2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bu arada o strafor beyaz köpüğü nerde bulabilirim kii:26:
gizem senin orda Arçelik yok muydu git rica et=)
benim yerime de al ben senden alırım=)))
Kızlar yazmak dogrumu bilmiyorum ama ben gunder bir litre boza içiyorum o kadar canım istiyor
ayy bayılırım bayılırım
ama çok gaz yapyor ve midemi ekşitiyor
hep olsa hep içerim=///
Anilcim odama bayıldım çok güzel olmuş herşey zevkine sağlık güzel güzel uykuları olsunda mışıl mışıl uyunsun odasında
cnm çok teşekkür edeimmm=))
beğendin demek sendeee=))
Amin cnm tüm bebişlerimiz yataklarında beşiklerinde huzurla uyusun inşallah...
Ayy kzuum çk sağ ol..öyle demmeee
benimde eşim çalışmıyor
odayı aldık işten çıkartıldı bilsem bende almazdım.
peşin aldık bide nakit.kısmet işte.
seninde ilerde olur inşllah hiç üzülme
sağlıklı olsunlar en en en en öenmlisi bu canım arkadaşım benim=*

çikolataların ambalajı böyle olucak ]
gizemmm bu ambalajı çok beğendim ka tanesini kaça yapıyorlar acaba,?
ayy heves ettim=(
cnm gözün aydın yolundaymış herşey maşallahhh..
benim çatı kontrolümü makinadan yaptı ultraondan yni
alttan hiç yapmadı canımcım...
bende hep vardı.hamilelikte arttı lanolin ve garmastan pomat kullanıyorum dr önerdi cnm...

Kızlar 3 ayı aşkındır kilo alamıyorum 34.haftadayım toplamda 7 kilo aldım bebişin kilosu normal ama bende iştah felan yok benim durumumda olan var mı

I ıhhh bu topikte öyle birine rastlayacağını sanmıyorum Cnm
Hepimiz birer yarım dünya olduk
Süreklide birbirimizi gaza getirip
Yemek tarifi veriyoruz

Asyamca ....
Bende kız demiştim
Maşallah Cnm
Gerçi senin içinede doğmuştur dimi
Mesela bnm içime hep oğlum olucagı doğmuştu

Anılım nasıl oluyor usg den çatı muayenesi kuzum :))
İlk kez duydum :26:

Ay ben 4 takım aldım bebek için yanıma
Abarttım galiba yaaa :/
Birini çıkartayım diyorum
Hiç birine kıyamıyorum

ayy sonunda yaaa
hadi gözün aydın=))
bana erkek gibi gelmişti ben anlamıom bu işten ı ııhh=))
cnm hiç sıkma canını içini ferah tut
kimi çocuklar minyon doğuyo kimi iri
tabi ki dua ederiz aa kendinide bebişinide trese sokmaa=((
zaten büyüdüler artık iğneyide vurdum mu doğsa bile Allahn izniyle birşeycik olmaz...
Anılım nasıl oluyor usg den çatı muayenesi kuzum :))
İlk kez duydum :26:
evet cnm bizimkinin makinası gösteriyo muymuş neymiş
hatta turkuazvemor da demişti sanırım ya da başka biri=/
benimde öyle oldu atı muayenem diye..
bende bilemm vallahi dr a sormak lazım nasıl anlıyorsun diyeee=))

cnm benim de hastanem çok pahalı.
az bir ihtimal de lsa orada yapmayı planlıyorum çünkü benim hastanemin 4 de biri fiyatında..
şikayetçi olduğun bi yanın yok yani?
bende gidersem Fatoş hanıma gidiim o zaman?
cnm bir sürü tahliller yapılıyor öyle bir risk taşısan dr un söylerdi bence yaa
biz onlardan daha iyi bilemeyiz
kafanı çok bulandrma dicem ama kötü bir şey duyunca tabi normal olarak canın sıkılıyor..
hormon ölçülerimiz tiroitlerimiz kaç sefer ölçüldü öyle değil mi fıstığım?

Agresifmelek
TurkuazVeMor,
esradinçel,
lovelyady,
sonundaoldu,
gizemcim,
cemredenizim
tugbaya,
burcucuğum,
sabriya,
essela
tuğbacım(hasene)
infanta
guelbeyaz
sukunet78

KIZLAR hepinize teşekkür ederim ..Tüm hamişlerimize.
Bugün Rabbimin büyüklüğünü tekrar tekrar gördüm
2 öyle ana babadan öyle sağlam öyle güzel pamuk gibi bir bebek=((
çok ağladım çok içim çıktı hormonlar tavan...

