2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

doğru haklısın sezeryande olsa kullanılabilir galiba :) rahat edersin edersin sonuçta en fazla bir hafta kullanırız herhalde sonraki allah kerim :)

verdim siparişi canımcım artık çok geç çok beğendim ama ilerdede kullanılabilir tokaları falan için :))
cibinlik neden sığmadı tavandan oluyo zaten yer kaplamıyo ki:26:

halın nasıl oldu ?

Tabi canım, kullanılır. Zaten çitler kullanışsız sonrası için. Harfler için ayrıca para aldılar mı?

Tavandan yaptırmak istemedim çünkü beşiğin yerini değiştirme ihtimali var. Değiştirmesek bile o kadar dar bi alan kaldı ki ya cibinliği ya perdeyi seçecektim:)) Fotoğraf gönderince anlayacaksın:)

Halılar da sanırım kalacak. Başka bulamıyorum çünkü. İnce, uzun, sade olmalı deyince halı kalmadı piyasada:)) oda öyle küçük ki lamba işi bile uğraştırıcı, hafif sarkan bir lamba dolap kapağını engelliyor.

ya saolsunlar bana da iş veren pek yok ama burda koltukta oturmak bile sıkıntı sırtım ağrıyor öğleden sonraları ayaklarımı yüksek yere koymaya üşeniyorum onlar şişyor velhasıl evdeki gibi olmuyor ne biliyim

Allah bağışlasın canım. Hastaneler ve doktorlar risk yanlısı değil. Adı ne oldu kuzunun?

3 haftan kaldıysa zaten en geç bu haftasonu ayrıl. Dinlenirsin. Benim de az kaldı, bu haftadan sonra rapor olsaydı da çalışacak gücüm kalmamıştı.

Partiyi sen mi organize ettin? Çok güzel olmuş her şey.

Ayy canımm harika olmuşşşş
Bende rüzgar koycam oğlumun adını kapı süsünde nede güzel durmuş yavrumun ismii
Bayıldımmmm
Harika olmuşş hepsiii

çok teşekkür ederim cnm.hepsiyle tek tek ilgilendim.emek harcadım çok yoruldu.
hastane süslerinide ayarladım.rüzgar gülü temalı sepet, lavata keselerinden çubuklu magnet, rüzgar lülü temalı kapı ve anı defteri süsü yaptıordım.bi tek çikolatasını hazırlamadım.onu da son dk aldırıcam eşime.

biliyorum cnm adaş olacak inşallah oğluşlarımız:))))
sağlıkla minnoşlarımızı kucağımıza alalım yarabbim inşallah......

yok kuşum mail atmadı ekstra bi ücret konusunda bende sormadım ekstra ödeme yapmam lazımmı diye

cibinlik yerine yatağın başına ismini yazdır bence ahşap etrafınıda minik minik kelebekli kalpli stickerlarla süsle çok güzel olmazmı:))

Çocuk Odası Duvar Sticker - Dekorasyon - Duvar Sticker - evmanya.com

Son düzenleme:

ay sevsinler onu bir bebeğimiz daha oldu desene,gözün aydın canım allah sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin,reyhan kızımızı da aynı zamanda

Ayyy şu hamilelik bi an önce bitsede hayırlısıyla yavrumu kucağma alsam daha ne isterimm
Ben yüzüstü yatmayı çok özledimmm
Bide yorulmadan bi yerim tutulmadan kilometrelerce yürümeyi
Bide türk kahvesinin yanına sigarayıı
Offf çok şeyler özledim yazsam roman olur
Hee bide elimi attığım her kıyafetin üstüme cuk diye oturmasını özledimmm
Dün gecede ben böyle ah uhhh diye odaya giriyorum paytak paytak yürüyorum penguen gibi
Eşimde senin en tatlı olduğun zaman hamile olduğun zaman yaaa diyo
Ona göre bişey yok tabi
Geceleri uyuyamayan ben
İstediğini yiyip içemeyen ben
İki adım yürüyemeyen yine ben
Efkar bastıı beni

Bende bi aksilik çıkmazsa haznedar kolan hastanesinde yapmayı düşünüyorum canım doğumu

bende memorial hizmet var ya orayı düşünüyorum.genelde herkes memnun ordan ama bilmiyorum kararsızım.
ya bköy acıbadem ya hizmet dedim.arada kaldım.acıbademi sadece ticari anlayışlarından dolayı sevmiyorum.herşeyi ticarete döküp evham yaratıyorlar.

Memorial hizmet te doğum kaçaymış canım öğrenebildinmii

bende sağ salim doğurup o rahatlıkla huzurla bi sigara içmenin hayalini kuruyorum
emzirirkende içilmez 1 tane içiyim yeter

evet cnm ben yaptım.ama hem çalışıp hem organize etmek çok zor oldu.çünkü böyle şeylerle kimse ilgilenmiyor anne falan.onlara gereksiz geliyor:))
ehh arkadaşlarımda çalışu-ıyor.herşey bana kadı:)

bende sağ salim doğurup o rahatlıkla huzurla bi sigara içmenin hayalini kuruyorum
emzirirkende içilmez 1 tane içiyim yeter

Off gizo yaa aynen emzirirkende içilmiyo
Direk süte geçiyo çünkü
Uzunca bi süre mecburen yok
Yada içip sütü hemen sağcan gitsin vucuttannn

Memorial hizmet te doğum kaçaymış canım öğrenebildinmii

evet cnm bu hafta sonu gittim gezdim.
normal doğum 800 tl
sezeryan 1750
epidural normal 1200
epidural sezeryan 1850 tl
sezeryanda 2 gece yatış, normalde 1 gece yatış dahil.
kuaför hizmet,i falanda veriyorlar ücretsiz.suit odalarının geceliği de 235 tl imiş.2 tane olduğu için rezervasyon gerekiyormuş.

Oda eklediğim çizimdeki gibi oldu canım. Kapı süsü siparişini verdim, isim yazıyor olacak. Eve gelince kapıya değil de boş olan duvara asacağım. Beşiğin arkasında kalan duvara da o siteden bir şeyler yaptırayım dedim. Dün gece uykum kaçtı da:)) Sticker'ları da araştıracağım. Hatta kombin olabilir.

Eklentiler

• $image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 23

Ben de dün hamileliği özleyeceğim diye efkarlandım:)) çok ağrım var ama nedense hamileliği sevdim:))

Güle güle kullanın, ben de bunlardan almayı düşünüyorum. kaça nerden aldınız acaba? Ay yeni çıktım izne hiçbir şey almadım henüz. Kaç aya kadar kullanılıyor bi de?

izmit mobesko'dan aldım.mobilyayla beraber toptan aldık fiyatını bilemiyorum. internette görmüştüm aynısını. bir de baktım sonra bütün kk almışız :) aslında eşim beğendi diye aldım yaa ben park yatak istiyordum. bu beşikte enn fazla 8 ay yatar herhalde.

şimdi öyle söyleyince korktum bir araştırdım ama bulamadım, zaten kafeslerinin temizliğiyle eşim ilgileniyor. ama bende seviyorum kafasını falan okşuyorum sonuçta sürekli haşır neşirim. dışkılarına falan dokunmamak gerekir bence, zaten bir hastalıkları falan yok çok şükür.

bütün memorialler aynı mıdır acaba? bende bu hafta sonu memoriale gittiğimde doğum fiyatlarını soracam. normal doğumu destekliyorlar ve bebek yoğun bakım üniteleri var, gece nöbetçi uzman doktorları bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…