2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Canım oda 6-6,5 metrekare arası bişi. İnce uzun. Yerleştirmek zor oluyor. Büyüyen beşik ve şifonyer alamadık. Yatak 70x130. Dolap 3 kapılı. Biraz daha küçük alsak daha rahat olurdu ama o zaman da çocuk kısa süre kullanabilecek.

Benim de şimdiden ikinci çocuğu istememe annem bile şaşırıyor:))

canım kendını cok yorma yazık bebışede sanada.... benım bebiş hareketletı iyi gögüslerımdede bır degışiklık yok ama kaşiniyor ve arada sızıltı düşüyo damarlar kaparık kaparık olmuş

benımde göğüsler eskisi gibi hiç bi ekşın yok
benım kız da hareket etsşin diye bakıyorum ama yok sadece dalgalanıyo içimde eski hareketliliğ kalmadı
işte güzelim benimkide dalgalanıyor ama öyle böyle değil uykumdan uyandırıyor resmen... ne olcek bizim bu memişler böyle 5 hafta kaldı ama gelen giden yok?

yormadan dinlene dinlene yapmaya çalışıyorum ama mecburum canım napıyım ki? yardım edenim yok... benimkilerde arada kahve yerleri kaşınıyo ama milletin hep süt dolmuş dolması lazımdı felan diyolar... bende dolmasını istemiyorum aslında erken doğar maazallah felan diye şu ayıda bi çıkaralımda hayırlısı ile

haklısında kafana takma canım benım belkım dolmuştur ama bız anlamıyoruz canını sıkma olurmu allah yardımcımız olsun inşallah

dogum yapan arkadaşa hayırlı olsun diyorum darısı başımıza
bugunlerde bende hep dogumu düşünüyorum ayıptır sölemesi ıkınmakdan hemroidim olacak diye korkuyorum ablamın başına geldi bende de ufk bi parça var ıkınınca daha buyur diye korkuyorum perşembe 4 boyutlu ultrasyonum var özele gitcem bu konuyu konuşacam bakalım neler öğrenecem

bu arada dün oda takımımız geldi kendi odama beşik ve şifonyer kuruldu kullanmadıgım bı odayada gardrop kuruldu bakalım begenecekmisiniz

halımızda yeni şipariş verildi
TİTANIUM KİDS 4 m2 ÇOCUK ODASI HALISI ŞOKKK GittiGidiyor'da 96412189

Eklentiler

• $IMAG0290.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $IMAG0291.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 35
hadi yaa , çok ii olmuş o ilk aylarda sormuştum ben 900-1000 gibi birşey demişlerdi sen kimden duydun kesin mi bilgi

Evet canim kesin geçen kontrolde doktora haber geldi o şaşırdı ve zam çok olmuş birden
Canim ben spinal sezeryan oldum ağrım olmadi

Ben hastaneye götürmeyi düşünmüyorum yine kelebek seklindemiydi süsler ama calacaklarini da düşünmüyorum annen de mantıklı solemi hem içerde sende görürsün fotoğraflarda çıkar senin tarih ne zaman cinsiyeti ne erkekse sünnet yaptiracakmisin çok sordum ama

kızlar bugün kontrolümüz vardı, oğluşum 2,5 kilo olmuş boyu da yaklaşık 48 dedi tosuncuk 2-3 hafta önden gidiyor 32+4 teyiz ama 35 gözüküyor ve böyle giderse sezeryan gibi duruyor dedi, bir sonraki kontrolde iyice kesinleştireceğiz bakalım...yavruşum muayene sırasında bile sürekli tekmeledi doktor çok güçlü vuruyor dedi dedim bir de bana sorun mahvaoluyorum her gece uyku haram, bi de esnedi açtı o minik ağzı yavrum benim bakmaya doyamadım suyu da gayet bolmuş, iri bebeklerin suyuda bol olur genelde dedi, karnımda baya büyük gözüküyormuş dışarıdan bakıldığında...sezeryanda da spinali araştırıcam az çok anlattı sadece bazılarında çok baş ağrısı yapabiliyor dedi o riski göze alıyorsan sorun yok dedi, bir sonraki ay karar vericez artık aklım hep doğumda çanta da hazır bi eşyaları yerleştirme kaldı...

kızlar göğüs ucunda çatlamaları olan varmı benimkinde olmaya başladı ve çok kaşınıyolar. karşı komşumda bana soğan suyu sür emzirirken kolay olur ded son iki ay sürmek lazımmış siz hiç duydunuz mu?

hayırlı olsun odanız.sağlıklı günlerde kullanın inşallah.bizim sipariş verdiğimiz oda takımı da aynen böyle.seninkinin markası ne acaba?ve ne kadara aldınız?benimki daha gelmedi merak ettim.çok güzel gözüküyor takım maşallah,bebeğine ve sana sağlıklı günler dilerim.