Denizim biraz anlatmış yandaki kadını bende anlatmak istiyorum.
Ne zaman gidiyorsunuz doğuma dedim
6 cm oldu açıklık bekliyoruz dedi.Ben odasını gezdim ikramların süslerin af edersiniz pokunu çıkartmış o ne ikramlar o ne süsler.bizimkiler tırt kaldı=///
neyse çıktım odadan
beş dk oldu olmadı 8 cm olmuş açıklığı foğrafçı kız dedi.nasıl ya dedim hiç sesi çıkmıyor dedim
o sıra sesini duydum kızın(kadının=))
anne gel elimi tut dedi kadın öyle minyon ki hamile demezsiniz zayıfcacık narin bir şey
neyse annesi gitti yanına
o sıra fotocu kız dedi ki pilates topunun üstünde çekiyor sancıları!
açılmayı onun üstüne zıplayarak yapıyor ağrısı çok olmuyormuş ve yere yatıp topu sırtına koyup ıkınıyormuş..
çok ilginç geldi sonra baktım hakikaten odada kocaman PİLATES TOPU var=//
kadın gitti 30 dk sonra odasına döndü.....hiç bir şeyi yok
Allah bize de böyle nasip etsin anlatsalar inanmazdım hiç mi sesi çıkmaz titremez insanın yaaa.
epiduralsız normal doğumm....offf offf.çok özendim=(

selam kızlar napıyosunuz ben internetten sipariş verdiğim minik kavanozları süslemeye başladım internetten resim buldum yuvarlak boyutunu ayarladım yapışkanlı A4 kağıdına renkli çıktılarını aldım olmuş mu ???bedavaya getrdim sticker işini tabi isimsiz oldu onu beceremedim onu da excelde isim etiketi yaparak çözdük etiketleride kurdelelere zımbalıcam nasıl fikir tabi içine de renkli sabun rendesi

Eklentiler

• $IMG_4106.webp
    19 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_4107.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 33

Maşallah Rabbim pamuğu annesine babasına bağışlasın onlar içinde inanılması zordur..
ben görmüştüm türkiyede bir kız kolları bacakları yok 2 tane oğlu vardı Rabbimin hikmetinden sual olunmaz..
Ay o kadın ne güzel doğurmuş platesin faydaları bizdemi başlasak ne yapsak topu benim hastaneye hayatta sokmazlar ama ..

cnm bu kavanozlar sonrddan da kullanılıyor mesele beni yaptığım kutuları kesinlikle atacaklar çöpe
ama o kavanozlar kullanılıyor
bizim bi akrabanın nikah şekerydi ben şu an baharatlık olarak kullanıyorum=)
annemde ilaçlarını koyuyor günlük 3-4 tane=))
ayrıca sticker ı kavanozun altına da yapıştırabilirsin ediğin gibi de yapabilirsin...
canımcım pilatese 3 .ayda başlamamız lazımdı artık çok geç
toğu almamışlar çünkü hastane de pilates salonu var ordan temin etmişler=///
kendi hastalarına hamilerine yani pilates eğitimi vermişler hep kocaman salon vardı
EMSEY HASTANESİ kızlar
inanılmaz beğendim inanılmaz...

Sırtım yada belim ağrıdığı zaman bnde pilates topuna koşuyorum valla çokta iyi geliyo
Ama nası sokcaz onu hakkat hastaneye
Bi film vardı kokoş bi kızda topuyla geliyodu hastaneye ve gerçektende gülerek doğuruyodu
Keşke hastanelerde kendiliğinden olsa. İsteyen kullansa

ewet papatyacıım kullanışlı annem de evde ilaç kutusu yapmış onda da gördüm ben dağıtayım bebek süsü olarak millet ne yaparsa yapar artık

aynen dediğin gibi canım hastane kendiliğinden veriyor isteyen kullanıyor..
hakikate elde onunla gelmek çok komik olurdu..
kızı görünce çok özendim çok öyle böyle değil..
keşke en başından başlasaymışım kızın gık sesi çıkmadı....

Kızlar ya arkadaşım geldi bugün bana 2 çocugu var üst katımda oturan arkadaşın çocuğuda hasta ouda çağırdım oturalım diye..
oğlu hastaydıı ilik nakli yapılmıştı geldi oynadılar filan maskesi vardı ama şimdi ateşi çıkmış ve çıkmaması lazımm hastaneye gidiyoruz dedi ağlıyodu kızlar ya vicdan azabı çekiyorum keşke çağırmasaydım burdamı oldu acaba bişey ağlamaktan içim dışıma çıktıı çokk üzüldümm ne olur dua edin kötü bişey olmasın

Bu arada sat 8 aralık 2 aralıkta alırız bi aksilik olmazsa dedi

Aa bizim doğumda aynı gün 2 aralık allahtan bişe olmazsa inşallah.. Ay hadi bakalım

Mdaa
Gözün aydın canım. Düşük tehlikesi diye neler çektirdi bize bu kızlar. Şimdi rahata erdiler galiba

Anıl
Canım ben hormon tahlilini hiiiç hatırlamıyorum. Ne dusuneceğimi de bilmiyorum. Allah büyük...
Akrabaniz ne güzel bebeğine sağ salim kavuşmuş allah güzel günlerini göstersin canım. Diğer kadına bende çok özendim. Herşeyin başı sağlık derler sağlık da sporsuz olmuyor ışte. En basit örneği biziz ışte oturunca kalkamıyoruz, iki iş yapınca tutulup kalıyoruz. Şöyle adam akıllı bi spor yapanımız yok bu konuda aralık anneleri sınıfta kaldı

Asyaa
Senin de bebisin kızmış inan tahmin etmiştim. Benim karnımın küçük modeliydi inşallah sağlıklı güzel bi kızın olur bi bakan bi daha bakar :)

Gizem
o çikolatalar çok güzel ben daha eşime söyleyemedim off.. Hoşgeldin eylül yazısı da çok güzel olmuş.

Bu arada sult@n in en son misafirleri gelecekti. Yorgunluktan doğurdu mu naptı ses seda yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…