2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
canım 1 hafta sonra sarmakmı lazım daha öncemi? çok sıkı değildir herhalde sarma şekli?

Canım ben bi hafta sonra sardım. Yok sıkmadan amaç sarkmasın desteklemek için. yürürken sallanıyor ameliyat yeri ağrıyor. Bende öyle oldu. Sizde ihtiyaç duyarsanız sarin ama sıkmaya gerek yok. Ameliyat yeri iyileştikce biraz sıktım.

Canım bn kızımı doğurup eve geldikten hemen sonra annemler hemen çok çook kalın bi çarşafla komple sardılar göbeğimi
2-3 gün sürekli bağladılar
İyikide bağlamışlar gram göbeğim kalmamıştı genç kızken nasılsa öyleydi
Tabi normal doğumdu bu yüzden sıkıntı olmadı sıkı sarmada
Bunda da inş normal olurda yine bağlarız yine öyle 2-3 gün bağlayıp sıkı bi korse aldım göğüs altından dize kadar onu giymeyi düşünüyorum

canım 36+6 da çalışamaz raporu almamız gerekiyor sen de kamuda çalışmıyormuydun ben öyle yapıcam çünkü

Evet kamudayım canım. Personel daire gerek yok rapor ya da dilekçeye dedi. Öyle de garip geldi bana. Doktor veriyoruz diyor. Artık istemese de bizimkiler ben göndereceğim raporu:)

Ahh ahh normal doğum ne güzell

Kızlar korseyi dün doktora sormuştum ama size anlatmayı unutmuşum. Bugün anlatırım derken siz konusunu açmışsınız bile:))
Doktor doğumdan hemen sonra korse takabilirsin ama toplamaya yardımcı olmaz, sadece rahat etmen için dedi. Sezaryen dikişi içten olacağı için rahatsız etmezmiş. Karnın toparlanması da tamamen kişinin yapısına ve aldığı kilolara bağlıymış. Normal doğumda karın kalmaz, sezaryende kalır inancı efsaneymiş yani. Doktorun açıklamalarından sonra korse kullanmak yerine bir bezle sarmaya karar verdik annemle. Korseler çok sıkı çünkü, rahat edemem bebekle ilgilenirken. Bezi istediğimiz gibi bağlayabiliriz ama.

Karın kalması meselesinde yaşın da büyük önemi vardır herhalde. 20li yaşlarda doğuranla 30dan sonra doğuranın vücudu hiç bir olur mu?:))

Canim ben genel olmustum rahattim ama ablam ve bir kac akraba epiduruel oldular aglilari gecmedi

kızlar önce doktorun dediğine kulak verın dogum konusunda... en iyisi normal dogum tabıkı ama siz kendiniz hazır olacaksınız korkmucaksınız başkalarının ne dediğine bakmayınn... ben geçen sene temmuzda kaybettim ikizlerimi karnımda kalpleri durdugunu öğrenince büyük bi şok acıı hepsi bir arada iki tane doktorum vardı ikisininde dediği normal dogum yapacaksınn. ben korkak biriyim canım tezz ikiz oalcak diye bide hep sezeryan diye düşündüğümden normal aklımın ucundan geçmiyoo. gittik hastaneye yattım korku acıı hepsi bir arada rahimden ilaçla ve sancı serumuyla dogum yaptımm çok zor oldu ama oldu rabbim dayanacak gücü veriyoo kadınlaraa. normal dogumun faydası şu kii kendinn kolay toparlanıyosun dogumdan sonra ben saramamıştım karnımı 4 kilo kaldı çok sıcaktı hava o zamanlar çok bunalıyodum saramamıştım sıkıya gelemediğimden. nasip olursa bu sefer Allahtan bi aksilik çıkmazsa ben dogumun en zorunu yaşadımm gene de normal istiyorum bu sefer sarabilrm inş karnımı önemli olan saglık ama tabi sağa salım kucağımıza almak yavrularımızı allah herkesin yardımcısı olsun üzülmeniz için yazmadım bunları biraz cesaret olur belki diye karar siizin ve doktorunuzun olacak tabii. Allah herşeyinn hayırlısını nasipp etsinn.. kolay dogum nasip etsinn hepimize inşş

