Kızlar ya arkadaşım geldi bugün bana 2 çocugu var üst katımda oturan arkadaşın çocuğuda hasta ouda çağırdım oturalım diye..
oğlu hastaydıı ilik nakli yapılmıştı geldi oynadılar filan maskesi vardı ama şimdi ateşi çıkmış ve çıkmaması lazımm hastaneye gidiyoruz dedi ağlıyodu kızlar ya vicdan azabı çekiyorum keşke çağırmasaydım burdamı oldu acaba bişey ağlamaktan içim dışıma çıktıı çokk üzüldümm ne olur dua edin kötü bişey olmasın
kuzum doğum sancıları gelmeye başlayınca düzenli aralıklarla gelcek ve gitgide artıcakbide kızlar bu doğum sancısını normal kasılmalardan nasıl ayırt edicez ben onu anlamadım yaaa?:26:
bide sütü gelen var mı? benim memişler hala boş sanki herhangi bi dolgunluk yok...
kızlar göğüs ucunda çatlamaları olan varmı benimkinde olmaya başladı ve çok kaşınıyolar. karşı komşumda bana soğan suyu sür emzirirken kolay olur ded son iki ay sürmek lazımmış siz hiç duydunuz mu?
Kızlar bebişim cinsiyetini gösterdi kızım olacak sağlıklı sıhatliymiş bebeğim bende ufak tefek sorunlar var plasenta etrafında kireçlenme var ve bebek hala dönmemiş ve kordonu çenesinin altında onun dışında birşey yok :)
hevuk dişlikleri şimdiden niye kaynattın ki kuzum :26: onu kullanmak için aylar varBiz çantamızıda hazırladık
Biberon ve emzikte koydum her ihtimale karşı birde havlu el havlusu benim için..
Biberon ve emzikleri kaynattım ayrı bir tencerdede gögüs ucu için bir aparat vardı onu ve dişliklerini kaynattım kızlar eridi ya kaynarken dişlikler bi baktım erimiş şişmiş tencereye yapıştı..
siz biberon alıcakmısınız??
ben genelde lohusaların çok terlediğini duyuyorum, çok sıcak basarmışDoğumdan sonra çok üşüyorsun diyorlar ya ondan ozaman penye olanı alıyım
sen hazırladınmı hastane çantanı??
inşallah kötü bişeyı yoktur ama sen kendini niye üzüyorsun senınle ne alakası var dışarı çıkmaması mı gerekıyormuş
Benim kasımın sonunda olacak galiba, doktor kesin tarih vermedi canım. Kız olacak ama erkek olsaydı 20 günlükken yaptırırdım. Başta yapılınca daha kolay oluyormuş. Hemen doğduğu gibi yapılırsa ve o arada sarılık da olursa eziyeti çok oluyormuş. Deneyimliler öyle demişti bana.Evet canim kesin geçen kontrolde doktora haber geldi o şaşırdı ve zam çok olmuş birden
Canim ben spinal sezeryan oldum ağrım olmadi
Ben hastaneye götürmeyi düşünmüyorum yine kelebek seklindemiydi süsler ama calacaklarini da düşünmüyorum annen de mantıklı solemi hem içerde sende görürsün fotoğraflarda çıkar senin tarih ne zaman cinsiyeti ne erkekse sünnet yaptiracakmisin çok sordum ama
aaaa gerçekten mi inşallah öenmli bir şey çıkmaz yaaKızlar ya arkadaşım geldi bugün bana 2 çocugu var üst katımda oturan arkadaşın çocuğuda hasta ouda çağırdım oturalım diye..
oğlu hastaydıı ilik nakli yapılmıştı geldi oynadılar filan maskesi vardı ama şimdi ateşi çıkmış ve çıkmaması lazımm hastaneye gidiyoruz dedi ağlıyodu kızlar ya vicdan azabı çekiyorum keşke çağırmasaydım burdamı oldu acaba bişey ağlamaktan içim dışıma çıktıı çokk üzüldümm ne olur dua edin kötü bişey olmasın
hakikaten ne kadar haklısınAnıl
Canım ben hormon tahlilini hiiiç hatırlamıyorum. Ne dusuneceğimi de bilmiyorum. Allah büyük...
