- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
gizem senin orda Arçelik yok muydu git rica et=)bu arada o strafor beyaz köpüğü nerde bulabilirim kii:26:
ayy bayılırım bayılırımKızlar yazmak dogrumu bilmiyorum ama ben gunder bir litre boza içiyorum o kadar canım istiyor
cnm çok teşekkür edeimmm=))Anilcim odama bayıldım çok güzel olmuş herşey zevkine sağlık güzel güzel uykuları olsunda mışıl mışıl uyunsun odasında
Ayy kzuum çk sağ ol..öyle demmeeeAnıll harika olmuş oğluşunun odası çok beğendim :) tam benim hayalimdeki gibi olmuş pamuk pamuk bembeyaz ferahh oh miss :) Ben hiçbirşeyini yeni alamadım kuzumun bu ara baya bi sıkışığız da eltimin oğlanın beşiğini dolabını aldık kurduk onları kullanacağım
gizemmm bu ambalajı çok beğendim ka tanesini kaça yapıyorlar acaba,?çikolataların ambalajı böyle olucak]
cnm gözün aydın yolundaymış herşey maşallahhh..Dun gece ruyamda sancilarim basliyordu kendime kiziyorum dogurucam dogurucam tutturdun al sana dogum diyorum uyandim ahala sancim vardi heyecanlandim neyseki gecti sancim.
Kontrolumuze de gittik nst de sanci cikmadi erken aylarda beni yataga baglayan kizimin simsi hic dogmaya niyeti yokkizim normal dogum pozisyonunu koruyor kilosu 2700 boyu 49 cm haftaya pazartesi tekrar kontrolumuz var haftaya çatı muayenesi var dogum sekli belli olur dedi cati muayenesi olanlar nasil okuyor ya sadece alttan mi muayne ediyorlar
bende hep vardı.hamilelikte arttı lanolin ve garmastan pomat kullanıyorum dr önerdi cnm...kızlar göğüs ucunda çatlamaları olan varmı benimkinde olmaya başladı ve çok kaşınıyolar. karşı komşumda bana soğan suyu sür emzirirken kolay olur ded son iki ay sürmek lazımmış siz hiç duydunuz mu?
Kızlar 3 ayı aşkındır kilo alamıyorum 34.haftadayım toplamda 7 kilo aldım bebişin kilosu normal ama bende iştah felan yok benim durumumda olan var mı
gizemmm bu ambalajı çok beğendim ka tanesini kaça yapıyorlar acaba,?
ayy heves ettim=(
cnm gözün aydın yolundaymış herşey maşallahhh..
benim çatı kontrolümü makinadan yaptı ultraondan yni
alttan hiç yapmadı canımcım...
bende hep vardı.hamilelikte arttı lanolin ve garmastan pomat kullanıyorum dr önerdi cnm...
ayy sonunda yaaaKızlar bebişim cinsiyetini gösterdi kızım olacak sağlıklı sıhatliymiş bebeğim bende ufak tefek sorunlar var plasenta etrafında kireçlenme var ve bebek hala dönmemiş ve kordonu çenesinin altında onun dışında birşey yok :)
cnm hiç sıkma canını içini ferah tutbnmde kontrolum vardı bugun cnm sıkıldı çok ama 2hafta önce 2kg dı 15gün de sadece 100gr almışş 2100 yanı. dr gelişimi yavaş dedi sende kilo almıyosun dedi cmrtesı nst ye gırıcez.salı haftya tekrar bakıck böyle giderse 37.haftada ciğer gelişimini tamamlıyomuş o zamanı bekleyip doguma alırız dedi..duruma göre ciğer geliştirici igne falanda vurulabilirmişizz... 34+4 gunlgz bugun 2 hafta cok önemli bizm için bebegim kiloo almalı bu zamanlarda 2400 olmalıyms.ultrasona görede 1 hafta3gun geriden geliyooo.. çok cnm sıkılıdııı kızlarr duaa edinn bizee
evet cnm bizimkinin makinası gösteriyo muymuş neymişAnılım nasıl oluyor usg den çatı muayenesi kuzum :))
İlk kez duydum :26:
cnm benim de hastanem çok pahalı.Bugün kontrolüm vardı 36 haftalığım bebeğim biraz küçük 2300 dedi.anneside küçükçakmak erdem hast. De dogum yapacam ilk doğumumuda orda yaptırdım genel sezeryanle ikincisinide erdemde yapacam.doktor ve hastahanemden memnunum.doktorum fatoş özlem hanım.bende 10 kilo almışım
cnm bir sürü tahliller yapılıyor öyle bir risk taşısan dr un söylerdi bence yaaDün eltimle konuştuk. 4. Bebeğinde tesadüfen hormon tahlilinde tiroid yüksek çıkmış. Doktor ilaç vermiş. Üstelik aynı doktorumuz. Eğer bunu fark etmeseydik. Bebekte cücelik hormonu olurdu demiş. Bende boyundan bahsedince bunu anlattı. Kafam çok karıştı çokk. Eşimde doktoru ara dedi ama ulaşmak ne mümkün. Kontrolümüzde pazartesi günü. Beklicem mecbur. Biraz nette araştırayim. Böyle bişe duydunuz mu????
