2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ay canım sızım sızım sızlıyo böyle acı desem tam acı değil ama çok kötü krem sürdüm biraz hafifledi kaşımamak için zor duruyorumm
Sağ salim bi doğursaydık yarabbim günler daha hızlı geçse keşkee

Gözün aydın canım.bebek iyi sancı yok ne güzel. Bence de yediklerine dikkat et canım madem bebekde iri. Biraz frenlemekte fayda var. Daha :1 ayın var galiba. Nasıl verecez bakalım bu kiloları

son zamanlardada insan iyice zıvanadan çıkmış gibi yiyomuş valla bileydim başta o kadar yemez sona saklardım kendimi
nasıl dikkat etcez canım ya inş sen edebilirsin ama ben iyice sapıttıımm

Yerim ben onu. Gelsinler artık demek geliyor içimden :)

Canım senin adına çok heyecan yaptım

şuanda tek derdim inşallah annemle kayınvaldem yetişirler:))) onlardan uzaktayım burda da kimsem yok hayrlısı olsun bekliyorum....

Evet bide kaşınma var. Çok oturdukca ayakta durdurca kaşıntı sızlama artıyor sanki :26:

Evet bide kaşınma var. Çok oturdukca ayakta durdurca kaşıntı sızlama artıyor sanki :26:

şuan tam kukunun üstü sızlıyo zaten ordan başladı karnıım çatlamaya ay çok acı vericiymiş.yanlarda çatladı ama onlari hissetmemiştim.karnım son 1 haftada çatladı bi anda birden bire:26:
bide sabahtan beri rahime bıçak saplanıp saplanıp çıkıyo eylül kıpırdadıkça döndükçe onun pozisyondan sanırım başını falanmı ittiriyo anlamadım hiç:26:

şuanda tek derdim inşallah annemle kayınvaldem yetişirler:))) onlardan uzaktayım burda da kimsem yok hayrlısı olsun bekliyorum....

Neredeler ki canım çok mu uzaklar?? Dur hemen çağırma doktor yarın ne dicek bakalım. Hakkında hayırlısı olsun canım. Eşin yanında olsun yeter. Annenler sonra,da gelir.

Not:bazen doğum nişandan hemen sonra bazen de 1 hafta sonra geliyomuş.

Gizem benimde oyle oluyordu. Şimdi o catlaklar esnedi. Onlar acimiyorda yenileri aciyor.
Kiz bebek karni daha buyuk oluyor bence.

Son düzenleme:
Gözün aydın canım.bebek iyi sancı yok ne güzel. Bence de yediklerine dikkat et canım madem bebekde iri. Biraz frenlemekte fayda var. Daha :1 ayın var galiba. Nasıl verecez bakalım bu kiloları

son zamanlardada insan iyice zıvanadan çıkmış gibi yiyomuş valla bileydim başta o kadar yemez sona saklardım kendimi
nasıl dikkat etcez canım ya inş sen edebilirsin ama ben iyice sapıttıımm

bu son 32 günde sadece 2,5 kilo aldım 1 kilosunu zaten bebek almış, ama 6.7. aylarda baya cozuttum iyi kilo aldım,
bende bilseydim böyle olacak başta dikkat ederdim valla :) ama ben daha çok meyveden kilo alıyorum (
inanırmısınız günde en az 2 kilo meyve tüketiyorum, doktor hiç vitamin vermedi bana bu yüzden, sadece 1 ay kan ilacı kullandım başka da ilaç kullanmadım ihtiyacın yok dedi.

artık eşimde dikkat ediyor, inşAllah 100ü görmeden girerim doğuma.

Herkese Günaydın

Kızlar ben normal doğum istiyorum ve doktorum da bu konuda beni destekliyor ama bebişim 4 kiloyu geçerse zorlanırım diye korkuyorum. Ayrıca bu ultrason ölçümleri de yanıltıcı olabiliyormuş. Benim bir arkadaşıma 3400 gr doğacak demişlerdi, bebek 2800 gr doğdu.

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr;
Yeğenlerimin törenine gittik
saygı duruşundan istiklal marşına kadar ağladım duygusal hamiş=))
bir kaç sınıf ta tören bittikten sonra kendi başlarına andımızı okudular çok duygulandım=((

Çok duygulu bir gün...

Cemre bu dogum sancisinin ne demek oldugunu cok iyi biliyorum bende 6 saat kendi sancimi 5, 5 saatte suni sanci cektim . Ayrica iki hastanede ki iki farkli nst 3 dk da bir yuzde yuz sanci gösteriyor ve iki doktor dogum baslamis diyor acilmam basladi prematüre bebek olmamasi ixin bugunu de atlatmam lazim diye doktorum ilac verdi 5 aydan beri bu ilaclarla tutuyoruz yavrumu . Nazli bi insan değilim sikintilarimi siInle paylastim sadece sana yapmacik mi geldi noldu anlamadim . Eger rahatsızlık veriyorsam paylasim yapmam . Hicbirimiz doktorlardan daha iyi bilmiyoruz neyin ne olduğunu bilseydik hastanelerde çalışıyo olurduk

Hosgeldin donanma kentine canim niye uzun yolcukuga çıktın yormasaydin kendini

Basini ittieiyordur canım benim acilmam oldugu icin eaha cok hissediyorum acaba suanda acilmam ne kadar doktoeum kanaman başlayabili pazartesi gunune kaar dedi ama dahalik kanama su falan yok

günaydın dün akşam üzeri nst ye girdim Allahtan önemli bi sancı çıkmadı doktoruma attım sonucu sorun yok dedi. hemşireye sordum biraz çıkmış ama önemli değil dedi % kaç gibi dedim %40 gibi dedi.. ama oğlum hiç hoşlanmadı nst den normalde kıpır kıpı orda az hareket etti. az bastım dolayısıyla butona ondan mı az çıktı sancı bilemiyorum.. hemşire diyo erken gelmesin haftasını doldurup gelsin ufaklık :) inşallah dedim hayırlısı bakalım. salı kontrol var zatenn. ama ya son zamanlar büyümeyi yavaşlatıyo bebekler diyolar kilo alımı yavaşlıyomuşş. bizimki zaten küçük napacaz inşş büyür 2500 ü geçse en azından inşş 37 . haftayıda atlatırsak biraz daha rahatlıcam . Allahın izniyle sağa salim kucağımıza almak nasipp olsun inşş hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…