Akrabaniz ne güzel bebeğine sağ salim kavuşmuş allah güzel günlerini göstersin canım. Diğer kadına bende çok özendim. Herşeyin başı sağlık derler sağlık da sporsuz olmuyor ışte. En basit örneği biziz ışte oturunca kalkamıyoruz, iki iş yapınca tutulup kalıyoruz. Şöyle adam akıllı bi spor yapanımız yok bu konuda aralık anneleri sınıfta kaldı
Dualarımız seninle canım. Sen bol bol protein al. İnşallah sıkıntı olmadan gelecek meleğin.bnmde kontrolum vardı bugun cnm sıkıldı çok ama 2hafta önce 2kg dı 15gün de sadece 100gr almışş 2100 yanı. dr gelişimi yavaş dedi sende kilo almıyosun dedi cmrtesı nst ye gırıcez.salı haftya tekrar bakıck böyle giderse 37.haftada ciğer gelişimini tamamlıyomuş o zamanı bekleyip doguma alırız dedi..duruma göre ciğer geliştirici igne falanda vurulabilirmişizz... 34+4 gunlgz bugun 2 hafta cok önemli bizm için bebegim kiloo almalı bu zamanlarda 2400 olmalıyms.ultrasona görede 1 hafta3gun geriden geliyooo.. çok cnm sıkılıdııı kızlarr duaa edinn bizee
selam kızlar napıyosunuz ben internetten sipariş verdiğim minik kavanozları süslemeye başladım internetten resim buldum yuvarlak boyutunu ayarladım yapışkanlı A4 kağıdına renkli çıktılarını aldım olmuş mu ???bedavaya getrdim sticker işini tabi isimsiz oldu onu beceremedim onu da excelde isim etiketi yaparak çözdük etiketleride kurdelelere zımbalıcam nasıl fikir tabi içine de renkli sabun rendesi
Dişlik dediğin diş kaşıyıcı mı? Bu ne acele:) Demek silikon değil plastikmiş.Biz çantamızıda hazırladık
Biberon ve emzikte koydum her ihtimale karşı birde havlu el havlusu benim için..
Biberon ve emzikleri kaynattım ayrı bir tencerdede gögüs ucu için bir aparat vardı onu ve dişliklerini kaynattım kızlar eridi ya kaynarken dişlikler bi baktım erimiş şişmiş tencereye yapıştı..
siz biberon alıcakmısınız??
Gecelik ilk gün lazım olurmuş. Koy bence. Sabahlığı bir tane alsan da olur, kirlenmez hemen. Pijamanın ikisini de almalısın, kanaman falan olur, üstüne bir şey dökülür, değiştirmek gerekebilir.Ya bavul doldu gecelik koymadım lazım olurmukii onuda koyim barii neler eksik bilemedim ben tam liste yokmu?Kızlar eksik kalsın istemiyorum 2 sabahlığım var takımlarla biri polor kalın gri diğeri krem penye hangisini alim
Pjemamın biri gri biri krem 2 sinidemi alsamaneeem ne zormuş bu çanta işiii..
:
Bayıldımmmmmmm cok cok guzel Cnm
Tam bnm tarzım
Bizede eşim yaptıralım kuşe yapışmamalı kağıda dedi
Hatta matbaaya bastıracaktık
Biliyorsun bende de mantar kapaklı minik şişelerden var
İşte şişe kısmına yuvarlak mavili bişey olacaktı
Sen yapışkanlı a 4 demişsin nasıl oluyor o acep??
Printerrden direkt cıktı aldın yuvarlak yuvarlak yan yana yapıp dimi?
