günü sabahı hafif sancılarla uyandım ve hastaneye gidene kadar devam etti. Nstde de sancılar çıkınca doktorum alttan muayene ile rahim ağzını kontrol etti ve rahim ağzında kısalma olduğunu farketti. Hemen hastaneye yatışımı yaptılar, kasılma engelleyici ilaçlar verdiler ve bebeğim gelir diye ciğer geliştirici iğne vurdular. 34+2 olmuştuk doktor doğarsa bebeğimin muhtemelen sorun yaşamayacağını ama önlem olsun diye bu iğnelerin yapılması gerektiğini söyledi. Ayrıca doğumu ne kadar geciktirirsek bebek için o kadar iyi olur dedi. Bir gece hastanede yattım. Sancılar biraz olsun azalınca doktorum ilaçlarımı yazarak kesinlikle artık bundan sonra evde yatak istirahati yapmam gerektiğini söyledi. Böylece benim 37. haftada başlayacağım doğum iznim başlamış oldu. Şu anda tek düşündüğüm oğlumun sağlığı. Kızlar siz siz olun şu son zamanlarda kendinizi yorup strese sokmayın. Bebişlerinizi düşünün. Ben işyerinde bazı sorunlar yaşamıştım, bunlar da tetikledi sanırım. Neyse ki artık dinlenmeye çekildim.
geçmiş olsun cnm ya...artık bebişler biizi bir yokluyo sanıırm sancılarla...ilaç olarak ne verdi sana..
Kızlar herkese günaydın. Ben arada forumu takip etsem de çok sık yazamıyordum çünkü yoğun ve stresli bir çalışma ortamı içindeydim zaten bu yüzden de oğlum dün neredeyse geliyordu .Hem de hastane çantası dışında hiçbirşeyi hazır değilken. Perşembe günü rutin muayene sırasında doktorum nstde 60lara varan sancılarım olduğunu farketti ama ben bişey hissetmiyordum. Dinlenmem gerektiğini söyledi ve pazar günü tekrar nst için gelmemi istedi. Pazar günü sabahı hafif sancılarla uyandım ve hastaneye gidene kadar devam etti. Nstde de sancılar çıkınca doktorum alttan muayene ile rahim ağzını kontrol etti ve rahim ağzında kısalma olduğunu farketti. Hemen hastaneye yatışımı yaptılar, kasılma engelleyici ilaçlar verdiler ve bebeğim gelir diye ciğer geliştirici iğne vurdular. 34+2 olmuştuk doktor doğarsa bebeğimin muhtemelen sorun yaşamayacağını ama önlem olsun diye bu iğnelerin yapılması gerektiğini söyledi. Ayrıca doğumu ne kadar geciktirirsek bebek için o kadar iyi olur dedi. Bir gece hastanede yattım. Sancılar biraz olsun azalınca doktorum ilaçlarımı yazarak kesinlikle artık bundan sonra evde yatak istirahati yapmam gerektiğini söyledi. Böylece benim 37. haftada başlayacağım doğum iznim başlamış oldu. Şu anda tek düşündüğüm oğlumun sağlığı. Kızlar siz siz olun şu son zamanlarda kendinizi yorup strese sokmayın. Bebişlerinizi düşünün. Ben işyerinde bazı sorunlar yaşamıştım, bunlar da tetikledi sanırım. Neyse ki artık dinlenmeye çekildim.
Günaydın.
Telden sorun oluşuyordu dün
Bakalım gidecek mi yazdıklarım
çok geçmiş olsun canım artık yavaş yavaş zamanı geliyor dikkat et yorma kendini allahtan doktor kontrolündesin bilincindesin artık olayın inşallah zamanında sağlıkla doğar miniğin
peki bu sancı anlamadan nasıl yüksek çıkıyor bu da beni endişelendiriyor kolay doğumun habericisidir belki sancıyı anlayamayıp hissetmemek
siz de güle güle kullanın canım. benim yatakodam da böyle açık renk o yüzden açık rengini aldım.
325 tl ye aldık eve kadar getirip kurdular. çok satıyormuş zaten baby tech in bu modeli açık ve koyu rengi.
canım benımde 80lerdeydi hissetmedim ama ilk zamanlar için hissetmemek iyi değil dedi dr çünkü sancı açılma yapar ve açılma yaparsa da doğumu durdurmak zorlaşır demişti...sancı ve karında kasılma sıkıntı yaratabiliyo..şimdi bende her hafta nstye bağlanıyorum..
geliyor geliyor günaydınn
Geçmiş olsun canım hafta sonu bende aynı sıkıntılvarı yaşadım.cuma günü kontrolum var.galiba bende izne ayrılacağım cumadan sonra.Allah yardımcımız olsun
Gunaydınnnnnnn canıkom ohhhh beeee sonundaaaa
Ay çünkü pc basında oturamıyorum sırt ağrımdan dolayı.
Bugün eşim İstanbul da.
Uyku setlerini nasıl yıkadınız kızlar yaaa
Topaklanma oldu muuu şimdi elde yıkama 30 derecede yıkıcam da
günaydın cnm sen suanda 37 haftalıkken dogum mu yaptın. ve bebegin nasılGit gide zorlasan donemlerdeyiz kizlar bebek kilosu onden gidenlere birsey soylemek istiyorum benim
Ecrinim 35 haftalikken. Ultrasonda 3200 gozukuyordu 36 haftalikken 3500 kiloydu doktor. Almamiz gere dedi rahimde et parasi hani polip vardi bana kesin 3800 digar zaten dedi neyse 36+6 aldilar ve bebegim 3070 gr dogdu sisligi inince 3020 gr oldu yani kilo bazen yanlisss
bunu bildiğim için zaten gittiğim hastaneyi tercih ettim kocaeli de bildiğim kadar yoğun bakım ünitesi ve gece nöbetçi uzman bulunduran tek özel hastane konak
2 sezeryanlı birr arkadaşım var kızcağız uzun zayıf birşey yazık son bir aya kadar futbol topu gibi göbeği vardı gerçekten çok abest duruyordu,sağlam diyete girdi şimdi geç kız gibi oldu,biraz spor ve diyetle aşılmayacak birşey değil gibi geliyor bana :125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?