Agresifmelek
TurkuazVeMor,
esradinçel,
lovelyady,
sonundaoldu,
gizemcim,
cemredenizim
tugbaya,
burcucuğum,
sabriya,
essela
tuğbacım(hasene)
infanta
guelbeyaz
sukunet78
KIZLAR hepinize teşekkür ederim ..Tüm hamişlerimize.
Bugün Rabbimin büyüklüğünü tekrar tekrar gördüm
2 öyle ana babadan öyle sağlam öyle güzel pamuk gibi bir bebek=((
çok ağladım çok içim çıktı hormonlar tavan...
Denizim biraz anlatmış yandaki kadını bende anlatmak istiyorum.
Ne zaman gidiyorsunuz doğuma dedim
6 cm oldu açıklık bekliyoruz dedi.Ben odasını gezdim ikramların süslerin af edersiniz pokunu çıkartmış o ne ikramlar o ne süsler.bizimkiler tırt kaldı=///
neyse çıktım odadan
beş dk oldu olmadı 8 cm olmuş açıklığı foğrafçı kız dedi.nasıl ya dedim hiç sesi çıkmıyor dedim
o sıra sesini duydum kızın(kadının=))
anne gel elimi tut dedi kadın öyle minyon ki hamile demezsiniz zayıfcacık narin bir şey
neyse annesi gitti yanına
o sıra fotocu kız dedi ki pilates topunun üstünde çekiyor sancıları!
açılmayı onun üstüne zıplayarak yapıyor ağrısı çok olmuyormuş ve yere yatıp topu sırtına koyup ıkınıyormuş..
çok ilginç geldi sonra baktım hakikaten odada kocaman PİLATES TOPU var=//
kadın gitti 30 dk sonra odasına döndü.....hiç bir şeyi yok
Allah bize de böyle nasip etsin anlatsalar inanmazdım hiç mi sesi çıkmaz titremez insanın yaaa.
epiduralsız normal doğumm....offf offf.çok özendim=(
cnm bu kavanozlar sonrddan da kullanılıyor mesele beni yaptığım kutuları kesinlikle atacaklar çöpeselam kızlar napıyosunuz ben internetten sipariş verdiğim minik kavanozları süslemeye başladım internetten resim buldum yuvarlak boyutunu ayarladım yapışkanlı A4 kağıdına renkli çıktılarını aldım olmuş mu ???bedavaya getrdim sticker işini tabi isimsiz oldu onu beceremedim onu da excelde isim etiketi yaparak çözdük etiketleride kurdelelere zımbalıcam nasıl fikir tabi içine de renkli sabun rendesi
canımcım pilatese 3 .ayda başlamamız lazımdı artık çok geçMaşallah Rabbim pamuğu annesine babasına bağışlasın onlar içinde inanılması zordur..
ben görmüştüm türkiyede bir kız kolları bacakları yok 2 tane oğlu vardı Rabbimin hikmetinden sual olunmaz..
Ay o kadın ne güzel doğurmuş platesin faydaları bizdemi başlasak ne yapsak topu benim hastaneye hayatta sokmazlar ama ..
cnm bu kavanozlar sonrddan da kullanılıyor mesele beni yaptığım kutuları kesinlikle atacaklar çöpe
ama o kavanozlar kullanılıyor
bizim bi akrabanın nikah şekerydi ben şu an baharatlık olarak kullanıyorum=)
annemde ilaçlarını koyuyor günlük 3-4 tane=))
ayrıca sticker ı kavanozun altına da yapıştırabilirsin ediğin gibi de yapabilirsin...
canımcım pilatese 3 .ayda başlamamız lazımdı artık çok geç
toğu almamışlar çünkü hastane de pilates salonu var ordan temin etmişler=///
kendi hastalarına hamilerine yani pilates eğitimi vermişler hep kocaman salon vardı
EMSEY HASTANESİ kızlar
inanılmaz beğendim inanılmaz...
aynen dediğin gibi canım hastane kendiliğinden veriyor isteyen kullanıyor..Sırtım yada belim ağrıdığı zaman bnde pilates topuna koşuyorum valla çokta iyi geliyo
Ama nası sokcaz onu hakkat hastaneye
Bi film vardı kokoş bi kızda topuyla geliyodu hastaneye ve gerçektende gülerek doğuruyodu
Keşke hastanelerde kendiliğinden olsa. İsteyen kullansa
Bu arada sat 8 aralık 2 aralıkta alırız bi aksilik olmazsa dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?