2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Tatlım şuna benziyo bak kalça yeri aynen böyle çıkık ama etekli diil aynen böyle bacaklı :26:
Zaten ben bunu gün içinde hayatta giyemem sıkıntı basar beni fenalık gelir
Geceleri giymeyi düşündüm yada akşamları
Amaaan giyerim bi iki gün baktım rahat edemiyorum giymem bidaha
Ama kesinlikle sımsıkı bağlatcam göbüşü
Dediğin gibi ben bunu gündüz giysem tuvalete gitmeye üşenirim valla indir çıkar diye

verdim siparişi canımcım artık çok geç çok beğendim ama ilerdede kullanılabilir tokaları falan için :))
cibinlik neden sığmadı tavandan oluyo zaten yer kaplamıyo ki:26:

halın nasıl oldu ?

Son düzenleme:

Hamileyken Papağanlardan bir hastalık geçme ihtimali varmış ama çok mu düşüktü yoksa teoride miydi hatırlayamadım. Beni sadece kedi ve köpeklere karşı uyardılar. Kayınvalidelerde hem papağan hem köpek var ama Allah'a şükür bir şey olmadı. Bizim evdeki kuşlardan da hastalık geçer diye değil de çok gürültü yapıyorlar diye endişeliyim. Daha hava aydınlanırken bağırmaya başlıyorlar. Hiç içimden göndermek gelmiyor( Allah bir çıkar yol gösterir inşallah.

Kurabiyeler de hemen bayatlamıyor canım. Özel yapıyorlar galiba. Ben de hastanede dağıtmak için bebek şekeri yaptırdım. Tarih belli olmadığı için sadece 2013 yazdırdık. Sonra evde Mevlüt yapmayacağım çünkü.

Kızlar Reyhanımız doğdu.
3120 kg 49 cm.
15 gün önce alınmasına rağmen gene de iyi.
Annemizde iyi Allaha sonsuz şükür.
Allah bizlere de nasip etsin...

Slm kizlar anca firsat bulabildim yazmaya. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kizimla beraber dun evimize geldik. Aslinda kizim normal dogum seklinde geldi kasilmalar 2dk da 1e dustu acilmada gerceklesti ama ozel hastane politikasi bebek 34+1 haftalik oldugundan kendilerini riske sokmak istemediklerinden sezeryan olarak aldilar acilen ama Allah'a sukur ikimizde iyiyiz. Simdi evde minik kizimi buyutmeye calisiyorum. Darisi hepinizin basina saglikla insallah.

bende bunları hazırlayayım cnm çok teşekkür ederim

canımm gözün aydın tekrar önemli olan sizin iyi olmanız :))
Allah musmutlu bi şekilde büyütmeyi nasip etsin inş :)

bende aldım canım doğumdan sonra sıkılaşma korsesi diye yazıyordu kutusunun üstünde ve benimle birlikte birçok kadın aldı o mağazadan :) inşallah normal doğum olurda hayırlısıyla rahatça sıkı sıkı sararız göbüşleri birde bunu giydikmi ohh mis gibi .ama acaba bunu sezeryande giyemezmiyiz acırmı ben denicem .

Hamilelikte mi çıkmış da cücelikten bahsetmişler? Hamilelikte annede tiroid sorunu çıkarsa Allah korusun düşük ve zeka geriliği olma ihtimali var. Ama zaten 8. hafta civarı herkesten istenir TSH testi. Sana da yapılmıştır mutlaka. Eski tahlillerine bir bak. TSH'da sorun çıkarsa başka testler de isteniyor. Tüm değerlere göre ilaca başlanıyor. Ben kullanıyorum baştan beri. Sende bir sorun olsaydı doktor farkederdi canım. Sen bebeğin boyu yüzünden takıldın buna galiba. Arkadaşlar da demişler doktorların çoğu boyuna bakmıyor diye. Ben mesela hiç bilmiyorum. Bir de cücelik ihtimali olsa ayrıntılı usg zamanı farkediliyor. Onun için de kordosentez yapılıyor.

Kızlar Reyhanımız doğdu.
3120 kg 49 cm.

Gözünüz aydın hayatımmm
Darısıı bizeee inş

Sağlıkla büyüsün inş yavrun cnm
Adını ne koydunuz kaç kilo doğduuu

haklısınız arkadaşlar
gerçekten ben 33. haftadan sonra çok zorlandım zaten.ben en iyisi hafta çıkayım izne.son haftada çalışmayıvereyim.burda doğururum falan allah korusun:)))))

istanbuldaki anneler hangi hastanede doğum yapacaksınız?

buarada baby shower partisi yaptım bu hafta.parti hazırlıklarımdan bir kare gönderiyorum:)

Aynen ben de o yüzden zor da olsa geliyorum. Yoksa çekilecek dert değil.

Kızlar Reyhanımız doğdu.
3120 kg 49 cm.

allah sağlık versin minik yavrulara musmutlu huzurlu ömürleri olsuuuun darısı bizee

Canım valla aldım ama az önce esselayada dedim ya rahat edebilcemmi bi işe yarıcakmı bilemiyorum hiç
Sıkıntılıyım ve üşengeçim ben birazzz
Sezeryanda karnın acısı ne zmn geçer bilemiyorum ki tatlım
Ama korse can yakan bişey diil sonuçta bi zararı olcağnı sanmıyırum dikiş yeri iyi korunduktan sonra :26:

Ayy canımm harika olmuşşşş
Bende rüzgar koycam oğlumun adını kapı süsünde nede güzel durmuş yavrumun ismii
Bayıldımmmm
Harika olmuşş hepsiii

çok güzeller canım hem çalışıp hem bunları nasıl hallettin tebrik ederim :))

ben koşuyolu medipolde yapıcam inş..

canım ben Avrupa yakasındayım lşirinevler tarafındaki özel Ataköy ( ekomar ) hastanesine gidiyorum orada yapacağım kısmetse doğumumu . memnunum hastanemden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…