2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

anlaştık zaten yarın gidiyoruz Allah nasip ederse de ben çok durmam herhalde eşim evde

bilmiyorum canım haftasonu giriyo ya araya sorarım kargocuya ben ne zamana ulaşır diye dur mesaj atıyorum sana burdan

bugün ulaşmaz bencede benim telim arıza yapıyo arada aradığında duymayabilirim güzelim :) ama eşimin iş yeri adresini msjla gönderdim...

benmki o kadar şiddetli değil ama hıçkırdığında bazen kukumdan düşücek gibi hissediyorum totişlerim oynuyor

ay papatya ne marifetli kocan varmış helal olsuuun tebrik ediyorum bence hiiç masrafa gerek yok tepsideki fiyonklar çok şık durmuş kafi oğlan çocuğu için çok süse püse gerek yok bencee kızlarınkı kadar. o minik kaplarda çok iyi fikir hem değerlenir hem de extra süs cıkmış olur canımm en masrafsızından

merhaba,geçen sayfalarda medistate e devam ettiğini okumuştum.hala oraya devam ediyormusun? bende sultan hanımın takibindeyim.sen hangi dr a gidiyorsun?

Canim senin yaptiklarina bayilmistim masallah kocanada oda en az senin kadar becerikliymis herseyden once cirkinde olsa ugrasmasi yeter ki benim cok hosuma gitti gemicikler, ne guzel ugrasiyorsunuz benim hic boyle seylere kalkisaliyorum cunku bitiremem :) haftasonu sarkhana gidicez bizde kapi susu vs seyler almak icin, seninkileride cok begendim gercekten

Canım ya çantamı hazırlıyorum da o topiğin linkini atar mısın sen neler koymuştun bulamadım=((
sana zahmet olacak ama

Bitmiş halini görmemiştim o minik kâselerin
Bence verilir koyarsın isteyen alır Cnm
El emegi hemde guzel ben begendimmmm

Birisi 32. hafta raporuyla ilgili soru sormuştu. Başka bir nedenle herhangi bir rapor alındığında 32. hafta raporu bozuluyor maalesef .
37.haftaya kadar çalışabilir anlamına gelen bu rapor alındığında grip için bile rapor aldığımızda o an izin süreci başlıyor.

kızlar sizce sabahlığım ile aldığım pijamayı hastaneye götüreyimmi? beni çok ziyaret eden olmaz yerimiz uzak çünkü diyorumki o pijamayı götürmesemde evde gelen misafirler için temiz mi tutsam?

bn o kadar isizin kadar özenemiyorum hastahene için süs yapmadım hiç hevesimde yok açıkçası... süsü yapsam bile süsleyecek adam yok napıyım pişamayı? ne diyosunuz?

ben de yarına dr gitcem ve çalışamaz raporumu alcam. 36 haftalıktan sonra bırakcam. 37 ye gelebilceğimi sanmıyorum. çnkü öğleden sonra oturmak çok çok zor oluyor yatmak istiyor vücudum.. Rabbim senin iznine kadarki zamanda kolaylık versin cnm..

sağol canım evet artık çalışmak zor geliyor. bende bütün gün masa başında olduğum için her tarafım ağrıyor.
sen benden öndesin sende evde dinlenirsin artık bebeğini beklersin.

Valla ben hiç bacaklarımı kapatıp oturamıyorum
Hep ayrık :)))
Eşim böyle otura otura erken dogurucan dio

anıl harika olmuş tepsi gayet hoş görünüyo hiç te basit değil
mini kaseler de dediğin gibi değerlendirilmiş olur
ama zaten şeker de hazırlamıştın :44: dağıtmalık birsürü şey olmuş olcak ne güzel

Benim Allahtan yıllık iznim vardı 10 gün . 37 öncesi onu alıyorum ve birleştiricem . Gerçekten son zamanlar zormuş Özellikle de sabah akşam benim gibi trafikte saatler geçirenler için
37.haftada iş göremez raporumu alıp eşimle iş yerime göndertirim. Allah hepimizin yardımcısı olsun .

aynen bende öyleyim karnımda bir top var gibi, sandalyede oturuyorum bütün gün, bacaklarımın yerini falan değiştireceğimde elimde hafif kaldırıyorum birde sürekli bacak bacak üstüne atarak oturmaya alışıktım bazen unutup atmaya çalışıyorum benim oğlan hemen tekmeyi basıyor sıkıştım diye

canım benım senın daha varmış iznine de allah yardımcın olsun neysekı bnm bitti sayılır

bence çok güzel olmuş hepsi o bebekli olanların altına kurdele de koyabilirsin daha zengin durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…