Sonradankesip kapaklara yapıştrdın
Bide kağıdı kuşe mi
evet cnm bizimkinin makinası gösteriyo muymuş neymiş
hatta turkuazvemor da demişti sanırım ya da başka biri=/
benimde öyle oldu atı muayenem diye..
bende bilemm vallahi dr a sormak lazım nasıl anlıyorsun diyeee=))
Maşallah bebişe, çoook güzel. Allah analı babalı büyütsün.Agresifmelek
TurkuazVeMor,
esradinçel,
lovelyady,
sonundaoldu,
gizemcim,
cemredenizim
tugbaya,
burcucuğum,
sabriya,
essela
tuğbacım(hasene)
infanta
guelbeyaz
sukunet78
KIZLAR hepinize teşekkür ederim ..Tüm hamişlerimize.
Bugün Rabbimin büyüklüğünü tekrar tekrar gördüm
2 öyle ana babadan öyle sağlam öyle güzel pamuk gibi bir bebek=((
çok ağladım çok içim çıktı hormonlar tavan...
Denizim biraz anlatmış yandaki kadını bende anlatmak istiyorum.
Ne zaman gidiyorsunuz doğuma dedim
6 cm oldu açıklık bekliyoruz dedi.Ben odasını gezdim ikramların süslerin af edersiniz pokunu çıkartmış o ne ikramlar o ne süsler.bizimkiler tırt kaldı=///
neyse çıktım odadan
beş dk oldu olmadı 8 cm olmuş açıklığı foğrafçı kız dedi.nasıl ya dedim hiç sesi çıkmıyor dedim
o sıra sesini duydum kızın(kadının=))
anne gel elimi tut dedi kadın öyle minyon ki hamile demezsiniz zayıfcacık narin bir şey
neyse annesi gitti yanına
o sıra fotocu kız dedi ki pilates topunun üstünde çekiyor sancıları!
açılmayı onun üstüne zıplayarak yapıyor ağrısı çok olmuyormuş ve yere yatıp topu sırtına koyup ıkınıyormuş..
çok ilginç geldi sonra baktım hakikaten odada kocaman PİLATES TOPU var=//
kadın gitti 30 dk sonra odasına döndü.....hiç bir şeyi yok
Allah bize de böyle nasip etsin anlatsalar inanmazdım hiç mi sesi çıkmaz titremez insanın yaaa.
epiduralsız normal doğumm....offf offf.çok özendim=(
Attım o zaman kimdi yaa=)Ben demedim canım. Bana da ilginç geldi ultrasondan görmesi. Hiç duymamıştım. Rahim ağzı uzunluğuna bakılıyor ama çatı muayenesi elle yapılıyor diye biliyordum.
Çok tatlı olmuş etiketler. İsim konusunda hala değişiklik yok di mi?selam kızlar napıyosunuz ben internetten sipariş verdiğim minik kavanozları süslemeye başladım internetten resim buldum yuvarlak boyutunu ayarladım yapışkanlı A4 kağıdına renkli çıktılarını aldım olmuş mu ???bedavaya getrdim sticker işini tabi isimsiz oldu onu beceremedim onu da excelde isim etiketi yaparak çözdük etiketleride kurdelelere zımbalıcam nasıl fikir tabi içine de renkli sabun rendesi
Kızlar ya arkadaşım geldi bugün bana 2 çocugu var üst katımda oturan arkadaşın çocuğuda hasta ouda çağırdım oturalım diye..
Doktor dediyse doğru demiştir. Bizimki kulak dolgunluğu. O zaman demek korkutmadan da yapılabiliyor.Attım o zaman imdi yaa=)
unuttum şimdi.okuyanlardan biri der belki=)
rahim ağzına ve çatına baktım tekrar normal doğum için engelimiz hala yok diyor her seferinde çünküüü
ben dedim canım benım doktor da çok nadir yapıyormuş çatı muayenesi belki tam anlayamadığı yada açılmanın olduğu zaman bakıyordur bilmem bakalım biz daha bahsetmedik çatıdan matıdanBen demedim canım. Bana da ilginç geldi ultrasondan görmesi. Hiç duymamıştım. Rahim ağzı uzunluğuna bakılıyor ama çatı muayenesi elle yapılıyor diye biliyordum.
sağol canım evet kızlarımız hala adaş eloşlar :)Çok tatlı olmuş etiketler. İsim konusunda hala değişiklik yok di mi?
