- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Eki Görüntüle 855122 Eki Görüntüle 855121
balonlar var bide bikaç bişey daha var canım onları çekemedim ama hazır değilleer :)
Kızlar yaa benden bugün turuncumsu bi akıntı geldi iç çamaşırıma bulaşmıştı nedir ki acacba...
hafif sümükümsü müydü?
Nişan olabilir çünkü
canım yaaa nişan öylemi oluyor benm ki tam sümükümsü değildi de sanki bişy bulamış gibiydi .... Off yaaa nişansa çok korkuyorum...
Aradan çıkmış işte bebeğim boşverrr
Senin zevkin yeter
Gizem bunlar cok ciciiii
Sakın bunları atma seneye bi daha dogurucam ya ben
Kız olursa verirsin :)))
Çokkkk güzellll olmuuşşşşşş
Boy da uzuyor kilo da alıyolar benim doktorum iyice yukarı çıkmış fıstık dedi kaburgama yapıştı resmen artık:) onlar büyüdükçe
Deride gerilme daha çok olcak benim de iç karnım geniş hala 5 aylık hamile gibiyim karnım da çatlamadı ama popo ve basenlerde oldu birkaç hatıra:) vazelin sür canım o çok neme doyuruyor cildi.
Tamam canım biraz da vazelin deneyim.benim karnımın derisi çok inceldi yaa. Talhada da böylemiydi hiç hatırlamıyorum. :44:
ay ben sabahtan beri karnımın acısından öldüm her sızladığında dahada çatladı yağlara bastım kendimi yok sızım sızım yırtılıyorum
Çok canım sıkkın kızlar sancim basliyo ilac içiyorum geciyo bunyem in dengesi şaştı icmicem artik ilac yani 37. Haftayi beklicem diye olcem ya kac gündür sancı çekiyorum suanda canim cok aciyo
Bugün 3 tane parol içtim. Babanızın demedi başımın ağrısı karnımın sol üst tarafıda
Sızım sızımmmmm ay krem sürdüm feci yaaa
çatlak sızısımı başka bişeymi kuşuum parol geçirirmi bendeki sızıyı bende alsam ooff
:
Yok be gizoommm ben bas ağrım için içtim gecmio
O sızlamaya yağdan kremden başka ne iyi gelir ki
Off
Amanın nişan mi yoksa
Ben her tuvalette bakıyorum turuncu kırmızı bişeler gelmiş mi diye. Bi hastaneyi ara canım. Direk doğumhaneyi bağlat. 24 saat ebeler oluyor sor bence??
Gerçi nişansa bile bişe yapmıcaklar ama eğer nişansa bebek her an gelebilir demek.
ay ben sabahtan beri karnımın acısından öldüm her sızladığında dahada çatladı yağlara bastım kendimi yok sızım sızım yırtılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?