2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

inşallah kötü bişeyı yoktur ama sen kendini niye üzüyorsun senınle ne alakası var dışarı çıkmaması mı gerekıyormuş

bide kızlar bu doğum sancısını normal kasılmalardan nasıl ayırt edicez ben onu anlamadım yaaa?:26:

bide sütü gelen var mı? benim memişler hala boş sanki herhangi bi dolgunluk yok...
kuzum doğum sancıları gelmeye başlayınca düzenli aralıklarla gelcek ve gitgide artıcak
hastane ev arası çok mesafe yoksa sancılar düzenli 3 dk.da 1 ve 1dk. süren sancı haline gelince evden çıkabilirsiniz diyo eğitimciler...
süt falan benden de gelmiyo
süt genelde doğumdan sonra gelir canım nadiren doğumdan önce gelen olur bildiğim kadarıyla

evet burda söylenmişti canım
hastane çantamıza da soğan koycas diyen arkadaşlar olmuştu
ben de koyabilirim yani...

ayyy hadi öğrendinizz hayırlı olsun sağlıklı olsun kuzucuk
isim hazırmıı?

hevuk dişlikleri şimdiden niye kaynattın ki kuzum :26: onu kullanmak için aylar var

Doğumdan sonra çok üşüyorsun diyorlar ya ondan ozaman penye olanı alıyım
sen hazırladınmı hastane çantanı??
ben genelde lohusaların çok terlediğini duyuyorum, çok sıcak basarmış
hastaneler de çok sıcak oluyo zaten yine de bi şal koycam ben bulunsun ama lazım olcağını pek sanmıyorum

Son düzenleme:
inşallah kötü bişeyı yoktur ama sen kendini niye üzüyorsun senınle ne alakası var dışarı çıkmaması mı gerekıyormuş

Evet çıkmaması gerekiyodu ama iyiyleşti diye çağırdım çocuklar gelince oynasın die onlarla mutlu olsun diye çok güzel oynadılar ama şimdi ateşi çıktıı ben çağırdım çnkii çok üzülüyorummm eşimide hastaneye gönderdim inşallah güzel haberlerle gelirler..

Son düzenleme:
Benim kasımın sonunda olacak galiba, doktor kesin tarih vermedi canım. Kız olacak ama erkek olsaydı 20 günlükken yaptırırdım. Başta yapılınca daha kolay oluyormuş. Hemen doğduğu gibi yapılırsa ve o arada sarılık da olursa eziyeti çok oluyormuş. Deneyimliler öyle demişti bana.

aaaa gerçekten mi inşallah öenmli bir şey çıkmaz yaa
ayrıca senle ne alakası var canım ya olur mu öyle şey kendini üzmeye bahane arama!
öyle 2 satte çıkmaz ateş önceden kaptığı bir mikroptur ancak etki etmiştir.
haber bize de..
hakikaten ne kadar haklısın
yok hamur kızartmaı yok vırt yok zırt
2 yer silsek tutuluyoruz
otur otur toto büyüttük bu nedir ya
2- hafta kaldı totomuz sıkıştı tabiii..
ya tiroit ilk zaman yapıldı.yapılmaz olur u en önemli şey.tiroit yüksek olursa riskli çünkü hamilelikte en riskli şey
hepsini yaptırdık canım senin tabi akıl gitti şimdi normal olarak hiç bir şey bilmezsin ama böyle kafana takacağına dr una git ve ben çok takıyorum rahat değilim
böyle böyle de anlat seni rahatlatmak açıklamak kanıtlamak zorunda..
onların işi o.para veriyoruz bedavaya hizmet etmiyorlar! kızıyorum bazen onlara da yaa

Dualarımız seninle canım. Sen bol bol protein al. İnşallah sıkıntı olmadan gelecek meleğin.

:
Bayıldımmmmmmm cok cok guzel Cnm
Tam bnm tarzım
Bizede eşim yaptıralım kuşe yapışmamalı kağıda dedi
Hatta matbaaya bastıracaktık
Biliyorsun bende de mantar kapaklı minik şişelerden var
İşte şişe kısmına yuvarlak mavili bişey olacaktı
Sen yapışkanlı a 4 demişsin nasıl oluyor o acep??
Printerrden direkt cıktı aldın yuvarlak yuvarlak yan yana yapıp dimi?
Sonradankesip kapaklara yapıştrdın
Bide kağıdı kuşe mi

Dişlik dediğin diş kaşıyıcı mı? Bu ne acele:) Demek silikon değil plastikmiş.

