- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.770
- 358
herkes bir şekilde doğuruyor canım ya, 1 yıl sonra hatırlamayacaksın bile. Sezaryen eskiden olduğu kadar korkutucu değil. Her iki yöntemin de riskleri var. İçinden hangisi geliyorsa onu yap. En önemlisi annenin ne hissettiği. Başta bana sezaryen dediklerinde çok üzülmüştüm. Ama olanla ölene çare yok. Benim bir arkadaşım hamile kaldığını öğrendiği anda doktoruna sezaryen yaparsanız sizde devam ederim demişti:))ewet canım ben işten cıkıp direkt sezeryana gidicem galıba ne bileyım turkuazcım yaa valla kafam çok karışıık sonra vicdan yaparmıyım kı hiç bir sorun yokken kendi rızamla sezercik olmak kulağa pek hoş gelmıyor çooookk karışıığğım en iyisi doktorla oturup konuşmak çatı muayenemı de yaptırsam mı bu arada bi baksın bakem ne kadar acılıyoooo of kafayı yedimmgülesim geliyo bazen ağlayasıım günler geçse bir an önce
ayyy serbetlı tatlılara bende cok düşkün oldumm yaaa
napcaz böyleee of of :))
ama doğumdan sonra bnm ıstahım anındaaa gıdıyorrr
balon gıbı sonucek bu ıstah bılıyorumm..
valla ben bı ara ozendım fln yedıklerıme sonra saldımmmm..
valla ben gene dikkat etmeye çalışıyom ama yemedende olmazki canım istiyo valla lifli şeylerle bastırmaya çalışıyorum tatlı isteğimi ama ömrümde bu kadar tatlı istememişimdir hamilelikte isteniyo demekki yada şöyle tatlımı tatlı bi kızım olcak ondanmı dersin
Slm kizlar anca firsat bulabildim yazmaya. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kizimla beraber dun evimize geldik. Aslinda kizim normal dogum seklinde geldi kasilmalar 2dk da 1e dustu acilmada gerceklesti ama ozel hastane politikasi bebek 34+1 haftalik oldugundan kendilerini riske sokmak istemediklerinden sezeryan olarak aldilar acilen ama Allah'a sukur ikimizde iyiyiz. Simdi evde minik kizimi buyutmeye calisiyorum. Darisi hepinizin basina saglikla insallah.
herkes bir şekilde doğuruyor canım ya, 1 yıl sonra hatırlamayacaksın bile. Sezaryen eskiden olduğu kadar korkutucu değil. Her iki yöntemin de riskleri var. İçinden hangisi geliyorsa onu yap. En önemlisi annenin ne hissettiği. Başta bana sezaryen dediklerinde çok üzülmüştüm. Ama olanla ölene çare yok. Benim bir arkadaşım hamile kaldığını öğrendiği anda doktoruna sezaryen yaparsanız sizde devam ederim demişti:))
şimdi bu kadar düşünüyorsun, belki çatın müsait değildir.
bi,r kerden bişey olmaz diye diye bayramdan beri tosuncuk olddddumm ben de tatlı seviyorum yaa iş arkadaşlarım da beni besliyor sağolsunlarbenimde canım hep tatlı istiyo yemek sepeti bıktı benim siparişlerimden
şimdi ayvayla bastırmaya çalışıyorum
ananemde kabak tatlısı yemiştim emraha dedim tutamadım kendimi yedim diye o sayılmaz o sebzeden tatlı diyo doktorda öyle diyodu dedim
akşam yemeğe dışarı çıkıcaz yerim kesin yine
ewet canım haklısın hayırlısı artık haftaya dananın kuyruğu kopacak doktor randevum var
bi,r kerden bişey olmaz diye diye bayramdan beri tosuncuk olddddumm ben de tatlı seviyorum yaa iş arkadaşlarım da beni besliyor sağolsunlar
benimde canım hep tatlı istiyo yemek sepeti bıktı benim siparişlerimden
şimdi ayvayla bastırmaya çalışıyorum
ananemde kabak tatlısı yemiştim emraha dedim tutamadım kendimi yedim diye o sayılmaz o sebzeden tatlı diyo doktorda öyle diyodu dedim
akşam yemeğe dışarı çıkıcaz yerim kesin yine
gizemcim yemek bişey değilde ben tam tamına 24 kilo aldım bide aldığıma göre yeseydim derdimki yedimde aldım şimdi bari doğuma kadar aldığımı koruyayım diyorum dahada almadan ama bilmiyorum valla şükür bi rahatsızlığımda çıkmadı kızımda bende iyiyiz önemli olan oda sonrada bu kiloları vermek var tabi
Kızlar Reyhanımız doğdu.
