ayy canım çok hoşmuş hayırlısıyla giyersin inşallah....
Kuşunuz ne zamandır sizinle? Benim de iki tane var. Çok ötüyorlar, hele de sabahları. Şimdi bebek gelince onlar evde olmaz diyor herkes, çocuğu rahatsız ederler diye. Ama ben hiç kıyamıyorum onlara, kara kara düşünüyorum nasıl göndereceğim diye(
aynen ben de artık onu konuşturmamak için çilemi kendi isteğimle çekiyorumSanki ben diil o doğurcak hayatım yaaa
Gerçi ben doktorun yanına girince yavrumu görünce sorcağım soruları unutuyorum heyecandan sevinçten ama benden çok konuşuyo sinir oluyorum
Bazen ikimizde aynı anda konuşuyoruz doktoruda konuşturmuyoruz
Offf ailecek çok konuşuyoruz biz yaaa kızımda bize çekmiş
Bi kuşumuz var oda hiç susmuyo
Ailecek çenemiz düşük
Ama ilaç konusunda kaçışım olmuyo gerçektende alıştım bnde artık el mahkum karşı gelmiyorummm cnm
Kuşunuz ne zamandır sizinle? Benim de iki tane var. Çok ötüyorlar, hele de sabahları. Şimdi bebek gelince onlar evde olmaz diyor herkes, çocuğu rahatsız ederler diye. Ama ben hiç kıyamıyorum onlara, kara kara düşünüyorum nasıl göndereceğim diye(
az önce cvp yazdım ama ben kuş diye kızından bahsediyorsun sandım sonra yine okuyunca gerçek kuş olduğunu fark ettim,bu saatte kafa muhallebi oldu tabiSanki ben diil o doğurcak hayatım yaaa
Gerçi ben doktorun yanına girince yavrumu görünce sorcağım soruları unutuyorum heyecandan sevinçten ama benden çok konuşuyo sinir oluyorum
Bazen ikimizde aynı anda konuşuyoruz doktoruda konuşturmuyoruz
Offf ailecek çok konuşuyoruz biz yaaa kızımda bize çekmiş
Bi kuşumuz var oda hiç susmuyo
Ailecek çenemiz düşük
Ama ilaç konusunda kaçışım olmuyo gerçektende alıştım bnde artık el mahkum karşı gelmiyorummm cnm
az önce cvp yazdım ama ben kuş diye kızından bahsediyorsun sandım sonra yine okuyunca gerçek kuş olduğunu fark ettim,bu saatte kafa muhallebi oldu tabi
neyse ama bebişler de kuşumuz sayılır zaten
noldu canim randevun nsl gecti merak ettim?
2450 gr olmuş canım, şu an kilosu 1 hafta ilerdeymiş ,
ama baş çevresi hala 3 hafta ilerde, erken doğuma neden olmaz büyük ihtimal ırsidir dedi
bebeğimin başının hala haftasından büyük olduğunu öğrenince beni bir korku sardı, nasıl olacak nasıl doğacak diye
çünkü ilk bebeğimin herşeyi haftasıyla uyumlu olmasına rağmen doğumum çok çok zor olmuştu
2 hafta sonrasına nst için randevu verdi o zaman doğum konusunu konuşucam bakalım
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
Eki Görüntüle 849946 Eki Görüntüle 849948
kızlar işte sabahlığım ve pijamam :) ikisinide 50 adım kendi kendime takım yaptım umarım kullanırımda verdiğim paraya değer :)
Günaydın arkadaslar bugun randevu muz var saat onu ceyrek geçe nerdeyse hic uyumadim dun gece felaket durumdayım
bugün kontrolümüz vardı . sata göre 35+4 ultrasona göre 37+5 iz:) 3057 gr 51 cm biraz iri bir oğlumuz olacak sanırım..
doğumu kouştuk doktorumuzla. bu zamana kadar hep normal diye düşünmüştük ama belimdeki iki tane fıtığın baskısından dolayı doktorum sezeryan yapalım dedi ..
hayırlısı böyleymiş haftaya güne karar vereceğiz. ayın 20 sinden sonra herhangi bir gün olacak sanırım bebişte büyük zaten..
herkese hayırlı doğumlar şimdiden..
Sağlıcakla kalın..
ya bu hatane çantasına bebeğinkiler ile benimkiler karışmasın die bende ne yapsam diye düşünüyordum, küçük hurç gibi bişeyin içine mi koysam onunkileri, birde sadeece bir tane takımını mı ayrı bir poşete veya hurca ya da bohçaya koysam, hatta hastane çıkışı takımlarının penye battaniyeleri oluyor ya ona mı sarsam buhça gibi. bebeği giydireceklerinde direk onu alırlar içinden en azından.
birde lohusa takımımı falan ütülemiştim kırışacak şimdiden koyunca
canım 36+6 da çalışamaz raporu almamız gerekiyor sen de kamuda çalışmıyormuydun ben öyle yapıcam çünküÇalışan arkadaşlar çalışabilir raporu sonunda tekrar rapor alacaklar mı? Bizim iş yerinde gerek yok diyorlar, doktor da rapora gerek var diyor. Bana da saçma geliyor çalıştığım yere hiçbir şey demeden rapor sürem bitti diye doğum iznine ayrılmak.
kızlar düz ekliyorum ama yan çıkıyor düzeltemedim yine..
işte bu plastik meyve tabağından yaptığım avize :)) henüz bitmedi aslında o gemilerin arasına da çapalar yapıp yapıştıracam, olmuş mu sizce?