Bence cok guzel gizem
Koçtastada var yeni gelmiş sepetler
Pembeli beyazlı dün gördüm
Kurdelayı güzeldi

Bu arada msjını aldım kuşum tmam öyle yapıcam bende şimdi
Bu atada anılla görüştüm
Bebek doğmuş
Yan odada ki kadının 8 cm açıklığı olmuş bide.
Anıl hep dinlemiş gözlemlemiş onuda.
Onuda doguma almışlar normal dpgum olmuş işte
Yarım saate geri gelmiş. Anıl ay ne guzel bizede böyle normal dogum nasip olsun dio:))
Anılım eşinin teyzesi mecburen alt tarafı tutmadığı için sezeryan oldu
Saglıklılarmış ikiside neyseki
Maşallah

Çok güzel canım. Eylül keçeyle mi yazılacak?

Gizem sen ahşap Eylül yazısını kaç günde almıştın? Tasarımı falan ne kadar sürede yapıyor?

yok kuşum ahşap harfle yazıcak siteyi biliyosun sepetlerde ms9150 gibi olucak eylül yazısı.

hayatım siparişi verdim ertesi gün 2 farklı tasarımın çizimini gönderdi ben tamam dedim ücreti yatırdım başladı hazırlamaya 8-9 güne elimdeydi ama daha erken göndericekti normalde başka bi siparişinde sorunlar olmuştu o yüzden gecikmişti.
parayı yatırdıktan sonra 4-5 güne gönderdi benim arkadaşlarımdan yaptıranlara..

ben koçtaşa gidene kadaaar ohooo
online sitesine bakıyım bi ama

ay çok sevindim iyiler yani gözleri aydınnn :))

Allah bizede öyle kolay normal doğum nasip etsin inşş :)))

Canım kurabiye cam büyük boy bi çikolata tabağında yada ne bilim süslü bi tepside de hoş durabilir. Bez sepet biraz basitleştirebilir.. Bence..

tabanına köpük koyup kurabiyelerede çubuk takıp köpüğe saplicam canım ondan böyle olması lazım başka aklıma bişey gelmedi

benimde kuşlarım var iki tane hemde papağan. ama kimseye veremem kıyamam. o kadar alışkınlar ki bize çok güzel konuşuyorlar, ikiside erkek olduğu için yavrularıda olmuyor ben zararı olduğunu sanmıyorum, odada serbest bıraktığımızda çok tüyleri çıkıyor ama onada bağışıklık kazandım galiba, bebeğimde onlarla büyüsün istiyorum. tabi burnunun dibinede getirip sokmam ama ayrı odalarda olurlar.

tabanına köpük koyup kurabiyelerede çubuk takıp köpüğe saplicam canım ondan böyle olması lazım başka aklıma bişey gelmedi

kurabiyeleri kendin mi yapacaksın? bide kurabiye bu bayatlayabilecek bişey, doğumlarımızın ne zaman olacağı belli değil ne zaman yapacağız ki?

bebek şekerlerinide hastanede dağıtamayız galiba, doğum tarihinin etikette olması gerekir ya hani. hastanede lohusa şerbetiyle kurabiye, lokum vs gibi bişeyler ikram edilebilir.

hee hatta profil fotomda varmış kuşlarımdan biri, ilk göz ağrımız canım oğlumuz bizim o.

Dün eltimle konuştuk. 4. Bebeğinde tesadüfen hormon tahlilinde tiroid yüksek çıkmış. Doktor ilaç vermiş. Üstelik aynı doktorumuz. Eğer bunu farketmeseydik. Bebekte cücelik hormonu olurdu demiş. Bende boyundan bahsedince bunu anlattı. Kafam çok karıştı çokk. Eşimde doktoru ara dedi ama ulaşmak ne mümkün. Kontrolümüzde pazartesi günü. Beklicem mecbur. Biraz nette araştırayim. Böyle bişe duydunuz mu????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…