3120 kg 49 cm.
15 gün önce alınmasına rağmen gene de iyi.
Annemizde iyi Allaha sonsuz şükür.
Allah bizlere de nasip etsin...
hangi ara doğurdun hayırlı olsunnnnnn
canım içini ferah tutDün eltimle konuştuk. 4. Bebeğinde tesadüfen hormon tahlilinde tiroid yüksek çıkmış. Doktor ilaç vermiş. Üstelik aynı doktorumuz. Eğer bunu farketmeseydik. Bebekte cücelik hormonu olurdu demiş. Bende boyundan bahsedince bunu anlattı. Kafam çok karıştı çokk. Eşimde doktoru ara dedi ama ulaşmak ne mümkün. Kontrolümüzde pazartesi günü. Beklicem mecbur. Biraz nette araştırayim. Böyle bişe duydunuz mu????
gözünüzaydın canım allah analı babalı büyütsünKızlar Reyhanımız doğdu.
3120 kg 49 cm.
sağlıkla mutlulukla büyütün bebişiniziSlm kizlar anca firsat bulabildim yazmaya. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Kizimla beraber dun evimize geldik. Aslinda kizim normal dogum seklinde geldi kasilmalar 2dk da 1e dustu acilmada gerceklesti ama ozel hastane politikasi bebek 34+1 haftalik oldugundan kendilerini riske sokmak istemediklerinden sezeryan olarak aldilar acilen ama Allah'a sukur ikimizde iyiyiz. Simdi evde minik kizimi buyutmeye calisiyorum. Darisi hepinizin basina saglikla insallah.
çok hoş olmuş canımhaklısınız arkadaşlar
gerçekten ben 33. haftadan sonra çok zorlandım zaten.ben en iyisi hafta çıkayım izne.son haftada çalışmayıvereyim.burda doğururum falan allah korusun:)))))
istanbuldaki anneler hangi hastanede doğum yapacaksınız?
buarada baby shower partisi yaptım bu hafta.parti hazırlıklarımdan bir kare gönderiyorum:)
Eki Görüntüle 850532 Eki Görüntüle 850533
Oda eklediğim çizimdeki gibi oldu canım. Kapı süsü siparişini verdim, isim yazıyor olacak. Eve gelince kapıya değil de boş olan duvara asacağım. Beşiğin arkasında kalan duvara da o siteden bir şeyler yaptırayım dedim. Dün gece uykum kaçtı da:)) Sticker'ları da araştıracağım. Hatta kombin olabilir.
Ben de dün hamileliği özleyeceğim diye efkarlandım:)) çok ağrım var ama nedense hamileliği sevdim:))
turkuzcım odanız kaça kaç?biliyomusunDün hastanede doğum katına çıktık odalara bakmak için. Boş oda olmadığı için bakamadık ama kapılarda sadece hastanenin verdiği kapı süsleri vardı. Annem de bizim yaptıracağımız düşün kapıdan çalınabileceğini, kapının iç tarafına asmamızın daha iyi olacağını söylüyor. İtiraz ettim tabi hemen hevesim var diye ana bir yandan da mantıklı geliyor çünkü katlar baya sessizliği ve tüm kapılar kapalıydı. Alıp gitseler ruhumuz duymaz. Siz ne yapacaksınız?
canım ya o dependlerden aldım ama hastanede de verirler diye bir kutu aldım ya hastaneye onu sormadım ama hastane verir sanırım hasta bezi.... olmadı bir iki kutu daha alayım ne olur ne olmaz. bak yıne alışveriş çıktıı. şu haftasonuna bir erseeem allahın izniyle temzilikçi gelecek son bir göz daha atarım herşeye bir 20 gun de kafamı dinlerim tabi miniğim beklerse .daha hatimımı bitiremedim onu bitiricem.
haaa tamam bana da garip geldiiii doğurdu sandım :)
Anıl yıkamış topaklanmamış :/ bilmiyorum kii
İsme karar verdiniz mi tubişim
Kızlar Reyhanımız doğdu.
3120 kg 49 cm.
kızlar dün yaptığım temizlikten sonra bütün gece her yerim ağrıdı bugün hiç bir iş yapmadım... ve bebeğimde çok hareketli doğum pozisyonu almıştı geri dönmüş olabilir mi? hiç durmuyo resmen gece gündüz deşeliyor beni sanki...
bide kızlar bu doğum sancısını normal kasılmalardan nasıl ayırt edicez ben onu anlamadım yaaa?:26:
bide sütü gelen var mı? benim memişler hala boş sanki herhangi bi dolgunluk yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?