Bize de babanesi minik kolonya şişeleri almış, ona etiket yapılacak. Eşimin grafiker kuzeninden rica ettim. Ben de ondan bekliyorum tasarımı
ayy ne güzel doğum öyleeAgresifmelek
TurkuazVeMor,
esradinçel,
lovelyady,
sonundaoldu,
gizemcim,
cemredenizim
tugbaya,
burcucuğum,
sabriya,
essela
tuğbacım(hasene)
infanta
guelbeyaz
sukunet78
KIZLAR hepinize teşekkür ederim ..Tüm hamişlerimize.
Bugün Rabbimin büyüklüğünü tekrar tekrar gördüm
2 öyle ana babadan öyle sağlam öyle güzel pamuk gibi bir bebek=((
çok ağladım çok içim çıktı hormonlar tavan...
Denizim biraz anlatmış yandaki kadını bende anlatmak istiyorum.
Ne zaman gidiyorsunuz doğuma dedim
6 cm oldu açıklık bekliyoruz dedi.Ben odasını gezdim ikramların süslerin af edersiniz pokunu çıkartmış o ne ikramlar o ne süsler.bizimkiler tırt kaldı=///
neyse çıktım odadan
beş dk oldu olmadı 8 cm olmuş açıklığı foğrafçı kız dedi.nasıl ya dedim hiç sesi çıkmıyor dedim
o sıra sesini duydum kızın(kadının=))
anne gel elimi tut dedi kadın öyle minyon ki hamile demezsiniz zayıfcacık narin bir şey
neyse annesi gitti yanına
o sıra fotocu kız dedi ki pilates topunun üstünde çekiyor sancıları!
açılmayı onun üstüne zıplayarak yapıyor ağrısı çok olmuyormuş ve yere yatıp topu sırtına koyup ıkınıyormuş..
çok ilginç geldi sonra baktım hakikaten odada kocaman PİLATES TOPU var=//
kadın gitti 30 dk sonra odasına döndü.....hiç bir şeyi yok
Allah bize de böyle nasip etsin anlatsalar inanmazdım hiç mi sesi çıkmaz titremez insanın yaaa.
epiduralsız normal doğumm....offf offf.çok özendim=(
melekkk harika ellerine sağlık çok şık olcak şu haliyle bile belliselam kızlar napıyosunuz ben internetten sipariş verdiğim minik kavanozları süslemeye başladım internetten resim buldum yuvarlak boyutunu ayarladım yapışkanlı A4 kağıdına renkli çıktılarını aldım olmuş mu ???bedavaya getrdim sticker işini tabi isimsiz oldu onu beceremedim onu da excelde isim etiketi yaparak çözdük etiketleride kurdelelere zımbalıcam nasıl fikir tabi içine de renkli sabun rendesi
denizcim kırtasiyede satılıyor A4 kağıt yapışkanlı kağıt deyince verdiler çok parlak değil öyle kuşe gibi ama a4 kağıdı gibi matta değil ortası bişey renkli yazıcıdan da yan yana A4 kağıda göre 4 cm kapaklara uygun şeklde ayarlayıp bastım kesip yapıştırdım canımm nette 25 30 tl sipariş verecektım son anda aklıma geldi beğendiğine sevindim etiketlerimi de çekerim bi ara
denizcim kırtasiyede satılıyor A4 kağıt yapışkanlı kağıt deyince verdiler çok parlak değil öyle kuşe gibi ama a4 kağıdı gibi matta değil ortası bişey renkli yazıcıdan da yan yana A4 kağıda göre 4 cm kapaklara uygun şeklde ayarlayıp bastım kesip yapıştırdım canımm nette 25 30 tl sipariş verecektım son anda aklıma geldi beğendiğine sevindim etiketlerimi de çekerim bi ara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?