2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
bunlarda lohusa şerbet kadehlerimiizz

Günaydınnnnnnnnnnn :))
gizmoooo=)) çok ciciler bunlar bebeeaam..tatlı içip tatlı konuşsunlarr..

ne olduuu
nedir kendine bu kadar kötü beddua ettiren sebep???
toparlanmalısın bebeğin için toparlanıp moralini düzeltecek birşeyler yapmalısın=((

cnmm
iyi haberlerle gel inşallah
çanntanda hazır odanı nasıl süsledin merak ettiim=))
eminim süper olmuştur
sana komşu geldim 2 günlüğüne
derğirmenderedeyim=)) yüzbaşılar da
Aa bizde bugün gidecektik vazgeçtik yarın belki gideriz eşimin annesi orda oturuyor eğer gelirsem görüşebilir miyiz acaba

Ne oldu Gülay neden böyle seyler yazıyorsun :/
Ne olursa olsun artık sen bi yola girdin Cnm
Ve bebeğin için herseye deger bence..!
Ona sarıl Allah a sığın.. Ne oldu bilmiyorum
Ama sen kötü biri değilsin.
İnsanlar kötü oldukları için kötü şeyler yaşamazlar
Bu dünya bir sınav yeri. Ve her an her dk bi sınavdan geçiyoruz
Yaşadığımız üzücü şeylerde bu yüzden.
Bol bol dua edelim. İsyan etmeyelim cnm.
Allah buyuk her şerden sonra bir hayır gelir.
Umutsuzluğa düşme.
Unutma ki bebeğinin sana ihtiyacı var.
Birlikte cok guzel günleriniz olucak..
Onu ve onunla olan gelecegi düşün gerisi hikaye..

Aa bizde bugün gidecektik vazgeçtik yarın belki gideriz eşimin annesi orda oturuyor eğer gelirsem görüşebilir miyiz acaba
aaa gerçekten mi görüşürüz belki akşam 7 de maç var maçtan önce olabilir hbaerlerşelim=)
numaramı yazıyorum san özelden=))ben buraları bilmiyorum.amcam burda oturuyo astsubay o getirir beni bir yere

Sürüyorum canım. Evet gerilince çok ağrıyor. Ama dün akşam resmen göbeğim yırtılıp çıkacakti. yırtılma ağrısıydi. Anlatamam yani.
Zaten doktorum talhaya hamileyken karnının içi çok dar demişti.

Acaba birden boyu mu uzadı kilo mu aldı ? Bizim kontrolde salı günü canım. Güzel haberlerle döneriz inşallah...

Canım yaa seni bu kadar üzen ne bilmiyorum ama geçecek canım. Hiç bi sorunumuz olmasa bile hamilelikten dolayı gergin oluyoruz. Herşeye kızıyor en ufak sorunla bile başa çıkamıyoruz.
Ki senin problemlerin anlattığın kadarıyla büyük problemlerdi. Keşke bi uzmandan destek alsan. Bize herşeyi anlatamıyorsun. Ona herşeyini anlatırdın. Bazen dinleyen anlayan birinin olması bile insanı rahatlatıyor. Nacizane tavsiyem canım. Üzülmeni istemiyoruz. Biran önce toparlanırsın inşallah canım.
Seni topikce seviyoruzzz

Tamam canim heyecanlandım şimdi ınş eşim birşey demez

istersen eşinde gelsin?
benim de eşim gelir olmadı.
onlar ayrı otururu biz ayrı otururuz=)zor durumda kalma ayaralayabilirsek güzel olur.
1-2 sat otururuz buranın sahili güzel oluyormuşşşş öyle diyorlar=)

Boy da uzuyor kilo da alıyolar benim doktorum iyice yukarı çıkmış fıstık dedi kaburgama yapıştı resmen artık:) onlar büyüdükçe
Deride gerilme daha çok olcak benim de iç karnım geniş hala 5 aylık hamile gibiyim karnım da çatlamadı ama popo ve basenlerde oldu birkaç hatıra:) vazelin sür canım o çok neme doyuruyor cildi.

Gülaycım ne oldu
Her ne olduysada kendini o hamile halinle üzdüğne değmicek tatlım bunu bil
Hormonlar yüzünden zaten çok alıngan dönemlerdeyiz hatta belkide en alıngan!!
Üzül ağla rahatla ama kendinin kötü bi insan olduğunu düşünme
Bunları hakettiğini düşünme!!
Sahiden kötü biri olsaydın iyiliğini kötülüğünü sorgulayacak vicdanın olmazdı canım
Allah yardımcın olsun dua et ona sığınnn

slm kızlar nasılsınız
Geçen yazdım yine ama gören olmadi
Nasıl gidiyor hazırlıklar ben son kalan çamaşırlarını yıkıyorm şimdi kızımin yarın ütüleyip yerleştircem allahin izniyle halilarımi yarın yıkamaya vercem odami temizlicem eşimle anlicaniz her zaman ki yorucu tempom 10gün sonra da randevum var bakalım cimcime dönmüş mu
en son 49cm 3006grdi kızım bakalım ne kadar oldu tosuncuk

istersen eşinde gelsin?
benim de eşim gelir olmadı.
onlar ayrı otururu biz ayrı otururuz=)zor durumda kalma ayaralayabilirsek güzel olur.
1-2 sat otururuz buranın sahili güzel oluyormuşşşş öyle diyorlar=)

Zor durumda kalmak değilde hiç böyle birşey yapacağımı düşünmezdim esimde öyle eğer yarın gelirsek yolda söyleyeceğim ve sana haber vericem sahilde vapur iskelesinin orda bulusuruz saat için birşey diyemiyorum çünkü bende bilmiyorum

Benimde bi hastane çantam kaldı kuzum onu bi türlü hazırlayamadım :26:
Evdeki çantaları kardeşim olcak hanımefendi beğenmedi bn alcam sana dedi alsada hazırlasam bi an öncede aradan çıksa oda
Kasımın sonu gibide evimi temizlemeye gelcekler annemle kardeşim inşş

Son düzenleme:
arkadaşım şimdi gitti yedik içtik uuf midem yanmaya başladı amaa
hastane süslerini yaptııkk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…