2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
off kızlar damlaa 34+1 de doğum yapmışş kaçç kiloyduu hatırlayan varmı eski sayfalardan bakıyorum bulamıyorumm küvöze gerek kalmamışyaa ondan merak ettimm

Canim bol bol gibek salata kicircik artik yesil olarak be geliyorsa aklina ye cok guzel bebek kilo alir et ye

Benim eltim 2300 yapti kuveze alinmadi ciger gelisimi tamamsa alinmiyor sagligi iyiyse yani

ciğer gelişimini 37. haftada tamamlıyomuşş öyle dedi bu 2 haftada önemli aldıgımız kilo yani 2500 ü geçersek iyi olacak doktorun demesi yani. 35. haftada zaten 2400 olmalıymışdaa bilmiyorum yemeye dikkat edicem yicem artık zorla

inşallah dediğin gibi olur canım, vajinimuslu olduğum için ilk doğumum çok zor oldu,
bunda da zorlancam zaten bir de baş büyüklüğü sorun olursa yandım

canım doğumda sıkıntı olur başın büyük olması falan dedi mi sana .ya da catı muyenesi yapacaktır ona göre belki kolay olur allah hayırlısını versin sağlıkla kucağına al canım

amin canım cümlemize inşallah
doktorum zor olup olmayacağıyla ilgili bişey söylemedi,
henüz çatı muayenesi yapmadı ben de sormadım çünkü çatı muayenesinden ödüm kopuyor
bir normal doğum yapmış olmama rağmen hala vajinismus olduğum için benim için eziyet oluyor vajinal müdahaleler :105:

değerli aralık anneeleri ben inş şubat annesi olacağım....sizlere sorum hiç ayrıntılı ultrasonda bebeğinde ekojenik odak çıkan var mı diğer ismi kalpte parlaklığı olan var mı cevap verirseniz mutlu olurum........

Selam kızlar ben geldim uzun zaman oldu girmeyeli nasılsınız bakalım doğuran var mi bizi sorarsanız çok iyiyiz tabi gün geçtikçe ağrılar acılar artıyor ama tatli acılar tabi bugün kontrolmz vardi 36+1de kilomuz 3006 boyumuz 49cm maşallah kuzuma hala dönmedi tabi dr döner diyor ama bakalım kemikleri iriymis kızımin
Sagligida güzel maşallah dönerse herşey tamamdir yüzünü göstermiyor bi de cadi
Ayfercim benim bebeğimde de vardi ama sonra geçti korkma geçiyormus zaten tarama testlerin temiz çiktiysa korkma parlaklık da geçer

Biz çantamızıda hazırladık
Biberon ve emzikte koydum her ihtimale karşı birde havlu el havlusu benim için..
Biberon ve emzikleri kaynattım ayrı bir tencerdede gögüs ucu için bir aparat vardı onu ve dişliklerini kaynattım kızlar eridi ya kaynarken dişlikler bi baktım erimiş şişmiş tencereye yapıştı..
siz biberon alıcakmısınız??

süper yamuışsın cnm iyi olmuş.benim valiz büyük sığarım diye öyle düşünmedim ama dediğin gibi de olabilir.
evet şimdiden yıkamak saçma gibi.ne yapsak bilemedim....
kesinlikle katılıyorum
hepsi kşiden kşiye değişir
hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun canımsssss.

Ya bavul doldu gecelik koymadım lazım olurmukii onuda koyim barii neler eksik bilemedim ben tam liste yokmu?Kızlar eksik kalsın istemiyorum 2 sabahlığım var takımlarla biri polor kalın gri diğeri krem penye hangisini alim
Pjemamın biri gri biri krem 2 sinidemi alsam aneeem ne zormuş bu çanta işiii..

Aaaa nasil yapıştı nasil olur ki anlamadim bende cok ufak bir biberon aldim birde emzik aldim koymustum resmini chicco nun emzigiydi

Kızlar 3 ayı aşkındır kilo alamıyorum 34.haftadayım toplamda 7 kilo aldım bebişin kilosu normal ama bende iştah felan yok benim durumumda olan var mı

Canim hastaneler zatwn asiri sicak oluyor iki tane sabahliga ihtiyavin olacagini sanmıyorum ama sen bilirsin

Aaaa nasil yapıştı nasil olur ki anlamadim bende cok ufak bir biberon aldim birde emzik aldim koymustum resmini chicco nun emzigiydi

Canım diş kaşıma aparatı kaynar suya attım 5 dak. kaynattım o eridi demekki sağlıksız birşeydi ..
Off şu plastikleri bebeğe hiç vermek gelmiyor içimden..

