2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
herkes bir şekilde doğuruyor canım ya, 1 yıl sonra hatırlamayacaksın bile. Sezaryen eskiden olduğu kadar korkutucu değil. Her iki yöntemin de riskleri var. İçinden hangisi geliyorsa onu yap. En önemlisi annenin ne hissettiği. Başta bana sezaryen dediklerinde çok üzülmüştüm. Ama olanla ölene çare yok. Benim bir arkadaşım hamile kaldığını öğrendiği anda doktoruna sezaryen yaparsanız sizde devam ederim demişti:))
şimdi bu kadar düşünüyorsun, belki çatın müsait değildir.

valla ben gene dikkat etmeye çalışıyom ama yemedende olmazki canım istiyo valla lifli şeylerle bastırmaya çalışıyorum tatlı isteğimi ama ömrümde bu kadar tatlı istememişimdir hamilelikte isteniyo demekki yada şöyle tatlımı tatlı bi kızım olcak ondanmı dersin

benimde canım hep tatlı istiyo yemek sepeti bıktı benim siparişlerimden
şimdi ayvayla bastırmaya çalışıyorum
ananemde kabak tatlısı yemiştim emraha dedim tutamadım kendimi yedim diye o sayılmaz o sebzeden tatlı diyo doktorda öyle diyodu dedim

akşam yemeğe dışarı çıkıcaz yerim kesin yine

Kızlar size bir blog daha önereceğim. Güzel tasarımlar var, bez bebek yapılışını da anlatıyor. İşinize yarar belki: bebe chocalate. Facebook'ta da sayfası varmış.

hepimizin tappptatlıı bebişleri olacağı kesinnnnn canımmm....
şimdi aralın kucukluk resımlerıne bakıyordum arada vıdeolarda var
sesiii annesssiiii diye bana seslenişiii
o kdr güzel kiiiii

gozlerım doluyor..

Allahım kimseye evlat acısı yaşatmasın
hepımız sağlıkla çocuklarımıza kavuşalım.. inşallahhh..

Gözün aydın canım. Şansı açık olsun kızının.
Doğduktan sonra küveze girmesine gerek kaldı mı peki? Benimki de geliyodu neredeyse, ondan merak ettim.

ewet canım haklısın hayırlısı artık haftaya dananın kuyruğu kopacak doktor randevum var

bi,r kerden bişey olmaz diye diye bayramdan beri tosuncuk olddddumm ben de tatlı seviyorum yaa iş arkadaşlarım da beni besliyor sağolsunlar

gizemcim yemek bişey değilde ben tam tamına 24 kilo aldım bide aldığıma göre yeseydim derdimki yedimde aldım şimdi bari doğuma kadar aldığımı koruyayım diyorum dahada almadan ama bilmiyorum valla şükür bi rahatsızlığımda çıkmadı kızımda bende iyiyiz önemli olan oda sonrada bu kiloları vermek var tabi

yetişiyorum sana 18 aldımmbu yemeye az bile ahha

doldurdum ben eve dvd'leri jillian michhaels'in ebru şallının cd'lerini
platesin bütün takım taklavatı var zaten gidicek bi şekilde bu kilolar :||

Son düzenleme:
canım içini ferah tut
bende hipotiroidi var
ilk tahlillerde yüksek çıkmıştı değerim hemen ilacı arttırmıştık
dua etmekten başka bişey gelmiyoki elden
boyunu hiç söylemeyen drlar var
inşallah sağlıkla sıhhatle kucaklarız bebeklerimizi inşallah

Kızlar Reyhanımız doğdu.
3120 kg 49 cm.
15 gün önce alınmasına rağmen gene de iyi.
Annemizde iyi Allaha sonsuz şükür.
Allah bizlere de nasip etsin...
gözünüzaydın canım allah analı babalı büyütsün

sağlıkla mutlulukla büyütün bebişinizi
allah analı babalı büyütsün

çok hoş olmuş canım
çok güzel görünüyoo
ben anadolu yakasındayım dr.umla bugün bunu konuşacağız doğum nerde olsun diye...

Ben de dün hamileliği özleyeceğim diye efkarlandım:)) çok ağrım var ama nedense hamileliği sevdim:))

turkuzcım odanız kaça kaç?biliyomusun
bizim de oda ufak bahara doğru yapcas şimdiden nasııl olur diye düşünüyorum
hamileliği ben de özlicem
yavrumu bedenimde hissetmek çok özel bi duygu hele hareketlerini hissetmek
dün eşime de dedim akşam
o zaman karnından sıpayı eksik etmiyelim diyo delii

melek bi paket almışsın yeter kuzum
hastane veriyomuş o örtüleri ben sormuştum ayrı ayrı bikaç yerde
onlar yatakları kirlensin isterlermi hiç
buarada ben de hatimimi bitiremedim hem de daha çookk var nasıl yetişir bilmiyorum... keşke baştan daha sıkı tutsaydım

Son düzenleme:
slm bırımı dogmuş yanlışmi anladım yoksam :) allah analı babalı büyütsün inşallah rabbim bizede nasıp etsın inşallah

Anıl yıkamış topaklanmamış :/ bilmiyorum kii
İsme karar verdiniz mi tubişim

ben uyku seti almadım ama hazır yorganı yıkadım 400 devirde sıktırdım makinede şıpır şıpır su damlıyordu... eşimle döndürerek elde sıktık ipe astım kruutttum hiçtebişi olmuyor kızlar yaaa

Kızlar Reyhanımız doğdu.
3120 kg 49 cm.
15 gün önce alınmasına rağmen gene de iyi.
Annemizde iyi Allaha sonsuz şükür.
Allah bizlere de nasip etsin...

gözünüz aydın canım Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin analı babalı büyütsün...

bu arada damla doğum yapmış galiba Allah kolaylıklar versin inş... analı babalı büyütsün canım :))

kızlar dün yaptığım temizlikten sonra bütün gece her yerim ağrıdı bugün hiç bir iş yapmadım... ve bebeğimde çok hareketli doğum pozisyonu almıştı geri dönmüş olabilir mi? hiç durmuyo resmen gece gündüz deşeliyor beni sanki...

bide kızlar bu doğum sancısını normal kasılmalardan nasıl ayırt edicez ben onu anlamadım yaaa?:26:

bide sütü gelen var mı? benim memişler hala boş sanki herhangi bi dolgunluk yok...

esselacım şekercim bende başta sıkı tutmadım işi ama bundan sonra bitirmeye gayert edicem allah kabul etsin canım

benımde göğüsler eskisi gibi hiç bi ekşın yok
benım kız da hareket etsşin diye bakıyorum ama yok sadece dalgalanıyo içimde eski hareketliliğ kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…