Bebegim sali gunu 49 cm 2700 gramdi . Dun doktoeum catimin cok basik ve dar oldugunu soyledi. Bebek iyi durumda ciger gelistirici igne vuruldum vzaten en kotu ihtimalle erken haftada dogdugu icin 2 gun falan kuveze koyulur dedi oda sarilik çıkarsa .
iyi maşallah kilosu cnm bu arada pzrtesiye kdr 300 gr falan daha alır zaten hayırlı sağlıklı dogum diliyorum cnm sana..
Eki Görüntüle 854793 Eki Görüntüle 854792
bunlarda lohusa şerbet kadehlerimiizz
Günaydınnnnnnnnnnn :))
Tunaydın
Burcuuuuuu ;
bende 48,5 ile hamile kaldım suan 68 kg ım
Senden sonra ben geliyorum bacımmmm
Ercelf. ;
Bnmde karnım artık özellikle geceleri cok sert
Cok ağrılarım var p tesi kontrolum var
Bakalım nst yapılacak mı yine..
Evde cok yamuluyor karnım bi yere toplanıyor
Semsert oluyor kasıklarıma sancılar giriyor.!
gizemmmm
Cok ciciler süslü mü aldın böyle yoksa sen mi yaptın cok tatlı olmuş
Böyle aldım kuşum ben sizin gibi becerememki
karnımızın sertleşip bir yere toplanması bebeğin hareketlerinden dolayı değil mi :S benim karnım bir sağa bir sola gidiyor, oynuyor... bunlar normal değil mi :S
Nerden aldın Gizo dün bende nette baktım bulamadım bende istiyorum çook şıklar..
Maşallah herşeyi çok güzel oldu Bahtıda güzel olsun inşallah..
cok şiklar cok begendım canım benım
Çok tatlı olmuşşşşşş
Normal demekki canım hareket ederken oluyor çünkü herkesde oluyormuş baksana:)Benimde öyle ama hep böyleydi hep sağ tarafımda geriniyor sağıma yatıncada dürtüyor beni normal değil mi ya
Evet canım biyere yaslandığında bebek çok acıtıyor ordaki deri resmen geriliyor bol bol nemlendir son ay böyle acılı geçecek sanırım :)Kızlar dün akşam bizim kız yan mi döndü ne yaptıysa. Göbek deliğimi sağlı sollu öyle gerdi öyle gerdiki resmen derim inceldi hatta yırtıldı. Ağlıcaktim. Off çok kötüydü. O hassasiyette hareket etmeye dönmeye çalıştı.poposunu yada sırtını bi tarafa dayadı diğer tarafa doğru çok tekme attı. Iyice gerdi karnımı ölüyordum. Şimdi yumuşadı ama hala göbek deliğimin etrafı çok ağrıyor.
Ben bazen o baskıdan olduğum yere çömelip kalıyorum, yürüyemiyorum.Bebeğin kafası aşağıdaysa pelvise yaptığı ağırlıktan dolayı daha çok oluyor bu durum. Doktorum kafasını doğum kanalına yaklaştırmış dedi.
Ya işte o toplanan bebek mi yoksa rahim mi onu çözemedim. Sabah sertti biyerde toplanmıştı şimdi de geçti.. Ben de salı günü gidicem canım.Tunaydın
Burcuuuuuu ;
bende 48,5 ile hamile kaldım suan 68 kg ım
Senden sonra ben geliyorum bacımmmm
Ercelf. ;
Bnmde karnım artık özellikle geceleri cok sert
Cok ağrılarım var p tesi kontrolum var
Bakalım nst yapılacak mı yine..
Evde cok yamuluyor karnım bi yere toplanıyor
Semsert oluyor kasıklarıma sancılar giriyor.!
Gizemcim çok güzellermiiiiiş. Çok cici.
cnmmBu arada beni merak eden dua eden herkese cok tesekkur ederim . Sancim var surekli ilaclar la durdurmaya çalışıyo ruz ama geceleri dayanamiyorum artik ilaci hepten biraktim her an dogum yapabilirim bu gece hastaneye giderim herhalde cantamda falan son hazirliklarin hepsini yaptim dun gece bebegin yatacagi odanin kapisini da susledikanaannesinin yatak odasinda kalacak kizimmmmm ilk once birazdan dus alicam saclarimi falan duzlestiriyim kendime bakim yapiyim moralim yerine gelsin cok heyecanlıyım kızım cikmak ixin debeleniyo ben durdurmaya calisiyorum ne zaman isterse gelsin napalim uzakta bi hastaneye gitmek istemiyorum ama oyuzden ilac iciyordum ama icmicem nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?