2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Gizem bunlar cok ciciiii
Sakın bunları atma seneye bi daha dogurucam ya ben
Kız olursa verirsin :)))

Kızlar yaa benden bugün turuncumsu bi akıntı geldi iç çamaşırıma bulaşmıştı nedir ki acacba...

canım yaaa nişan öylemi oluyor benm ki tam sümükümsü değildi de sanki bişy bulamış gibiydi .... Off yaaa nişansa çok korkuyorum...

Amanın nişan mi yoksa
Ben her tuvalette bakıyorum turuncu kırmızı bişeler gelmiş mi diye. Bi hastaneyi ara canım. Direk doğumhaneyi bağlat. 24 saat ebeler oluyor sor bence??

Gerçi nişansa bile bişe yapmıcaklar ama eğer nişansa bebek her an gelebilir demek.

Aradan çıkmış işte bebeğim boşverrr
Senin zevkin yeter

ah canım sağol bebeğim ama zevkten değil de gördüm aldım öylesine işte gerekli bile değil yani aslında ama heves sadece

Gizem bunlar cok ciciiii
Sakın bunları atma seneye bi daha dogurucam ya ben
Kız olursa verirsin :)))

ayıpsınnn bebeğim yaaa ne demek vermezmiyimmmmm
Çokkkk güzellll olmuuşşşşşş

tişikküür ederiiss aysun teyzemizzz

Tamam canım biraz da vazelin deneyim. benim karnımın derisi çok inceldi yaa. Talhada da böylemiydi hiç hatırlamıyorum. :44:

bende bugun tuvaletimi yaptıktan sonra ayaga kalktığım zaman iki sefer kısa kısa şekilde su aktı bebeğin suyu mu bilmiyorum ama birden geldi ve tutamadım ama kısa kısa ve silince geçti :S birde benim bebek dönmedi galiba çünkü kafası bi sağa gidiyo bi sola hiç bişey anlamadım arada karnımın bi tarafı acayip kabarık ve şişik dönmüş olsa öle durmaz diye düşündüm bu su meselesi aklıma takıldı bu arada 70 kilo olmuşum :18:

Tamam canım biraz da vazelin deneyim. benim karnımın derisi çok inceldi yaa. Talhada da böylemiydi hiç hatırlamıyorum. :44:

ay ben sabahtan beri karnımın acısından öldüm her sızladığında dahada çatladı yağlara bastım kendimi yok sızım sızım yırtılıyorum

Çok canım sıkkın kızlar sancim basliyo ilac içiyorum geciyo bunyem in dengesi şaştı icmicem artik ilac yani 37. Haftayi beklicem diye olcem ya kac gündür sancı çekiyorum suanda canim cok aciyo

ay ben sabahtan beri karnımın acısından öldüm her sızladığında dahada çatladı yağlara bastım kendimi yok sızım sızım yırtılıyorum

Bugün 3 tane parol içtim. Babanızın demedi başımın ağrısı karnımın sol üst tarafıda
Sızım sızımmmmm ay krem sürdüm feci yaaa

Çok canım sıkkın kızlar sancim basliyo ilac içiyorum geciyo bunyem in dengesi şaştı icmicem artik ilac yani 37. Haftayi beklicem diye olcem ya kac gündür sancı çekiyorum suanda canim cok aciyo

Bende kaç gündür inanılmaz sancılar ağrılar çekiyorum
Valla ne Dr a gittim ne aradım be ilaç içtim
Gelecek olsa ilaca bakmaz Merve
Gelirdi o bebek
Cok fazla endişe ediyorsun..
Ztn dogum sancısı adamı mahfeder bunlar ay sancımız bizim
Yani geliyorum anneeeee sancıları..!
Rahim hazırlanıyor.
Hersey son gün olup bitecek mi sanıyorsun sen
Bunlar bu ay cok normal

canım doktorumu aradım heycan yapma yarın acile gel ben orda olucam dedi bakalm yarına kadar mecbur bekliycem her an gelebilir minik sıpam:))

Off o çatlaklar nasıl acıyo nasıl benim eski çatlaklarımada yenileri geliyor o yüzden bu ağrılarım. Eşim bugün niye böyle kocaman oldu karnın. Bana normal gelmiyor dedi. Korktum.
Dünkü halime nasıl acıdı adam yaa. O nasıl bi acıdır allahım.

bugün doktora gittim, nst'ye girdim, sancım çıkmadı ama ultrasonda bebek iri çıktı.

her hafta nstye gircem, 2 hafta sonra çatı kontrolüm var,ve bebeğimde düzmüş :) daha da dönmez korkma dedi.

100 kilo olursan ekstra ücret alıyoruz doğumda dedi bende olmam dedim :))

şuan 95im ama kıyafet- topuklu ayakkabı ve tok karnına 97 çıktım

artık dikkat etmeliyim daha çok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…