:
Yok be gizoommm ben bas ağrım için içtim gecmio
O sızlamaya yağdan kremden başka ne iyi gelir ki
Off
Off o çatlaklar nasıl acıyo nasılbenim eski çatlaklarımada yenileri geliyor o yüzden bu ağrılarım. Eşim bugün niye böyle kocaman oldu karnın. Bana normal gelmiyor dedi. Korktum.
Dünkü halime nasıl acıdı adam yaa. O nasıl bi acıdır allahım.
canım doktorumu aradım heycan yapma yarın acile gel ben orda olucam dedi bakalm yarına kadar mecbur bekliycem her an gelebilir minik sıpam:))
Gözün aydın canım.bebek iyi sancı yok ne güzel. Bence de yediklerine dikkat et canım madem bebekde iri. Biraz frenlemekte fayda var. Daha :1 ayın var galiba. Nasıl verecez bakalım bu kilolarıbugün doktora gittim, nst'ye girdim, sancım çıkmadı ama ultrasonda bebek iri çıktı.
her hafta nstye gircem, 2 hafta sonra çatı kontrolüm var,ve bebeğimde düzmüş :) daha da dönmez korkma dedi.
100 kilo olursan ekstra ücret alıyoruz doğumda dedibende olmam dedim :))
şuan 95im ama kıyafet- topuklu ayakkabı ve tok karnına 97 çıktım
artık dikkat etmeliyim daha çok(
bugün doktora gittim, nst'ye girdim, sancım çıkmadı ama ultrasonda bebek iri çıktı.
her hafta nstye gircem, 2 hafta sonra çatı kontrolüm var,ve bebeğimde düzmüş :) daha da dönmez korkma dedi.
100 kilo olursan ekstra ücret alıyoruz doğumda dedibende olmam dedim :))
şuan 95im ama kıyafet- topuklu ayakkabı ve tok karnına 97 çıktım
artık dikkat etmeliyim daha çok(
Yerim ben onu. Gelsinler artık demek geliyor içimden :)
Canım senin adına çok heyecan yaptım
ay canım sızım sızım sızlıyo böyle acı desem tam acı değil ama çok kötü krem sürdüm biraz hafifledi kaşımamak için zor duruyorumm
Sağ salim bi doğursaydık yarabbim günler daha hızlı geçse keşkee
Evet bide kaşınma var. Çok oturdukca ayakta durdurca kaşıntı sızlama artıyor sanki :26:
şuanda tek derdim inşallah annemle kayınvaldem yetişirler:))) onlardan uzaktayım burda da kimsem yok hayrlısı olsun bekliyorum....
Gözün aydın canım.bebek iyi sancı yok ne güzel. Bence de yediklerine dikkat et canım madem bebekde iri. Biraz frenlemekte fayda var. Daha :1 ayın var galiba. Nasıl verecez bakalım bu kiloları
son zamanlardada insan iyice zıvanadan çıkmış gibi yiyomuş valla bileydim başta o kadar yemez sona saklardım kendimi
nasıl dikkat etcez canım ya inş sen edebilirsin ama ben iyice sapıttıımm
Gizem benimde oyle oluyordu. Şimdi o catlaklar esnedi. Onlar acimiyorda yenileri aciyor.
Kiz bebek karni daha buyuk oluyor bence.
Bende kaç gündür inanılmaz sancılar ağrılar çekiyorum
Valla ne Dr a gittim ne aradım be ilaç içtim
Gelecek olsa ilaca bakmaz Merve
Gelirdi o bebek
Cok fazla endişe ediyorsun..
Ztn dogum sancısı adamı mahfeder bunlar ay sancımız bizim
Yani geliyorum anneeeee sancıları..!
Rahim hazırlanıyor.
Hersey son gün olup bitecek mi sanıyorsun sen
Bunlar bu ay cok normal
Günaydın kızlarr;
Yeğenlerimin törenine gittik
saygı duruşundan istiklal marşına kadar ağladım duygusal hamiş=))
bir kaç sınıf ta tören bittikten sonra kendi başlarına andımızı okudular çok duygulandım=((
Çok duygulu bir gün...
şuan tam kukunun üstü sızlıyo zaten ordan başladı karnıım çatlamaya ay çok acı vericiymiş.yanlarda çatladı ama onlari hissetmemiştim.karnım son 1 haftada çatladı bi anda birden bire:26:
bide sabahtan beri rahime bıçak saplanıp saplanıp çıkıyo eylül kıpırdadıkça döndükçe onun pozisyondan sanırım başını falanmı ittiriyo anlamadım hiç:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?