bnmde kontrolum vardı bugun cnm sıkıldı çok ama 2hafta önce 2kg dı 15gün de sadece 100gr almışş 2100 yanı. dr gelişimi yavaş dedi sende kilo almıyosun dedi cmrtesı nst ye gırıcez.salı haftya tekrar bakıck böyle giderse 37.haftada ciğer gelişimini tamamlıyomuş o zamanı bekleyip doguma alırız dedi..duruma göre ciğer geliştirici igne falanda vurulabilirmişizz... 34+4 gunlgz bugun 2 hafta cok önemli bizm için bebegim kiloo almalı bu zamanlarda 2400 olmalıyms.ultrasona görede 1 hafta3gun geriden geliyooo.. çok cnm sıkılıdııı kızlarr duaa edinn bizee
Eki Görüntüle 849946 Eki Görüntüle 849948
kızlar işte sabahlığım ve pijamam :) ikisinide 50 adım kendi kendime takım yaptım umarım kullanırımda verdiğim paraya değer :)
off kızlar damlaa 34+1 de doğum yapmışş kaçç kiloyduu hatırlayan varmı eski sayfalardan bakıyorum bulamıyorumm küvöze gerek kalmamışyaa ondan merak ettimm
Benim eltim 2300 yapti kuveze alinmadi ciger gelisimi tamamsa alinmiyor sagligi iyiyse yani
off kızlar damlaa 34+1 de doğum yapmışş kaçç kiloyduu hatırlayan varmı eski sayfalardan bakıyorum bulamıyorumm küvöze gerek kalmamışyaa ondan merak ettimm
Kızlar Reyhanımız doğdu.
3120 kg 49 cm.
15 gün önce alınmasına rağmen gene de iyi.
Annemizde iyi Allaha sonsuz şükür.
Allah bizlere de nasip etsin...
beimde oğlumun kafası 4 hafta önden gidiyordu... sezaryen olmuştum o yüzden. kafanın önden gitmesi önemli değil. bizim dr un deyimiyle sadece kazak giydirirken zorlanırsın demşişti. şuan aynen öylee oluyor..
canım doğumda sıkıntı olur başın büyük olması falan dedi mi sana .ya da catı muyenesi yapacaktır ona göre belki kolay olur allah hayırlısını versin sağlıkla kucağına al canım
süper yamuışsın cnm iyi olmuş.benim valiz büyük sığarım diye öyle düşünmedim ama dediğin gibi de olabilir.ben o şekilde hazırladım kaldırdım geçen hafta hastane çıkışının içindeki penye battaniyeye kuzumun ilk giyeceği eşyalarını ve bir adet bezini koydum battaniyeyi bohça şeklinde katladım bebek bakım çantasının en üstüne koydum ebe teyzelerine verilmek üzere
kızlar bir de ben şey yaptım valize sadece kendi eşyalarımı şu chicco dan aldığım bakım çantasına da bebek eşyalarını koydum ,ararken orda zorluk çekilmesin diyesadece kalın peluş battaniyeyi kendi valizime koydum diğerine sığmadığı için
mamayı filan yanıma aldım da bu emziği biberonu falan şimdiden kaynatıp sterilize etmek mantıksız olur diye onu yapmadım ama yaptıktan sonra neyin içinde götürücez hastneye :44: emziğin kutusu var hadi biberon ne olacak orda bir daha sıcak sudan geçirmek gerekecek galiba
kesinlikle katılıyorumo biraz şans kısmet işi sanırım epidural olupta çok memnun olan 3 kişi tanıyorum yakınlarımdanarkozlu sezeryanı ablamla gözümün önünde yaşadım o ayılma anı inlemesi hala kulaklarımda ki ablam canı kıymetli biri değildir :18: aynı zamanda normal doğum yapmış yanlış yerden kesi atılmış ve dikişleri tutmayan komşu kızımız da var.
özetle kendimize kötü örnek ararsak her türlüsünde rahatlıkla bulabiliriz,en doğru yöntem zaman geldiğinde doktorumuzla birlikte durumun gidişatına göre verilen karar olacaktır gibi geliyor bana,rabbim hepimizin hakkında hayırlısını verir inşallah :128:
Ya bavul doldu gecelik koymadım lazım olurmukii onuda koyim barii neler eksik bilemedim ben tam liste yokmu?Kızlar eksik kalsın istemiyorum 2 sabahlığım var takımlarla biri polor kalın gri diğeri krem penye hangisini alim
Pjemamın biri gri biri krem 2 sinidemi alsamaneeem ne zormuş bu çanta işiii..
Aaaa nasil yapıştı nasil olur ki anlamadimbende cok ufak bir biberon aldim birde emzik aldim koymustum resmini chicco nun emzigiydi
Canim hastaneler zatwn asiri sicak oluyor iki tane sabahliga ihtiyavin olacagini sanmıyorum ama sen bilirsin
Kızlar bebişim cinsiyetini gösterdi kızım olacak sağlıklı sıhatliymiş bebeğim bende ufak tefek sorunlar var plasenta etrafında kireçlenme var ve bebek hala dönmemiş ve kordonu çenesinin altında onun dışında birşey yok :)
yani benim bildiğim böyle oluyo 4 parmakmı ne sokuyo işte bişeyi yok öyle korkulcak gibi geliyo bana :)
bizede resim veremiyo doktor artık kafa aşağıda ensesini görüyorum sadece
çok su iç canım yalancı sancıysa kesiliyo su içince normal artık bunlar sanırım
Eki Görüntüle 851001 çok güzellermiş tuba güle güle giy
değerli aralık anneeleri ben inş şubat annesi olacağım....sizlere sorum hiç ayrıntılı ultrasonda bebeğinde ekojenik odak çıkan var mı diğer ismi kalpte parlaklığı olan var mı cevap verirseniz mutlu olurum........
