Canım valla aldım ama az önce esselayada dedim ya rahat edebilcemmi bi işe yarıcakmı bilemiyorum hiç
Sıkıntılıyım ve üşengeçim ben birazzz
Sezeryanda karnın acısı ne zmn geçer bilemiyorum ki tatlım
Ama korse can yakan bişey diil sonuçta bi zararı olcağnı sanmıyırum dikiş yeri iyi korunduktan sonra :26:
verdim siparişi canımcım artık çok geç çok beğendim ama ilerdede kullanılabilir tokaları falan için :))
cibinlik neden sığmadı tavandan oluyo zaten yer kaplamıyo ki:26:
halın nasıl oldu ?
bende hala çalışıyorum kızlarr ama ben rahatım oturduğum yerden saat doldurup kk'ya takılıyorum :26::26::26::26::26::26: pek işte vermiyorlar bana sağolsunlar sabahlarıda erken kalkmaya alışkınım o da sorun olmuyor sadece geceleri saat 10 da uykum gelıyor evde olsam çatlardım herhalde burda oyalanıyorum işte hergün düzenli yemek yıyorum o acıdan da iyi evde akşam yemeği bile yapmak zor gelıyor valla.
hastane çantamıda alt topiklerden birine eklemiştim gayet de yeterli olduğunu düşünüyorum tekrar tekrar göz atınca başka neye ihtiyacımız olur ki? bakınız : http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/661942-hastane-cantasina-neler-koydunuz.html
Slm kizlar anca firsat bulabildim yazmaya. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kizimla beraber dun evimize geldik. Aslinda kizim normal dogum seklinde geldi kasilmalar 2dk da 1e dustu acilmada gerceklesti ama ozel hastane politikasi bebek 34+1 haftalik oldugundan kendilerini riske sokmak istemediklerinden sezeryan olarak aldilar acilen ama Allah'a sukur ikimizde iyiyiz. Simdi evde minik kizimi buyutmeye calisiyorum. Darisi hepinizin basina saglikla insallah.
haklısınız arkadaşlar
gerçekten ben 33. haftadan sonra çok zorlandım zaten.ben en iyisi hafta çıkayım izne.son haftada çalışmayıvereyim.burda doğururum falan allah korusun:)))))
istanbuldaki anneler hangi hastanede doğum yapacaksınız?
buarada baby shower partisi yaptım bu hafta.parti hazırlıklarımdan bir kare gönderiyorum:)
Eki Görüntüle 850532 Eki Görüntüle 850533
Ayy canımm harika olmuşşşş
Bende rüzgar koycam oğlumun adını kapı süsünde nede güzel durmuş yavrumun ismii
Bayıldımmmm
Harika olmuşş hepsiii
Tabi canım, kullanılır. Zaten çitler kullanışsız sonrası için. Harfler için ayrıca para aldılar mı?
Tavandan yaptırmak istemedim çünkü beşiğin yerini değiştirme ihtimali var. Değiştirmesek bile o kadar dar bi alan kaldı ki ya cibinliği ya perdeyi seçecektim:)) Fotoğraf gönderince anlayacaksın:)
Halılar da sanırım kalacak. Başka bulamıyorum çünkü. İnce, uzun, sade olmalı deyince halı kalmadı piyasada:)) oda öyle küçük ki lamba işi bile uğraştırıcı, hafif sarkan bir lamba dolap kapağını engelliyor.
Slm kizlar anca firsat bulabildim yazmaya. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kizimla beraber dun evimize geldik. Aslinda kizim normal dogum seklinde geldi kasilmalar 2dk da 1e dustu acilmada gerceklesti ama ozel hastane politikasi bebek 34+1 haftalik oldugundan kendilerini riske sokmak istemediklerinden sezeryan olarak aldilar acilen ama Allah'a sukur ikimizde iyiyiz. Simdi evde minik kizimi buyutmeye calisiyorum. Darisi hepinizin basina saglikla insallah.
Bende bi aksilik çıkmazsa haznedar kolan hastanesinde yapmayı düşünüyorum canım doğumu
bende memorial hizmet var ya orayı düşünüyorum.genelde herkes memnun ordan ama bilmiyorum kararsızım.
ya bköy acıbadem ya hizmet dedim.arada kaldım.acıbademi sadece ticari anlayışlarından dolayı sevmiyorum.herşeyi ticarete döküp evham yaratıyorlar.