Heyecandan mı,ağrıdan mı uyuyamadın canım
Ben de uyuyorum da 50 defa uykum bölünüyor gece
Hayırlı haberlerle gel tatlım

Canim sende mi konakta doğum yapacaksin zam gelmiş doğum ücretlerine 1500 lira olmuş

Eee bugün kontrole gidenler nerdee ultrason fotosu istiyoruz, doğum tarihi istiyoruzzz

Dun gece ruyamda sancilarim basliyordu kendime kiziyorum dogurucam dogurucam tutturdun al sana dogum diyorum uyandim ahala sancim vardi heyecanlandim neyseki gecti sancim.
Kontrolumuze de gittik nst de sanci cikmadi erken aylarda beni yataga baglayan kizimin simsi hic dogmaya niyeti yok kizim normal dogum pozisyonunu koruyor kilosu 2700 boyu 49 cm haftaya pazartesi tekrar kontrolumuz var haftaya çatı muayenesi var dogum sekli belli olur dedi cati muayenesi olanlar nasil okuyor ya sadece alttan mi muayne ediyorlar

eline eldiveni takıyo jel sıkıyo kayganlaşsın diye sonra bikaç parmağı sokuyo canım dolandırıyo içerde öyle oluyo işte
maşallahh hüma'mızaa :)

Son düzenleme:
Kızlar bebişim cinsiyetini gösterdi kızım olacak sağlıklı sıhatliymiş bebeğim bende ufak tefek sorunlar var plasenta etrafında kireçlenme var ve bebek hala dönmemiş ve kordonu çenesinin altında onun dışında birşey yok :)

bnmde kontrolum vardı bugun cnm sıkıldı çok ama 2hafta önce 2kg dı 15gün de sadece 100gr almışş 2100 yanı. dr gelişimi yavaş dedi sende kilo almıyosun dedi cmrtesı nst ye gırıcez.salı haftya tekrar bakıck böyle giderse 37.haftada ciğer gelişimini tamamlıyomuş o zamanı bekleyip doguma alırız dedi..duruma göre ciğer geliştirici igne falanda vurulabilirmişizz... 34+4 gunlgz bugun 2 hafta cok önemli bizm için bebegim kiloo almalı bu zamanlarda 2400 olmalıyms.ultrasona görede 1 hafta3gun geriden geliyooo.. çok cnm sıkılıdııı kızlarr duaa edinn bizee

eline eldiveni takıyo jel sıkıyo kayganlaşsın diye sonra bikaç parmağı sokuyo canım dolandırıyo içerde öyle oluyo işte
maşallahh hüma'mızaa :)

Öyle alttan muayeneyi çok oldum ama cati muayenesi farkli mi bilmiyorum bide ultrasonda artık yuzunu goremiyoruz . Sirti gobegine donuk kafasi legen kemiklerimin dahada altinda bakalim baya kasilmam oluyo bir saattir yalanci sancidir belki ama kusa kusa bi hal oldum yatıyorum hala

canım benim burdan tanıdığım bi arkadaştada aynı şey vardı bebek kiloda geriydi sadece kırmızı et çok ye demiş doktor kadar bebek 3200 civarı doğdu bende kırmızı eti çok yiyorum maşallahı var kilosunun çok faydalı bebek için..

Bugün kontrolüm vardı 36 haftalığım bebeğim biraz küçük 2300 dedi.anneside küçükçakmak erdem hast. De dogum yapacam ilk doğumumuda orda yaptırdım genel sezeryanle ikincisinide erdemde yapacam.doktor ve hastahanemden memnunum.doktorum fatoş özlem hanım.bende 10 kilo almışım

yani benim bildiğim böyle oluyo 4 parmakmı ne sokuyo işte bişeyi yok öyle korkulcak gibi geliyo bana :)
bizede resim veremiyo doktor artık kafa aşağıda ensesini görüyorum sadece
çok su iç canım yalancı sancıysa kesiliyo su içince normal artık bunlar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…