Biz çantamızıda hazırladık
Biberon ve emzikte koydum her ihtimale karşı birde havlu el havlusu benim için..
Biberon ve emzikleri kaynattım ayrı bir tencerdede gögüs ucu için bir aparat vardı onu ve dişliklerini kaynattım kızlar eridi ya kaynarken dişlikler bi baktım erimiş şişmiş tencereye yapıştı..
siz biberon alıcakmısınız??
sezeryan olan annelerin bir kısmının hemen sütü gelmiyor ya tedbir amaçlı yada anne o gün gazlıysa süt vermiyor bebeğine,o sebeplerden dolayı ne olur ne olmaz eninde sonunda lazım olur diye yanıma aldım.bunların hiçbiri yaşanmasa bile kaşık maması hazırlarken lazım oluyor devam sütü
Kızlar herkese günaydın. Ben arada forumu takip etsem de çok sık yazamıyordum çünkü yoğun ve stresli bir çalışma ortamı içindeydim zaten bu yüzden de oğlum dün neredeyse geliyordu .Hem de hastane çantası dışında hiçbirşeyi hazır değilken. Perşembe günü rutin muayene sırasında doktorum nstde 60lara varan sancılarım olduğunu farketti ama ben bişey hissetmiyordum. Dinlenmem gerektiğini söyledi ve pazar günü tekrar nst için gelmemi istedi. Pazar günü sabahı hafif sancılarla uyandım ve hastaneye gidene kadar devam etti. Nstde de sancılar çıkınca doktorum alttan muayene ile rahim ağzını kontrol etti ve rahim ağzında kısalma olduğunu farketti. Hemen hastaneye yatışımı yaptılar, kasılma engelleyici ilaçlar verdiler ve bebeğim gelir diye ciğer geliştirici iğne vurdular. 34+2 olmuştuk doktor doğarsa bebeğimin muhtemelen sorun yaşamayacağını ama önlem olsun diye bu iğnelerin yapılması gerektiğini söyledi. Ayrıca doğumu ne kadar geciktirirsek bebek için o kadar iyi olur dedi. Bir gece hastanede yattım. Sancılar biraz olsun azalınca doktorum ilaçlarımı yazarak kesinlikle artık bundan sonra evde yatak istirahati yapmam gerektiğini söyledi. Böylece benim 37. haftada başlayacağım doğum iznim başlamış oldu. Şu anda tek düşündüğüm oğlumun sağlığı. Kızlar siz siz olun şu son zamanlarda kendinizi yorup strese sokmayın. Bebişlerinizi düşünün. Ben işyerinde bazı sorunlar yaşamıştım, bunlar da tetikledi sanırım. Neyse ki artık dinlenmeye çekildim.
Kızlar korseyi dün doktora sormuştum ama size anlatmayı unutmuşum. Bugün anlatırım derken siz konusunu açmışsınız bile:))
Doktor doğumdan hemen sonra korse takabilirsin ama toplamaya yardımcı olmaz, sadece rahat etmen için dedi. Sezaryen dikişi içten olacağı için rahatsız etmezmiş. Karnın toparlanması da tamamen kişinin yapısına ve aldığı kilolara bağlıymış. Normal doğumda karın kalmaz, sezaryende kalır inancı efsaneymiş yani. Doktorun açıklamalarından sonra korse kullanmak yerine bir bezle sarmaya karar verdik annemle. Korseler çok sıkı çünkü, rahat edemem bebekle ilgilenirken. Bezi istediğimiz gibi bağlayabiliriz ama.
Kızlar Reyhanımız doğdu.
3120 kg 49 cm.
15 gün önce alınmasına rağmen gene de iyi.
Annemizde iyi Allaha sonsuz şükür.
Allah bizlere de nasip etsin...
dogum yapan arkadaşa hayırlı olsun diyorum darısı başımıza
bugunlerde bende hep dogumu düşünüyorum ayıptır sölemesi ıkınmakdan hemroidim olacak diye korkuyorum ablamın başına geldi bende de ufk bi parça var ıkınınca daha buyur diye korkuyorum perşembe 4 boyutlu ultrasyonum var özele gitcem bu konuyu konuşacam bakalım neler öğrenecem
bu arada dün oda takımımız geldi kendi odama beşik ve şifonyer kuruldu kullanmadıgım bı odayada gardrop kuruldu bakalım begenecekmisiniz
halımızda yeni şipariş verildi
TİTANIUM KİDS 4 m2 ÇOCUK ODASI HALISI ŞOKKK GittiGidiyor'da 96412189
Canım diş kaşıma aparatı kaynar suya attım 5 dak. kaynattım o eridi demekki sağlıksız birşeydi ..
Off şu plastikleri bebeğe hiç vermek gelmiyor içimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?