Gecelik ilk gün lazım olurmuş. Koy bence. Sabahlığı bir tane alsan da olur, kirlenmez hemen. Pijamanın ikisini de almalısın, kanaman falan olur, üstüne bir şey dökülür, değiştirmek gerekebilir.

denizcim kırtasiyede satılıyor A4 kağıt yapışkanlı kağıt deyince verdiler çok parlak değil öyle kuşe gibi ama a4 kağıdı gibi matta değil ortası bişey renkli yazıcıdan da yan yana A4 kağıda göre 4 cm kapaklara uygun şeklde ayarlayıp bastım kesip yapıştırdım canımm nette 25 30 tl sipariş verecektım son anda aklıma geldi beğendiğine sevindim etiketlerimi de çekerim bi ara

Ben demedim canım. Bana da ilginç geldi ultrasondan görmesi. Hiç duymamıştım. Rahim ağzı uzunluğuna bakılıyor ama çatı muayenesi elle yapılıyor diye biliyordum.

Pazartesi gidecez canım erken gidersek kızıyor doktor. Alamam yoğunum randevu günü gel diyor. En son eşim rahatsızlanınca rica ettim araya almıştı. Bu defa bekleyim diyorum. Yarın sağlık ocağına bi sorim ne derse öyle hareket ederim artık. Acil git şu tahliller yapılsın falan derse hemen giderim tabi.

Maşallah bebişe, çoook güzel. Allah analı babalı büyütsün.

Kız baştan hazırlıklıymış. Ben sancılansam bacağımı açamam şu an ağrılardan.

İkram ve süsleri merak ettim, neler vardı?

Ben demedim canım. Bana da ilginç geldi ultrasondan görmesi. Hiç duymamıştım. Rahim ağzı uzunluğuna bakılıyor ama çatı muayenesi elle yapılıyor diye biliyordum.
Attım o zaman kimdi yaa=)
unuttum şimdi.okuyanlardan biri der belki=)
rahim ağzına ve çatına baktım tekrar normal doğum için engelimiz hala yok diyor her seferinde çünküüü

Son düzenleme:
Çok tatlı olmuş etiketler. İsim konusunda hala değişiklik yok di mi?
Bize de babanesi minik kolonya şişeleri almış, ona etiket yapılacak. Eşimin grafiker kuzeninden rica ettim. Ben de ondan bekliyorum tasarımı

Senin ne sucun var hayatım. Delirme
Sil hemen o gözyaşlarını
Hepimiz zıvanadan çıktık duygular tavan yapmış durumda
Ben patlamaya hazır bomba gibiyim ztn

Bu arada diş kaşıyıcıları neden kaynattın
Artı emzik ve biberon içinde geçerli bu cok tutma suda
1 dk yeterli hemen al..

Attım o zaman imdi yaa=)
unuttum şimdi.okuyanlardan biri der belki=)
rahim ağzına ve çatına baktım tekrar normal doğum için engelimiz hala yok diyor her seferinde çünküüü
Doktor dediyse doğru demiştir. Bizimki kulak dolgunluğu. O zaman demek korkutmadan da yapılabiliyor.

ben dedim canım benım doktor da çok nadir yapıyormuş çatı muayenesi belki tam anlayamadığı yada açılmanın olduğu zaman bakıyordur bilmem bakalım biz daha bahsetmedik çatıdan matıdan
sağol canım evet kızlarımız hala adaş eloşlar :)

ayy ne güzel doğum öylee
darısı başımıza
ben de gidiyom ya anıl derse
orda da pilates topu pilates topu!
sancılar başlayınca üzerine oturup sadece yaylanmak bile iyi geliyomuş
ayyyy EMSEY hastanesi dimiiii
nefis orası yaa 10 numara 5 yıldız hastaneye bile benzemiyo otel gibi
ama çok ters uzak...

melekkk harika ellerine sağlık çok şık olcak şu haliyle bile belli

Ay bence harika❤
Cok şirin bende evimizin miniği hoşgeldin yazdıracagım
Yarın alayım kırtasıyeden
Sen Mevlüt'e mi dağıtacaksın bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…