ay canım bende aynı durumdayım, saati dolduruyorum ve kesinlikle daha düzenli bir hayatımız var çalışırken. evde kaldım 3 gün ne su içtim adam gibi ne de düzenli yemek yiyebildim. zaten hamilelik boyunca genelde dışardan yedim yaaaaaabende hala çalışıyorum kızlarr ama ben rahatım oturduğum yerden saat doldurup kk'ya takılıyorum :26::26::26::26::26::26: pek işte vermiyorlar bana sağolsunlar sabahlarıda erken kalkmaya alışkınım o da sorun olmuyor sadece geceleri saat 10 da uykum gelıyor evde olsam çatlardım herhalde burda oyalanıyorum işte hergün düzenli yemek yıyorum o acıdan da iyi evde akşam yemeği bile yapmak zor gelıyor valla.
hastane çantamıda alt topiklerden birine eklemiştim gayet de yeterli olduğunu düşünüyorum tekrar tekrar göz atınca başka neye ihtiyacımız olur ki? bakınız : http://www.kadinlarkulubu.com/aralik-anneleri/661942-hastane-cantasina-neler-koydunuz.html
evet cnm bu hafta sonu gittim gezdim.
normal doğum 800 tl
sezeryan 1750
epidural normal 1200
epidural sezeryan 1850 tl
sezeryanda 2 gece yatış, normalde 1 gece yatış dahil.
kuaför hizmet,i falanda veriyorlar ücretsiz.suit odalarının geceliği de 235 tl imiş.2 tane olduğu için rezervasyon gerekiyormuş.
Ben de dün hamileliği özleyeceğim diye efkarlandım:)) çok ağrım var ama nedense hamileliği sevdim:))
şimdi öyle söyleyince korktum bir araştırdım ama bulamadım, zaten kafeslerinin temizliğiyle eşim ilgileniyor. ama bende seviyorum kafasını falan okşuyorum sonuçta sürekli haşır neşirim. dışkılarına falan dokunmamak gerekir bence, zaten bir hastalıkları falan yok çok şükür.
bütün memorialler aynı mıdır acaba? bende bu hafta sonu memoriale gittiğimde doğum fiyatlarını soracam. normal doğumu destekliyorlar ve bebek yoğun bakım üniteleri var, gece nöbetçi uzman doktorları bulunuyor.
Oda eklediğim çizimdeki gibi oldu canım. Kapı süsü siparişini verdim, isim yazıyor olacak. Eve gelince kapıya değil de boş olan duvara asacağım. Beşiğin arkasında kalan duvara da o siteden bir şeyler yaptırayım dedim. Dün gece uykum kaçtı da:)) Sticker'ları da araştıracağım. Hatta kombin olabilir.
ay canım bende aynı durumdayım, saati dolduruyorum ve kesinlikle daha düzenli bir hayatımız var çalışırken. evde kaldım 3 gün ne su içtim adam gibi ne de düzenli yemek yiyebildim. zaten hamilelik boyunca genelde dışardan yedim yaaaaaaevde yorgunluktan yemek yapmaya halim olmuyordu.
bu arada hastane çantasına hasta bezi ve yatağın üzerine serilen örtülerden alıp almama konusunda kararsızım. bir tanıdık yeni doğum yaptı sezaryenle 2 paket depend kullanmışlar çok kanaması olmuş, duyunca tırstım biraz yaa
canım ben öncesinde de tirioid hastasıydım, doktorum sürekli 2,5 un altında olması gerekiyor ilk 12 hafta dedi ve kontrolleri sıklaştırdı, 12. haftaya kadar bebek senden alıyormuş hormonu, sonrasında kendi üretiyormuş tiroid hormonunu, bana söylenen bebekte tiroid eksikliği olursa zeka geriliği ıq düşüklüğü olurmuş... bence cücelikle ilgisi yoktur çok kafana takılıyorsa doktorsitesi.com a üye ol, orda prof. dr zeynel beyhan var , ona soru sor, benim hamileliğim boyuunca tiroid hormonlarımın sonuçlarını değerlendirdi, bilgili bir hocaDün eltimle konuştuk. 4. Bebeğinde tesadüfen hormon tahlilinde tiroid yüksek çıkmış. Doktor ilaç vermiş. Üstelik aynı doktorumuz. Eğer bunu farketmeseydik. Bebekte cücelik hormonu olurdu demiş. Bende boyundan bahsedince bunu anlattı. Kafam çok karıştı çokk. Eşimde doktoru ara dedi ama ulaşmak ne mümkün. Kontrolümüzde pazartesi günü. Beklicem mecbur. Biraz nette araştırayim. Böyle bişe duydunuz mu????
Canim bu korseden bende almistim ama hic giyememistim okadar darki nefes bile alamoyrsun zaten sezeryanda en az 2 hafta takamazsiniz bez baglamak daha iyibende aldım canım doğumdan sonra sıkılaşma korsesi diye yazıyordu kutusunun üstünde ve benimle birlikte birçok kadın aldı o mağazadan :) inşallah normal doğum olurda hayırlısıyla rahatça sıkı sıkı sararız göbüşleri birde bunu giydikmi ohh mis gibi .ama acaba bunu sezeryande giyemezmiyiz acırmı ben denicem .
Kızlar Reyhanımız doğdu.
3120 kg 49 cm.
15 gün önce alınmasına rağmen gene de iyi.
Annemizde iyi Allaha sonsuz şükür.
Allah bizlere de nasip etsin...
