2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
ayy canım çok hoşmuş hayırlısıyla giyersin inşallah....

daha güzelleri senin olsun inş. güzelim... sabahlık kullanmak adetim değildir çeyizimdekileri bile kullanmadım valla

ama şimdi lohusa iken bi misafir felan gelirse üzerimde bulunsun diye aldım bitane... günlük giysi ile de durmak istemedim vermek istediğim msj lohusayım çok durma az dur bak müsait değilim

ay kızlar benimde bitane muhabbet kşum var erkek... kendisi neredeyse 2 senedir bizimle evlenmek istiyor kerata anneminkisi var o da dişi tek kuş... kocası olmasada yumurtluyor bi görseniz sonra üstünde 3 hafta kuluçkaya yatıyo civciv çıkmayıncada kırıp içindeki yumurtayı yiyo onlara vericektik bizim kuşu evlendirecektik iksiini... annem civciv olursa ben ayrılamam hiç birisinden ev de kümese döner istemem dedi bizde mecbur kuşçuya vericez gibi görünüyor... benim kuşum cici kuş ile babacım diyor ama hamileliğimde hiç ilgilenemedim biran evvel versek mutlu olucam ok bağırıyor çünkü dayanamıyorum artık

aynen ben de artık onu konuşturmamak için çilemi kendi isteğimle çekiyorum
yanınızdaki kuşu da yoldaki kuşu da Allah bağışlasın.Darısı başımıza

1.5 sene falan oldu canım yavruyken almıştık erkek muhabbet kuşu bıcır bıcır hamile kalmadan önce çok içli dışlıydık ama sonra doktor kesinlikle senle temas etmesin dedi bende uzak durdum aylarca bişeylr bulaşır zararlı falan dedi ama pek anlamadım açıkçası
banada çok düşkündü sürekli elime gelmek istiyodu gelince bebeğe fln bişey olur dye ittriyodum bnce kuşcağızı :26:
ayy bide çok konuşuyoki sormaa
aşkımm diyo burcu diyo öpücük atıyo falan 1-2 haftadır elime konmasına izin veriyorum bişey olmaz heralde diye ama olurmu onuda blmiyorumki :26:
ama bazen gerçektende çok konuşuyoo kafam şişiyo valla sus artık diye kızıyorum
ama evde olması zararlıysa nası vercemki onu çok alıştık ailecek eşim hepimizden çok seviyo ilgileniyoo
doktora soriyim onu bu cuma gidince en iyisi

az önce cvp yazdım ama ben kuş diye kızından bahsediyorsun sandım sonra yine okuyunca gerçek kuş olduğunu fark ettim,bu saatte kafa muhallebi oldu tabi
neyse ama bebişler de kuşumuz sayılır zaten

az önce cvp yazdım ama ben kuş diye kızından bahsediyorsun sandım sonra yine okuyunca gerçek kuş olduğunu fark ettim,bu saatte kafa muhallebi oldu tabi
neyse ama bebişler de kuşumuz sayılır zaten

yok tatlım doğru anlamışsın kızımdanda bahsediyodum kuşumdan da
kızım var 7 yaşında oda çok konuşuyo
muhabbet kuşu var o hiç susmuyo
eve sanki konuşmayan giremez kuralı var
herkes çenebazzz

noldu canim randevun nsl gecti merak ettim?

2450 gr olmuş canım, şu an kilosu 1 hafta ilerdeymiş ,
ama baş çevresi hala 3 hafta ilerde, erken doğuma neden olmaz büyük ihtimal ırsidir dedi
bebeğimin başının hala haftasından büyük olduğunu öğrenince beni bir korku sardı, nasıl olacak nasıl doğacak diye
çünkü ilk bebeğimin herşeyi haftasıyla uyumlu olmasına rağmen doğumum çok çok zor olmuştu
2 hafta sonrasına nst için randevu verdi o zaman doğum konusunu konuşucam bakalım
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.

beimde oğlumun kafası 4 hafta önden gidiyordu... sezaryen olmuştum o yüzden. kafanın önden gitmesi önemli değil. bizim dr un deyimiyle sadece kazak giydirirken zorlanırsın demşişti. şuan aynen öylee oluyor..

Günaydın arkadaslar bugun randevu muz var saat onu ceyrek geçe nerdeyse hic uyumadim dun gece felaket durumdayım

Heyecandan mı,ağrıdan mı uyuyamadın canım
Ben de uyuyorum da 50 defa uykum bölünüyor gece
Hayırlı haberlerle gel tatlım

canım maşallah benım bebeğimde 34+4 te 3050 di. bana da iri dedi . senin bebek iri diye sezeryana yonlendirmedi değil mi normal olabilirmiydi fıtık olmasaydı bir yorum yaptı mı canım Allah hayırlısını versin

benım şık geceliğim gardropta asılı duruyor hala. unutmazsak hastaneye giderken alırız :) ben kendime ve bebeğime iki çanta yaptım bebeğimin ilk giyeceklerini battaniyesinin arasına koyup birde hurçla ayırdım ilk etapta hemşirelere o verilsin karışmasın diye.
canım 36+6 da çalışamaz raporu almamız gerekiyor sen de kamuda çalışmıyormuydun ben öyle yapıcam çünkü

vay ne yeteneklisin hiç aklıma gelmezdi çok güzel olmuş eline emeğine sağlık valla

allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin canım rabbim isteyen herkesi çocuk sahibi yapsın
canım benımde hep ileride çıkıyor ben de sezeryana meyilliyim bu sebeple ama son ana kadar da bekleme taraftarıyım belki durur kılo alımı hiç blli olmaz hayırlısı sağlıklı olsun da miniklerimi,z
Eki Görüntüle 849720 kızlarr oğlumun yeni beresi nasıl şimdi bitirdiim :)
yahu bu aralık anneleri ne marifetli maşallah diyorum harikaaa ben su işi beceremıyorum bir türlü güle güle kullansın noğlusun
Eki Görüntüle 849946 Eki Görüntüle 849948

kızlar işte sabahlığım ve pijamam :) ikisinide 50 adım kendi kendime takım yaptım umarım kullanırımda verdiğim paraya değer :)
çok güzel canım güle güle giyy :):

canım doğumda sıkıntı olur başın büyük olması falan dedi mi sana .ya da catı muyenesi yapacaktır ona göre belki kolay olur allah hayırlısını versin sağlıkla kucağına al canım

gece çok kötü rüyalar gördüm hstalıklı bebekler gördüm ya anlatmaya bile dilim varmıyor çok kötüydü çoookk allah hayırlara çıkarsıın Allah korusun böyle şeylerdeeeeen halbuki okuyarak yatmıştım .

Anıll harika olmuş oğluşunun odası çok beğendim :) tam benim hayalimdeki gibi olmuş pamuk pamuk bembeyaz ferahh oh miss :) Ben hiçbirşeyini yeni alamadım kuzumun bu ara baya bi sıkışığız da eltimin oğlanın beşiğini dolabını aldık kurduk onları kullanacağım

iyi-kötü kısmını hatırlamıyorum da doğru dürüst uyuyamadım bende bu gece uyuduğum kısımlarında tamamında rüya gördüm sanırım,ruh gibiyim bugün

o biraz şans kısmet işi sanırım epidural olupta çok memnun olan 3 kişi tanıyorum yakınlarımda narkozlu sezeryanı ablamla gözümün önünde yaşadım o ayılma anı inlemesi hala kulaklarımda ki ablam canı kıymetli biri değildir :18: aynı zamanda normal doğum yapmış yanlış yerden kesi atılmış ve dikişleri tutmayan komşu kızımız da var.
özetle kendimize kötü örnek ararsak her türlüsünde rahatlıkla bulabiliriz,en doğru yöntem zaman geldiğinde doktorumuzla birlikte durumun gidişatına göre verilen karar olacaktır gibi geliyor bana,rabbim hepimizin hakkında hayırlısını verir inşallah :128:

günaydın kızlar, bugün benimde doktor kontrolüm var akşam gidecez.

aaa yok artıkk yaratıcılıkta son noktadasın hayatım harika olmuş yaaa nerden aklına geldi çok beceriklisin valla süper olmuuuş :)))

teşekkür ederim :) ben düz renk bir avize arıyordum üstünü süslemek için, annemlerede söylemiştim gittikleri yerde bakıyorlardı. bu annemin aklına gelmiş almış olur mu dedi, süper olur hemde dedim, kapı süsüne uysun diye aynı gemilerden yaptım üstünede.

teşekkür ederim kızlar :) keçeleriniz varsa sizde değişik şeyler yapabilirsiniz
içine sarı ampüllerden almam zaten, beyaz tasarruflu ampüller var ya onların düşük ışıklısından alırım bebek odası olduğu için ışık çok yüksek olmasın istiyorum, oda o kadar ısınmaz sanırım.

ayy ne kadar mantıklı ben bunu hiç akıl edememiştim süperr yaaa.
kafam artık hiç bir şeye basmıyo hamur kafa oldum hamur yiye yiye=///

ben o şekilde hazırladım kaldırdım geçen hafta hastane çıkışının içindeki penye battaniyeye kuzumun ilk giyeceği eşyalarını ve bir adet bezini koydum battaniyeyi bohça şeklinde katladım bebek bakım çantasının en üstüne koydum ebe teyzelerine verilmek üzere
kızlar bir de ben şey yaptım valize sadece kendi eşyalarımı şu chicco dan aldığım bakım çantasına da bebek eşyalarını koydum ,ararken orda zorluk çekilmesin diye sadece kalın peluş battaniyeyi kendi valizime koydum diğerine sığmadığı için

mamayı filan yanıma aldım da bu emziği biberonu falan şimdiden kaynatıp sterilize etmek mantıksız olur diye onu yapmadım ama yaptıktan sonra neyin içinde götürücez hastneye :44: emziğin kutusu var hadi biberon ne olacak orda bir daha sıcak sudan geçirmek gerekecek galiba

valla ne güzel özetlemişin arkadaşım..al bendende o kadar kimi normal dio kimi sezerya kafam allak pullak.benimde sezeryan olacak inşallah.işki normaldi.normalde hiç masumdeğil bence onunda sıkıntıları var.karnın kesiğiyle başka yerlerin kesiği başka oluyo arkadaşım..sezeryandanda tırsmıyo değilim tabi

mantıklı olmuş en iyisi iki çanta hazırlamak sanırım. mamayı yanıma aldım demişsiniz? mama da mı aldın sütün gelmezse diye mi? hastanede bişey vermezler mi acaba, almak gerekir mi
:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…