Eki Görüntüle 849567 Eki Görüntüle 849568
Kızlar eşimin teyzesi yarın doğum yapacak
sezeryan olcak 9 da yatışı 10:30 gibi de ameliyathaneye alınacak
karı koca engelli ikiside.
teyzemizde çocukken yanlış iğne yüzünden dr hatasından çocuk felci olmuş ve (evlerden ırak)belden altı tutmuyor
41 yaşında kendisi.ilk ve son hamileliği
sizlerden dua istiyorum
ona birşey olmaddan kızımız dünyaya gelsin inşallah.
Sakatlığından dolayı korkuyoruz riski var annenin,drlar hep alalımm dedi aldırmadı çocuğunu çünkü çok istiyordu çocuk,yazık...
Bakalım Rabbim bir mucizeye daha izin verecek mi..
Ben yarın geç girerim.bir şekil size haber vermeye çalışırımm..
Şimdiden teşekkürler..
canım benımde hep ileride çıkıyor ben de sezeryana meyilliyim bu sebeple ama son ana kadar da bekleme taraftarıyım belki durur kılo alımı hiç blli olmaz hayırlısı sağlıklı olsun da miniklerimi,zKıııızlaaaarrrr !!
Kontrole gittim . 3 kg olmuş kızımaynı durumda olan haftasından ileride ultrason ölçümleri olanlar var mı ? 3 hafta ileride gözüküyor neredeyse tüm değerler . Doktor iri bebek dedi . 1 ay beklese 4 kg geçer normal doğum zor gibi o zaman
yahu bu aralık anneleri ne marifetli maşallah diyorum harikaaa ben su işi beceremıyorum bir türlü güle güle kullansın noğlusunEki Görüntüle 849720 kızlarr oğlumun yeni beresi nasıl şimdi bitirdiim :)
çok güzel canım güle güle giyy :):Eki Görüntüle 849946 Eki Görüntüle 849948
kızlar işte sabahlığım ve pijamam :) ikisinide 50 adım kendi kendime takım yaptım umarım kullanırımda verdiğim paraya değer :)
2450 gr olmuş canım, şu an kilosu 1 hafta ilerdeymiş ,
ama baş çevresi hala 3 hafta ilerde, erken doğuma neden olmaz büyük ihtimal ırsidir dedi
bebeğimin başının hala haftasından büyük olduğunu öğrenince beni bir korku sardı, nasıl olacak nasıl doğacak diye
çünkü ilk bebeğimin herşeyi haftasıyla uyumlu olmasına rağmen doğumum çok çok zor olmuştu
2 hafta sonrasına nst için randevu verdi o zaman doğum konusunu konuşucam bakalım
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah.
avizemiz ve bir kaç dekorasyon eksiklerimiz dışında hazır odamız.....
adımız belli olmadığı için yazdırmdım kapı süsüne adı.keçeyle kendm yazcam karar verinceee
henüz yerleştirmedim.1-2 haftaya yerleştircem inşallah
gece çok kötü rüyalar gördüm hstalıklı bebekler gördüm ya anlatmaya bile dilim varmıyor çok kötüydü çoookk allah hayırlara çıkarsıın Allah korusun böyle şeylerdeeeeen halbuki okuyarak yatmıştım .
hanı sızın işinize karişmak gibi olmasında epidural olan arkadaslarım cok pişman vallahı dogumdan sonra omuriligi ve başi cok fecı agrıyormuş hanı normal dogum yapılsa daha iyimiş ve narkozlu sezeryanı daha ıyımiş yine siz bılırsınız benım araştirmalarım sonucu bunlar cıktı secenek sızın rabbım kolaylık versın hepimize inşallah
aaa yok artıkk yaratıcılıkta son noktadasın hayatım harika olmuş yaaa nerden aklına geldi çok beceriklisin valla süper olmuuuş :)))
Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez böyle bir şey yapmak. Gerçi var olan şeye baka baka bile yapamıyorum o da ayrı
Lambayı uzun yakınca koku yapar mı plastik acaba? Denediniz mi?
Meyve tabağı demesen anlamazdım, olmuş walla.
ayy ne kadar mantıklı ben bunu hiç akıl edememiştim süperr yaaa.
kafam artık hiç bir şeye basmıyo hamur kafa oldum hamur yiye yiye=///
o biraz şans kısmet işi sanırım epidural olupta çok memnun olan 3 kişi tanıyorum yakınlarımdaNarkozlu sezeryanı ablamla gözümün önünde yaşadım o ayılma anı inlemesi hala kulaklarımda ki ablam canı kıymetli biri değildir :18: Aynı zamanda normal doğum yapmış yanlış yerden kesi atılmış ve dikişleri tutmayan komşu kızımız da var.
özetle kendimize kötü örnek ararsak her türlüsünde rahatlıkla bulabiliriz,en doğru yöntem zaman geldiğinde doktorumuzla birlikte durumun gidişatına göre verilen karar olacaktır gibi geliyor bana,rabbim hepimizin hakkında hayırlısını verir inşallah :128:
ben o şekilde hazırladım kaldırdım geçen hafta hastane çıkışının içindeki penye battaniyeye kuzumun ilk giyeceği eşyalarını ve bir adet bezini koydum battaniyeyi bohça şeklinde katladım bebek bakım çantasının en üstüne koydum ebe teyzelerine verilmek üzere
kızlar bir de ben şey yaptım valize sadece kendi eşyalarımı şu chicco dan aldığım bakım çantasına da bebek eşyalarını koydum ,ararken orda zorluk çekilmesin diyesadece kalın peluş battaniyeyi kendi valizime koydum diğerine sığmadığı için
mamayı filan yanıma aldım da bu emziği biberonu falan şimdiden kaynatıp sterilize etmek mantıksız olur diye onu yapmadım ama yaptıktan sonra neyin içinde götürücez hastneye :44: emziğin kutusu var hadi biberon ne olacak orda bir daha sıcak sudan geçirmek gerekecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?