Göndereceğim en kısa zamanda:) cidden boş oldu tek taraf. Karşılıklı da olmuyor. En ergonomik çözüm buydu. Tek sıra dizildi işte odayacanım o büyük duvar baya boş kalmış olmadımı oraya bişey anlamadım ben çizimdenn resim koyman gerek algılamam için
Hamilelikte mi çıkmış da cücelikten bahsetmişler? Hamilelikte annede tiroid sorunu çıkarsa Allah korusun düşük ve zeka geriliği olma ihtimali var. Ama zaten 8. hafta civarı herkesten istenir TSH testi. Sana da yapılmıştır mutlaka. Eski tahlillerine bir bak. TSH'da sorun çıkarsa başka testler de isteniyor. Tüm değerlere göre ilaca başlanıyor. Ben kullanıyorum baştan beri. Sende bir sorun olsaydı doktor farkederdi canım. Sen bebeğin boyu yüzünden takıldın buna galiba. Arkadaşlar da demişler doktorların çoğu boyuna bakmıyor diye. Ben mesela hiç bilmiyorum. Bir de cücelik ihtimali olsa ayrıntılı usg zamanı farkediliyor. Onun için de kordosentez yapılıyor.
Ben çalışabilir raporunu 1 hafta erken almıştım, bu hafta işnyerînde son haftam. Doktor da doğumu 37den sonra bekliyoruz deyince dün acayip telaş yaptım. Hem işler var evde hem de dinlenmeye az vakit kalacak diye. İnşallah bebek erken gelmezse 38de doğum yapacağım. Sen de sezaryen olursan az zamanın kaldı canım.canım ya o dependlerden aldım ama hastanede de verirler diye bir kutu aldım ya hastaneye onu sormadım ama hastane verir sanırım hasta bezi.... olmadı bir iki kutu daha alayım ne olur ne olmaz. bak yıne alışveriş çıktıı. şu haftasonuna bir erseeem allahın izniyle temzilikçi gelecek son bir göz daha atarım herşeye bir 20 gun de kafamı dinlerim tabi miniğim beklerse .daha hatimımı bitiremedim onu bitiricem.
canım dolabı köşeye koysan olmazmı pencerenin oraya sol köşeye çokmu yer kaplarrGöndereceğim en kısa zamanda:) cidden boş oldu tek taraf. Karşılıklı da olmuyor. En ergonomik çözüm buydu. Tek sıra dizildi işte odaya
Anladım canım, belirti vermeyebiliyor. Ama korkma çıksa bile o saatten sonra anne karnında cüceliğe neden olmaz sanıyorum. İçin rahat etsin diye tahlil yaptır istersen ama stres de yükseltebiliyor.Canım onunki 4. Ayda yükselmiş. Hiç bi belirti olmamış tesadüfen tahlilde çıkmış. Benim doktorum hamile kaldığımda bi kan sayımı ve hamilelik tahlili istedi. Bi de 6. Ayda ışte kan sayımı ve şeker tahlili yaptı. Başkada bişe yapmadı. 6. Ayda sağlık ocağı idrar tahlili işlemişti. Söyledim tahlil verdi de. Çok yüksek idrar yolu iltihabı çıkmıştı. Ben o tahlili söylemesem onuda bilemicektik.
Aslında benim iyi bi takip altında hamilelik geçirmem lazımdi. Ilk günden 7. Aya kadar sorunlarımız hiç bitmedi. Dış gebelik ameliyatımı yapan doçente gitmeyi düşünüyordum ama her muayenesi 250 tl !!!
Ben çalışabilir raporunu 1 hafta erken almıştım, bu hafta işnyerînde son haftam. Doktor da doğumu 37den sonra bekliyoruz deyince dün acayip telaş yaptım. Hem işler var evde hem de dinlenmeye az vakit kalacak diye. İnşallah bebek erken gelmezse 38de doğum yapacağım. Sen de sezaryen olursan az zamanın kaldı canım.
Ayyy şu hamilelik bi an önce bitsede hayırlısıyla yavrumu kucağma alsam daha ne isterimm
Ben yüzüstü yatmayı çok özledimmm
Bide yorulmadan bi yerim tutulmadan kilometrelerce yürümeyi
Bide türk kahvesinin yanına sigarayıı
Offf çok şeyler özledim yazsam roman olur
Hee bide elimi attığım her kıyafetin üstüme cuk diye oturmasını özledimmm
Dün gecede ben böyle ah uhhh diye odaya giriyorum paytak paytak yürüyorum penguen gibi
Eşimde senin en tatlı olduğun zaman hamile olduğun zaman yaaa diyo
Ona göre bişey yok tabi
Geceleri uyuyamayan ben
İstediğini yiyip içemeyen ben
İki adım yürüyemeyen yine ben
Efkar bastıı beni
Cam ve perde kapandı o zaman da canımcanım dolabı köşeye koysan olmazmı pencerenin oraya sol köşeye çokmu yer kaplarr
bu arada cok yazmışsınız.. evde ış guc bıtmıyor kı yetıseyım
yemek yaptım bıde ayva kompostusu koydum ocagaa
bugun ıstahım cok acık ya sureklı ne yesem dıyorumm
adam göçtü bnm yuzumdenn :))
benimde hep bişeyler yiyesim var tatlı şeyler özellikle ama hepsi yasak hepsi yasak ya çok kilo aldığım için yemiyorum hiç birini gene alıyorum kiloyu canım çekiyo şerbetli şerbetli şeylerrranlamıyo doktorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?