- 30 Ekim 2008
- 607
- 0
- 316
topikte bi canlanma var valla yetişemiyorum evde de birsürü iş
siz işleri bitirdiniz heraldehamarat kuzular siziiii
iyiyim tatlım çok şükür
sen nasılsın
bugün 18.00de randevum çok özledim minnoşumuu
sen ne zaman gitcen peki?
deniz makinanda elde yıkama ayarı varsa 30da bişey olmaz canım
benim de tereddütte kaldığım çok şık bi bataniyem var peluş değil içi dolgulu gibi
onu öyle yıkadım hiçbişey olmadı çok şükür
evet ben bi şekilde sarmak istiyorum ama hastanede pansuman falan olursa zor olabilir
eve gelince sarmak istiyorum :26: geç sayılmaz herhalde
burcucum nasıl korsen bacaklı mı etekli mi resmini koyabilirmisin
yani bacaklıysa tuvalette falan zor olmazmı sıkı sıkı?
Çok güzel yazmışlar adları. Kurabiyeleri çubukta vereceksen ahşap çit de seçebilirsin. Öyle yapıyorlarmış. Ama sonra da kullanmak nasıl olur o çitleri bilmiyorum. Ben arkadaşımdan ödünç alacağım.
Mesela ms9138 gibi olabilir, üzerine yine ismini yazdırırsın bebek arabaları yerine.
Ben de kapı süsü olarak değil de duvara asmak için bir tasarım yaptırmak istiyorum o siteye. Cibinlikten mecburen vazgeçtik sığmadığı için. O duvara sticker bulamazsam ahşap bir dekor da olabilir diye düşündüm.
benimde kuşlarım var iki tane hemde papağan. ama kimseye veremem kıyamam. o kadar alışkınlar ki bize çok güzel konuşuyorlar, ikiside erkek olduğu için yavrularıda olmuyorben zararı olduğunu sanmıyorum, odada serbest bıraktığımızda çok tüyleri çıkıyor ama onada bağışıklık kazandım galiba, bebeğimde onlarla büyüsün istiyorum. tabi burnunun dibinede getirip sokmam ama ayrı odalarda olurlar.
kurabiyeleri kendin mi yapacaksın? bide kurabiye bu bayatlayabilecek bişey, doğumlarımızın ne zaman olacağı belli değil ne zaman yapacağız ki?
bebek şekerlerinide hastanede dağıtamayız galiba, doğum tarihinin etikette olması gerekir ya hani. hastanede lohusa şerbetiyle kurabiye, lokum vs gibi bişeyler ikram edilebilir.
Kızlar Reyhanımız doğdu.
3120 kg 49 cm.
15 gün önce alınmasına rağmen gene de iyi.
Annemizde iyi Allaha sonsuz şükür.
Allah bizlere de nasip etsin...
bende hala çalışıyorum kızlarr ama ben rahatım oturduğum yerden saat doldurup kk'ya takılıyorum :26::26::26::26::26::26: pek işte vermiyorlar bana sağolsunlar sabahlarıda erken kalkmaya alışkınım o da sorun olmuyor sadece geceleri saat 10 da uykum gelıyor evde olsam çatlardım herhalde burda oyalanıyorum işte hergün düzenli yemek yıyorum o acıdan da iyi evde akşam yemeği bile yapmak zor gelıyor valla.
hastane çantamıda alt topiklerden birine eklemiştim gayet de yeterli olduğunu düşünüyorum tekrar tekrar göz atınca başka neye ihtiyacımız olur ki? bakınız : http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/661942-hastane-cantasina-neler-koydunuz.html
Kızlar Reyhanımız doğdu.
3120 kg 49 cm.
Slm kizlar anca firsat bulabildim yazmaya. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kizimla beraber dun evimize geldik. Aslinda kizim normal dogum seklinde geldi kasilmalar 2dk da 1e dustu acilmada gerceklesti ama ozel hastane politikasi bebek 34+1 haftalik oldugundan kendilerini riske sokmak istemediklerinden sezeryan olarak aldilar acilen ama Allah'a sukur ikimizde iyiyiz. Simdi evde minik kizimi buyutmeye calisiyorum. Darisi hepinizin basina saglikla insallah.
