canım 1 hafta sonra sarmakmı lazım daha öncemi? çok sıkı değildir herhalde sarma şekli?
herkese günaydın aralık anneleri uyku düzenim iyice gitti benim bu aralar ve ayaklarım ellerim acayip şişti bu hafta şişti anlamadım neden böle oldu :18: cuma günü ana sağlığında izlem var oraya gidicem 15inde de hastanede kontrolüm var en son 11 kilo almıştım bakalım bu gittiğimde kaç çıkıcam :18: bu arada kızlar güya banyo yapılcaktı ama hala ustalar ne geldi ne gitti ne de aradılar gerçekten çok gıcık eşimde çok sinirleniyor bu duruma ama yapacak bişey yok bari doğumdan önce yapsalar da kurtulsak ya memlketten annemler geldi bu arada . doğumunuzdan sonra korse takmayı düşünüyo musunuz yada saracak mısınız karnınızı kızlar onu danışıyım dedim size doğumdan sonra hemen spora da başlanmaz bakalım daha doğum şeklim hakkında doktor bişey sölemedi inşAllah normal olur
canım 36+6 da çalışamaz raporu almamız gerekiyor sen de kamuda çalışmıyormuydun ben öyle yapıcam çünkü
Canım bn kızımı doğurup eve geldikten hemen sonra annemler hemen çok çook kalın bi çarşafla komple sardılar göbeğimi
2-3 gün sürekli bağladılar
İyikide bağlamışlar gram göbeğim kalmamıştı genç kızken nasılsa öyleydi
Tabi normal doğumdu bu yüzden sıkıntı olmadı sıkı sarmada
Bunda da inş normal olurda yine bağlarız yine öyle 2-3 gün bağlayıp sıkı bi korse aldım göğüs altından dize kadar onu giymeyi düşünüyorum
Kızlar , çok kararsızım genl anestesimi olsam , yoksa spinal anestezimi. İlk iki bebegim genel anestezi ile dogdu . Ben narkozu çok zor atabiliyorm cok etkileniyorum o nedenle spinal olsun bu sefver diyorum ama henuz doktorumla konusamadım.
Bazıları bel ve baş ağrısından bahsediyor ama, kız kardesim hiçbirini yaşamadı, ne yapmalıyım kararsız kaldım.
Çok güzel canım. Eylül keçeyle mi yazılacak?
Gizem sen ahşap Eylül yazısını kaç günde almıştın? Tasarımı falan ne kadar sürede yapıyor?
Bence cok guzel gizem
Koçtastada var yeni gelmiş sepetler
Pembeli beyazlı dün gördüm
Kurdelayı güzeldi
Bu arada msjını aldım kuşum tmam öyle yapıcam bende şimdi
Bu atada anılla görüştüm
Bebek doğmuş
Yan odada ki kadının 8 cm açıklığı olmuş bide.
Anıl hep dinlemiş gözlemlemiş onuda.
Onuda doguma almışlar normal dpgum olmuş işte
Yarım saate geri gelmiş. Anıl ay ne guzel bizede böyle normal dogum nasip olsun dio:))
Anılım eşinin teyzesi mecburen alt tarafı tutmadığı için sezeryan oldu
Saglıklılarmış ikiside neyseki
Maşallah
Canım kurabiye cam büyük boy bi çikolata tabağında yada ne bilim süslü bi tepside de hoş durabilir. Bez sepet biraz basitleştirebilir.. Bence..
Benimkilerin ikisi de erkek, biri 5 yaşını geçti, diğeri de 6'yı. Hiç kıyamıyorum, yaşlandılar, gözümün içine bakıyorlar. Gittiğim başka bir doktor sıkıntı olmaz ama yine de kafes temizliği yapma demişti. İnşallah güvenilir bir yuva bulabilirim onlara
tabanına köpük koyup kurabiyelerede çubuk takıp köpüğe saplicam canım ondan böyle olması lazım başka aklıma bişey gelmedi
bu arada o strafor beyaz köpüğü nerde bulabilirim kii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?