Canim hastaneler zatwn asiri sicak oluyor iki tane sabahliga ihtiyavin olacagini sanmıyorum ama sen bilirsin

Doğumdan sonra çok üşüyorsun diyorlar ya ondan ozaman penye olanı alıyım
sen hazırladınmı hastane çantanı??

hehehhe bende kız demiştim göstermiyosa kızdır diyen bendim Allah sağlıcakla kucağına almanıda nasip etsin inşç canım

daha ne yapsın beaaaaaaaaa! 4 parmak ne yokmuşmu başka parmak onlarıda soksun töbe ya rebbim! bi elin 4 parmağını değil herhalde 2 sağ elden 2 sol elden mi offff başlıcam böyle işin içine!

off kızlar damlaa 34+1 de doğum yapmışş kaçç kiloyduu hatırlayan varmı eski sayfalardan bakıyorum bulamıyorumm küvöze gerek kalmamışyaa ondan merak ettimm

2100 mü 2300 mü ne öyle bişiydi sanki ben öyle hatırlıyorum ama karıştırdımmı karıştırmadımmı emin değilim canoo

Eki Görüntüle 851001 çok güzellermiş tuba güle güle giy

saolasın güzelim daha güzelleri senin olsun inş... krem pijamamı götürmem belki hastaneye eve gelince temiz temiz giyinirim belki gelen giden olur diye karar vermedim daha :)

ben yaşamadım canım ama özlem yaşamış sanada cvp vermiş msjının hemen altında... geçiyo sonra yazmıştı galiba... sende sağlıcakla al kucağına inş. :)

ben daha hazırlamadım ama emzik komayı düşünüyorum bi tek o emziğide almadım bile
dişliklerini bile aldınız mı şimdiden anaaaammm ben hiç bişicik almadım bende alıcam havlu, bide içi havlulu bilek çorapları oluyo ya onlar iyi olurmuş gibi geliyor ondan alsam açık renk...

normal doğumdan sonra da gelmeyebiliyor süt, benim 5. gün gelmeye başlamıştı sütüm
doğumumu devlet hastanesinde yapmıştım yanımda mamada götürmediğim için bebeğim uzun süre aç kalmıştı
bu sefer özelde yapıcam belki orda vardır ama yine de mutlaka götürücem yanımda mama
tekrar aynı durumda kalmak istemiyorum Eki Görüntüle 851016

Geçmiş olsun canım, haklısın artık daha çok dikkat etmeliyiz kendimize,
bebeklerimizin içerde kalacağı bir gün bile çok değerli ama işte her zaman herşey bizim kontrolümüzde olmuyor
her akşam ağrı sancı çekerken yarın dinlenicem diyorum ama
evde bakım isteyen küçük çocuğun olunca malesef dinlenmek ne mümkün
Allah yardımcımız olsun

Bence de efsane çünkü bende koca bir göbek kalmıştı :26:

Eki Görüntüle 850369

kızlar bu sepet kurabiyeler için nasıl sizce?
ön tarafında eylül yazılı olucak

Bence güzel canım ben beğendim

Kızlar Reyhanımız doğdu.
3120 kg 49 cm.
15 gün önce alınmasına rağmen gene de iyi.
Annemizde iyi Allaha sonsuz şükür.
Allah bizlere de nasip etsin...

Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütsün sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin

benim ilk hamileliğimde doğuma kadar hiç hemoroit yoktu, doğumdan sonra hemoroit sahibi oldum
bu hamileliğimde de iyice arttı ağrısını kremle bastırıyorum bakalım nolucak
mobilyalarını da halısını da çok beğendim
güle güle kullansın bebeğin, yatağında rahat rahat uyusun inşallah

Canım diş kaşıma aparatı kaynar suya attım 5 dak. kaynattım o eridi demekki sağlıksız birşeydi ..
Off şu plastikleri bebeğe hiç vermek gelmiyor içimden..

silikon olanlara bişey olmuyor kaynatınca
ama o süslü püslü rengarenk olanlar eriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…