Ayyy şu hamilelik bi an önce bitsede hayırlısıyla yavrumu kucağma alsam daha ne isterimm
Ben yüzüstü yatmayı çok özledimmm
Bide yorulmadan bi yerim tutulmadan kilometrelerce yürümeyi
Bide türk kahvesinin yanına sigarayıı
Offf çok şeyler özledim yazsam roman olur
Hee bide elimi attığım her kıyafetin üstüme cuk diye oturmasını özledimmm
Dün gecede ben böyle ah uhhh diye odaya giriyorum paytak paytak yürüyorum penguen gibi
Eşimde senin en tatlı olduğun zaman hamile olduğun zaman yaaa diyo
Ona göre bişey yok tabi
Geceleri uyuyamayan ben
İstediğini yiyip içemeyen ben
İki adım yürüyemeyen yine ben
Efkar bastıı beni
3 haftan kaldıysa zaten en geç bu haftasonu ayrıl. Dinlenirsin. Benim de az kaldı, bu haftadan sonra rapor olsaydı da çalışacak gücüm kalmamıştı.
Partiyi sen mi organize ettin? Çok güzel olmuş her şey.
bende sağ salim doğurup o rahatlıkla huzurla bi sigara içmenin hayalini kuruyorum
emzirirkende içilmez 1 tane içiyim yeter
Memorial hizmet te doğum kaçaymış canım öğrenebildinmii
Oda eklediğim çizimdeki gibi oldu canım. Kapı süsü siparişini verdim, isim yazıyor olacak. Eve gelince kapıya değil de boş olan duvara asacağım. Beşiğin arkasında kalan duvara da o siteden bir şeyler yaptırayım dedim. Dün gece uykum kaçtı da:)) Sticker'ları da araştıracağım. Hatta kombin olabilir.yok kuşum mail atmadı ekstra bi ücret konusunda bende sormadım ekstra ödeme yapmam lazımmı diyecibinlik yerine yatağın başına ismini yazdır bence ahşap etrafınıda minik minik kelebekli kalpli stickerlarla süsle çok güzel olmazmı:))Çocuk Odası Duvar Sticker - Dekorasyon - Duvar Sticker - evmanya.com
bende sağ salim doğurup o rahatlıkla huzurla bi sigara içmenin hayalini kuruyorum
emzirirkende içilmez 1 tane içiyim yeter
Ayyy şu hamilelik bi an önce bitsede hayırlısıyla yavrumu kucağma alsam daha ne isterimm
Ben yüzüstü yatmayı çok özledimmm
Bide yorulmadan bi yerim tutulmadan kilometrelerce yürümeyi
Bide türk kahvesinin yanına sigarayıı
Offf çok şeyler özledim yazsam roman olur
Hee bide elimi attığım her kıyafetin üstüme cuk diye oturmasını özledimmm
Dün gecede ben böyle ah uhhh diye odaya giriyorum paytak paytak yürüyorum penguen gibi
Eşimde senin en tatlı olduğun zaman hamile olduğun zaman yaaa diyo
Ona göre bişey yok tabi
Geceleri uyuyamayan ben
İstediğini yiyip içemeyen ben
İki adım yürüyemeyen yine ben
Efkar bastıı beni
Güle güle kullanın, ben de bunlardan almayı düşünüyorum. kaça nerden aldınız acaba? Ay yeni çıktım izne hiçbir şey almadım henüz. Kaç aya kadar kullanılıyor bi de?
Hamileyken Papağanlardan bir hastalık geçme ihtimali varmış ama çok mu düşüktü yoksa teoride miydi hatırlayamadım. Beni sadece kedi ve köpeklere karşı uyardılar. Kayınvalidelerde hem papağan hem köpek var ama Allah'a şükür bir şey olmadı. Bizim evdeki kuşlardan da hastalık geçer diye değil de çok gürültü yapıyorlar diye endişeliyim. Daha hava aydınlanırken bağırmaya başlıyorlar. Hiç içimden göndermek gelmiyor( Allah bir çıkar yol gösterir inşallah.
Kurabiyeler de hemen bayatlamıyor canım. Özel yapıyorlar galiba. Ben de hastanede dağıtmak için bebek şekeri yaptırdım. Tarih belli olmadığı için sadece 2013 yazdırdık. Sonra evde Mevlüt yapmayacağım çünkü.
evet cnm bu hafta sonu gittim gezdim.
normal doğum 800 tl
sezeryan 1750
epidural normal 1200
epidural sezeryan 1850 tl
sezeryanda 2 gece yatış, normalde 1 gece yatış dahil.
kuaför hizmet,i falanda veriyorlar ücretsiz.suit odalarının geceliği de 235 tl imiş.2 tane olduğu için rezervasyon gerekiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?