Tatlım şuna benziyo bak kalça yeri aynen böyle çıkık ama etekli diil aynen böyle bacaklı :26:
Zaten ben bunu gün içinde hayatta giyemem sıkıntı basar beni fenalık gelir
Geceleri giymeyi düşündüm yada akşamları
Amaaan giyerim bi iki gün baktım rahat edemiyorum giymem bidaha
Ama kesinlikle sımsıkı bağlatcam göbüşü
Dediğin gibi ben bunu gündüz giysem tuvalete gitmeye üşenirim valla indir çıkar diye
Eki Görüntüle 850515
Dün eltimle konuştuk. 4. Bebeğinde tesadüfen hormon tahlilinde tiroid yüksek çıkmış. Doktor ilaç vermiş. Üstelik aynı doktorumuz. Eğer bunu farketmeseydik. Bebekte cücelik hormonu olurdu demiş. Bende boyundan bahsedince bunu anlattı. Kafam çok karıştı çokk. Eşimde doktoru ara dedi ama ulaşmak ne mümkün. Kontrolümüzde pazartesi günü. Beklicem mecbur. Biraz nette araştırayim. Böyle bişe duydunuz mu????
Kızlar Reyhanımız doğdu.
3120 kg 49 cm.
Slm kizlar anca firsat bulabildim yazmaya. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kizimla beraber dun evimize geldik. Aslinda kizim normal dogum seklinde geldi kasilmalar 2dk da 1e dustu acilmada gerceklesti ama ozel hastane politikasi bebek 34+1 haftalik oldugundan kendilerini riske sokmak istemediklerinden sezeryan olarak aldilar acilen ama Allah'a sukur ikimizde iyiyiz. Simdi evde minik kizimi buyutmeye calisiyorum. Darisi hepinizin basina saglikla insallah.
canım madem 3 haftan kaldı nedne hala çalışıyorsun sen ? doğumdan sonra dinlenmeye onlarla vakit geçirmeye zamanımızın olması gerektiği kadar öncesinde de onlar için dinlenip huzur içinde doğumu beklememmiz gerekiyormuş . yani daha fazla zamanın olsaydı çalışman tabii normal ama 3 hafta çok kısa canım yat dinlen yazık bebeğine de .
Amin çok teşekkür ederim. Bahsettiklerinin çoğunu bende yaşıyorum canım ama doğumdan sonrasında kızımla daha çok vakit geçirmek isteği hepsinden ağır basıyor. o yüzden zorda olsa her sabah kalkıp işe geliyorum :)
Kızlar Reyhanımız doğdu.
3120 kg 49 cm.
bende aldım canım doğumdan sonra sıkılaşma korsesi diye yazıyordu kutusunun üstünde ve benimle birlikte birçok kadın aldı o mağazadan :) inşallah normal doğum olurda hayırlısıyla rahatça sıkı sıkı sararız göbüşleri birde bunu giydikmi ohh mis gibi .ama acaba bunu sezeryande giyemezmiyiz acırmı ben denicem .
haklısınız arkadaşlar
gerçekten ben 33. haftadan sonra çok zorlandım zaten.ben en iyisi hafta çıkayım izne.son haftada çalışmayıvereyim.burda doğururum falan allah korusun:)))))
istanbuldaki anneler hangi hastanede doğum yapacaksınız?
buarada baby shower partisi yaptım bu hafta.parti hazırlıklarımdan bir kare gönderiyorum:)
Eki Görüntüle 850532 Eki Görüntüle 850533
haklısınız arkadaşlar
gerçekten ben 33. haftadan sonra çok zorlandım zaten.ben en iyisi hafta çıkayım izne.son haftada çalışmayıvereyim.burda doğururum falan allah korusun:)))))
buarada baby shower partisi yaptım bu hafta.parti hazırlıklarımdan bir kare gönderiyorum:)
haklısınız arkadaşlar
Eki Görüntüle 850532 Eki Görüntüle 850533
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?